Csajok! Miért nyelitek le, vagy miért nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 11 12 13 14 15 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1051   2009. 05. 04. hétfő 17:51
X Törölt felhasználó (434177)
Nem tudom pontosan megmagyarázni miért nem...egyszerüen ki kellett köpnöm...nem is az ize miatt szerintem csak a gondolattol...
(Ez egy válasz andrew87 üzenetére (2009. 05. 04. hétfő 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 04. hétfő 17:26
Amikor próbálkoztál miért nem sikerült lenyelned?
#1050   2009. 05. 04. hétfő 17:26
andrew87 andrew87
Amikor próbálkoztál miért nem sikerült lenyelned?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 04. hétfő 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (434177)
2009. 05. 04. hétfő 08:50
Én a párommal csak fél év után jutottam el odáig. h .a számbaélvezhessen.Imádom ahogy attol megy el és attol lüktet,imádok játszani a szerszámmal ..de lenyelni em tudnám...probálkoztam vele..nem az ő kérésére magamtol..de ez nem megy...talán majd később!
#1049   2009. 05. 04. hétfő 08:50
X Törölt felhasználó (434177)
Én a párommal csak fél év után jutottam el odáig. h .a számbaélvezhessen.Imádom ahogy attol megy el és attol lüktet,imádok játszani a szerszámmal ..de lenyelni em tudnám...probálkoztam vele..nem az ő kérésére magamtol..de ez nem megy...talán majd később!
#1048   2009. 05. 03. vasárnap 15:22
X Törölt felhasználó (69371)
általános kitalált történet... sajnos leríí róla... ez van...
(Ez egy válasz rebele üzenetére (2009. 04. 25. szombat 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 25. szombat 19:55
csak azért irok megint mert egy tőrténetet meg akkarok osztani veled... volt egy csaj akkit meg ismertem buliba és nagyon jol elvoltunk és kérdeztem hol lakik és montam ha gonolod haza viszlek és mikor haza értűnk monta hogy nincs-e kedvem fel menni hozzá és kérdztem hogy ki van most othol és monta hogy csak a szűlei de azok alszanak és fel mentem és beértűnk a lakásba és egyből az ő szobájában jukadtunk ki leültünk az ágyra és beszélgetűnk és kb 5 perc mulva átkaroltam és megcsokoltam és ő is vissza csokolt és elindult a dolog levetkőztetem és nagyon szép volt a teste nyaltam faltam mindenhol és monta hogy nem-e zavar ha ő is csinálni akkarja és montam hogy nem én szeretem ha valaki szop és halod ugy szopot hogy életemban nem szopot olyan jol senki le nagyon jol csinálta szivta játszot a nyelvével csűrte csavarta már azt hitem ki tépi annyira be volt vadulva amugy meg mellesleg 20 cm a farkam és nagyon tecet neki és monta is hogy ekkora még nem volt dolga nagyo jó volt és kérdezte hogy akkarom és montam hogy háturol had csináljam és be pucsitott én meg mindent bele nagyon jó volt és monta ha élvezek szojak mert érezni akkarja ... és montam magamba most meg segitett az isten végre egy olyan csaj akkire már régota vágytam és eljőtt a pillanat és kivetem a puncijábol és letérdelt elém és éreztem hogy jőnni fog előte már kb 1,5 hó nem voltam senkivel és csak el engetem és megmarkolta és bekepta és szopta és ahogy élveztem éreztem rajta hogy nagyon élvezi és csak szivta annyira jó volt ... és kérdezte mikor élveztem el utolyára és montam hogy kicsit már rég és montam hogy a mennyiség nem volt gond és csak nevetett de monta hogy ennyit még egy pasia sem élvezett hátt enyi lett volna a tőrténetem ... remélem valamenyire elnyerte a tecésed ... ha nem az sem baj...
#1047   2009. 05. 02. szombat 14:27
dzivka dzivka VIP
nem nyelvtanoran vagyunk ha oda akarsz irni nyis oldalt!!!!!!! ez nem oldal do kritiki olvasd el fent melyik oldalon vagy es a cimszohoz hiven ad meg velemenyed ha van. hidd el kritizalni a leg konnyebb.Latod en csak azt tudom amit a partnerem allit szerinte finom azert szereti
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 26. vasárnap 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (100496)
2009. 04. 26. vasárnap 11:22
Pont? Vessző? A többiről nem is beszélve... Ez szinte értelmezhetetlen...
#1046   2009. 05. 01. péntek 20:15
rebele rebele
fiatalabb! én vagyok 26éves és ő volt 21éves amugy meg akki nem tudja el olvasni az ne tegye tudom hogy nem vagyok egy helyes irási bajnok de a lényeget ki lehet belőle venni szerintem
ikább lelkes és nagyn szerete a sexet és szerintem kicsit ki is volt éhezve tőlem megkapta....
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2009. 04. 26. vasárnap 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 26. vasárnap 12:53
ez a sztori mostanában történt? Mivel eléggé kapkodva írtad, erre merek következtetni...
S a csajszi hány éves volt? Fiatalabb nálad vagy idősebb?
Hálás vagy lelkes tipus volt?
#1045   2009. 04. 26. vasárnap 12:53
GUMMIMACI GUMMIMACI
ez a sztori mostanában történt? Mivel eléggé kapkodva írtad, erre merek következtetni...
S a csajszi hány éves volt? Fiatalabb nálad vagy idősebb?
Hálás vagy lelkes tipus volt?
(Ez egy válasz rebele üzenetére (2009. 04. 25. szombat 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
csak azért irok megint mert egy tőrténetet meg akkarok osztani veled... volt egy csaj akkit meg ismertem buliba és nagyon jol elvoltunk és kérdeztem hol lakik és montam ha gonolod haza viszlek és mikor haza értűnk monta hogy nincs-e kedvem fel menni hozzá és kérdztem hogy ki van most othol és monta hogy csak a szűlei de azok alszanak és fel mentem és beértűnk a lakásba és egyből az ő szobájában jukadtunk ki leültünk az ágyra és beszélgetűnk és kb 5 perc mulva átkaroltam és megcsokoltam és ő is vissza csokolt és elindult a dolog levetkőztetem és nagyon szép volt a teste nyaltam faltam mindenhol és monta hogy nem-e zavar ha ő is csinálni akkarja és montam hogy nem én szeretem ha valaki szop és halod ugy szopot hogy életemban nem szopot olyan jol senki le nagyon jol csinálta szivta játszot a nyelvével csűrte csavarta már azt hitem ki tépi annyira be volt vadulva amugy meg mellesleg 20 cm a farkam és nagyon tecet neki és monta is hogy ekkora még nem volt dolga nagyo jó volt és kérdezte hogy akkarom és montam hogy háturol had csináljam és be pucsitott én meg mindent bele nagyon jó volt és monta ha élvezek szojak mert érezni akkarja ... és montam magamba most meg segitett az isten végre egy olyan csaj akkire már régota vágytam és eljőtt a pillanat és kivetem a puncijábol és letérdelt elém és éreztem hogy jőnni fog előte már kb 1,5 hó nem voltam senkivel és csak el engetem és megmarkolta és bekepta és szopta és ahogy élveztem éreztem rajta hogy nagyon élvezi és csak szivta annyira jó volt ... és kérdezte mikor élveztem el utolyára és montam hogy kicsit már rég és montam hogy a mennyiség nem volt gond és csak nevetett de monta hogy ennyit még egy pasia sem élvezett hátt enyi lett volna a tőrténetem ... remélem valamenyire elnyerte a tecésed ... ha nem az sem baj...
#1044   2009. 04. 26. vasárnap 11:22
X Törölt felhasználó (100496)
Pont? Vessző? A többiről nem is beszélve... Ez szinte értelmezhetetlen...
#1043   2009. 04. 25. szombat 19:55
rebele rebele
(Ez egy válasz Noncsi üzenetére (2009. 04. 18. szombat 05:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 18. szombat 05:58
Hogy miért? Mert jó, jó érzés azt tudni, hogy a srác farka az én számtól kezd el lüktetni, majd pedig spriccelni! És finom is én imádom lenyelni! De a tisztaság fontos dolog!
#1042   2009. 04. 25. szombat 19:33
rebele rebele
én halaisten nem sem kávé sem cigi sem alkohol csak egéségesen...
#1041   2009. 04. 25. szombat 19:32
rebele rebele
annyira jó lehetsz a sexben ..és amugy izgat az ha sokat élveznek a szádba és szivin szoktad vagy csak tartod..?
(Ez egy válasz Noncsi üzenetére (2009. 04. 18. szombat 05:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 18. szombat 05:58
Hogy miért? Mert jó, jó érzés azt tudni, hogy a srác farka az én számtól kezd el lüktetni, majd pedig spriccelni! És finom is én imádom lenyelni! De a tisztaság fontos dolog!
#1040   2009. 04. 18. szombat 05:58
Noncsi Noncsi
#1039   2009. 04. 17. péntek 11:12
balazs.nagy balazs.nagy
hmmm...ma kaptam ezt a videót, és egyből elment a kedvem az orál témától (na jó kb. 2 percre smile )

http://www.youtube.com******************(reklámnak nincs helye!)
#1038   2009. 04. 14. kedd 23:02
Partiszel Partiszel
az enyémet a jó íze miatt és mert vágynak rá smile szóval neki is adok szívesen smile de mielőtt off lennénk, a többit priviben...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 14. kedd 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (18603) VIP
2009. 04. 14. kedd 22:07
Az én feleségem szereti lenyelni, szereti azt is, ha az arcára megy......De mostanában azt izgatná, hogy többet nyelne vagy többen menjünk az arcára....
#1037   2009. 04. 14. kedd 22:07
X Törölt felhasználó (18603) VIP
Az én feleségem szereti lenyelni, szereti azt is, ha az arcára megy......De mostanában azt izgatná, hogy többet nyelne vagy többen menjünk az arcára....
#1036   2009. 04. 14. kedd 19:53
Narcisz Narcisz
Imádom lenyelni. Imádom, ahogy kedvesem farka lüktet a számban és pumpálja a spermát. Imádom, hogy Ő ezt élvezi, sokat jelent neki, hogy lenyelem. Már az első alkalommal így tettem, de nem csak az ő kedvéért, hanem nekem is jólesett, meg sem fordult a fejemben, hogy kiköpjem. Szerintem így kifejezem, hogy mindenestül elfogadom őt. Egyébként nem rossz az íze, és nálunk nincsenek tabuk, utána csókolózunk ugyanúgy, mint nyalás után.
#1035   2009. 04. 12. vasárnap 20:38
zorn zorn
Na akkor te az én emberem vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 12. vasárnap 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (166411)
2009. 04. 12. vasárnap 12:42
Nekem nagyon bejön ha végig szopom a párom imádom a spemát amikor forroság önt el tőlle ,teljesen elélvezek amikor jön a spricc én kifejezetten imádom
#1034   2009. 04. 12. vasárnap 12:42
X Törölt felhasználó (166411)
Nekem nagyon bejön ha végig szopom a párom imádom a spemát amikor forroság önt el tőlle ,teljesen elélvezek amikor jön a spricc én kifejezetten imádom
#1033   2009. 04. 11. szombat 12:55
aranybiga aranybiga VIP
Már lenyeli! Nagyon izgató tud lenni, és nincs is utána rosszul. Örülök neki, hogy megteszi! vigyor2 buck Régebben már próbálta, kisebb sikerekkel, de akkor még nem jött be neki!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 10. kedd 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (421345)
2009. 03. 10. kedd 15:28
Kedves feleséged, nem tudja, mi jó. Én mindig lenyelem és imádom!
#1032   2009. 03. 26. csütörtök 19:57
X Törölt felhasználó (427062)
Lenyelem de csak akkor ha ő is megkostolja.
Étrend függő hogy milyen ize van és hogy mennyi volt az előjáték.

... 11 12 13 14 15 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Clark Licker Clark Licker
Nyitás ideje: 2004. 10. 26. kedd
Üzenetek: 1291db
Utolsó üzenet: 2024. 07. 17. szerda

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!