én +szopatnék!
(Ez egy válasz ottuci üzenetére (2005. 03. 29. kedd 01:01), amit ide kattintva olvashatsz)
ez o.k.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 29. kedd 00:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 29. kedd 00:18

Törölt felhasználó (368461)

"Nyuszkó-muszkó én vagyok,
Hozzád bújok, muszogok.
Simítsd meg a bundámat,
Tekintsd meg a répámat.
Répám kemény mint a kő,
Vitaminban igen bő.
Szájadba is veheted,
Mohón nyeldekelheted...
Hidd el répám jó nagyon,
Meglocsollak aranyom!"
Hozzád bújok, muszogok.
Simítsd meg a bundámat,
Tekintsd meg a répámat.
Répám kemény mint a kő,
Vitaminban igen bő.
Szájadba is veheted,
Mohón nyeldekelheted...
Hidd el répám jó nagyon,
Meglocsollak aranyom!"
pedig szerintem jo ize van :)
legalábbis nekem bejön :)
a piával kapcs... ha egy csaj nem annyira merész egy kis piával meg lehet oldani :)
legalábbis nekem bejön :)
a piával kapcs... ha egy csaj nem annyira merész egy kis piával meg lehet oldani :)
szoptatok
"Nyuszkó-muszkó én vagyok,
Hozzád bújok, muszogok.
Simítsd meg a bundámat,
Tekintsd meg a répámat.
Répám kemény mint a kő,
Vitaminban igen bő.
Szájadba is veheted,
Mohón nyeldekelheted...
Hidd el répám jó nagyon,
Meglocsollak aranyom!"
Hozzád bújok, muszogok.
Simítsd meg a bundámat,
Tekintsd meg a répámat.
Répám kemény mint a kő,
Vitaminban igen bő.
Szájadba is veheted,
Mohón nyeldekelheted...
Hidd el répám jó nagyon,
Meglocsollak aranyom!"
szerintem meg nagyon cool a csaj. Nézd meg a sorozatát!
:)))) na tessék:) ez ien divat, h szájba kell küdni a csajt? én elvok nélküle is, de ami igaz az igaz, nekem eszembe se jut finnyázni a barátnőm puncijának az íze miatt, egyáltalán nem rossz...:) talán ő is kipróbálhatná az én levemet... de ha nem hát nem...én nem erőltetem, mondom megvagyok nélküle:)
Hát, van bizony, amikor NEM!
Dilemma: -Befaljam vagy ne faljam be? S oszt lenyeljem vagy ne nyeljem le?
Én csajom szereti az ízét, eddig egyiknek sem volt gondja vele, de nem is cigizek, és elég kevés aloholt is iszom, viszont sok gyümit eszek:))
állitólag rontja a fogakat. Mi a vélaményetek?
Nos az én párom sem szereti. A kilövelés miatt is, ami a szájpadlására fellő, az ize is, a lüktetés miatt is. De megteszi amíg eljutok oda, ott aztán kézzel az utolsó pillanatban. Gumival szivesen, de annélkül :( Pedig elhihetitek, mindent megteszünk a másiknak, csak ez marad ki. Pedig volna belőlle rendesen .
Szerintem, kérdezzétek meg a "kismalac" menüben lévő 303-as felvételben oboázó hölgytől:-)
Szegényke nem tudja eldönteni, hogy visszamenjen e vigyázni a háttérben síró gyerkőcökre, vagy hogy folytassa e az oboázást...
Véleményem szerint inkább nem kellett volna erőltetni, se neki, se a pasinak!...Aki nem tud szopni, vagy ilyen undorral csinálja, az melyik félnek jó??
Szóval nem tudta eldönteni, lenyelje-e avagy sem, ezért inkább kiköpte, jobban mondva kiokádta. Hát én ettől a csajtól tudtam volna hányni! Mondjuk, a pasit ezen körülmények cseppet sem zavarták, te jó Ég!..:-))
Szegényke nem tudja eldönteni, hogy visszamenjen e vigyázni a háttérben síró gyerkőcökre, vagy hogy folytassa e az oboázást...
Véleményem szerint inkább nem kellett volna erőltetni, se neki, se a pasinak!...Aki nem tud szopni, vagy ilyen undorral csinálja, az melyik félnek jó??
Szóval nem tudta eldönteni, lenyelje-e avagy sem, ezért inkább kiköpte, jobban mondva kiokádta. Hát én ettől a csajtól tudtam volna hányni! Mondjuk, a pasit ezen körülmények cseppet sem zavarták, te jó Ég!..:-))
Igazad van! A meleg pálesznél kevés rosszabb lehet:)
Ha mi, pasik nem finnyázunk a puncilé miatt, a nők miért fintorognak? Szerintem nincs gáz ízem, nejem mégsem nyeli le...

ja amúgy az idei tél során elkerült a depresszió hm... elgondolkodtam vajon mi lehet az oka

Törölt felhasználó (7767)

Ezt olvastam e témáról:
Azok a nők, akik partnere nem használ óvszert kevésbé hajlamosak a depresszióra. A spermában található hormonok és más kémiai anyagok a női véráramba kerülve anti-depresszánsként viselkednek. Az elmélet szerint első lépésben a hüvely falán kötődnek meg a "hangulatjavító" anyagai.
Amúgy az íze az étrendtől függ, a tejtermékektől inkább kellemetlen az íze, valahol azt olvastam hogy a legrosszabb a spárga fogyasztása után.
Savas gyümölcsök (mangó, kiwi, citrom, lime) és alkoholos italoktól (na azért nem minden égetett szesztől) kellemes édeskés íze lesz. A legjobb a kukoricasör lime-mal.
Nem véletlenül fedezték fel őseink az eper pezsgővel, vagy az osztriga és a tenger gyümölcsei szexuális életre történő kihatását.És ezt ugye gyakoroljuk mind a mai napig.....

nekem természetes h lenyelem :) szal tök gáznak tartanám h "huzzd ki a számbol mielött elmész" meg utána zsepibe élvezni... elég lehangoló :( inkább utána lenyalom az utolso cseppig :)
Az exem mindig lenyelte afeleségem meg finnyás kodik hol ezért hol azért.Ha a szájába engedi egy nő inkáb nyelje le mint hogy köpködjön utána.

Ezt olvastam e témáról:
Azok a nők, akik partnere nem használ óvszert kevésbé hajlamosak a depresszióra. A spermában található hormonok és más kémiai anyagok a női véráramba kerülve anti-depresszánsként viselkednek. Az elmélet szerint első lépésben a hüvely falán kötődnek meg a "hangulatjavító" anyagai.
Amúgy az íze az étrendtől függ, a tejtermékektől inkább kellemetlen az íze, valahol azt olvastam hogy a legrosszabb a spárga fogyasztása után.
Savas gyümölcsök (mangó, kiwi, citrom, lime) és alkoholos italoktól (na azért nem minden égetett szesztől) kellemes édeskés íze lesz. A legjobb a kukoricasör lime-mal.
Nem véletlenül fedezték fel őseink az eper pezsgővel, vagy az osztriga és a tenger gyümölcsei szexuális életre történő kihatását.És ezt ugye gyakoroljuk mind a mai napig.....

Még mindig a 11-es hozzászólás.. kiegészíteném h. a barna sörtől is "ízletesebb" lesz.. Fiúk! De azért mértékkel!!

Még mindig a 11-es hozzászólás.. kiegészíteném h. a barna sörtől is "ízletesebb" lesz.. Fiúk! De azért mértékkel!!