Az is klassz ha a partnerem kinyalja a puncimbol a sajat "nedü"-jet, es a szamba adja:)Szerintem nagyon izgato...:)
(Ez egy válasz Klaudia üzenetére (2004. 12. 17. péntek 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 17. péntek 11:27

Azt még nem próbáltátok, hogy nem nyelitek le, hanem rögtön utána smárolni kezdtek a pasival?
Okozhat fuggoseget?
Szerencsés egy barátod van! Azt hiszem én is imádnálak. Persze nem ezért, de valahogy ez olyan jó lehet....
Válasz roxi üzenetére (9)
Válasz roxi üzenetére (9)
És milyen volt Tom?
Van
Speciális "felkészítő" étkezés után mennyi idővel később kerül át a kívánt íz?
Azt még nem próbáltátok, hogy nem nyelitek le, hanem rögtön utána smárolni kezdtek a pasival?
De még mennyire..... 11-es hozzászólás
(Ez egy válasz bicus üzenetére (2004. 12. 15. szerda 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 15. szerda 16:26

Azt tudjátok, hogy a sperma ízét igenis lehet befolyásolni! Itt jön a képbe az ananász, ill. a fahéj jótékony, több évszázadra visszanyúló jótékony hatása....
Próbáljátok ki! Nem fogtok tudni leszokni róla! Ígérem!:-)))
Azt tudjátok, hogy a sperma ízét igenis lehet befolyásolni! Itt jön a képbe az ananász, ill. a fahéj jótékony, több évszázadra visszanyúló jótékony hatása....
Abszolút!
De nem mindenki gondolkodik így!
Ráadásul Te szerencsésnek mondhatod magad, mivel szereted a tonicot is...
De nem mindenki gondolkodik így!
Ráadásul Te szerencsésnek mondhatod magad, mivel szereted a tonicot is...

Hacsak nincs elég ananász kéznél...
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2004. 12. 11. szombat 01:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 11. szombat 01:24

Nos, ez sztem nyilvanvalo hogy azert nyeljuk le amit te is leirtal mar, csak eppen az izerol ill annak befolyasolasarol is tartottunk egy gyors eszmecseret. Mert ugye az ize nem egy kirandulas a sarki fagyishoz, ez teny:)))
Nos, ez sztem nyilvanvalo hogy azert nyeljuk le amit te is leirtal mar, csak eppen az izerol ill annak befolyasolasarol is tartottunk egy gyors eszmecseret. Mert ugye az ize nem egy kirandulas a sarki fagyishoz, ez teny:)))
Szia! Teljesen igazad van,amit irtál.Csak ennyit szerettem volna hozzá szólni.
és ha csípőset vagy eröset eszem akkor milyen ize lesz?
Pammy! De édi vagy!
Pammy drága,a lehető legegyszerűben és legnagyszerűbben fogalmaztál.
Ez sok nőnél kényes téma,de ha megteszik tényleg azért amit leírtál.
Maximális hódolatom éleslátásodért.
Ez sok nőnél kényes téma,de ha megteszik tényleg azért amit leírtál.
Maximális hódolatom éleslátásodért.

Szijja Vacska!
Az oké hogy lenyeled,
de hogy kerül a szádba?
Jaaaj! Engem imádnátok, mert én meg imádom az ananászt! Ráadásul az is ehető mindenhonnan!
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2004. 12. 05. vasárnap 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 05. vasárnap 07:57
Az oké hogy lenyeled,
de hogy kerül a szádba?

Jaaaj! Engem imádnátok, mert én meg imádom az ananászt! Ráadásul az is ehető mindenhonnan!

Igen, ez az ananasz nalunk is bejott, csak sajna a baratom utalja az ananaszt :D De hatarozottan erezni rajta ha valami edes gyumolcsot evett, vagy edes gyomolcslevet ivott!
Egyebkent lenyelem :) kiköpni olyan snassz:D
Egyebkent lenyelem :) kiköpni olyan snassz:D
Igen, ez az ananasz nalunk is bejott, csak sajna a baratom utalja az ananaszt :D De hatarozottan erezni rajta ha valami edes gyumolcsot evett, vagy edes gyomolcslevet ivott!
Egyebkent lenyelem :) kiköpni olyan snassz:D (Ez egy válasz bicus üzenetére (2004. 12. 04. szombat 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 04. szombat 11:16
Egyebkent lenyelem :) kiköpni olyan snassz:D (Ez egy válasz bicus üzenetére (2004. 12. 04. szombat 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)

nekem rendszerint izlik:-)...............de pl ha a psi fokhagymát zabált előtte, vagy nagyon fűszereset evett, akkor nem annyira jó!!............vagy ha alkoholt ivitt sokat!..........főleg pálinkát!!:-(((............de pl ha gyümölcsöket evett, főleg ha ananászt, akkor nagyon finom!!:-)))...............és ha esetleg úgy ette a sok gyümit, hogy jól megszórta fahéjjal, akkor egyenesen mennyei!!!:-)..............ilyenkor esküszöm, hogy még rendesen fahéj ízű és illatú is a sperma!!!!:-))).............próbáljátok ki, nem kamuzok!!:-)))
nekem rendszerint izlik:-)...............de pl ha a psi fokhagymát zabált előtte, vagy nagyon fűszereset evett, akkor nem annyira jó!!............vagy ha alkoholt ivitt sokat!..........főleg pálinkát!!:-(((............de pl ha gyümölcsöket evett, főleg ha ananászt, akkor nagyon finom!!:-)))...............és ha esetleg úgy ette a sok gyümit, hogy jól megszórta fahéjjal, akkor egyenesen mennyei!!!:-)..............ilyenkor esküszöm, hogy még rendesen fahéj ízű és illatú is a sperma!!!!:-))).............próbáljátok ki, nem kamuzok!!:-)))
És itt az új forradalmi találmány Spermint a sperma ízű rágógumi... menjenek a fenébe az ilyen marhaságokkal...
Ja és már dolgoznak a férfiaknak szánt változaton ....annyira nevetséges...

Ja és már dolgoznak a férfiaknak szánt változaton ....annyira nevetséges...