mit?
én mindig lenyelem 16évesen,van egy srác akié kicsit kesernyés-nem annyira jo-de mindig lenyelem,és nagyon szeretik
bár mondjuk tavaly a legelsőnél nem tudom miért,de nem engedte a srác a számba
nem tudom
de még mindig nem nyelem le, lehet butaság ? a számba mehet, de ...........hát nem és nem.
pedig már megfogadtam, hogy majd most, de akkor sem, az utolsó pillanatban nem ............
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 06. 10. szombat 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 10. szombat 17:49

pedig már megfogadtam, hogy majd most, de akkor sem, az utolsó pillanatban nem ............

bár mondjuk tavaly a legelsőnél nem tudom miért,de nem engedte a srác a számba
Igy van ezzel a nejem is pontosan,mindig meggondolja magát,de az már kit érdekel/belement a szájba,bele/hát akkor,legfeljebb kisétál a fürdőszobába
egy jó fogmosásra

Pzs. Bele a sűrűjét aztán lehet folytatni a többi már nem zavar, azt már akár le is nyelem

Vivike:Egy jó konyakkal kisérd le/öblitsd le/ az csodákat tesz
mindenben,de csak finoman kóstólgasd!

állítólag szépítő hatása van
Én nem mindig nyelem/tem le, de az utóbbi időben általában igen, de szerintem csak azért, mert ilyen jól megértjük egymást a drágámmal! Ha nem volna ilyen jó a kapcsolatunk, és ha nem volna meg a kellő bizalom köztünk, nem biztos, hogy megtenném.
kébzeld azt,hogy olyaN MIHA JOGHURTOT NYELNÉL.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 31. kedd 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 31. kedd 13:56
Törölt felhasználó (29760)

nem, nem félek, csináltam már párszor, csak a lenyelése, az nem hiszem hogy menne.

a szobaban mindig van valami üditö, vagy asvanyviz...ugye az ember izzad, azt a folyadekmennyiseget meg potolni kell...meg liheg, ugyhogy kiszarad a szaja...
a baratnöm lenyeli, de mindig leöbliti egy-ket korty üditövel..es ennyi...korabban mondjuk ö is kiszaladt a wc-re, es kiköpte, de azt mondja ez jobb igy
ami a legjobban zavarja, az az ,hogy ha jo ferfias marhapörköltet eszek, akkor csipös az ize...meg ugye az allaga is erdekes ( pörkölttöl függetlenül )....de iszik ra egy kortyot, es mindegy, hogy milyen volt az allaga, meg ize..lent van...ott meg mar nem zavarja..mondjuk nem kapkodja el a dolgot...van, hogy egy percig is a szajaban van ( szerintem olyankor, amikor nem csipös )
a baratnöm lenyeli, de mindig leöbliti egy-ket korty üditövel..es ennyi...korabban mondjuk ö is kiszaladt a wc-re, es kiköpte, de azt mondja ez jobb igy
ami a legjobban zavarja, az az ,hogy ha jo ferfias marhapörköltet eszek, akkor csipös az ize...meg ugye az allaga is erdekes ( pörkölttöl függetlenül )....de iszik ra egy kortyot, es mindegy, hogy milyen volt az allaga, meg ize..lent van...ott meg mar nem zavarja..mondjuk nem kapkodja el a dolgot...van, hogy egy percig is a szajaban van ( szerintem olyankor, amikor nem csipös )
Nekem volt olyan aki lelkesedett értem nagyon és mindig azt mondta imádja a farkam és a spermám ízét és volt aki azt mondta, hogy neki keserű az én ondóm.
Persze ami ízlik az emebernek azt szívesebben nyeli.
Nekem is volt olyaN csajom akinek nem volt jó íze akármit csinált magával.
Szóval minden embernek meg kell találnia a párját
aki "ízlik" neki , ezért érdemes minél több ízt kipróbálni, hogy könyebb legyen a döntés!
Persze ami ízlik az emebernek azt szívesebben nyeli.
Nekem is volt olyaN csajom akinek nem volt jó íze akármit csinált magával.
Szóval minden embernek meg kell találnia a párját
aki "ízlik" neki , ezért érdemes minél több ízt kipróbálni, hogy könyebb legyen a döntés!

lányok igen fejlett izlelőbimboim vannak,lehet jelentkezni

Állítólag az ananásztól édes lesz...
Én ezt találtam a wikipedián:
egy tanulmány eredményei alapján azonban úgy tűnik, hogy az ondó olyan hormonokat vagy hormonhatású hatóanyagokat tartalmaz, amelyek javíthatják a kedélyt és csökkenthetik a depresszió esélyét vagy mértékét, ha az ondó nyálkahártyán keresztül jut be a szervezetbe (például szájon, vaginán vagy a végbélnyíláson át). Ez vélhetőleg akkor is így van, ha lenyelik és megemésztik
egy tanulmány eredményei alapján azonban úgy tűnik, hogy az ondó olyan hormonokat vagy hormonhatású hatóanyagokat tartalmaz, amelyek javíthatják a kedélyt és csökkenthetik a depresszió esélyét vagy mértékét, ha az ondó nyálkahártyán keresztül jut be a szervezetbe (például szájon, vaginán vagy a végbélnyíláson át). Ez vélhetőleg akkor is így van, ha lenyelik és megemésztik

Na, akkor gyorsan! :)))
ezt meséld nejemnek:-(
Engem is lekezelhetne....
Ha szép, és csinos, és vékony kis cicikkel...
A lényeg: én a sajátomnak elmeséltem, sőt a saját felhasználói fiókjába belépve Jegyzettömb indul és benne az idézett szöveg.
Nem tudom emiatt vagy sem, de tegnap nem engedte kivenni a szájából a brokit.
A lényeg: én a sajátomnak elmeséltem, sőt a saját felhasználói fiókjába belépve Jegyzettömb indul és benne az idézett szöveg.
Nem tudom emiatt vagy sem, de tegnap nem engedte kivenni a szájából a brokit.
Gratula!