Akkor Te büszke lehetel a nejedre, hisz nem olyan sok hölgy van aki le is nyeli!
Az én párom minden alkalommal rendesen leápolja a szerszámot, de soha nem élveztem még az arcára, vagy a szájába. Hogyan tudnám rávenni, hogy megengedje? Nem baj, ha nem nyeli le (persze, ha lenyeli az még nagyobb öröm), és ha nem tetszik neki többet nem is kérem. De szeretném kipróbálni. Nagyon izgat a dolog.
Nem tudom miért akkora nagy kérdés ez a lenyeli/nemnyeli dolog. Nekem volt már ilyen is meg olyan is, de én nem éreztem, hogy attól nekem jobb lenne ha lenyelték. Én ritkán élvezek a párom szájába, legtöbbször inkább punciba megy, de amikor mégis szájába megy a cucc, akkor általában diszkréten kiköpi egy zsepibe. Mondjuk én erre már nem is nagyon figyelek, mert akkor épp élvezem a kielégültség érzését. Amúgy ő nem az íze, hanem az állaga miatt nem szereti lenyelni. Persze volt, hogy lenyelte, de nekem ez nem okozott különösebb élvezetet.
Persze persze nem is úgy értettem ,hogy csak emiatt lennél rá büszke!!! Az én feleségem nem nyeli le és mégis büszke vagyok rá!

Mondd el neki h mit szeretnél.
Ha nemet mond tudakold meg mi az oka és ha lehet oszlasd el a tévhiteit, gátlásait.
De csak óvatosan! (Ez egy válasz peterfymi üzenetére (2009. 03. 09. hétfő 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 09. hétfő 20:38
Ha nemet mond tudakold meg mi az oka és ha lehet oszlasd el a tévhiteit, gátlásait.
De csak óvatosan! (Ez egy válasz peterfymi üzenetére (2009. 03. 09. hétfő 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Az én párom minden alkalommal rendesen leápolja a szerszámot, de soha nem élveztem még az arcára, vagy a szájába. Hogyan tudnám rávenni, hogy megengedje? Nem baj, ha nem nyeli le (persze, ha lenyeli az még nagyobb öröm), és ha nem tetszik neki többet nem is kérem. De szeretném kipróbálni. Nagyon izgat a dolog.
Ennek a topicnak az a címe, hogy "csajok... tehát a csajok véleményét várnánk a témával kapcsolatban kedves férfitársaim, nem a ti okfejtéseiteket. Csajok, Ti pedig írjatok, hogy vajon miért nyelitek le vagy miért nem!!
Kedves feleséged, nem tudja, mi jó. Én mindig lenyelem és imádom!
(Ez egy válasz aranybiga üzenetére (2009. 03. 09. hétfő 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 09. hétfő 21:49

Persze persze nem is úgy értettem ,hogy csak emiatt lennél rá büszke!!! Az én feleségem nem nyeli le és mégis büszke vagyok rá!

Mit imádsz benne? Az ízét, vagy azt, hogy ezzel örömet okozol a párodnak? Netalán izgatólag hat, amikor "belespriccel"? Azért kérdezem, mert szeretném rávenni én is a nőmet erre, de egyelőre még vonakodik. Most, hogy végre egy nő nyilatkozik erről, meg akarom neki mutatni egy kompetens személy véleményét, tapasztalatát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 10. kedd 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 10. kedd 15:28
Törölt felhasználó (421345)

Köszi, majd rápróbálok. Remélem nem hajt el a sunyiba.
(Ez egy válasz andrew87 üzenetére (2009. 03. 09. hétfő 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 09. hétfő 22:25

Mondd el neki h mit szeretnél.
De csak óvatosan!
De csak óvatosan!
Azt, hogy a páromnak boldogságot okoz, egyébként az ízét is szeretem és a spricc sem utolsó dolog. Az ananász után a szaga sem rossz!
(Ez egy válasz pedersoli üzenetére (2009. 03. 10. kedd 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 10. kedd 17:14

Mit imádsz benne? Az ízét, vagy azt, hogy ezzel örömet okozol a párodnak? Netalán izgatólag hat, amikor "belespriccel"? Azért kérdezem, mert szeretném rávenni én is a nőmet erre, de egyelőre még vonakodik. Most, hogy végre egy nő nyilatkozik erről, meg akarom neki mutatni egy kompetens személy véleményét, tapasztalatát.
én párom is imádja van mikor ugy csokoljuk egymást hevesen nagyon jo
Lenyelem de csak akkor ha ő is megkostolja.
Étrend függő hogy milyen ize van és hogy mennyi volt az előjáték.
Étrend függő hogy milyen ize van és hogy mennyi volt az előjáték.
Már lenyeli! Nagyon izgató tud lenni, és nincs is utána rosszul. Örülök neki, hogy megteszi!
Régebben már próbálta, kisebb sikerekkel, de akkor még nem jött be neki!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 10. kedd 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 10. kedd 15:28

Törölt felhasználó (421345)

Nekem nagyon bejön ha végig szopom a párom imádom a spemát amikor forroság önt el tőlle ,teljesen elélvezek amikor jön a spricc én kifejezetten imádom
Na akkor te az én emberem vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 12. vasárnap 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 12. vasárnap 12:42
Törölt felhasználó (166411)

Nekem nagyon bejön ha végig szopom a párom imádom a spemát amikor forroság önt el tőlle ,teljesen elélvezek amikor jön a spricc én kifejezetten imádom
Imádom lenyelni. Imádom, ahogy kedvesem farka lüktet a számban és pumpálja a spermát. Imádom, hogy Ő ezt élvezi, sokat jelent neki, hogy lenyelem. Már az első alkalommal így tettem, de nem csak az ő kedvéért, hanem nekem is jólesett, meg sem fordult a fejemben, hogy kiköpjem. Szerintem így kifejezem, hogy mindenestül elfogadom őt. Egyébként nem rossz az íze, és nálunk nincsenek tabuk, utána csókolózunk ugyanúgy, mint nyalás után.
Az én feleségem szereti lenyelni, szereti azt is, ha az arcára megy......De mostanában azt izgatná, hogy többet nyelne vagy többen menjünk az arcára....
az enyémet a jó íze miatt és mert vágynak rá
szóval neki is adok szívesen
de mielőtt off lennénk, a többit priviben...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 14. kedd 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 14. kedd 22:07

Törölt felhasználó (18603)
VIP

Az én feleségem szereti lenyelni, szereti azt is, ha az arcára megy......De mostanában azt izgatná, hogy többet nyelne vagy többen menjünk az arcára....
hmmm...ma kaptam ezt a videót, és egyből elment a kedvem az orál témától (na jó kb. 2 percre
)
http://www.youtube.com******************(reklámnak nincs helye!)

http://www.youtube.com******************(reklámnak nincs helye!)
Hogy miért? Mert jó, jó érzés azt tudni, hogy a srác farka az én számtól kezd el lüktetni, majd pedig spriccelni! És finom is én imádom lenyelni! De a tisztaság fontos dolog!