A Kedvesem imádja.De ez adok kapok alapon megy.Még nem találkoztam olyan nővel aki nem nyelte le volna.
Az én barátnőm nem nyeli és nem is szereti az orális sex-et,nehezen de tudomásul vettem és nem is eröltetem rá bár néha nagy ritkán kényeszteti és ilyenkor csak kamillázok :)
Kiváncsi lennék a véleményetekre!!
Már rég óta vita téma a barátnőmmel ez a téma.
Ő azt mondja a lányoknak csak nagyon KIS százaléka nyeli is le.Picit többen vannak akiket nem zavar az előcsepp.De alapon a lányok nem szeretnek szopni,nem izgatja Őket csak a párjuk kedvéért teszi meg.
Nos én azt mondom,a lányok nagy része szeret és izgatja is Őket.Ti hogy gondoljátok,a Ti párotok szeret szopni?Vagy lányok Titeket izgat?
Már rég óta vita téma a barátnőmmel ez a téma.
Ő azt mondja a lányoknak csak nagyon KIS százaléka nyeli is le.Picit többen vannak akiket nem zavar az előcsepp.De alapon a lányok nem szeretnek szopni,nem izgatja Őket csak a párjuk kedvéért teszi meg.
Nos én azt mondom,a lányok nagy része szeret és izgatja is Őket.Ti hogy gondoljátok,a Ti párotok szeret szopni?Vagy lányok Titeket izgat?
Szép ez a "nyal-nyel" kombináció! Tetszett!
(Ez egy válasz izsakig üzenetére (2005. 11. 15. kedd 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 15. kedd 17:08

Na most.. én nem azt mondtam, hogy kötelező, az illiket sem úgy, hogy kell...
De ha egyszer már a férfi is -mikor nyal-, akarva-akaratlanul ő is nyel.....

Igazad van , de egy "nem annyira nagy" lánynal őszintén tudatni kell a dolgokat, nem szabad félre vezetni, perverz férfiasságunktól vezérelve.
(Ez egy válasz izsakig üzenetére (2005. 11. 15. kedd 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 15. kedd 17:08

(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 11. 15. kedd 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 15. kedd 16:52

Egyáltalán nem kell lenyelni, ha nem akarod , sőt... Illendőségből meg nyelje le az aki erőlteti! Azért mondjuk, hogy illik, mert a férfiaknak az egy pozitív élmény , még + ban. Általában a normális fiúk szólnak előre, ha "jön" és a lány eldönti mit csinál vele. Csak meghitt és bensőséges kapcsolatok ban szokás , lenyelni ill. tapasztaltabb több kapcsolaton túl lévő érettebb hölgyek akik szeretik az ízét és elég perverzek , azok lenyelik, de Te ne vedd komolyan , majd évek alatt hozzászoksz, esetleg akit nagyon szeretsz, és megérdemli annak majd kóstolgathatod, de foglalkozz vele túlzottan , majd "hozza magát" az alkalom. Nem attól jó csaj valaki, mert lenyeli. Általában negatív előítéleteket ér el egy fiatal lány, ha "megeszi" mert a kapcsolat megszakadtával a volt barát 85%-ban teli pofával kürtöli a világba , hogy " hú ez így szopik, meg úgy nyeli" stb...
Egyáltalán nem kell lenyelni, ha nem akarod , sőt... Illendőségből meg nyelje le az aki erőlteti! Azért mondjuk, hogy illik, mert a férfiaknak az egy pozitív élmény , még + ban. Általában a normális fiúk szólnak előre, ha "jön" és a lány eldönti mit csinál vele. Csak meghitt és bensőséges kapcsolatok ban szokás , lenyelni ill. tapasztaltabb több kapcsolaton túl lévő érettebb hölgyek akik szeretik az ízét és elég perverzek , azok lenyelik, de Te ne vedd komolyan , majd évek alatt hozzászoksz, esetleg akit nagyon szeretsz, és megérdemli annak majd kóstolgathatod, de foglalkozz vele túlzottan , majd "hozza magát" az alkalom. Nem attól jó csaj valaki, mert lenyeli. Általában negatív előítéleteket ér el egy fiatal lány, ha "megeszi" mert a kapcsolat megszakadtával a volt barát 85%-ban teli pofával kürtöli a világba , hogy " hú ez így szopik, meg úgy nyeli" stb...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 15. kedd 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 15. kedd 16:00
Törölt felhasználó (29760)
VIP

ti becsaptok, átvertek,

Nyugi, az enyém se...
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 11. 15. kedd 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem miért nincs soha olyan nőm, aki nyeli is????
DEHOGY! Illik lenyelni, ha már egyszer a szádba veszed...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 15. kedd 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 15. kedd 16:00
VIP

ti becsaptok, átvertek,

ti becsaptok, átvertek,

Nem kötelező, de illik. Persze nem sörös-piás bekövesedett, anyagot, ami már szinte úgyjön ki mint a rottring bél.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 15. kedd 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 15. kedd 15:47

VIP

Le is kell nyelni ?

illik
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 15. kedd 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 15. kedd 15:47
VIP

Le is kell nyelni ?

Le is kell nyelni ?

Miért Te szoptattad a babát?? Jaaa.. szóval Te szedtél gyógyszert?

A születési évedre gondoltam... Nem a korodra
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 29. hétfő 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 29. hétfő 14:40

Nem nem 91 éves még azért nem vagyok, de már azért itt tartok a nyár eleje óta

Fiúk! Hogy mitől lesz drága kincsetek ízletesebb?? 11-es hsz...
Nem nagyon értek 1 et azzal, hogy a lánynak megalázónak kellene vennie ha egy pasi ráélvez vagy a szájába élvez. Amikor én a nyelvemmel kielégtek egy lányt és azt végig csinálom, én ugyan úgy nem állok meg a végén és mondom hogy akkor most ne élvezzen a nyelvemre. Persze nyilván van aki nem szereti az ízét, de ha a pasi ugyan úgy megteszi neki és a pasi imádná akkor nem igazán értem miért nem lehet megtenni :) Állítólag az ananászlé csodákat tesz. Csajok neketek mi a véleményetek az ananászléről? Édesebb lesz tőle a pasinak az íze? Mármint nem a pasi bőrére gondoltam :)
Hátiszen, ki mondta, hogy ki kell köpni a drága anyagot? Gusztustalan is köpködni, no meg pótolhatatlan élvezetektől tartja magát távol az ember lánya. Ámen!
na mert vitaminok, ja