Bárcsak nekem is ilyen partnerem lenne
(Ez egy válasz Crazy-Baby üzenetére (2004. 10. 26. kedd 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 26. kedd 19:27

J és szeretem végig csinálni ......mert szeretem a barátomat....és nekem az is egy gyönyör mikor neki jó....azaz mikor élvez....pl: a számba!
puszzzzzzzzzzzzzzzzzz
puszzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bocsánat, elkevertem a fotókat...Sorry... :((((

Csak előrehozom, mert sokan nem látják, hogy van ez a topik! :)
Barbibébi! Tartsd meg a jó szokásodat, de azért ne feledd, mielőtt lenyeled, azzal még sok huncut dolgot el lehet követni.

Akkor nyeld le nekem!!!!
Én mindig lenyelem...

Szopjon má' le valaki bazze!
anita nem fehérvárcsurgón laksz véletlenül???
lehet ismerlek...D:
bár én nem ott lakom!!
te?
lehet ismerlek...D:
bár én nem ott lakom!!
te?
Szerintem bevállalhatnák a lányok simán, ha aegy punci a szádba élvez az sem mindig olyan mint amit vársz
én is mindig lenyelem sőt van amikor csak arra megyek hogy minnél hamarabb a számba legyen.A barátnömből mindig szivesen kinyalom amit kap a fiuktól.pusy anita
A párom azért nem nyeli le, mert imádja szétkenni a punciján.
Most már lehet ízesítő pirulát is kapni ami ananászt és petrezselymet tartlmaz ha ezt szeded egy hónapig állítólag jobb lesz az íze.....
én odaadom a csajnak :) utána már azt csinál vele, amit akar.
Mer irtad hogy csuszos nyálkás azért cimeztem neked. Gondoltam leirod hogy figyelsz rá közben.Engem az érdekel hogy jó neki vagy nem. Mindent megteszek azért hogy elérjen a csucsra.

ebben teljesen igazad van,szerintem sem az a fontos hogy lenyeljül e ,hanem hogy mindkettönknek jo legyen! De amit az elöbb irtál miért is cimezted nekem?
Érdekes megközelités amit irtál, de ha tudsz figyelni a szituban valami nemstimel. Nekem de lehet hogy azért mert férfi vok eszembe se jut,hogy mért vagy mért ne a lényeg hogy a másiknak (nönek) jó legyen.

számomra nem az ize vagy a tudat az ami miatt nem szivesen nyelem le , hanem az állaga az a csuszos , nyálkás ez az ami miatt nem megy.
Vazz...áll a farkam..ki nyelné le a levemet?
Mert nem jó az ize.Neki. Másnak lehet finom. Párom szerint hipo ize van :D Te is undorotsz valamitől, ez nem feltétlenül baj.Szerintem.