Nos, szerintem jkiddnek nagyon is igaza van... én személy szerint szeretek nyelni, szeretem az ízét,bármilyen mellékízzel van is keverve és szeretem nyaldosni ha éppen máshova kerül. Ha valaki alapból undorodik tőle, az a magánügye, de hogy egyszer nyeli egyszer köpi az szerintem is marhaság.. megtudom érteni, hogy a pasik azt szeretik ha egy csaj nyeli. Elég kiábrándító lehet, ha szopás után a csaj ott köpdösi, vagy zsepivel szopik xD Sőt, nekem volt egy olyan ismerősöm is aki egyszer miután a szájába élveztek, beleköpte a pasi szájába.. Hát az én pasim, ha ezt csinálnám kitérne a hitéből az zihher.
Na szóval röviden a nyelés a tuti

nő vagyok. ha nem hiszed nézd meg a képeimet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 10:44
Törölt felhasználó (49560)

szerintem jkidd nem is nő

Nem mindegy hogy zsepibe vagy a gyomromba kerűl vagy ...fantáziára bízva bárhova? Sőt azt gondolonám a bárhova még izgatóbb, mind e mellet igen csak fontosabbnak tartom miként csalogatják ki eme általam is igen kedvelt nedüt

Az a nő, akinek van fogalma arról, hogy mekkora örömet okoz egy pasinak azzal, hogy a szájába élvezteti, az legtöbbször le is nyeli. Az én párom is szereti lenyelni, élvezi az én örömöm látványát és ez a lényeg: élvezetet okoz a másik élvezetének látványa. Egyébként én is imádom a puncilevét lenyelni. Az ananászlé (100%-os, nem sűrítményből készült), rendszeres (napi) fogyasztásától édesebb lesz a sperma. Nem mendemonda, kipróbáltuk, igaz.
nem láttam semmit ezért nem tudok hozzá szólni
Az én párom lenyeli, sőt ő vett rá, hogy merjek a szájába élvezni.A volt párom hányingert kapott még a gondolattól is.
Én még nem tudtam rávenni magam,hogy lenyeljem(bár próbálkozom)....de a Párom nem is erőlteti,ami jó,mert nem érzem azt,hogy csak akkor,és attól jobb neki,ha lenyelem...

Te is álomnő vagy Szimonácska.
Álomnő vagy, Natalia!
(Ez egy válasz Natalia29 üzenetére (2007. 08. 17. péntek 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 17. péntek 19:39

Szeretem en is lenyelni, hisz nagyon jo es finom tud lenni egy jo szeretkezes utan. Azt is szeretem ha a parom bennem ment el hogy utanna szepen leszopogatom a farkat, tisztara nyalom.

Szeretem en is lenyelni, hisz nagyon jo es finom tud lenni egy jo szeretkezes utan. Azt is szeretem ha a parom bennem ment el hogy utanna szepen leszopogatom a farkat, tisztara nyalom.

sztem nem tudod rávenni;elvégre +mondta,h. mi a gondja.Olvastam,h. lúgos és ez befolyásolja.mindenesetre a fokhagyma is "ront" az ízén
A Tantrában legalábbis így van,h. 3 nap az "átfutási" idő;nőknél és ffiaknál is.
(Ez egy válasz Barris üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 02:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 02:55

Nálunk sajnos másképp van: ugyan leszop, & nyitott szájjal várja a tömérdek spermát, mégis a nyelve hegéről lecsorgatja a melleire, vagy ahova éppen tudja. Többször is sajátkezűleg vertem a szájába, de ő mindíg kicsorgatta, mondván, hogy "szar az íze" Szerintetek?! Viszont a melleire, puncijára, seggére bármikor ráverhetem. Hogyan vehetném rá mégis hogy lenyelje??!
a leírás alapján elég odaadónak tűnik a barátnőd, miért olyan fontos, hogy effektíve le is nyelje
kényeztet, a szájába élvezhetsz, stb. kielégülésed után nem mindegy, hogy lemegy-e a torkán
(Ez egy válasz Barris üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 02:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 02:55
kényeztet, a szájába élvezhetsz, stb. kielégülésed után nem mindegy, hogy lemegy-e a torkán

Nálunk sajnos másképp van: ugyan leszop, & nyitott szájjal várja a tömérdek spermát, mégis a nyelve hegéről lecsorgatja a melleire, vagy ahova éppen tudja. Többször is sajátkezűleg vertem a szájába, de ő mindíg kicsorgatta, mondván, hogy "szar az íze" Szerintetek?! Viszont a melleire, puncijára, seggére bármikor ráverhetem. Hogyan vehetném rá mégis hogy lenyelje??!
Még az is előfordulhat. De ha így is van, azért elég jól beleélte magát a női szerepbe. Minimum gyanúsnak nevezném...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 10:44

Törölt felhasználó (49560)

Ez egy karakán vélemény. temperamentum kérdése, ki mennyit "tűr el", de abban nagyon igazat adok Neked, hogy a nők hasonló esetben halálosan meg tudnának sértődni. És szerintem sokkal inkább döntő a pasi TISZTASÁGA, mint az, hogy mit evett. Egy retkes dákót szopogatni - ha nyelsz, ha nem - sokkal gusztustalanabb lehet (gondolom), mint egy tiszta farokból jövő kicsit rossz íz lenyelése, nem?
(Ez egy válasz jkidd üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 07:10

úgy érzem túl van misztifikálva ez a jó ízű sperma rossz ízű sperma kérdés.valóban van némi érezhető különbség,de azért mindig van egy érezhető "alap íz". és nehogy már csak akkor nyeljem le,ha az íze vetekszik mondjuk egy különleges desszert ízével! és hol van az érzés,hogy ezt én csináltam,miattam élvez, vonaglik és hörög és nézz rám imádattal az akit szeretek?? legyünk őszinték a puncinak sincs egy állandó isteni édes íze...és mit szólnánk hozzá ha a párunk azt mondaná, ma nem nyalok,nem ízlik??? gondolom halásosan megbántódnánk.
Én szívesen a számra vennélek
(Ez egy válasz jkidd üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 07:10

úgy érzem túl van misztifikálva ez a jó ízű sperma rossz ízű sperma kérdés.valóban van némi érezhető különbség,de azért mindig van egy érezhető "alap íz". és nehogy már csak akkor nyeljem le,ha az íze vetekszik mondjuk egy különleges desszert ízével! és hol van az érzés,hogy ezt én csináltam,miattam élvez, vonaglik és hörög és nézz rám imádattal az akit szeretek?? legyünk őszinték a puncinak sincs egy állandó isteni édes íze...és mit szólnánk hozzá ha a párunk azt mondaná, ma nem nyalok,nem ízlik??? gondolom halásosan megbántódnánk.
nemtudom,nem vok ffi és nincs farkam,h. tapasztaltam volna
(Ez egy válasz Csabika00 üzenetére (2007. 07. 18. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 18. szerda 13:38

izgató egy férfi számára,ha a nő lenyeli a spermát.én szerintem legalább is.vagy nem??????????????
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 08:36
Törölt felhasználó (84911)

Szia! Éne nem szedek semmilyen tablettát, és mégis azt mondták, h finom édes volt a spermám.
szerintem a cigi, és pia mentes élet teszi

Szia! Éne nem szedek semmilyen tablettát, és mégis azt mondták, h finom édes volt a spermám.
szerintem a cigi, és pia mentes élet teszi
(Ez egy válasz mokucska üzenetére (2007. 07. 16. hétfő 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 16. hétfő 15:59

Személy szerint én is lenyelem, igaz, hogy néha keserű, de ezen is lehet segíteni egy bizonyos tabletta szedésével. Egyébként nagy élmény mindkét fél számára.