én nem sokat tehetek hozzá a témához
3 lánnyal volt testi kapcsolatom, egy egyáltalán nem volt hajlandó, egy egyszer beleegyezett a próbába, de végül mégsem akarta, és egy azt mondta, hogy nem nagyon tetszik neki a dolog, de amikor nagyon fel volt tüzelve, akkor megfeledkezett róla.
Lenyelni, neeeem dehogy.
Valahogy nekem sem "lenne pofám" belemenni a szájába... bár, hogyha előtte kijelentené, hogy ő azt akarja, mert élvezi, akkor már más a helyzet, csak alapból nem visz rá semmi.
Hmmm, az lehetséges, hogy minél idősebbek a hölgyek, annál hajalandóbbak a témában?

3 lánnyal volt testi kapcsolatom, egy egyáltalán nem volt hajlandó, egy egyszer beleegyezett a próbába, de végül mégsem akarta, és egy azt mondta, hogy nem nagyon tetszik neki a dolog, de amikor nagyon fel volt tüzelve, akkor megfeledkezett róla.

Lenyelni, neeeem dehogy.

Hmmm, az lehetséges, hogy minél idősebbek a hölgyek, annál hajalandóbbak a témában?

természetesen szerintem sem az, ez csak egy idézet volt, és mivel nem mindenki emil rulez! rajongó így nem is jó helyen volt és nem is jó időben
üdv: mmeprune

Ezt egyén válogatja.
Van aki lenyeli van aki nem.
Szerencsére a barátnöm szeret mindent kiprobálni szal volt mindekettö:Lenyelés meg nem is.
Én valahogy még is szeretem amikor lenyeli.Valahogy ez olyan izgató.
Van aki lenyeli van aki nem.
Szerencsére a barátnöm szeret mindent kiprobálni szal volt mindekettö:Lenyelés meg nem is.
Én valahogy még is szeretem amikor lenyeli.Valahogy ez olyan izgató.
...felidézve egy másik torkot...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 13:19

természetesen szerintem sem az, ez csak egy idézet volt, és mivel nem mindenki emil rulez! rajongó így nem is jó helyen volt és nem is jó időben

az en párom mindig lenyeli,általában mindig a szájába kéri.én imádok a szájába élvezni igy mindig megkapja amit akar.
nagyjából kielemeztem a felmérést
az orális szexre való hajlandóságra 85 % jött ki, a lenyelésre pedig 50%...ehhez képest túl sok a panaszkodó
bár nyilván ez a felmérés nem teljeskörű

Reprezentatív (vagy mi)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 08:37

nagyjából kielemeztem a felmérést
az orális szexre való hajlandóságra 85 % jött ki, a lenyelésre pedig 50%...ehhez képest túl sok a panaszkodó
bár nyilván ez a felmérés nem teljeskörű

én személy szerint élvezem ha a csaj szájába mehetek el!!és szerintem a mai fiatalság taljesen nyított erre a témára söt........rettentően élvezik,csak valameik lány beismeri valameik nem!!
ui.:örülök hogy nyelik!

.....miért ne????

Lenyelik mert szeretik...
fiuk!! vissza kérdezek: ti miért nyelitek le a punci nedvet??? na pont azért mint mi a ti nedveteket
Azért nyelik le mert szerelmesek vagy mert ribancok vagy mert lefizetted őket ennyi
D

Punciranger szerintem te hülye vagy!
(Ez egy válasz Punciranger üzenetére (2007. 07. 16. hétfő 00:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 16. hétfő 00:41

Azért nyelik le mert szerelmesek vagy mert ribancok vagy mert lefizetted őket ennyi
D

Teljesen egyetértek veled!Imádok a csajom szájába elmenni!Valaki beismeri valaki nam!
(Ez egy válasz torzo üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 18:21

én személy szerint élvezem ha a csaj szájába mehetek el!!és szerintem a mai fiatalság taljesen nyított erre a témára söt........rettentően élvezik,csak valameik lány beismeri valameik nem!!

Személy szerint én is lenyelem, igaz, hogy néha keserű, de ezen is lehet segíteni egy bizonyos tabletta szedésével. Egyébként nagy élmény mindkét fél számára.

Érdekes ez a helyzet, hogy milyen hajszál választja el az undorítót a jótól a "köz" szerint. Ha megnézitek a Kismalac "Egyé' hozzá kolbászt" című képsorozatát és a hozzá tartozó kommenteket, azt látjátok, hogy mindenki fel van háborodva, mert undorítónak tartja, hogy a csaj szájába gecibe mártott kolbászt tömnek. Kérdem én: már miért lenne ez undorítóbb, mint egy sima szopatás, nyeléssel a végén? Attól, hogy kolbászt, vagyis ételt is használnak? Nem értem. De most komolyan, segítsetek megérteni lécci, vagy legalább (kiforrott) véleményeket kérek. Köszi!
Hat en nem panaszkodom, mert a baratnom belement a lenyelesbe es azota van, h keri, h a szajaba menjek el. Nem mindig, de ez igy rendjen is van, mert en sem szeretnem ezt minden nap. Punciba elvezni legalabb olyan jo.
A felmérés már csak azért sem reprezentatív mert feltételezhető hogy a szexuálisan nyitottabb lányok látogatnak csak erotilus oldalakat rendszeresen, még a konzervatívabbak (nam csak ebben a témában) egyátalán nem. Tehát valószínűleg arányaiban kevesebb lány nyeli is le, és kevesebb megy bele az orális szexbe.
izgató egy férfi számára,ha a nő lenyeli a spermát.én szerintem legalább is.vagy nem??????????????
Változó... akikkel voltam, eddig majdnem mindenki lenyelte, sőt, volt aki egyenesen követelte, hogy a szájába menjek el. Nekem ez persze nagyon tetszett.
Ha valakinek volt rossz élménye az íze miatt, vagy mert erőszakosan akarta valaki, hogy nyeljen, attól nem szabad elvárni... De ha valaki kéri, meg ne tagadjuk
Ha valakinek volt rossz élménye az íze miatt, vagy mert erőszakosan akarta valaki, hogy nyeljen, attól nem szabad elvárni... De ha valaki kéri, meg ne tagadjuk