akár még pohárba is jut.)
(Ez egy válasz kezdoparbs üzenetére (2024. 06. 18. kedd 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 18. kedd 06:57

Én mindíg nyelem max nem bírom az összeset, mert a férjemnek igen sok jön egyszerre! Én nagyon szeretem az ízét!
tökéletesen egyetértek veled
(Ez egy válasz kiscica1990 üzenetére (2019. 01. 12. szombat 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 12. szombat 19:30

Szerintem a szex hevében, eufórikus állapotban sok mindent megtesz egy nő. A sperma lenyelése, vagy arcra, szájba élvezés szerintem alap a jó szexben. Akik igazán élvezik a szexet, azok előbb-utóbb eljutnak erre a pontra.
ez nálunk természetes
Szerintem a nők többsége nem nyeli le. Sok fórumon azt írják a nők, hogy lenyelik holott a férfiak meg éppen arról panaszkodnak, hogy a nők nem engedik, hogy a pasi a szájába élvezzen.
Mi is beszélgettünk már róla, hogy másoknál mennyire természetes a fellácio. Nálunk szinte mindig szájba élvezés és nyelés szokott lenni a vége. Szokás kérdése... Biztos sok feleségnek ez elképzelhetetlen lenne.
(Ez egy válasz RockHeart üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 15. hétfő 22:47

Szerintem a nők többsége nem nyeli le. Sok fórumon azt írják a nők, hogy lenyelik holott a férfiak meg éppen arról panaszkodnak, hogy a nők nem engedik, hogy a pasi a szájába élvezzen.
Feleségem mindig lenyeli, egyszerűen így szereti, így szokta meg.
Kapcsolatunk elején volt,hogy a szájába élveztem. Aztán mondta, hogy nincs jó íze. Hagytuk a dolgot. Így is fantasztikus vele a szex
Viszont volt olyan pasikkal a kapcsolatunk során akiknek lenyelte.Engem ez cseppet sem zavart.
Viszont volt olyan pasikkal a kapcsolatunk során akiknek lenyelte.Engem ez cseppet sem zavart.
Szerintem, nagyon sok esetben pont a pasi tehet róla, ha a csaj nem nyeli le. És hogy miért?
Na ez megérdemelne egy külön topikot
Talán tanulnának belőle a pasik
Na ez megérdemelne egy külön topikot

Az én feleségem első perctől nyrli. Mindig a szájaba élvezek,sőt társaságban sem titkolja,hogy minden cseppjét imadja....ilyenkor mikor hallom hogy masnak ezt mondja nagyon jó érzés.....mondta már wlőttem barinöjének is aki nem szereti,hogy ö minden cseppjét imádja....
Egyszerűen imádom az izét, minnél többet próbálok lenyelni!
Betty
Betty
Az egyik barátnőmmel, amikor 69-eztünk és elélveztem a szájába, utána még pár percig a szájában tartotatta a farkam. Imádtam az orgazmus után így kiterülve lecsillapodni. Majd amikor leszállt rólam, a nagyobb részét mindig kiköpte egy törölközőre, soha sem nyelte le. Ezek után a maradékot majdnem mindig szétcsókolóztuk.
...hú de szerettem.