ti becsaptok, átvertek,

DEHOGY! Illik lenyelni, ha már egyszer a szádba veszed...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 15. kedd 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 15. kedd 16:00
Törölt felhasználó (29760)
VIP

ti becsaptok, átvertek,

Nekem miért nincs soha olyan nőm, aki nyeli is????
Nyugi, az enyém se...
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 11. 15. kedd 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyáltalán nem kell lenyelni, ha nem akarod , sőt... Illendőségből meg nyelje le az aki erőlteti! Azért mondjuk, hogy illik, mert a férfiaknak az egy pozitív élmény , még + ban. Általában a normális fiúk szólnak előre, ha "jön" és a lány eldönti mit csinál vele. Csak meghitt és bensőséges kapcsolatok ban szokás , lenyelni ill. tapasztaltabb több kapcsolaton túl lévő érettebb hölgyek akik szeretik az ízét és elég perverzek , azok lenyelik, de Te ne vedd komolyan , majd évek alatt hozzászoksz, esetleg akit nagyon szeretsz, és megérdemli annak majd kóstolgathatod, de foglalkozz vele túlzottan , majd "hozza magát" az alkalom. Nem attól jó csaj valaki, mert lenyeli. Általában negatív előítéleteket ér el egy fiatal lány, ha "megeszi" mert a kapcsolat megszakadtával a volt barát 85%-ban teli pofával kürtöli a világba , hogy " hú ez így szopik, meg úgy nyeli" stb...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 15. kedd 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 15. kedd 16:00
Törölt felhasználó (29760)
VIP

ti becsaptok, átvertek,

Na most.. én nem azt mondtam, hogy kötelező, az illiket sem úgy, hogy kell...
De ha egyszer már a férfi is -mikor nyal-, akarva-akaratlanul ő is nyel.....
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 11. 15. kedd 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 15. kedd 16:52

Egyáltalán nem kell lenyelni, ha nem akarod , sőt... Illendőségből meg nyelje le az aki erőlteti! Azért mondjuk, hogy illik, mert a férfiaknak az egy pozitív élmény , még + ban. Általában a normális fiúk szólnak előre, ha "jön" és a lány eldönti mit csinál vele. Csak meghitt és bensőséges kapcsolatok ban szokás , lenyelni ill. tapasztaltabb több kapcsolaton túl lévő érettebb hölgyek akik szeretik az ízét és elég perverzek , azok lenyelik, de Te ne vedd komolyan , majd évek alatt hozzászoksz, esetleg akit nagyon szeretsz, és megérdemli annak majd kóstolgathatod, de foglalkozz vele túlzottan , majd "hozza magát" az alkalom. Nem attól jó csaj valaki, mert lenyeli. Általában negatív előítéleteket ér el egy fiatal lány, ha "megeszi" mert a kapcsolat megszakadtával a volt barát 85%-ban teli pofával kürtöli a világba , hogy " hú ez így szopik, meg úgy nyeli" stb...
Igazad van , de egy "nem annyira nagy" lánynal őszintén tudatni kell a dolgokat, nem szabad félre vezetni, perverz férfiasságunktól vezérelve.
(Ez egy válasz izsakig üzenetére (2005. 11. 15. kedd 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 15. kedd 17:08

Szép ez a "nyal-nyel" kombináció! Tetszett!
(Ez egy válasz izsakig üzenetére (2005. 11. 15. kedd 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 15. kedd 17:08

Kiváncsi lennék a véleményetekre!!
Már rég óta vita téma a barátnőmmel ez a téma.
Ő azt mondja a lányoknak csak nagyon KIS százaléka nyeli is le.Picit többen vannak akiket nem zavar az előcsepp.De alapon a lányok nem szeretnek szopni,nem izgatja Őket csak a párjuk kedvéért teszi meg.
Nos én azt mondom,a lányok nagy része szeret és izgatja is Őket.Ti hogy gondoljátok,a Ti párotok szeret szopni?Vagy lányok Titeket izgat?
Már rég óta vita téma a barátnőmmel ez a téma.
Ő azt mondja a lányoknak csak nagyon KIS százaléka nyeli is le.Picit többen vannak akiket nem zavar az előcsepp.De alapon a lányok nem szeretnek szopni,nem izgatja Őket csak a párjuk kedvéért teszi meg.
Nos én azt mondom,a lányok nagy része szeret és izgatja is Őket.Ti hogy gondoljátok,a Ti párotok szeret szopni?Vagy lányok Titeket izgat?
Az én barátnőm nem nyeli és nem is szereti az orális sex-et,nehezen de tudomásul vettem és nem is eröltetem rá bár néha nagy ritkán kényeszteti és ilyenkor csak kamillázok :)
A Kedvesem imádja.De ez adok kapok alapon megy.Még nem találkoztam olyan nővel aki nem nyelte le volna.
Na nekem ugyanez a problémám... Nem tudom elfogadni, szerintem ha én megteszek mindent, akkor valami nekem is jár. Ő azt mondja, hogy lelkileg kell közelebb kerülnünk egymáshoz, de szerintem ez kifogás is egy picit a részéről. Tehát lelkileg fontos a teljes összhang, belátom nem feltétlen olyan gusztusos a dolog, de nekem például feltétel nélkül kell az ő rózsaszín süteménye, de az én piskóta tekercsemet nem szereti :( Na jó, várom a többiek hozzászólását!
Egy alapos megmosás soha sem árt elötte
mert sok csajnál az vete el a kedvet, hogy megcsapta valamilyen illat az orukkat és szép lassan beléjük ivodot ez... (undorodás, te sem kapod be mi büdős és rossz izű)... de akkor is kell jo sok türelem és nem eröszakoság és állando kérlelés. De van jo pár trük is . Milyen csokit szeret a makod:)???
mert sok csajnál az vete el a kedvet, hogy megcsapta valamilyen illat az orukkat és szép lassan beléjük ivodot ez... (undorodás, te sem kapod be mi büdős és rossz izű)... de akkor is kell jo sok türelem és nem eröszakoság és állando kérlelés. De van jo pár trük is . Milyen csokit szeret a makod:)???
Elképesztő, mekkora ténybeli hibák vannak ragozásunkban.Azt mondjuk, legénnyel, ill. leánnyal, holott így helyes: legénnyal, ill leánnyel...
Sziasztok!
Hát, az tuti, h én nem értem meg az olyan csajokat, akik nem nyelik le!!!! Tény, h van amikor erőteljesebb, töményebb, de akkor is csak élvezni lehet!!!!!!!!!!
Egy cseppet sem szoktam kárbaveszni hagyni!...
Hát, az tuti, h én nem értem meg az olyan csajokat, akik nem nyelik le!!!! Tény, h van amikor erőteljesebb, töményebb, de akkor is csak élvezni lehet!!!!!!!!!!

Törölt felhasználó (33028)
VIP

Sziasztok!

nem kérdezem, miért vetted el, mert biztos vagyok benne, hogy nagy az egyetértés, de az elején, amikor az emberek testben-lélekben egymásra hangolódnak, és kiderült, hogy nem, és azt gondoltad kár, úgy maradtál, hogy csupán azt gondolod kár, vagy megbeszéltétek, hogy kár, és a "régi idők" emlékével huszonévesen azt mondtad, így jártam?
fehérmáju vagy? az én asszonyom is :))))))))
nincs is rossz illata
. vagy csak nekem van szerencsém?