Csajok! Miért nyelitek le, vagy miért nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 15 16 17 18 19 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#971   2009. 01. 21. szerda 13:18
macó71 macó71
Talán az lehet a gond,hogy hiányzik belőle egy adag,E betűs izfokozó, nyes vagy állagjavitó,netán mesterséges szinezék!
Az ananásszal meg össze kell turmixolni,talán akkor nemis kell hozzá 6 kiló! wink
Filmen sok minden van.Láttam már olyat,amikor kávékrémesitőnek használták,vagy éppen szendvicsbe foglalták.
Juteszembe,a mustárt sem nyeljük csakúgy le,de a hotdogban már elmegy,igaz? confused
Na nem azért jöttem ide,hogy gusztustalankodjak,csak furcsának tartom azt,hogy egy pasi pohárba élvez,majd megissza a csaja.Habár ilymódon,már alkalom nyilik az izesitésre....
Én,szóval ÉN,nem látom az értelmét,hogy egy pohárba élvezzek.De komolyan!
Akkor inkább maradok a régi szokásunknál,hogy szájba menjen,ha úgy adódik(szerintem jobb mint a pohár) crazya ,aztán meg,ha nem izlik akkor kiköpi,vagy akármi...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 21. szerda 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2009. 01. 21. szerda 11:00
jaj lányok, ne áltassuk már itt a pasikat! kibaszott szar íze van, 6 kg ananász után is! nem azért nyeljük le, mert finom..azért nyeljük le, mert örömet okozunk vele, és ez a legfontosabb!
#970   2009. 01. 21. szerda 12:34
Fiona20 Fiona20
Érdekes, hogy mindig az ízen van a hangsúly... Engem pl. az íze abszolút nem zavar, ami miatt nem szívesen... az az állaga.... Vagy ezzel csak én vagyok így? wow3
#969   2009. 01. 21. szerda 11:00
MmePrune MmePrune VIP Admin
jaj lányok, ne áltassuk már itt a pasikat! kibaszott szar íze van, 6 kg ananász után is! nem azért nyeljük le, mert finom..azért nyeljük le, mert örömet okozunk vele, és ez a legfontosabb!
#968   2009. 01. 21. szerda 10:56
csubi80 csubi80
Az enyém azt is megcsinálja, hogy ha beleélvezek egy pohárba, utána megissza.. Imádom, hogy ilyen. smile
#967   2009. 01. 19. hétfő 22:46
anett1021 anett1021
én lenyelem ha megfelel az íze... smile de van hogy kiköpöm... Nem minden lány finnyás fiúk!!!!
#966   2009. 01. 19. hétfő 19:19
sss111 sss111
Az én párom, szereti ha a szájába lövök! Le is nyeli, és még soha nem panaszkodott az ízére!
#965   2009. 01. 16. péntek 18:17
X Törölt felhasználó (231830)
Igazad lehet, azt mondják, ha a fiúk ananászt ennének dohányzás helyett, imádná minden lány vigyor4
(Ez egy válasz anett1021 üzenetére (2009. 01. 16. péntek 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 16. péntek 18:00
Én lenyelem az aktuális partneremét mindig...ha kívánja, mert tudom hogy örömet okoz neki és ez nekem is jó smile Persze mindig más ize van smile Az étrendtől függ aztmondják úgyhogy kiköpöm ha nagyon rosz de ez kevés szézalékban igaz. Kérdezzetek ha akartok... smile
#964   2009. 01. 16. péntek 18:00
anett1021 anett1021
Én lenyelem az aktuális partneremét mindig...ha kívánja, mert tudom hogy örömet okoz neki és ez nekem is jó smile Persze mindig más ize van smile Az étrendtől függ aztmondják úgyhogy kiköpöm ha nagyon rosz de ez kevés szézalékban igaz. Kérdezzetek ha akartok... smile
#963   2009. 01. 16. péntek 10:41
macó71 macó71
Nálunk is igy szokás,hogy mehet a szájba,de nem nyeli le.De nem is szalad fogat mosni,tehát nem undorodik az izétöl,vagy ilyesmi.Kezdetben nem volt ez igy,de lassacskán kialakult,anélkül,hogy beszélnünk kellett volna a dologrol.Egy hosszú,komoly kapcsolatban,az idő sokmindent megold,de türelem szükségeltetik hozzá!
Azmeg,hogy lenyeli,vagy sem ,nekem édesmindegy,hamár egyszer "elmentem". wink
(Ez egy válasz xdriver üzenetére (2009. 01. 16. péntek 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 16. péntek 10:26
Szerintem sok beszélgetés a témáról és a türelem meghozhatja a változást ! Egyébként egy régebbi rossz élmény simán hagyhat ilyen mély nyomokat, de ha minden harmónikus akkor ez halványulhat majd.Az én párom sem szokta lenyelni, de a szájába mehet az utólsó cseppig.Aztán ha kicsit lenyugodtam szépen kiengedi a szájacskájából a mellére-hasára, vagy ha ő van fölöttem akkor rám és letisztítja pzs-vel. Azt is vedd figyelembe, hogy nem ugyanaz ám amikor puncinyalás közben lassan fokozatosan termelődnek a finom nedvek amiket -elfogyasztunk-, ahhoz képest amikor egy pillanat alatt teleszalad egy lány szája forró spermával ! Én már egy párszor visszakértem az -anyagot- a páromtól, és le is nyeltem, hát érdekes élmény volt ,de addig sokkal izgatóbb volt a dolog amig el nem mentem , viszont ez csak utána kivitelezhető,amikor is már nem olyan nagy az ingerem rá! Azért nem volt rossz,főleg mert neki tetszett a móka! finom
#962   2009. 01. 16. péntek 10:32
tintenpen tintenpen
A párommal maximális a bizalom.
Bármit megtesz nekem, és bármit megteszek neki.
A torok nem megy neki, mert érzékeny a szájüregének a mélye, de önként időről időre próbálkozik.
(Ez egy válasz xdriver üzenetére (2009. 01. 16. péntek 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 16. péntek 10:26
Szerintem sok beszélgetés a témáról és a türelem meghozhatja a változást ! Egyébként egy régebbi rossz élmény simán hagyhat ilyen mély nyomokat, de ha minden harmónikus akkor ez halványulhat majd.Az én párom sem szokta lenyelni, de a szájába mehet az utólsó cseppig.Aztán ha kicsit lenyugodtam szépen kiengedi a szájacskájából a mellére-hasára, vagy ha ő van fölöttem akkor rám és letisztítja pzs-vel. Azt is vedd figyelembe, hogy nem ugyanaz ám amikor puncinyalás közben lassan fokozatosan termelődnek a finom nedvek amiket -elfogyasztunk-, ahhoz képest amikor egy pillanat alatt teleszalad egy lány szája forró spermával ! Én már egy párszor visszakértem az -anyagot- a páromtól, és le is nyeltem, hát érdekes élmény volt ,de addig sokkal izgatóbb volt a dolog amig el nem mentem , viszont ez csak utána kivitelezhető,amikor is már nem olyan nagy az ingerem rá! Azért nem volt rossz,főleg mert neki tetszett a móka! finom
#961   2009. 01. 16. péntek 10:31
macó71 macó71
Na ugye?
És mi a tanulság belőle?
Ha még túl kicsi az emberlánya,akkor ne nyelje le,mert ki fogja hányni,és ez a későbbiek folyamán szexuális zavarhoz vezethet! ejnye1
Azután,már akkor se tudja lenyelni,amikor ott lesz az ideje... vigyor4

Na szóval,ez még viccnek is ROSSZ! szomoru1
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2009. 01. 16. péntek 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 16. péntek 09:59
kiskorába??? wow2 shakehead
versenyből?
van ám itten (szex)kultúra...
#960   2009. 01. 16. péntek 10:26
xdriver xdriver
#959   2009. 01. 16. péntek 09:59
yanee84 yanee84
kiskorába??? wow2 shakehead
versenyből?
van ám itten (szex)kultúra...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 18. csütörtök 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (391255)
2008. 12. 18. csütörtök 06:49
Én ismertem egy csajt az azért nem nyewlte le mert kiskorába versenyböl szoptak, és kihányta... :S
Akibe ez berögződött undorodni fg tőle. Nem egyenlő a fiúk és nők "rákattanása" a másik nemiszervére.
#958   2008. 12. 18. csütörtök 06:49
X Törölt felhasználó (391255)
Én ismertem egy csajt az azért nem nyewlte le mert kiskorába versenyböl szoptak, és kihányta... :S
Akibe ez berögződött undorodni fg tőle. Nem egyenlő a fiúk és nők "rákattanása" a másik nemiszervére.
#957   2008. 11. 27. csütörtök 19:29
yanee84 yanee84
nana! nem azt mondtam,h rossz, vagy jó amit csinálsz. nem mondtam h nem próbáltam ki, csak azt, h nem tartozik a mindennapos cselekedeteim/kedvenc elfoglaltságaim közé. továbbá: nem mondtam h valaha is kényszerítettem volna vkit h lenyelje a gecimet! azt sem mondtam h megteszi ezt valaki nekem. (pedig lehet,hogy igaz, ezt a fantáziádra bízom.) csak annyit akartam érzékeltetni, hogy számomra ez nem oly undorító,mint egyeseknek, de nem is olyan nagy élvezeti forrás,mint pl neked! amúgy erre van egy külön topic!
(Ez egy válasz alfreddi üzenetére (2008. 11. 26. szerda 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 26. szerda 21:56
Válasz
kurtafarkúr / yanee84 / Mi_ketten

Köszönöm a véleményetek. Mondjuk itt nem arról beszéltem, hogy én okvetlen kóstolgatom, de mindegy. Úgy értitek ahogy akarjátok (meg ahogy tudjátok) smile smile Azt meg nem is tudom, hogy a francba lehet véleményt mondani valamiről, amit nem is csináltál soha. Nekem is a repülővezetést kéne okítanom, mert még soha nem vezettem. smile smile Azt sem értem, hogy sok nő miért értékeli az én szokásaim. Biztosan nagyon kellemetlen lehet nekik, azért nem tudom levakarni sem őket. smile smile smile

Közöljétek a feleségetekkel / barátnőtökkel / szexpartneretekkel, hogy nektek milyen kurva jó teleszopatni a száját a gecitekkel és lenyeletni vele, aztán hogy tudjátok utálni és kerülni a száját. smile smile smile smile Meg a puniját. smile smile smile smile

Legközelebb biztos imádni fog benneteket ! smile smile A legjobb, ha mindjárt melegében mondjátok nekik ! smile smile Ez lesz a népszerűségetek kulcsa. smile
#956   2008. 11. 27. csütörtök 14:39
Fém_fatál Fém_fatál
(Szerintem az övék is. smile )
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 11. 27. csütörtök 14:36
kérlek vegyél vissza! ha valamiről van véleményed, akkor szívesen olvassuk, de semmi szükség más fórumozó kioktatására, minősítésére...szerencsére nem vagyunk egyformák, mindenki mást szeret és máshogyan, toleráljuk ezt egymásban

Válasz Fém_fatál üzenetére (ma 14:17)---> egyelőre maradhatnak, de a szerszámom izzik rendesen wink nyes
#955   2008. 11. 27. csütörtök 14:36
MmePrune MmePrune VIP Admin
kérlek vegyél vissza! ha valamiről van véleményed, akkor szívesen olvassuk, de semmi szükség más fórumozó kioktatására, minősítésére...szerencsére nem vagyunk egyformák, mindenki mást szeret és máshogyan, toleráljuk ezt egymásban

Válasz Fém_fatál üzenetére (ma 14:17)---> egyelőre maradhatnak, de a szerszámom izzik rendesen wink nyes
(Ez egy válasz alfreddi üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 27. csütörtök 14:24
Mi nem fogunk veszekedni.
#954   2008. 11. 27. csütörtök 14:32
Mi_ketten Mi_ketten
A helyzet az hogy alfreddi annyira dörzsölt,intellektuális és ravasz hogy rájött hogy mire gyanakszom.Ezért tudott kibújni a hurokból.Nem számítottam erre,ennyit sem néztem ki belőle...
#953   2008. 11. 27. csütörtök 14:24
alfreddi alfreddi
Mi nem fogunk veszekedni.
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 27. csütörtök 14:17
Szerintem titeket hamarost kibacnak innen. smile Ha jól tudom, van egy népnevelő pink vibri, azzal fogják ellátni a bajotokat. smile

Amúgy, akik ilyenen össze tudnak veszni, azoknak elvileg be sem lenne szabad lépniük az oldalra: felnőtt tartalom... smile

Relax már, mert folyik a tesztoszteron kifele a monitorból.

Az egyik lenyeli, mert szereti, a másik meg nem, mert nem. Faszt lehet ezen ennyit szüttyögni?
#952   2008. 11. 27. csütörtök 14:24
Mi_ketten Mi_ketten
Én azt hiszem higgadt maradtam a körülményekhez képest.Olvassátok el az összes hozzászólását,mindenkit csak fikáz,és tanít.
Sosem gondoltam volna hogy egyszer hátrányos megkülönböztetés ér mert nem szeretem a gecit.
A vibrivel meg ne izgasd alfreddit,mert sosem hagyja abba...
Ezek után ugyan mire gondolhatnék?

... 15 16 17 18 19 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Clark Licker Clark Licker
Nyitás ideje: 2004. 10. 26. kedd
Üzenetek: 1291db
Utolsó üzenet: 2024. 07. 17. szerda

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!