Már miért lenne természetes ? Az én csajom nem nyeli le, mert azt mondja szar, keserű az íze nagyon (pedig keményen szerelmes belém, rajong értem), látom az örömöt az arcán, mikor a szájába élvezek, majd látom a fintort is, mikor megérzi az ízét. Ilyenkor nem tartom vissza, mondom is neki siessen kiköpni, nem akarok neki rosszat.
Lehet az én gecimmel van a baj, mert sok fehérjét eszem, édességet meg keveset, nem vagyok édesszájú, ezét lenne a különösen rosz íz ?
Ha a szádba akarna hugyozni, vagy szarni , mert az okozna neki örömet (van ilyen)te meg nem akarod lenyelni, akkor nem szereted ? (Ez egy válasz MesztelenEszter üzenetére (2010. 11. 30. kedd 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 30. kedd 20:56
Lehet az én gecimmel van a baj, mert sok fehérjét eszem, édességet meg keveset, nem vagyok édesszájú, ezét lenne a különösen rosz íz ?
Ha a szádba akarna hugyozni, vagy szarni , mert az okozna neki örömet (van ilyen)te meg nem akarod lenyelni, akkor nem szereted ? (Ez egy válasz MesztelenEszter üzenetére (2010. 11. 30. kedd 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha az ember szereti a fiúját, akkor természetes, hogy lenyeli. Ez nem kérdés!
Igy van!!!
(Ez egy válasz MesztelenEszter üzenetére (2010. 11. 30. kedd 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 30. kedd 20:56

Mert szeretem, ha a kedvesem a számban megy el, és izgató számomra az is, ha lenyelem utána. Egyszerűen természetesnek tartom, hogy lenyeljem, a köpködést nem tartanám annak.

Egye fene, megpróbálom.
)
(Ez egy válasz aklim üzenetére (2010. 11. 30. kedd 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 30. kedd 13:39

Az én párom sem nyeli le.Pedig a kapcsolatunk elején csak úgy nyelte!!!Most meg már inkább a cicijére szeretné kapni!!!Azt mondta,hogy nem szereti amikor a torkába lövöm. Pedig meg lehet oldani úgy is,hogy a szája belső oldalához tartaná a farkam és úgy élveznék el. Egyszerűen nem tudom rávenni. Tud valaki segíteni??
Kösz előre is!!!
Kösz előre is!!!
Az én párom sem nyeli le.Pedig a kapcsolatunk elején csak úgy nyelte!!!Most meg már inkább a cicijére szeretné kapni!!!Azt mondta,hogy nem szereti amikor a torkába lövöm. Pedig meg lehet oldani úgy is,hogy a szája belső oldalához tartaná a farkam és úgy élveznék el. Egyszerűen nem tudom rávenni. Tud valaki segíteni??
Kösz előre is!!!
Kösz előre is!!!
Én lenyelem, hogy miért?
Mert szeretem, ízlik nekem, nem beszélve arról, ha már megdolgoztam érte miért köpjem ki?!
És a páromat is nagyon izgatja!
Mert szeretem, ízlik nekem, nem beszélve arról, ha már megdolgoztam érte miért köpjem ki?!
És a páromat is nagyon izgatja!
Ez valahogy úgy működik - legalábbis nálam - , mint a kurváknál a smár..csak aki közel van hozzá azzal csókolózik. ..

Törölt felhasználó (760203)

Jelenlegi párommal 7 éve vagyunk együtt! Mindig is kényeztetett orálisan, de nem engedte meg, hogy a szájába spricceljek! Az elmúlt évben azt mondta, hogy születésnapomra ezt kapom ajándékba, hogy megengedi a szájba élvezést! Azóta rendszeresen ott fejezzük be az aktust, ugyanis nagyon élvezi az ízét és kifejezetten örül, hogy kipróbálta.....hát még én!!!!
Hölgyek követhetitek a példát!
Én azért nyelem le, mert maximálisan szeretem a férjemet, és ha ezzel még nagyobb örömet okozok neki, akkor miért ne tegyem meg. Amúgy több, mint 10 éve vagyunk már együtt és én is csak az utóbbi években "kattantam rá" a lenyelésre. Természetesen nekem is vannak olyan pillanataim amikor nincs kedvem hozzá.
Jelenlegi párommal 7 éve vagyunk együtt! Mindig is kényeztetett orálisan, de nem engedte meg, hogy a szájába spricceljek! Az elmúlt évben azt mondta, hogy születésnapomra ezt kapom ajándékba, hogy megengedi a szájba élvezést! Azóta rendszeresen ott fejezzük be az aktust, ugyanis nagyon élvezi az ízét és kifejezetten örül, hogy kipróbálta.....hát még én!!!!
Az én párom nem engedi, hogy a szájába spricceljek, de miután szétkente az anyagot, szívesen nyalogatja/szívogatja és utána nem rohan köpködni, meg fogat mosni. Szerintem azt nem szereti, ha nagy sebességgel érkezik a torkára a cucc.
Ízlések, és pofonok különbözőek. Ami még meghatározó, az az, hogy nem mindenkinek egyforma ízű, de függ a hangulattól is. Van azért olyan is, aki imádja az orális szexet, de nem engedi a szájába. Nem vagyunk egyformák, és így kerek a világ. Ha mindenki egyforma volna, akkor nagyon unalmas volna! Szerintem nem attól jó a szex ha a nő engedi, hogy a szájába menjen!
tudjatok az az erdekes hogy azon nok kozul akikkel voltam csak talan egy kettot tudok irni olyat akik nem nyeltek le. mindenki szeretett szajjal kenyeztetni sott volot olyan is aki csak azert felhivott, hogy jelenesem van nala ekkor es ekkor aztan teliszaj... .soha de soha nem kertem egyiktol sem. mikor lattak hogy elvezem amit csinalnak szoltak hogy nyugottan elvezzek a szajukba. aki nemszolt annak pakoltuk pocakra vagy cicikre... .ilyet nem illik es nem is szabad kerni egy lanytol. ha akarja ugy is megadja azt a fiunak.
azt is meg tudod mondani, hogy kb mennyivel előtte érdemes enni pl ananászt, és mennyinek van már hatása?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 10. szerda 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 10. szerda 08:31
Törölt felhasználó (730768)

nemcsak elvileg segít!A pasimnak mindíg is lenyeltem de mióta nem dohányzik kellemesebb az íze!!!!!
nemcsak elvileg segít!A pasimnak mindíg is lenyeltem de mióta nem dohányzik kellemesebb az íze!!!!!
(Ez egy válasz naruto88 üzenetére (2010. 03. 03. szerda 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 03. szerda 08:39

ha dohányzol akkor azt próbáld mellőzni, igyál több gyümölcslevet, vizet megegyél sok gyümölcsöt, pl ananász
ennek a dolognak elvileg segítenie kell
ennek a dolognak elvileg segítenie kell
Nagyon igazad van.
Vannak férfiak,aki szerint ha a partnere nem mélytorkozik, nem nyeli úgy a spermát, mint a kanalas orovosságot és a feneke meg nem úgy fogad be farkat, mint egy vákumcső, az már nem is jó kapcsolatra.
A kérdére válaszolva ami a topik címében is van. Miért nyelem le? Mert akkor olyan a kedvem. És miért nem? Mert akkor meg épp olyan. (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2010. 03. 09. kedd 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 09. kedd 22:32
Vannak férfiak,aki szerint ha a partnere nem mélytorkozik, nem nyeli úgy a spermát, mint a kanalas orovosságot és a feneke meg nem úgy fogad be farkat, mint egy vákumcső, az már nem is jó kapcsolatra.
A kérdére válaszolva ami a topik címében is van. Miért nyelem le? Mert akkor olyan a kedvem. És miért nem? Mert akkor meg épp olyan. (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2010. 03. 09. kedd 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)

érdekes... az a férfi, akinek lenyelik a gecijét, az nagyon el van fogadva. de pl azt, hogy túlsúlyos, kiállhatatlan, ápolatlan, erőszakos, azt sose fogadják el a nők. pedig az lenne ám az igazi vak szerelem. nyilván ezek a fiúk tökéletesek, és ezzel lehet csakis és leginkább kifejezni, hogy összetartoznak.
félre ne értse senki, nem vagyok ellene a dolognak, de ez tényleg ilyen fontos, hogy ezen kapcsolatok múlnak?
félre ne értse senki, nem vagyok ellene a dolognak, de ez tényleg ilyen fontos, hogy ezen kapcsolatok múlnak?
érdekes... az a férfi, akinek lenyelik a gecijét, az nagyon el van fogadva. de pl azt, hogy túlsúlyos, kiállhatatlan, ápolatlan, erőszakos, azt sose fogadják el a nők. pedig az lenne ám az igazi vak szerelem. nyilván ezek a fiúk tökéletesek, és ezzel lehet csakis és leginkább kifejezni, hogy összetartoznak.
Ritka az ilyen felfogású
(Ez egy válasz Noncsi üzenetére (2010. 03. 09. kedd 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Mert jó!