Ez tényleg nagy gond:-(((((
Szerintem nem kellene megengedned neki, hogy önző legyen egy olyan dologban, ami téged is megillet. Ha ő nem, akkor te miért?
Szerintem nem kellene megengedned neki, hogy önző legyen egy olyan dologban, ami téged is megillet. Ha ő nem, akkor te miért?
Én sem szeretem a gecis tökfőzeléket, csak tökfőzelék nélkül, szép, dudoros farokban panírozva, kiszállításkor fröcskölve szervírozottan
pinkód22
pinkód22
Tudom, hogy szexoldal:-)))(de kösz, hogy szóltál)
Munkatársaddal ebédelni készültök, a melóhelyen pl. csak tökőzelék van. Te imádod, ő nem, ő inkább kihagyja és éhesen megy vissza dolgozni. Te nem fogsz rá haragudni, hogy nem szereti és nem fogod számonkérni tőle, hogy miért nem, igaz?:-))) (Ez egy válasz macipecs üzenetére (2005. 01. 21. péntek 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 21. péntek 12:12
Munkatársaddal ebédelni készültök, a melóhelyen pl. csak tökőzelék van. Te imádod, ő nem, ő inkább kihagyja és éhesen megy vissza dolgozni. Te nem fogsz rá haragudni, hogy nem szereti és nem fogod számonkérni tőle, hogy miért nem, igaz?:-))) (Ez egy válasz macipecs üzenetére (2005. 01. 21. péntek 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)

nem értem mi a baj ezzel, ez egy ilyen oldal :)) sokan akkor nem szívesen nézegetnénk, ha virágos rétről lennének képek, vagy ne adj isten nőkről RUHÁBAN... brrr...
Klaudia, felpa: egy hasonló csók nekem is jól esne...

Úgy bizony, kedves pinkód22, ez egy csodajó foglalatosság, hosszú, téli estéken, amikor szemed fénye belevész párod pillantásába, s lassan szemmagasságodba kerül a kemény tönk, amiből hamarosan nyelvedre vagy torkodba spriccel a forró gejzír, hát ezért a pillanatért egy kissé már érdemesebb élni...
Gyönyörű az, mikor arcomon érzem lefolyni a rámfröcskölt csudalevet, ahogy szájam szélén lecsurog( már amit nem nyelek le oltári élvezettel), miközben nagymackóm nyögéseit hallgatom...hát CSÖDÁS!
nem értem mi a baj ezzel, ez egy ilyen oldal :)) sokan akkor nem szívesen nézegetnénk, ha virágos rétről lennének képek, vagy ne adj isten nőkről RUHÁBAN... brrr...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 20. csütörtök 21:55

Törölt felhasználó (368461)

Igen, de miért kell ezt ide kitenni? És aki nem vevő az ilyesmire? Az én képernyőmön nem ezt akarom látni, nekem ez túl direkt. Semmi bajom azzal, ha másnak nem, de érted...Ízlések és pofonok.
Ja, és asszem, a pasim is... :-)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez az Felpa! Én is kedvelem ezt a figurát!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Draga Eryka. Van aki a serteseket sem nyeli le, de van aki igen. Most hogy is van ez
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 20. csütörtök 21:35

Kedves Szerkesztők!: Továbbra is tartom magam a véleményemhez: UNDORMÁNY A FŐOLDAL(GECIS KÉP)
Igen, de miért kell ezt ide kitenni? És aki nem vevő az ilyesmire? Az én képernyőmön nem ezt akarom látni, nekem ez túl direkt. Semmi bajom azzal, ha másnak nem, de érted...Ízlések és pofonok.
(Ez egy válasz atka üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 20. csütörtök 21:49

ne finyáz már Eryka,kiváló kép különben is enni nem a klaviaturán kell,nekem inkább megjöne töle az étvágyam!!!
ne finyáz már Eryka,kiváló kép különben is enni nem a klaviaturán kell,nekem inkább megjöne töle az étvágyam!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 20. csütörtök 21:35

Kedves Szerkesztők!: Továbbra is tartom magam a véleményemhez: UNDORMÁNY A FŐOLDAL(GECIS KÉP)
s az jó a pasidnak? :)
En nem nyelem le, hanem visszacsokolom
(Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
s hányas számú az állsápontod? elolvasnám :-)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 20. csütörtök 15:44

sziasztok! Én a magam részéről e topicban már eléggé részletesen kifejtettem álláspontom. De azt azért mégse kellene, hogy a főoldalra ilyen merész -és nem mindenki számára gusztusos- képet tegyenek...Azért gondolhatnának azokra is, akik épp étkeznek, vagy mit tudom én..Na mindegy.
sziasztok! Én a magam részéről e topicban már eléggé részletesen kifejtettem álláspontom. De azt azért mégse kellene, hogy a főoldalra ilyen merész -és nem mindenki számára gusztusos- képet tegyenek...Azért gondolhatnának azokra is, akik épp étkeznek, vagy mit tudom én..Na mindegy.
Eltévedtél édes, öreg törpapám, ez itt a fórum, nem a "csett", de azért üdv neked abban a reményben, hogy: "KICSI EMBER NAGY BOTTAL JÁR!, koptasd hát keményen e lapokon, élvezetes perceket szerezve fórumozó társaidnak, pussy: Katicika
Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet

Gyakorlás-gyakorlat kérdése, ugyanis ha megtanulod a "torkoskodás" nemes művészetét, soha nem lesz gondod a garatodat érő cunamival. Ha szoptatás közben óvatosan - két lépés előre, egy hátra - ,mind nagyobb és nagyobb falatokat birtokolsz párod fütyköséből, egy bizonyos korepetálási idő után a makk már az ínyvitorlán is túljuthat, egészen le a torokba, a mandulákat is megérintve, s annyira meg lehet szokni, hogy semmiféle hányingert nem érzel; persze, azért ajánlott magadat meg nem fullasztani, ezért néha-néha le kell csusszanni a kis fürgéről levegő után kapkodni, majd újraésújra megcsemegézni az állományt. ezzel a módszerrel eljuthatsz odáig, hogy, ha netalántán nem a makk, hanem a gejzir csapódik a garatnak, gátlások nélkül nyeldekled majd a fehérjebombával vetekedő spriccoló lávát, vigyázva azért, le ne szippantsd a légcsövedbe, mert abból oltári nagy fudoklási-köhögési-tikácsolási shawműsor kerekedik, ami érthetően ront a szopizás varázsán, pusszancs: Katicika
Mint látom itt sokan profi módon végzik ezt a műveletet, hozzájuk volna egy kérdésem. Hogyan oldjátok meg azt hogy amikor kitőr a vulkán ne vágódjon a garatnak, ne legyen hányinger? Van rá megoldás? Érdekelne ki hogyan teszi ezt.