Amikor kiverem a farkam én is lenyelem pedig én pasi vagyok. egyszert megkóstoltam azóta lenyelem. nekem tetszik az íze
egs!!!
(Ez egy válasz Vilibácsi üzenetére (2007. 11. 01. csütörtök 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 01. csütörtök 21:16

Amikor kiverem a farkam én is lenyelem pedig én pasi vagyok. egyszert megkóstoltam azóta lenyelem. nekem tetszik az íze
mennyi idős vagy? nagyon érettnek tünsz.
(Ez egy válasz gépont üzenetére (2007. 10. 26. péntek 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 13:30

Kezdetben csak azért mentem bele a sok szopásba, meg a szájba élvezésbe, mert tudtam, hogy a párom ezt nagyon szeretné... aztán rájöttem, hogy nekem is nagyon jó! Nálunk nincs utána köpködés, fogmosás... imádom, ha a számba, vagy az arcomra élvez (na jó, ha a szemembe megy, az csíp), és a számban ernyed el teljesen...és a farkával letörli az arcomról, rá a nyelvemre... imádom ilyenkor látni az arcát, a szemét, amiből süt, hogy "megőrülök ezért a nőért!" És ha ez perverz, akkor én az vagyok!

A barátnőm nem akarja lenyelni, mit tegyek? Azt mondja, h nem jó az íze, mert csípős. Mit egyek v. igyak? Rá akarom venni már végre! Már elég régóta próbálkozom, sikertelenül. :(
Olvass vissza, sok szó volt errôl már!!
Pl sok ananászlé, no alkohol, erôs fűszerek sem... (Ez egy válasz peta69 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 14:33
Pl sok ananászlé, no alkohol, erôs fűszerek sem... (Ez egy válasz peta69 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)

A barátnőm nem akarja lenyelni, mit tegyek? Azt mondja, h nem jó az íze, mert csípős. Mit egyek v. igyak? Rá akarom venni már végre! Már elég régóta próbálkozom, sikertelenül. :(
Köszi!
Számomra ez ujdonság hogy egyes ételek italok befolyásolják a sperma izét
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 06. kedd 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 15:36

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 06. kedd 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (729)

Olvass vissza, sok szó volt errôl már!!
Pl sok ananászlé, no alkohol, erôs fűszerek sem...
Pl sok ananászlé, no alkohol, erôs fűszerek sem...
Pedig így van.
Hozzáértők szerint ananászlétől édesebb lesz, kávétól keserűbb. (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 20:14
Hozzáértők szerint ananászlétől édesebb lesz, kávétól keserűbb. (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Számomra ez ujdonság hogy egyes ételek italok befolyásolják a sperma izét

Hát ha még ezt valaki elis magyarázzná hogy miért?
Eü dolgokban nem vagyok jártas és kiváncsi lennék hogy az ananászlétől hogy lesz édesebb izű a sperma?
mert ha tényleg igy van holnaptól csak ananász levet iszom és sok gyümölcsöt eszem az úgyis egészséges,és kiváncsi leszek a párom véleményére.
Eü dolgokban nem vagyok jártas és kiváncsi lennék hogy az ananászlétől hogy lesz édesebb izű a sperma?
mert ha tényleg igy van holnaptól csak ananász levet iszom és sok gyümölcsöt eszem az úgyis egészséges,és kiváncsi leszek a párom véleményére.

Szia,elmagyarázom.Amit megiszol,Pl.Ananászlé a szervezetedben lebontódik,és a cukortartalom ugyanúgy belekerűl a spermádba,mint máshova.Ez megváltoztatja az ízét.A barátnőm,aki nagy sperma-szerető,rámszól,ha nagyon rossz ize van.Egyébként Ő a spermára élvez el.Szinte hihetetlen,de így van
Kiváncsságból utána olvastam,én ezekhez az orvosi dolgokhoz nem értek,de az lejött hogy az ananászlé az tényleg tutti,ezt kiis fogom próbálni remélem a páromnak fog izleni
(Ez egy válasz bandili üzenetére (2007. 11. 06. kedd 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 21:59

Szia,elmagyarázom.Amit megiszol,Pl.Ananászlé a szervezetedben lebontódik,és a cukortartalom ugyanúgy belekerűl a spermádba,mint máshova.Ez megváltoztatja az ízét.A barátnőm,aki nagy sperma-szerető,rámszól,ha nagyon rossz ize van.Egyébként Ő a spermára élvez el.Szinte hihetetlen,de így van
Te is ajánlhatod az ananászlét a párodnal,de elárulom,hogy ettől nem lesz jobb ízű a puncija
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 22:08
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Kiváncsságból utána olvastam,én ezekhez az orvosi dolgokhoz nem értek,de az lejött hogy az ananászlé az tényleg tutti,ezt kiis fogom próbálni remélem a páromnak fog izleni

nálunk nem jött be ez az ananászlé dolog. A barátnőm szerint jobb lett az íze, de az "alapíz" az továbbra is megvan. Bár én már nagyon rákaptam az ízére, ugyhogy iszom azóta is rendületlenül.
Azt hiszem kell egy saját nevet készítenem nem az emberem neve alatt be jönnöm de egyre jobban élvezem a chatet.Nőként csak annyit tudok ehhez hozzá fűzni hogy aki nem tudja elfogadni a párjának a nedvét olyannak mint amilyen az nem is szereti igazán. Az tény én is észre veszem a férjemén hogy mit eszik az ananászt még nem vettem észre de a ruszlit.a tökmagot,a sárgarépát igen. legalább 3xmegadom neki hetente ha ezt kívánja és ő is nekem de ne sz...le azért mert nem szeretem a kesrű mandulát Én a férjem szeretem vele együtt a spermáját is ez 2in1

Törölt felhasználó (10061)

szevasztok fiuk,lányok...hmm,hogy lenyelem e...? Még jó...
Az enyém,megdolgoztam érte

Hülye kérdés. Azért nyelem le, mert imádom.
én is azt tanácsolom, hogy feltétlen regisztrálj magadnak egy rendes női nevet és hozzád illő avatar képet, mert így félreérthető lehetsz!
ez különben a GG Fóruma, de van CHAT is ---> balra főmenűk rovatai között megtalálod és KATT! (Ez egy válasz furujaz üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 15:15
ez különben a GG Fóruma, de van CHAT is ---> balra főmenűk rovatai között megtalálod és KATT! (Ez egy válasz furujaz üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt hiszem kell egy saját nevet készítenem nem az emberem neve alatt be jönnöm de egyre jobban élvezem a chatet.Nőként csak annyit tudok ehhez hozzá fűzni hogy aki nem tudja elfogadni a párjának a nedvét olyannak mint amilyen az nem is szereti igazán. Az tény én is észre veszem a férjemén hogy mit eszik az ananászt még nem vettem észre de a ruszlit.a tökmagot,a sárgarépát igen. legalább 3xmegadom neki hetente ha ezt kívánja és ő is nekem de ne sz...le azért mert nem szeretem a kesrű mandulát Én a férjem szeretem vele együtt a spermáját is ez 2in1
Tapasztalataim alapján állitom,hogy egy igazi punci nyalás után szinte minden nő boldogan fog kielégíteni.És nem azt fogja nézni,hogy hová megy a sperma.Speciel az én nejem szinte követeli,hogy a szájába élvezzek.De elötte a nőt boldoggá kell tenni!Utána bármire hajlandó.
A fiúm - ha véletlen - a puncimba élvez, imádattal nyalja ki a saját gecijét, utánna számba adja. isteni.
Igazad van...Én imádom,ha egy csaj imádja az anyagot,és nem finnyáskodik...!QRva izgató,amikor nyalja le a farkamról,a hasamról,vagy éppen a saját szája széléről...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 20. kedd 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 20. kedd 11:23

Törölt felhasználó (141068)

Hülye kérdés. Azért nyelem le, mert imádom.