Freya Kedves, ez aranyos volt!
pussszzz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2004. 11. 10. szerda 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 10. szerda 09:01
pussszzz!

Törölt felhasználó (10061)

szevasztok fiuk,lányok...hmm,hogy lenyelem e...? Még jó...
Az enyém,megdolgoztam érte

Ez ám a NŐ!
(Ez egy válasz X üzenetére (2004. 11. 10. szerda 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 10. szerda 09:01
Törölt felhasználó (10061)

Ezt olvastam e témáról:
Azok a nők, akik partnere nem használ óvszert kevésbé hajlamosak a depresszióra. A spermában található hormonok és más kémiai anyagok a női véráramba kerülve anti-depresszánsként viselkednek. Az elmélet szerint első lépésben a hüvely falán kötődnek meg a "hangulatjavító" anyagai.
Amúgy az íze az étrendtől függ, a tejtermékektől inkább kellemetlen az íze, valahol azt olvastam hogy a legrosszabb a spárga fogyasztása után.
Savas gyümölcsök (mangó, kiwi, citrom, lime) és alkoholos italoktól (na azért nem minden égetett szesztől) kellemes édeskés íze lesz. A legjobb a kukoricasör lime-mal.
Nem véletlenül fedezték fel őseink az eper pezsgővel, vagy az osztriga és a tenger gyümölcsei szexuális életre történő kihatását.És ezt ugye gyakoroljuk mind a mai napig.....
Azok a nők, akik partnere nem használ óvszert kevésbé hajlamosak a depresszióra. A spermában található hormonok és más kémiai anyagok a női véráramba kerülve anti-depresszánsként viselkednek. Az elmélet szerint első lépésben a hüvely falán kötődnek meg a "hangulatjavító" anyagai.
Amúgy az íze az étrendtől függ, a tejtermékektől inkább kellemetlen az íze, valahol azt olvastam hogy a legrosszabb a spárga fogyasztása után.
Savas gyümölcsök (mangó, kiwi, citrom, lime) és alkoholos italoktól (na azért nem minden égetett szesztől) kellemes édeskés íze lesz. A legjobb a kukoricasör lime-mal.
Nem véletlenül fedezték fel őseink az eper pezsgővel, vagy az osztriga és a tenger gyümölcsei szexuális életre történő kihatását.És ezt ugye gyakoroljuk mind a mai napig.....

Csak azt árulja el valaki,
hogy a "férfi magömlés" topic, miért nem volt szimpatikus ehhez a témához???
De így is jó...

De így is jó...
Valójában én sem szeretem az ízét,de lenyelem,mert szeretem a barátom és tudom ő így élvezi jobban.Viszont imádom,ha rám spriccel. :)Főleg a számba és az arcomra.
Az én csajom sem nyeli le, végigcsinálja de nem nyeli le, viszont amit előtte tesz velem, az jobban érdekel, mintsemhogy azon siránkozzak, hogy lenyeli -e vagy sem... Mert ahogyan csinálja, az, ÚRISTEN, az a menyország!!!

Jó olvasni lányok a véleményeteket ebben a témában.

J és szeretem végig csinálni ......mert szeretem a barátomat....és nekem az is egy gyönyör mikor neki jó....azaz mikor élvez....pl: a számba!
puszzzzzzzzzzzzzzzzzz
puszzzzzzzzzzzzzzzzzz
Én megengedem hogy a számba élvezzen a barátom.......de lenyelni nem nyelem le, vagyis az egészet nem.........nem szeretem az izét !!!!
By by
By by
Tényleg! Ez engem is érdekelne. Nekem sajnos a csajom még nem nyelte le soha. Nem is eröltettem soha, de nem bánnám egyszer-kétszer, ha megtenné.