Perecke az enyem, el a kezekkel:PP
;-))))))
;-))))))
Ugyan....Én még mindig nem értem, mit kellett volna értenem, vagy mit nem, de én nem vettem magamra Pammy hozzászólását, ha nekem szólt is, bár szerintem nem:-) Vagy, ha nekem is szólt, nem gondoltam komolyan.Igaz Pammy? Pereckével sincs bajom.
De jól esik, hogy kiállsz mellettem, köszi:-))
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 06. csütörtök 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 06. csütörtök 17:57
De jól esik, hogy kiállsz mellettem, köszi:-))

Törölt felhasználó (7767)

Perecke és Pammy - témához nem nagyon illő, gyerekes hozzáállással próbáljátok Erykát borzolni, azt hiszem, hozzászólásotok nyomán megvan rólatok a véleménye, sztem lejárattátok magatokat, mindközönségesen állatira lebőgtetek...

ne vegyétek ilyen komolyan az életet gyerekek...
aki lány akart a kérdésre válaszolni, kb megtette. azóta már több más téma is felmerült itt, egy kis poénkodás igazán belefér. szerintem :)
aki lány akart a kérdésre válaszolni, kb megtette. azóta már több más téma is felmerült itt, egy kis poénkodás igazán belefér. szerintem :)
én elmennék szívesen

Jó utat!
Perecke és Pammy - témához nem nagyon illő, gyerekes hozzáállással próbáljátok Erykát borzolni, azt hiszem, hozzászólásotok nyomán megvan rólatok a véleménye, sztem lejárattátok magatokat, mindközönségesen állatira lebőgtetek...

akkor már ketten vagyunk... várj hozok fűrészt... segítek nem vágni. (mer fűrész nélkül könnyű nem vágni :-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 06. csütörtök 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 06. csütörtök 15:54
Törölt felhasználó (368461)

Most miről is van szó? Nem vágom:-)
Pammy: igen, így gondolom, de legtöbbször már az ismerkedésnél előjönnek a legtöbb hibák, tehát csak megspóroltuk magunknak a további szenvedést:-)) Szerintem nem vagyunk igényesebbek a legtöbb férfinál, csak kicsit érzékenyebbek..sajna..
Pammy: igen, így gondolom, de legtöbbször már az ismerkedésnél előjönnek a legtöbb hibák, tehát csak megspóroltuk magunknak a további szenvedést:-)) Szerintem nem vagyunk igényesebbek a legtöbb férfinál, csak kicsit érzékenyebbek..sajna..
Most miről is van szó? Nem vágom:-)
és miből veszed le, hogy kínlódik. El van torzulva az arca ? :-) és ha csak színleli a kín-t? vannak ám ilyen emberek :-) (nemcsak az orgazmust lehet színlelni ;-)
tudod : nem szép dolog a más kínlódásán mulatni

fejen állva ? ezek tényleg nagy igények :-D
Igen, megkaptam és köszönöm. Már válaszoltam is rá! Ezek után már nem biztos, hogy megtalállak a chat-en:-))))
(Ez egy válasz macipecs üzenetére (2005. 01. 06. csütörtök 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 06. csütörtök 15:17

Woody Alan valami hasonlót mondott egyszer:
A szex gusztustalan, de csak ha jól csinálják!
:) ebben azért van valami.
Eryka: küldtem neked privát üzit, azt megkaptad? Este előfordulok majd a chaten, hogy veled ismerkedhessek :) puszi
Eryka: küldtem neked privát üzit, azt megkaptad? Este előfordulok majd a chaten, hogy veled ismerkedhessek :) puszi
Woody Alan valami hasonlót mondott egyszer:
Sya Ery! Egyébként a teleszájas dolgot arra hoztam fel annak idején, hogy a pasik egy kicsit megérezzék, milyen nekünk a dolog. ha megnézed sok fiú visszakozott, sőt van aki megírta, hogy azóta mióta megkostolta, nem várja el a lánytól, hogy megtegye a dolgot...
Szia kedves Klaudia! Nem, dehogy, nem is a te leveledre reagálván írtam azt a "tele.."-s dolgot és egyáltalán nem ítélem el, sőt nagyon toleráns vagyok ilyen téren, csak leírtam, hogy én nem szeretem. Persze van még ezen kívül számos dolog, amit nem szeretek, de azok még nem kerültek szóba:-)))
Bár lehet, hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy nem találom meg egy pasiban együtt a "nemes lovagot" és a vad oroszlánt"...Lehet, hogy egyszer majd megváltozik a véleményem ezen dolgokról, ha tényleg a szívemmel szeretkezem, elnyerjük egymás kölcsönös bizalmát és végre 1 húron is pendülünk. Akkor lehet, hogy ezen dolgok majd természetesek lesznek számomra, én kezdeményezem ezeket és nem egy olyan valaki "utasít", aki csak egy elhibázott lépés volt számomra és nem is érdekli, ki/mi vagyok, sem a szexuális kultúrám nem ismeri.Sajnos nem tudom, mikor lesz ez, de nem örülnék, ha 40 éves koromban következne be:-)) Azt mondják, nehéz eset vagyok, amit én annak tudok be, hogy a szívem egész más karakterű férfit kíván, mint a testem. Röviden erről van szó. Na most jól kitárulkoztam:-)))
Pammy: igen, Pammy, én sem hiszem, hogy emiatt prűd lennék, sem unalmas:-))))
Macika: hát az nagy lépés lenne részemről, ha "igen"-t mondanék mindjárt a találkozóra, de attól nem zárkózom el, hogy ismerkedjünk. Chat szobában nem szoktál előfordulni?
Perecke: teljesen azonosultam az írásoddal, ennél jobban nem is lehet megfogalmazni ezt az egészet!:-) A szex szerintem is malackodás, ha 2 össze nem illő ember között esik meg, szexuális kisugárzás ide, vagy oda...Szerelmesen a legjobb:-))
Bár lehet, hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy nem találom meg egy pasiban együtt a "nemes lovagot" és a vad oroszlánt"...Lehet, hogy egyszer majd megváltozik a véleményem ezen dolgokról, ha tényleg a szívemmel szeretkezem, elnyerjük egymás kölcsönös bizalmát és végre 1 húron is pendülünk. Akkor lehet, hogy ezen dolgok majd természetesek lesznek számomra, én kezdeményezem ezeket és nem egy olyan valaki "utasít", aki csak egy elhibázott lépés volt számomra és nem is érdekli, ki/mi vagyok, sem a szexuális kultúrám nem ismeri.Sajnos nem tudom, mikor lesz ez, de nem örülnék, ha 40 éves koromban következne be:-)) Azt mondják, nehéz eset vagyok, amit én annak tudok be, hogy a szívem egész más karakterű férfit kíván, mint a testem. Röviden erről van szó. Na most jól kitárulkoztam:-)))
Pammy: igen, Pammy, én sem hiszem, hogy emiatt prűd lennék, sem unalmas:-))))
Macika: hát az nagy lépés lenne részemről, ha "igen"-t mondanék mindjárt a találkozóra, de attól nem zárkózom el, hogy ismerkedjünk. Chat szobában nem szoktál előfordulni?
Perecke: teljesen azonosultam az írásoddal, ennél jobban nem is lehet megfogalmazni ezt az egészet!:-) A szex szerintem is malackodás, ha 2 össze nem illő ember között esik meg, szexuális kisugárzás ide, vagy oda...Szerelmesen a legjobb:-))

Klaudia (hogy lepődj meg!...:)
Nem akarsz átlépni a chatre?
Miért nem jössz a chatre?
egy barátnőm mondta egyszer. az emberek lelkek. az egyikre fasz nőtt a másikra meg pina.
A hangsúly nem az utóbbi kettőn van, hanem az első kettőn. A szex az lelki harmónia. Vagy csak szánalmas erőlködés (élvezkedés).
Persze aki híján van a lelki harmóniának az beéri az élvezkedéssel is. De a kettő nem ugyanaz a kategória. mondjuk az egyik 1 a másik meg 100000. kb ennyi a különbség a kettő között. van aki tudja ezt. meg van aki nem.
a legtöbb ember (én is általában) a kettő között van valahol. túl az élvezkedésen és a teljes lelki harmónia előtt valamivel. Helyzete válogatja, hogy ki mennyire jut közel a teljes harmóniához... (Ez egy válasz Klaudia üzenetére (2005. 01. 06. csütörtök 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 06. csütörtök 12:07
A hangsúly nem az utóbbi kettőn van, hanem az első kettőn. A szex az lelki harmónia. Vagy csak szánalmas erőlködés (élvezkedés).
Persze aki híján van a lelki harmóniának az beéri az élvezkedéssel is. De a kettő nem ugyanaz a kategória. mondjuk az egyik 1 a másik meg 100000. kb ennyi a különbség a kettő között. van aki tudja ezt. meg van aki nem.
a legtöbb ember (én is általában) a kettő között van valahol. túl az élvezkedésen és a teljes lelki harmónia előtt valamivel. Helyzete válogatja, hogy ki mennyire jut közel a teljes harmóniához... (Ez egy válasz Klaudia üzenetére (2005. 01. 06. csütörtök 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Ery! Szerintem teljesen féreértettél valamit. A szex számomra nem csak attól jó, hogy "telegecis szájjal" smárolok. Nyilván a szexet megelőzi egy lelki hullámhosszazonosság, erre kell ráépüljön a testiség, ami ugye az első csókkal kezdődik, és mire az extremitásokig eljut (ami persze megint csak szubjektív ugyebár, mármint hogy kinek mi az extrém...) néhány stáción végighalad a dolog. Szóval úgy gondolom, senki nem állította hogy a szex=a teligecis szájal smárolással. Nem igaz, hogy a pasik csak az extrém szexre buknak, én egyáltalán nem érzem úgy, hogy csak egy luk vagyok a barátom számára.
Őszintén kívánom, hogy mielőbb te is találd meg azt, akivel eljuthatsz romantikától a saját értékrended szerinti extremitásokig!
Őszintén kívánom, hogy mielőbb te is találd meg azt, akivel eljuthatsz romantikától a saját értékrended szerinti extremitásokig!
Szerintem - kölünüsen így ismeretlenül - nem lehet tabu, hoszen a topic célja éppen az egészséges tartalmú tapasztalatcsere? Vagy tévedek? Ezek szerint ha megnézel egy Playboyt, arra is féltékeny?