Ha kiköpi, több marad a szájában, a nyelvén, ajkain, fogain, s úgy smárolhat??? HA lenyeli (főleg mélyen torokra élvezés után) nyugodtan lehet smacizni, nem nyalod vissza a saját anyagod.
(Ez egy válasz samsung2003 üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 01:10), amit ide kattintva olvashatsz)
én simán megcsókolom a csajomat sőt ha olyan egy kicsit le is nyalom!! ha ő nem undorodik tőle én sem!!
az meg a másik dolog hogy amikor te kinyalod ő sem küld el fogat mosni!!
az meg a másik dolog hogy amikor te kinyalod ő sem küld el fogat mosni!!
Uraim, tegnap (tudva, hogy este lesz valami) megittam egy liter ananászlét, nem ettem fűszereset, szóval visszafogtam magam, s megérte! A csajom az utolsó cseppet is kicsavarta belőlem, mert szerinte ilyen édes még sosem volt!!!
ktihi22 kedvéért:):):):)
te! az nem zavar, h a te spermád van a szájában???
szerinted undorító??? na mert ha igen, akkor szerencséd van, mert kb. akkor szoptalak volna utoljára, mikor nekem ezt mondanád!!!!
ha neked undorító, akkor nekem is!!!! (Ez egy válasz samsung2003 üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 01:10), amit ide kattintva olvashatsz)
szerinted undorító??? na mert ha igen, akkor szerencséd van, mert kb. akkor szoptalak volna utoljára, mikor nekem ezt mondanád!!!!
ha neked undorító, akkor nekem is!!!! (Ez egy válasz samsung2003 üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 01:10), amit ide kattintva olvashatsz)
neked is gratulálok!
el tudom képzelni, h milyen nagy a szexkultúrátok! (Ez egy válasz hgyorgy üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 12:41
el tudom képzelni, h milyen nagy a szexkultúrátok! (Ez egy válasz hgyorgy üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
fura, de én is ezt mondom... lenyeli, fogatmos, és utánna mehet a csók.... :D
100% h tiltást kapsz! hüjegyerek....
próbáld ki a fokhagymát és a szilvapáleszt is!
a fokhagymától édes lesz a sperma, hiába vigyorogsz:):):):)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 17. szerda 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
és a pókhálótól?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 17. szerda 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 17. szerda 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
az nem az ízére van befolyással, hanem a vágyra, hogy megtegyem:):):):)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 17. szerda 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv! tegnap bukantam rá erre a topic-ra és az érdekelne hogy ezek a gyümölcsök mennyi iő alatt fejtik ki áldásos hatásokukat. előre is köszi
szerintem mindegy hogy mit iszik az ember ha a csaj nem is akarja ihat barmit szerintem azok akik nem nyelik, az elso alkalommal nem jol sikerukhetet nekik es az van elottuk
Sracok hadjatok a temat a noknek szerintem az ok velemenye a perdonto
amugy azt nem ertem hogy otthon trukkozni kell hogy legyen valami extra penzert meg mindent lehet akkor hol a szeretet
Fura dolgo ez a kaja téma... Én is sokmindent olvastam már, de be kell vallanom, hogy én nem vettem még észre, hogy a párom spermája más ízű lenne bizonyos ételektől/italoktól... Nekem mindig ugyanolyan
Nekem mindegy mit eszik!!!
Nekem mindegy mit eszik!!!
nekem természetes hogy lenyeljem...velemszületett tulajdonság:)) egy pasi van akinek kesernyésnek találtam mind a 6-7 alkalommal,amugy nemnagyon tudok különbséget tenni az izük között
Lehozhatom a csillagos eget is neki, vásárolhat amit csak akar, de nem is akar hallani arról, hogy lenyelje, vagy egyáltalán egy csepp is a szájába kerüljön. Néhány hete megpróbáltam, de olyan cirkuszt csinált mintha megcsaltam volna, ha nem nagyobbat. Hogy bizalom arról regél. Az anált se szereti egyébként. Ez a kettő együtt jár?
Ki kér áfonyalekváros palacsintát?hehehe...van bőven!
aki akarja probalja ki ha banant eszel naponta 3-at edes izu lesz a spermad igy talan meg tudod szeretetni a paroddal en sajnos ott kurtam el mikor a čarommal elso alkalommal teljesen tele elveztem a szajat sajnos ossze vissza hanyta magat azotta nem tudom megcsinalni vele cak ha elelveztem bele akkor meg ugy spermasan beveszi. azota mar 30 eve nem sikerul.

Clark Licker

életemszerelme