Csajok! Miért nyelitek le, vagy miért nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 27 28 29 30 31 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#731   2007. 07. 15. vasárnap 22:59
Adnohvtx Adnohvtx
fiuk!! vissza kérdezek: ti miért nyelitek le a punci nedvet??? na pont azért mint mi a ti nedveteket
#730   2007. 07. 14. szombat 12:27
BSBB BSBB
Lenyelik mert szeretik...
#729   2007. 07. 12. csütörtök 19:51
gabici gabici
.....miért ne???? smile
#728   2007. 04. 17. kedd 18:21
torzo torzo VIP
én személy szerint élvezem ha a csaj szájába mehetek el!!és szerintem a mai fiatalság taljesen nyított erre a témára söt........rettentően élvezik,csak valameik lány beismeri valameik nem!!
ui.:örülök hogy nyelik! worship
#727   2007. 04. 17. kedd 09:11
new1 new1
Reprezentatív (vagy mi) shakehead nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 17. kedd 08:37
nagyjából kielemeztem a felmérést smile az orális szexre való hajlandóságra 85 % jött ki, a lenyelésre pedig 50%...ehhez képest túl sok a panaszkodó smile bár nyilván ez a felmérés nem teljeskörű
#726   2007. 04. 17. kedd 08:37
MmePrune MmePrune VIP Admin
nagyjából kielemeztem a felmérést smile az orális szexre való hajlandóságra 85 % jött ki, a lenyelésre pedig 50%...ehhez képest túl sok a panaszkodó smile bár nyilván ez a felmérés nem teljeskörű
#725   2007. 04. 16. hétfő 16:53
X Törölt felhasználó (88445)
az en párom mindig lenyeli,általában mindig a szájába kéri.én imádok a szájába élvezni igy mindig megkapja amit akar.
#724   2007. 04. 16. hétfő 16:35
X Törölt felhasználó (24620)
...felidézve egy másik torkot... nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 16. hétfő 13:19
természetesen szerintem sem az, ez csak egy idézet volt, és mivel nem mindenki emil rulez! rajongó így nem is jó helyen volt és nem is jó időben smile
üdv: mmeprune smile
#723   2007. 04. 16. hétfő 15:40
Next27 Next27
Ezt egyén válogatja.
Van aki lenyeli van aki nem.
Szerencsére a barátnöm szeret mindent kiprobálni szal volt mindekettö:Lenyelés meg nem is.
Én valahogy még is szeretem amikor lenyeli.Valahogy ez olyan izgató.
#722   2007. 04. 16. hétfő 13:19
természetesen szerintem sem az, ez csak egy idézet volt, és mivel nem mindenki emil rulez! rajongó így nem is jó helyen volt és nem is jó időben smile
üdv: mmeprune smile
#721   2007. 04. 16. hétfő 00:16
X Törölt felhasználó (24620)
én nem sokat tehetek hozzá a témához nyes
3 lánnyal volt testi kapcsolatom, egy egyáltalán nem volt hajlandó, egy egyszer beleegyezett a próbába, de végül mégsem akarta, és egy azt mondta, hogy nem nagyon tetszik neki a dolog, de amikor nagyon fel volt tüzelve, akkor megfeledkezett róla. smile
Lenyelni, neeeem dehogy. smile Valahogy nekem sem "lenne pofám" belemenni a szájába... bár, hogyha előtte kijelentené, hogy ő azt akarja, mert élvezi, akkor már más a helyzet, csak alapból nem visz rá semmi.

Hmmm, az lehetséges, hogy minél idősebbek a hölgyek, annál hajalandóbbak a témában? nyes
#720   2007. 04. 12. csütörtök 00:49
eros007 eros007
30/férfi

1. 83%
2. 83%
3. A fiatalabbak talán kaphatóbbak rá, de szerintem inkább a nyitottságon múlik, mint az életkoron.
Az én hajlandóságom eddig 100%.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 11. szerda 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 11. szerda 07:51
akkor végezzünk egy bővített felmérést:

a pontos számok lényegtelenek, csak %-ban adjátok meg az adatokat, nem az a kérdés, hogy ki hány nővel/ pasival létesített intim kapcsolatot

1. partnereidnek hány%-a mutatott hajlandóságot orális szexre (ffiak esetén: partnereidnek hány %-a vette szájába a péniszedet, nők esetén: partnereid hány %-ának vetted péniszét a szádba)
2. hány esetben nyelték le a spermádat/nyelted le a spermát (%os adattal)
3. tapasztaltál-e összefüggést a partner kora és a szexuális szokásai között (egy előző hsz-ben foglalt vélemény szerint a fiatalabbak nyitottabbak az orális szexre és a sperma lenyelésére)
#719   2007. 04. 11. szerda 20:57
yanee84 yanee84
hmmm... én ebben a statisztikában a szélsőségeket gyarapítom. valójában ugyanis 2 szexpartnerem volt. 1 "egyéjszakás", és egy, akivel több mint 2 éve sokszor. az arányok:
1. 50% biztos hajlandó, a másik 50% nem, de ez nem tudom,h a hajlandóságon múlott-e, vagy a szitun.
2. kevés,az se direkt
3. igen. ha mellettem "öregszik" a partnerem, akkor idővel egyre több dologra képes... smile
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 11. szerda 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin

a pontos számok lényegtelenek, csak %-ban adjátok meg az adatokat, nem az a kérdés, hogy ki hány nővel/ pasival létesített intim kapcsolatot

1. partnereidnek hány%-a mutatott hajlandóságot orális szexre (ffiak esetén: partnereidnek hány %-a vette szájába a péniszedet, nők esetén: partnereid hány %-ának vetted péniszét a szádba)
3. tapasztaltál-e összefüggést a partner kora és a szexuális szokásai között (egy előző hsz-ben foglalt vélemény szerint a fiatalabbak nyitottabbak az orális szexre és a sperma lenyelésére)
#718   2007. 04. 11. szerda 20:49
X Törölt felhasználó (39340)
Ez nagyon így van, de rossz témához írtad smile A témához szólva: hozzátaném, h éljen az ananászlééé! És én 100%ban hajlandó vagyok, h a felmérérst is segítsem
#717   2007. 04. 11. szerda 18:59
duciladi duciladi
Egyetértek veled smile
#716   2007. 04. 11. szerda 18:53
duciladi duciladi
Igen szerintem is a kölcsönösség a lényeg!!
Azért írtam, hogy a negyvenes pasik jobban csinálják a nyalást, mert én ezt tapasztaltam. (na nem mintha olyan nagyonsok pasim lett volna)
#715   2007. 04. 11. szerda 17:26
duciladi duciladi
Ja az életkorom 32, nőnemű vagyok smile
MmePrune VIP Admin

#714   2007. 04. 11. szerda 17:25
duciladi duciladi
A partnereim kb 90%-a mutatott hajlandóságot az orális szexre, azaz nyalt, (de volt olyan aki elvárta, hogy én szopjak, de ő nyalni nem akart) Én 100%-ban mutattam hajlandóságot a dologra smile
2. Régi párkapcsolataimban szinte sosem nyeltem le a spermát, mióta férjnél vagyok mindig lenyelem a férjemét (6 éve vagyok férjnél)
3. Annyi tapasztalatom volt, hogy az idősebb pasik (tehát 40-en túl voltak) azok jobban szerették /és tudták csinálni a nyalást, a fiatalabb pasik nem szerették csinálni, de elvárták, hogy én szopjak
MmePrune VIP Admin

#713   2007. 04. 11. szerda 16:18
hajotorot hajotorot
Igazadvan nagyon sokan lenyelik es elvezik is en is szeretem ha a parom megcsokol miutan a szajaba elveztem es erzem a seprmam izet
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 11. szerda 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 11. szerda 15:42
akkor az én adataim:
34/nő...minden eddigi pasimmal űztem a malac-sportot(orális szex)és mindegyikét lenyeltem, ha igényelte (volt, aki nem különösebben akarta, azé oda ment, ahova kérte)...és a mai napig megteszem, tehát nem kor függvénye
#712   2007. 04. 11. szerda 15:42
akkor az én adataim:
34/nő...minden eddigi pasimmal űztem a malac-sportot(orális szex)és mindegyikét lenyeltem, ha igényelte (volt, aki nem különösebben akarta, azé oda ment, ahova kérte)...és a mai napig megteszem, tehát nem kor függvénye

... 27 28 29 30 31 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Clark Licker Clark Licker
Nyitás ideje: 2004. 10. 26. kedd
Üzenetek: 1291db
Utolsó üzenet: 2024. 07. 17. szerda

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!