Nagyon off lett a topic!
Eryka te is betehetnél pár fotót :)
Taníts meg, hogyan kell fotót berakni, kérlek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 05. szerda 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 05. szerda 15:24
Törölt felhasználó (368461)

Bocs, de gumikesztyűben írok, épp a kádat sikáltam és most várom még a behatási időt (már a fertőtlenítőszerét, az "f" pedig tök közel van a "v"-hez, legalábbis nálam:-) Beraksz magadról fotót?:-)
Bocs, de gumikesztyűben írok, épp a kádat sikáltam és most várom még a behatási időt (már a fertőtlenítőszerét, az "f" pedig tök közel van a "v"-hez, legalábbis nálam:-) Beraksz magadról fotót?:-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 05. szerda 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 05. szerda 15:18
Törölt felhasználó (7767)

A szó, hogy transzfesztita, helytelen, helyesen: transzvesztita; egyébként nagyon helyes kis tyúk vagyok, s pussz Neked: Katicika
Pillants be a versek közé....
(Ez egy válasz Klaudia üzenetére (2005. 01. 05. szerda 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
én is én is :)
Pillanatnyilag nem áll módomban fotómmal Téged megörvendeztetni, nincs ahhoz való felszereltségem, nagyon sajnálom,
Katicika (Ez egy válasz Klaudia üzenetére (2005. 01. 05. szerda 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Katicika (Ez egy válasz Klaudia üzenetére (2005. 01. 05. szerda 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Küldesz egy fotót? Kíváncsi vagyok egy helyes kis tyúkra!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 05. szerda 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 05. szerda 15:18

A szó, hogy transzfesztita, helytelen, helyesen: transzvesztita; egyébként nagyon helyes kis tyúk vagyok, s pussz Neked: Katicika
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 05. szerda 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 05. szerda 15:06
Törölt felhasználó (368461)

Katicika: te nekem nagyon gyanús vagy....(bár nem csak nekem), de ha nem is vagy igazi nő, akkor legalábbis transzfesztita. nem kell azt szégyellni, nem olyan csúnya dolog az:-))

nem érzem magam pöcsnek, a Pécs-re utal a dolog. de azért pecsem az van! :)
Egyébként a nickname-ed "pecs" tagja a Pécs avagy a pöcs (egyk népies változata pecs) szót takarja-e?
(Ez egy válasz macipecs üzenetére (2005. 01. 05. szerda 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 05. szerda 14:33

te aztán mélyen szántasz :) szegény egyszerű lelkek meg szótárazzanak, mi? :)
azért érthető volt, csak az változatos szóhasználatodon mosolyogtam
azért érthető volt, csak az változatos szóhasználatodon mosolyogtam
Katicika: te nekem nagyon gyanús vagy....(bár nem csak nekem), de ha nem is vagy igazi nő, akkor legalábbis transzfesztita. nem kell azt szégyellni, nem olyan csúnya dolog az:-))

te aztán mélyen szántasz :) szegény egyszerű lelkek meg szótárazzanak, mi? :)
azért érthető volt, csak az változatos szóhasználatodon mosolyogtam (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 05. szerda 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 05. szerda 14:26
azért érthető volt, csak az változatos szóhasználatodon mosolyogtam (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 05. szerda 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)

göcs=bog,csomó...(az őt körülvevő közeg anyagánál sűrűbb, keményebb állagú, néha abból kiemelkedő, kimeredő képződmény -lásd:fenyőbog, tölgyfagöcs stb.
göcs=bog,csomó...(az őt körülvevő közeg anyagánál sűrűbb, keményebb állagú, néha abból kiemelkedő, kimeredő képződmény -lásd:fenyőbog, tölgyfagöcs stb.
(Ez egy válasz macipecs üzenetére (2005. 01. 05. szerda 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 05. szerda 14:19

göcs?? :))
jön Norbinak is a következő könyve, a "Spermadiéta", ugye? :))
sajna most nincs senki a közelben :(
sajna most nincs senki a közelben :(
...már csak ha lesmárolod partnered ajkairól a kicsorduló, le nem nyelt maradékot...
göcs?? :))
sajna most nincs senki a közelben :( (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 05. szerda 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 05. szerda 14:12
sajna most nincs senki a közelben :( (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 05. szerda 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Talán munka után akad, aki gyönyörrel szo*ja le ágaskodó göcsödet, spriccelj csak bátran drágaságom, tapasztald meg, hogy könnyen emészthető, diétás eledel..
Talán munka után akad, aki gyönyörrel szo*ja le ágaskodó göcsödet, spriccelj csak bátran drágaságom, tapasztald meg, hogy könnyen emészthető, diétás eledel..
én totál lelkes lennék egy ilyenért :) de munka közben nehezen emésztem meg...
én is szívesen "csapatnék" most valaki "ínyvitorlájának" egy adag "drága nedvet", máshogy mondva, engem is "leszo*hatna valaki a sárga irigységig" :)) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 05. szerda 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 05. szerda 13:54
én is szívesen "csapatnék" most valaki "ínyvitorlájának" egy adag "drága nedvet", máshogy mondva, engem is "leszo*hatna valaki a sárga irigységig" :)) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 05. szerda 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Úgylátszik, senki sem lelkesedik az ilyesfajta "italozás"-ért, node sebaj, én ezután, ha alkalmam adódik, mindig így szopom le magam a sárga irigységig, pusszantlak benneteket, hahó: Katicika
Úgylátszik, senki sem lelkesedik az ilyesfajta "italozás"-ért, node sebaj, én ezután, ha alkalmam adódik, mindig így szopom le magam a sárga irigységig, pusszantlak benneteket, hahó: Katicika
miközben a maradék láva arcomba szökkent, kezemre folyt, s én úsztam, ringatóztam a gyönyör hullámain.. Alig vártam, hogy felébredve elmeséljem új, csodálatos tapasztalatomat nektek, pussz: Katicika