az nem az ízére van befolyással, hanem a vágyra, hogy megtegyem:):):):)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 17. szerda 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
és a pókhálótól?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 17. szerda 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)

a fokhagymától édes lesz a sperma, hiába vigyorogsz:):):):)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 17. szerda 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
próbáld ki a fokhagymát és a szilvapáleszt is!

100% h tiltást kapsz! hüjegyerek....

neked is gratulálok!
el tudom képzelni, h milyen nagy a szexkultúrátok! (Ez egy válasz hgyorgy üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 12:41
el tudom képzelni, h milyen nagy a szexkultúrátok! (Ez egy válasz hgyorgy üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)

fura, de én is ezt mondom... lenyeli, fogatmos, és utánna mehet a csók.... :D
te! az nem zavar, h a te spermád van a szájában???
szerinted undorító??? na mert ha igen, akkor szerencséd van, mert kb. akkor szoptalak volna utoljára, mikor nekem ezt mondanád!!!!
ha neked undorító, akkor nekem is!!!! (Ez egy válasz samsung2003 üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 01:10), amit ide kattintva olvashatsz)
szerinted undorító??? na mert ha igen, akkor szerencséd van, mert kb. akkor szoptalak volna utoljára, mikor nekem ezt mondanád!!!!
ha neked undorító, akkor nekem is!!!! (Ez egy válasz samsung2003 üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 01:10), amit ide kattintva olvashatsz)
ktihi22 kedvéért:):):):)
Uraim, tegnap (tudva, hogy este lesz valami) megittam egy liter ananászlét, nem ettem fűszereset, szóval visszafogtam magam, s megérte! A csajom az utolsó cseppet is kicsavarta belőlem, mert szerinte ilyen édes még sosem volt!!!
én simán megcsókolom a csajomat sőt ha olyan egy kicsit le is nyalom!! ha ő nem undorodik tőle én sem!!
az meg a másik dolog hogy amikor te kinyalod ő sem küld el fogat mosni!!
az meg a másik dolog hogy amikor te kinyalod ő sem küld el fogat mosni!!
Ha kiköpi, több marad a szájában, a nyelvén, ajkain, fogain, s úgy smárolhat??? HA lenyeli (főleg mélyen torokra élvezés után) nyugodtan lehet smacizni, nem nyalod vissza a saját anyagod.
(Ez egy válasz samsung2003 üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 01:10), amit ide kattintva olvashatsz)
fura, de én is ezt mondom... lenyeli, fogatmos, és utánna mehet a csók.... :D
(Ez egy válasz samsung2003 üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 01:10), amit ide kattintva olvashatsz)
A párom is azt mondja hogy meleg ezért undorító,
régi barátnőm ezzel nem foglalkozott még az utolsó cseppeket kiszívta. Azóta is sajnálom legfőképp magamat mert kicsit nagyon önző vagyok
de őt is mert szakítottunk az én hibámból.
régi barátnőm ezzel nem foglalkozott még az utolsó cseppeket kiszívta. Azóta is sajnálom legfőképp magamat mert kicsit nagyon önző vagyok
de őt is mert szakítottunk az én hibámból.
inkább köpje ki, mint utána csókolgasson
http://www.panaszlada.com/
Igen erről már hallottam én is.
Sok csak eredendően, már az elképzelés szintjén undorodik attól, hogy a szájába kerüljöna sperma, naedjisten lenyelje. Anélkül, hogy kipróbálnák. Aztán sokuk egy-egy szerelem miatt kipróbálja, aztán vagy megszereti (ha a pernerének nem túl rossz ízú), vagy igazolni látja korábbi félelmeit. Magyarul: Van egy rossz beidegződés, amit egy tapasztalat vagy rögzít, vagy eltüntet.
Az én párom kifejezetten szereti! :) Bevallom, nekem is tetszik a dolog! Nem látok ebben semmi jót-rosszat, de hiszem, hogy a teljes elfogadás egyik jele!
Aki szeret kiköpi, aki igazán szeret az lenyeli
A párom szerint egyetlen oka van, hogy nálunk ez a fajta beteljesült öröm csak nagyon ritkán fordul elő. Nem az íze, állaga stb.. miatt nem nyeli le (csak nagyon ritkán), hanem a hőmérséklete miatt! Azt mondja, ha hideg lenne, semmi problémát nem jelentene. Bár azt hiszem, ezért én meg nem fagyasztom le a farkam.