a szobaban mindig van valami üditö, vagy asvanyviz...ugye az ember izzad, azt a folyadekmennyiseget meg potolni kell...meg liheg, ugyhogy kiszarad a szaja...
a baratnöm lenyeli, de mindig leöbliti egy-ket korty üditövel..es ennyi...korabban mondjuk ö is kiszaladt a wc-re, es kiköpte, de azt mondja ez jobb igy
ami a legjobban zavarja, az az ,hogy ha jo ferfias marhapörköltet eszek, akkor csipös az ize...meg ugye az allaga is erdekes ( pörkölttöl függetlenül )....de iszik ra egy kortyot, es mindegy, hogy milyen volt az allaga, meg ize..lent van...ott meg mar nem zavarja..mondjuk nem kapkodja el a dolgot...van, hogy egy percig is a szajaban van ( szerintem olyankor, amikor nem csipös )
a baratnöm lenyeli, de mindig leöbliti egy-ket korty üditövel..es ennyi...korabban mondjuk ö is kiszaladt a wc-re, es kiköpte, de azt mondja ez jobb igy
ami a legjobban zavarja, az az ,hogy ha jo ferfias marhapörköltet eszek, akkor csipös az ize...meg ugye az allaga is erdekes ( pörkölttöl függetlenül )....de iszik ra egy kortyot, es mindegy, hogy milyen volt az allaga, meg ize..lent van...ott meg mar nem zavarja..mondjuk nem kapkodja el a dolgot...van, hogy egy percig is a szajaban van ( szerintem olyankor, amikor nem csipös )
kébzeld azt,hogy olyaN MIHA JOGHURTOT NYELNÉL.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 31. kedd 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 31. kedd 13:56
Törölt felhasználó (29760)

nem, nem félek, csináltam már párszor, csak a lenyelése, az nem hiszem hogy menne.

Én nem mindig nyelem/tem le, de az utóbbi időben általában igen, de szerintem csak azért, mert ilyen jól megértjük egymást a drágámmal! Ha nem volna ilyen jó a kapcsolatunk, és ha nem volna meg a kellő bizalom köztünk, nem biztos, hogy megtenném.
állítólag szépítő hatása van
Vivike:Egy jó konyakkal kisérd le/öblitsd le/ az csodákat tesz
mindenben,de csak finoman kóstólgasd!

Pzs. Bele a sűrűjét aztán lehet folytatni a többi már nem zavar, azt már akár le is nyelem

Igy van ezzel a nejem is pontosan,mindig meggondolja magát,de az már kit érdekel/belement a szájba,bele/hát akkor,legfeljebb kisétál a fürdőszobába
egy jó fogmosásra

nem tudom
de még mindig nem nyelem le, lehet butaság ? a számba mehet, de ...........hát nem és nem.
pedig már megfogadtam, hogy majd most, de akkor sem, az utolsó pillanatban nem ............
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 06. 10. szombat 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 10. szombat 17:49

pedig már megfogadtam, hogy majd most, de akkor sem, az utolsó pillanatban nem ............

bár mondjuk tavaly a legelsőnél nem tudom miért,de nem engedte a srác a számba
bár mondjuk tavaly a legelsőnél nem tudom miért,de nem engedte a srác a számba
én mindig lenyelem 16évesen,van egy srác akié kicsit kesernyés-nem annyira jo-de mindig lenyelem,és nagyon szeretik
mit?

nem, nem félek, csináltam már párszor, csak a lenyelése, az nem hiszem hogy menne.

Igen, igen... élvezés után a következő menet előjátékakor szoktam nyalni... téged nem szoktak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 31. kedd 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 31. kedd 13:43

Nem olyan rossz annak az íze... én nap mint nap kinyalom nejem gecis punciját....
Nem olyan rossz annak az íze... én nap mint nap kinyalom nejem gecis punciját....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 31. kedd 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 31. kedd 13:35

hát, nem tudom,
nem gyöztél meg vele

hát, nem tudom,
nem gyöztél meg vele

[OFF]
Egy ismerősöm szerint a kakstökepörkölt és a siznótökepörkölt pont olyan ízű, mint mi magunk. Asszem ezek utáén kihagyom e két gasztronómiai remeket. :)
[/OFF]
Egy ismerősöm szerint a kakstökepörkölt és a siznótökepörkölt pont olyan ízű, mint mi magunk. Asszem ezek utáén kihagyom e két gasztronómiai remeket. :)
[/OFF]
Irigylem a férjed....
Nejem kiköpi...vagy a szájába sem engedi... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 11. szerda 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 11. szerda 11:08
Nejem kiköpi...vagy a szájába sem engedi... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 11. szerda 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (40073)

sziasztok 35éves feleség vagyok én mindig lenyelem a férjemnek szeretem az ízét.
sziasztok 35éves feleség vagyok én mindig lenyelem a férjemnek szeretem az ízét.