Nekem az az izgatobb ha a partnerem lenyeli
Nekem igy teljes egy oralis knyeztetes. Vagy az is jo ha elvezes utan csokolozunk
Megosztja az oromot ami a szajaban van
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 29. csütörtök 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 29. csütörtök 11:24

Törölt felhasználó (29760)

Nem tudom, még mindig nem tudom lenyelni, mármint ha a számba folyik, és véletlenül megy le belőle akkor Ok, de hogy mindet szándékosan lenyeljem azt nem tudom, pedig nem érzem magam egy finnyásnak.
Az izével sem vagyok igazából kibékülve, vagyis csak ritkán érzem jóízűnek, viszont szeretem csinálni, nagyon felizgat maga a művelet, azon sem problémázom ha a végtermék a számba kerül, de igyekszem a nyelvemmel akkor már kijuttatni a számból, legalábbis a sűrűjét.
Az izével sem vagyok igazából kibékülve, vagyis csak ritkán érzem jóízűnek, viszont szeretem csinálni, nagyon felizgat maga a művelet, azon sem problémázom ha a végtermék a számba kerül, de igyekszem a nyelvemmel akkor már kijuttatni a számból, legalábbis a sűrűjét.

Imádom lenyelni!! Még soha nem ment kárba egyetlen csepp sem! Imádom,hogy a pasik imádják!

Ha nem ment kárba egyetlen csepp sem, akkor nem vagy elég vad. Szerintem ez inkább negatívum, mint pozitívum, de ezen az oldalon az a jó, ha valaki minél nagyobbat mond. Kell az, hogy a csaj játszon vele, visszaköpje, de óhatatlan, hogy mellé fog menni, a szőnyegből, ágyneműből, vagy épp az úttestről pedig nem várom el, hogy felnyalja az utolsó hímivarsejtig. Nekem ez nem jönne be mindig.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 30. szombat 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 30. szombat 17:30

Törölt felhasználó (791046)

Imádom lenyelni!! Még soha nem ment kárba egyetlen csepp sem! Imádom,hogy a pasik imádják!

Én imádom finom édes és sok nyam nyam
: ) :P :P :P

Azt hiszem szerencsés vagyok e tekintetben, soha nem kértem meg a partnereimet mégis "kikövetelték" egytől-egyig, persze nem ribancokra kell gondolni.
A nagy mennyiség csak egy dolog, de az ízét imádták, még jó hogy édesszájú vagyok, nem dohányzom nem iszom (annyit).

Anno, amikor megismerkedtem feleségemmel, számára nem volt bevett gyakorlat- mára mégis alapvető része lett a szexnek, hogy lenyeli.
Ehhez- elmondása szerint- azért kellett az is, hogy szeressen, érzelmek nélkül nem ment volna.
Másik oldalról: én sosem vártam el, hogy a partnerem lenyelje- mégis többen tették meg, mint akik nem. Ennek okát én abban láttam, hogy sosem követeltem meg egyiküktől sem, hanem csak utaltam rá, mennyire jól esnek nekem. És láss csodát....

Másik oldalról: én sosem vártam el, hogy a partnerem lenyelje- mégis többen tették meg, mint akik nem. Ennek okát én abban láttam, hogy sosem követeltem meg egyiküktől sem, hanem csak utaltam rá, mennyire jól esnek nekem. És láss csodát....

nem mindig nyelem le,

AZ én csajom még szopni sem akart.és lás csodát megszerette. persze szájába nem engedhettem a gecit mindig szolnom kellett volna ha élvezek.persze rend szerint elfelejtettem
meg is leptem vele párszor oszt megszerette végére simán nyelte is a szoszt
de én jobban szerettem a csinos pofijára verni és utánna párszor megcsapkodtam a farkammal a gecis arcát
imádta :P

Az én párom amikor először leszopott lenyelte. Jó benyomást tett rám! Nincs gondja a gecivel!
Szevasztok csajok!

nekem olyan baátnőm még nem volt aki nem szopott le.mindenk nyelt is időnként.szerintem ez ma már nem nagy dolog.viszont élvezetes.egy volt aki élvezte nagyon de mások is beindultak tőle.
sziasztok. Változó hogy lenyelem v nem, de pl a pasim szerint sokkal izgatóbb ha kicsorgatom a számból a mellemre, vagy esetleg alapból az arcomra veri.
Halló halló! A barátnőm imádja az orális szexet, ugyanakkor az élőnedvem ízét nem szereti, tehát azt sem engedi, hogy a szájába élvezzek el. Tudnátok pár tanácsot adni, hogy hogyan tudnám rá venni? Erőltetni persze nem akarom. Köszi
CSak a ferjemet

Amikor először szoptam pont ez volt a dilemmám, hogy lenyeljem-e, vagy egyáltalán mit csináljak. Aztán amikor elélvezett a srác szinte ösztönösen lenyeltem. Nem volt rossz íze, akkor sósnak éreztem.
Azóta gond nélkül lenyelem, ha a fiú a számba élvez.
100 pont.
(Ez egy válasz ribancpar üzenetére (2015. 06. 29. hétfő 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 29. hétfő 13:07

sziasztok. Változó hogy lenyelem v nem, de pl a pasim szerint sokkal izgatóbb ha kicsorgatom a számból a mellemre, vagy esetleg alapból az arcomra veri.
GRATULÁLOK BÉBy OKOS KISLÁNY NYELI....irjál rám pusz
(Ez egy válasz kinga1996 üzenetére (2015. 07. 20. hétfő 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 20. hétfő 19:26

Amikor először szoptam pont ez volt a dilemmám, hogy lenyeljem-e, vagy egyáltalán mit csináljak. Aztán amikor elélvezett a srác szinte ösztönösen lenyeltem. Nem volt rossz íze, akkor sósnak éreztem.
Ananászkonzerv. Legalább egy naponta.
Attól édes lesz, ha nem eszel fűszereset és nem dohányzol. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 29. hétfő 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 29. hétfő 15:18
Attól édes lesz, ha nem eszel fűszereset és nem dohányzol. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 29. hétfő 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (851744)
VIP

Halló halló! A barátnőm imádja az orális szexet, ugyanakkor az élőnedvem ízét nem szereti, tehát azt sem engedi, hogy a szájába élvezzek el. Tudnátok pár tanácsot adni, hogy hogyan tudnám rá venni? Erőltetni persze nem akarom. Köszi
Utána jöhet egy csókcsata is?
(Ez egy válasz kinga1996 üzenetére (2015. 07. 20. hétfő 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 20. hétfő 19:26

A legjobb
(Ez egy válasz ribancpar üzenetére (2015. 06. 29. hétfő 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 29. hétfő 13:07