Na jó de ők sem értik azt,hogy miért szeretjük azt ami "belőlük fakad"(legalábbis a többség)!
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 13. vasárnap 17:57
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Én soha nem fogom meglátni érezni meg főleg!De mindent félre téve mikor a nyelvünkkel elégítjük ki a csajokat mi sem sípolunk,hogy ni folyik a szánkba sőt ellenkezőleg!
Ez a baj.Mi szeretjük az örömüket!Ezt nem értik?Hát akkor el kell nekik sürgősen árulnunk!!
(Ez egy válasz hohobeja üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 13. vasárnap 18:03
Na jó de ők sem értik azt,hogy miért szeretjük azt ami "belőlük fakad"(legalábbis a többség)!
Én benne vagyok egy felvilágosító hadjáratban
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 13. vasárnap 18:05
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez a baj.Mi szeretjük az örömüket!Ezt nem értik?Hát akkor el kell nekik sürgősen árulnunk!!
Akkor rajta nyisd nekik a topikot!
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Katicika is biztos segít!?
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem ex-em nagyon szerette.
Ha együtt voltunk nem szexelhettünk anélkül, hogy le ne nyelt volna 1-2 adagot.
Nejem pedig ki nem állhatja az ízét... és a saját puncinedvének az ízét sem...pedig szerintem mennyei!!! (Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 13. vasárnap 17:57
Ha együtt voltunk nem szexelhettünk anélkül, hogy le ne nyelt volna 1-2 adagot.
Nejem pedig ki nem állhatja az ízét... és a saját puncinedvének az ízét sem...pedig szerintem mennyei!!! (Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Én soha nem fogom meglátni érezni meg főleg!De mindent félre téve mikor a nyelvünkkel elégítjük ki a csajokat mi sem sípolunk,hogy ni folyik a szánkba sőt ellenkezőleg!
Lányok! Ha a szátokba nem engeditek, attól még arcra mehet? Hogy vagytok ezzel?
Még mindig a 11-es hozzászólás.. kiegészíteném h. a barna sörtől is "ízletesebb" lesz.. Fiúk! De azért mértékkel!!
Az exem mindig lenyelte afeleségem meg finnyás kodik hol ezért hol azért.Ha a szájába engedi egy nő inkáb nyelje le mint hogy köpködjön utána.
nekem természetes h lenyelem :) szal tök gáznak tartanám h "huzzd ki a számbol mielött elmész" meg utána zsepibe élvezni... elég lehangoló :( inkább utána lenyalom az utolso cseppig :)
ráismertem!!!ja amúgy az idei tél során elkerült a depresszió hm... elgondolkodtam vajon mi lehet az oka
Ha mi, pasik nem finnyázunk a puncilé miatt, a nők miért fintorognak? Szerintem nincs gáz ízem, nejem mégsem nyeli le...
Igazad van! A meleg pálesznél kevés rosszabb lehet:)
Szerintem, kérdezzétek meg a "kismalac" menüben lévő 303-as felvételben oboázó hölgytől:-)
Szegényke nem tudja eldönteni, hogy visszamenjen e vigyázni a háttérben síró gyerkőcökre, vagy hogy folytassa e az oboázást...
Véleményem szerint inkább nem kellett volna erőltetni, se neki, se a pasinak!...Aki nem tud szopni, vagy ilyen undorral csinálja, az melyik félnek jó??
Szóval nem tudta eldönteni, lenyelje-e avagy sem, ezért inkább kiköpte, jobban mondva kiokádta. Hát én ettől a csajtól tudtam volna hányni! Mondjuk, a pasit ezen körülmények cseppet sem zavarták, te jó Ég!..:-))
Szegényke nem tudja eldönteni, hogy visszamenjen e vigyázni a háttérben síró gyerkőcökre, vagy hogy folytassa e az oboázást...
Véleményem szerint inkább nem kellett volna erőltetni, se neki, se a pasinak!...Aki nem tud szopni, vagy ilyen undorral csinálja, az melyik félnek jó??
Szóval nem tudta eldönteni, lenyelje-e avagy sem, ezért inkább kiköpte, jobban mondva kiokádta. Hát én ettől a csajtól tudtam volna hányni! Mondjuk, a pasit ezen körülmények cseppet sem zavarták, te jó Ég!..:-))
Nos az én párom sem szereti. A kilövelés miatt is, ami a szájpadlására fellő, az ize is, a lüktetés miatt is. De megteszi amíg eljutok oda, ott aztán kézzel az utolsó pillanatban. Gumival szivesen, de annélkül :( Pedig elhihetitek, mindent megteszünk a másiknak, csak ez marad ki. Pedig volna belőlle rendesen .
állitólag rontja a fogakat. Mi a vélaményetek?
Én csajom szereti az ízét, eddig egyiknek sem volt gondja vele, de nem is cigizek, és elég kevés aloholt is iszom, viszont sok gyümit eszek:))
Dilemma: -Befaljam vagy ne faljam be? S oszt lenyeljem vagy ne nyeljem le?
Hát, van bizony, amikor NEM!
:)))) na tessék:) ez ien divat, h szájba kell küdni a csajt? én elvok nélküle is, de ami igaz az igaz, nekem eszembe se jut finnyázni a barátnőm puncijának az íze miatt, egyáltalán nem rossz...:) talán ő is kipróbálhatná az én levemet... de ha nem hát nem...én nem erőltetem, mondom megvagyok nélküle:)

Clark Licker

khely67