Ha teljesen elfogadom a párom, akkor miért ne nyelném le a spremáját is. Főleg ha ez neki örömet okoz, nekem meg semmi gondot nem jelent. Egyébként szerintem nincs rossz ize. A barátom a punimból is kinyalja a sajátját az én nedveimmel együtt.
Sok nő nem nyeli le mivel nem szereti az ízét, bár nem minden ondónak egyforma az íze. Volt olyan barátnőm aki az enyémet lenyelte, de az új pasija ondójántól "felfordult a gyomra". Sokan csak előitéletből nem nyelik le, gondolom most sok nő mondja hogy nem is tudja miről beszél. Én is már kipróbálam milyen lenylni, pont azért hogy tudjam mit kérek a páromtól.
Na én itt vagyok én, mint lány/nő, aki igenis élvezi, ha orális örömökben részesítheti a párját, és le is nyelem, és szeretem is. 14 évesen még nyalókát kellett volna szopni, nem egy ismeretlen pasit. Megértem, hogy emiatt nem csináltad többet. Nem voltál még megérve lelkileg ilyen élményekre.
Egyetértek MmePrune-vel. Óriási a különbség, nem csak nyelvtanilag
(Ez egy válasz barbbaby üzenetére (2008. 06. 03. kedd 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 03. kedd 14:28
Egyetértek MmePrune-vel. Óriási a különbség, nem csak nyelvtanilag

én nyeltem már meg szoptam szoptam a srácot akit alig fél órája ismertem és nem szólt majd a cucc a számba ment akkor multam 14 nem sokkal ma már 27 vagyok de azóta sem nyeltem le undorító és nem igaz hogy egy lány is szereti sok férfi csak kamuzni jár ide ugy látom mert fogalmuk sincs mi kell egy nőnek ahhoz hogy élvezze a szexet
a sperma lenyelésének kedvelése és a kedves spermájának lenyelése között óriási különbség van
(Ez egy válasz barbbaby üzenetére (2008. 06. 03. kedd 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)

én nyeltem már meg szoptam szoptam a srácot akit alig fél órája ismertem és nem szólt majd a cucc a számba ment akkor multam 14 nem sokkal ma már 27 vagyok de azóta sem nyeltem le undorító és nem igaz hogy egy lány is szereti sok férfi csak kamuzni jár ide ugy látom mert fogalmuk sincs mi kell egy nőnek ahhoz hogy élvezze a szexet
Hát tudod, elég merész kijelenteni hogy kamuzni járunk ide sokan.
Tudod az hogy neked nem jön be, meg nem ízlik az egy dolog. Van aki ellenben szereti, bármilyen meglepő is. Finom a tökfőzelék, csak én hányok tőle. Akkor mindenki aki imádja az kamuzik?
Igen nem feltétlenül a legízletesebb valami sokban függ az íze a táplálkozástól, és valljuk megőszintén hány vega fickó van és hány vega lány? Mert a hús és fehérjementes étrendttől az íze kevésbé keserű, ahogy az is változtat rajta, hogy mennyi vizet iszik a delikvens, mert ha 3-4 liter legurul és a veséi is jól működnek akkor kevésbé lesz sárgás, ammónia szagú/ízű a cucc mert a kijárat kellően átmosódik.
És tudod nem is az a lényeg a lenyelésben, hogy finom e vagy sem?
Ez sok pasit fejben izgat, hogy a végén a barátnője lenyeli. Tarthatod perverziónak, de mégis egy izgalmas plussz!
Ennyiről szól az egész. Az hogy te 14 éves fejjel lecidáztál egy srácot és még le is nyelted. 14 évesen akkoriban még inkább játszanod kellett volna otthon este nem diszkóban mások faszát szopkorászni. És most egyszerűen csak magamból indulok ki, nem kliséket meg konzervatív nézeteket puffogtatok. Ugyanis kellő szexuális kultúra és felkészültség mellett egyrészt nem mondanál ilyet:
"nem igaz hogy egy lány is szereti sok férfi csak kamuzni jár ide ugy látom mert fogalmuk sincs mi kell egy nőnek"
másrészt pedig értenéd, hogy más miért szereti, és ebből következőleg harmadrészt pedig messze toleránsabb lennél a témában.
Sommásan: Van még mit tanulnod a szexről.
Ajánlom figyelmedbe:

Megvásárlásra előjegyezhető (nem reklám, csak segítség!):
1. www.antikva.hu
2. www.regikonyvek.hu
3. ker.eso.hu
4. www.antikvarium.hu
És mégtöbb helyen, könyvtárban is megtalálhatod!
Jó olvasgatást!
Tudod az hogy neked nem jön be, meg nem ízlik az egy dolog. Van aki ellenben szereti, bármilyen meglepő is. Finom a tökfőzelék, csak én hányok tőle. Akkor mindenki aki imádja az kamuzik?
Igen nem feltétlenül a legízletesebb valami sokban függ az íze a táplálkozástól, és valljuk megőszintén hány vega fickó van és hány vega lány? Mert a hús és fehérjementes étrendttől az íze kevésbé keserű, ahogy az is változtat rajta, hogy mennyi vizet iszik a delikvens, mert ha 3-4 liter legurul és a veséi is jól működnek akkor kevésbé lesz sárgás, ammónia szagú/ízű a cucc mert a kijárat kellően átmosódik.
És tudod nem is az a lényeg a lenyelésben, hogy finom e vagy sem?
Ez sok pasit fejben izgat, hogy a végén a barátnője lenyeli. Tarthatod perverziónak, de mégis egy izgalmas plussz!
Ennyiről szól az egész. Az hogy te 14 éves fejjel lecidáztál egy srácot és még le is nyelted. 14 évesen akkoriban még inkább játszanod kellett volna otthon este nem diszkóban mások faszát szopkorászni. És most egyszerűen csak magamból indulok ki, nem kliséket meg konzervatív nézeteket puffogtatok. Ugyanis kellő szexuális kultúra és felkészültség mellett egyrészt nem mondanál ilyet:
"nem igaz hogy egy lány is szereti sok férfi csak kamuzni jár ide ugy látom mert fogalmuk sincs mi kell egy nőnek"
másrészt pedig értenéd, hogy más miért szereti, és ebből következőleg harmadrészt pedig messze toleránsabb lennél a témában.
Sommásan: Van még mit tanulnod a szexről.
Ajánlom figyelmedbe:

Megvásárlásra előjegyezhető (nem reklám, csak segítség!):
1. www.antikva.hu
2. www.regikonyvek.hu
3. ker.eso.hu
4. www.antikvarium.hu
És mégtöbb helyen, könyvtárban is megtalálhatod!
Jó olvasgatást!

Nem akarok okoskodni, de ha ilyen prűd vagy menj valami szektába . A férfinak azért jó ,mert így tudja ,hoy a másik mindenét elfogadj. S ő mindenét neki adja. Ez nem a perverz megalázásról szól ,hanem a z igazi együttlétről.Persze vannak akik csak ezt imitálják.
(Ez egy válasz stodal üzenetére (2008. 06. 01. vasárnap 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 01. vasárnap 16:30

nekem az.megalázó lenne söt mindemellett még undoritó is...kösz kihagyom.te meg igyad

nekem az.megalázó lenne söt mindemellett még undoritó is...kösz kihagyom.te meg igyad
(Ez egy válasz viking5642 üzenetére (2008. 06. 01. vasárnap 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 01. vasárnap 11:32

Mi ebben a megalázás? Ha valaki így fogja fel a dolgot, már régen rossz...
nana én nem azt irtam hogy vered...ez kicsit más de ha lenne egy kis eszed akkor értetted volna amit irok de mivel nincs maradj csöndben és verd zsepibe
(Ez egy válasz Mi_ketten üzenetére (2008. 05. 31. szombat 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 31. szombat 23:05

Stodal te hülye vagy.Evvel az erővel zsepibe is verheted,mi a különbség?
Mi ebben a megalázás? Ha valaki így fogja fel a dolgot, már régen rossz...
(Ez egy válasz stodal üzenetére (2008. 05. 31. szombat 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 31. szombat 10:29

mind undoritóak vagytok!mi abban az élvezet ha teszemazt nem a mellére élvezel hanem a szájába?semmi különbség nincs közte ugyanugy elmész!szánalmas barátnöd lehet ha hagyja magát megalázni!
de te nem vagy csaj, ugye?
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 06. 01. vasárnap 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)

én is szeretem a pinábol és a popsibol kinyalni a gecit
Stodal te hülye vagy.Evvel az erővel zsepibe is verheted,mi a különbség?
stodal az ujjunk sem egyforma.A külömbség pedig óriási.Próbálld ki más lesz a véleményed.
mind undoritóak vagytok!mi abban az élvezet ha teszemazt nem a mellére élvezel hanem a szájába?semmi különbség nincs közte ugyanugy elmész!szánalmas barátnöd lehet ha hagyja magát megalázni!
(Ez egy válasz Columbus üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 17. csütörtök 11:57

Mit kell ezen ennyit témázni?! Vannak akik lenyelik, vannak akik nem. Kész. Mint mindenki, én is csak magamból tudok kiindulni: én imádom a párom puncinedvét,őrülten jó érezni a gyönyörének az ízét amikor élvez és ezzel ugyanígy van ő is.Szereti lenyelni és nem panaszkodik az ízére,nem finnyáskodik,mert tudja,látja,hogy mekkora élvezetet okoz vele.
Aki még nem próbálta,annak ajánlom,hogy nézzen mélyen a párja szemébe amikor az élvez,elképesztően bensőséges élmény közvetlenül látni,hogy őrül meg a másik a gyönyörtől! A párom imádja nézni a szememet,amikor a szájába élvezek,azt mondja nagyon szereti nézni,ahogy "megsemmisülök". Ez a szenvedély csúcsa,a kölcsönös örömszerzés nem arról szól,hogy válogatunk: ezt nem csinálom,azt nem csinálom... Ha tényleg szívből szeretsz valakit,akkor neked szinte nagyobb öröm adni neki,mint kapni tőle. Az ízéről még annyit,hogy a sperma fiziológiai testnedv,ugyanúgy mint a könny,izzadtság,vizelet. Az ízét sokminden befolyásolja: táplálkozás,szexuális élet gyakorisága,betegség,gyógyszerfogyasztás,stb. De nem ez a lényeg,hanem az,hogy hihetetlen örömet okoz egy pasinak,ha a nő lenyeli;amelyik nő ezt tudja,az meg is teszi. Ennyi. Szerintem.
Aki még nem próbálta,annak ajánlom,hogy nézzen mélyen a párja szemébe amikor az élvez,elképesztően bensőséges élmény közvetlenül látni,hogy őrül meg a másik a gyönyörtől! A párom imádja nézni a szememet,amikor a szájába élvezek,azt mondja nagyon szereti nézni,ahogy "megsemmisülök". Ez a szenvedély csúcsa,a kölcsönös örömszerzés nem arról szól,hogy válogatunk: ezt nem csinálom,azt nem csinálom... Ha tényleg szívből szeretsz valakit,akkor neked szinte nagyobb öröm adni neki,mint kapni tőle. Az ízéről még annyit,hogy a sperma fiziológiai testnedv,ugyanúgy mint a könny,izzadtság,vizelet. Az ízét sokminden befolyásolja: táplálkozás,szexuális élet gyakorisága,betegség,gyógyszerfogyasztás,stb. De nem ez a lényeg,hanem az,hogy hihetetlen örömet okoz egy pasinak,ha a nő lenyeli;amelyik nő ezt tudja,az meg is teszi. Ennyi. Szerintem.
Szerintem ez a lenyelés dolog teljesen egyenértékű a punci kinyalásával. Mert, ha igazán szeretjük a másikat akkor nem csak úgy lefetyelek épphogycsak a punciján, hanem jól benyalok neki, hogy ő is élvezze akkor pedig van bőven a punciban is nedv amit nem kezdek el kiköpködni, hanem nyelek egyet. Tehát én is lenyelem a lány testnedvét.
Ajha, ti aztán tudjátok élvezni az életet
mi eddig még "csak" hármasban próbáltunk,barátom és egy másik "haver", de hamarosan találkozunk egy fiatal párral is
majd meglátjuk mi mennyira vadulunk be!!!

Irigyellek. Nálunk ez félig van meg. Én imádom nyalni a párom punciját, nagyon finom. Azt is imádom, ha ő kényezteti a farkam a szájával. Fantasztikusan csinálja, csak elvétve. Idén egyszer már voltam a szájában. De arra nem hajlandó, hogy beleélvezhessek.
(Ez egy válasz Columbus üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Mit kell ezen ennyit témázni?! Vannak akik lenyelik, vannak akik nem. Kész. Mint mindenki, én is csak magamból tudok kiindulni: én imádom a párom puncinedvét,őrülten jó érezni a gyönyörének az ízét amikor élvez és ezzel ugyanígy van ő is.Szereti lenyelni és nem panaszkodik az ízére,nem finnyáskodik,mert tudja,látja,hogy mekkora élvezetet okoz vele.
Ritka az ilyen szépen megfogalmazott és tényleg igaz vélemeny.Öröm ilyet olvasni
(Ez egy válasz Columbus üzenetére (2008. 05. 10. szombat 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 10. szombat 11:22

Csak arra akartam rávilágítani,hogy ha tényleg szerelemmel szeretünk valakit,akkor szeretkezés- kor gyakorlatilag nem csak testben,hanem lélekben is eggyéválunk és olyankor nem számít,hogy milyen íze van. Amikor annyira vágyom a másikra a lelkemmel is,hogy arra már nincsenek szavak és legszívesebben "felfalnám",csak az számít,hogy összeolvadásunk tökéletes legyen,én iszom az ő gyönyörét,ő az enyémet és boldogok vagyunk,nem az ízével foglalkozunk. Lehet hogy kicsit szenvedélyesen hangzott,de nálunk így működik és a párom újra és újra megőrít az odaadásával.
Ejjj, ember, de igazad van! Nagyjából ez a summája ennek az egész dolognak, örök érvényű alapigazságokat mondtál! Ilyenkor jut eszembe az a mondás-féleség, hogy egy kurva, aki nem szeret, megteszi 5ezerért, a csajomnak is odaadnám, és még szeret is elvileg, akkor miért nem teszi meg???? Haha.....de milyen igaz! Bár ezt is lehet ragozni........