/ 1 oldal
Hozzászólások
Nem vagyok egy erkölcsrendész, de ennél gázabb dolgot nem sokat tudok morálisan
Sziasztok,

Van esetleg közületek aki korábban a tumblrt afféle szex/fetish blogként és közösségként használta?
Elég jó közeg volt, sok jó tartalommal és érdekelne hova költöztek át a felnőtt tartalom tiltása utána onnan a felhasználók.
A bdsmlr.com -ra akadtak rá mint alternatíva ez nem egy túl ismert platform ahogy nézem.
Nagyon szeretem az ilyesmit én is. Egyik exemmel szintén ilyeneket játszottunk fő út mentén. Bugyiban sétált az út mellett mellett én meg egy beugroban parkoltam arrébb. Aztán melytorkos gag szopás és dugás a motorháztetőn ott az út mellett úgy hogy szemezett a soforokkel akik arra jöttek. Imádom az ilyen csajokat smile
Igen. kifezetten szeretem ha mesél a korábbi kalandokról a partnerem. Eleve mert szeretem ha felvállalja valaki a perverzióit, és a múltját.

A jelenelegi barátnőm kifejezetten gazdag előélettel rendelkezik szerencsére. Nagyon szeretem például a bisex sztorijait, ahogy látom hogy tényleg mennyire izgatják a csajok. Pláne hogy olyan volt partnere volt erre akivel igencsak kemény meneteket nyomtak. Másik nagy kedvencem a többesei, csoportszex sztorijai, na meg mikor átéléssel meséli kinek volt nagyon jó farka. smile
Nagyon jó videó. imádom én is ezt csinálni!
Tervezi valaki ma este a hegedűs utcát meglátogatni? Párok, TS-ek vagy fiatal kezdő bi srácok érdekelnének.
Van esetleg valakinek tapasztalata a wand masszírozó vibrátorokkal kapcsolatban? Tudtok ajánlani márkát / típust reális áron?

Illetve érdekelne női costplay jelmez anime/manga, vagy rókalány és hasonló témában. Sajna nem nagyon találtam jó forrást ehhez.

Köszi!
Nálunk a kedvenc a segglyukára és környékére miközben a barátnőm széthúzva tartja a popsiját. Akár élvezés közben a lyukának dorgolve a farkam, majd egy spriccelésre be is hatolva, hogy egy keves csorogjon is belőle. Nekem ez rég nagy kedvencem volt, és nagyon örültem mikor egz szoptatástól beindulva bepucsított és magától kérte hogy élvezzek a popsilyukára.
Éjszaka sokan szoktak lenni lenni?
Kipróbálnánk bulizás előtt kalandkepp egyik este de első körben nem bánnank ha nem lenne túl sok ember (ha csak nem párok smile ) amíg kiismerjuk a terepet.
Egy ideje sajnos nagyon kevés ideig bírom. Soha nem voltam olyAn típus aki nagyon sokáig bírná. Szerintem azért mert elég sok fetishem / perverziom van és nagyon raporgok amikor ezeket kielhetem (szerencsére egész bevállalós partnerekkel hozott össze a sors így ez gyakran előfordul. Kiváltképp a mostani barátnőm mellett.. ) Egy időben sikerült ráéreznem hogy érzésre egy kisebb orgazmusom van, de valójában nincs még és így kifejezetten jól kezdett alakulni a dolog. Azonban miután összejöttem az akkori barátnőmmel az első idők hevében 6-7 menetet is eljátszadoztunk sorban. Az egyik ilyen alkalommal megsérült a fityma fékem. Nem szakadt el, alig vérzett inkább repedés felenek neveznem, horzsolás szerű sebbel. Ez nem is zavart pár hét és meggyógyult. Azóta viszont megváltozott az érzékelésem sajnos. Eleve nem is tudok úgy élvezni ahogy azt megszoktam, ez nyilván a fék megváltozása miatt van, de sajnos pont valahogy úgy jön ki a dolog hogy ha fel vagyok izgulva szinte egy húzástól is el tudok élvezni pont úgy feszül meg valahogy a fityma. Azt feltételezem hogy a repedés valahogy pont úgy alakította át a dolgokat hogy a legérzékenyebb területén stimulálja pont az idegeket és instant elélvezek.

Ez évekkel ezelőtt történt, adtam neki időt próbáltam beszokni de nem javul sajnos.
Az jutott eszembe hogy megkérdezem itt, hogy esetleg járt már más hasonlóan, vagy tud ilyesmiről? Eléggé zavar mert imádom a szexet, rengeteg vágyam van és a barátnőm is így van, de így egyre kevésbé bírók belekezdeni ami még aztán lelki eredetű problémákat szül ugye..

Hallott már valaki hasonlóról?
Köszi!
Ez a hypno, brainwash, trance stílus is nagyon bejön. smile

https://motherless.com/EACC5AA
https://motherless.com/07906CF
https://cdn5-images.motherlessmedia.com/images/D902C45.gif
https://cdn5-images.motherlessmedia.com/images/D9F3050.gif
https://www.xvideos.com/video45745871/brainwash_sissy
Ténylegesen amatőr,. ás valami szokatlanabb filmeket szeretek. Van ami extrémebb perverzió, de van ami csak ritkábban előkerülő téma,. és persze baromi izgató. Ilyen pl a cameltoe slide, vagy a tight job, a kifejezetten szexin lovagló lányok... az egyik fő kedvencem az illuminált amatőr fiatal lányok magukról megfeledkezve élvezkedve buliban vagy utána, és az amatőr leszbi lányok akik rendesen megdugják egymást és látszik hogy nagyon élvezik. Bi homemade threesome, amateur shemales, couple gropeing.
Pár kedvenc:

https://motherless.com/g/dsd/236C5E9
https://motherless.com/GDF65871/3BF3BA2
https://motherless.com/G00596E6/35F2E7F
https://motherless.com/G4242B4A/3CF36E7
Én is régen sokszor jöttem össze csajokkal egy dugásra, vagy szopatásra egy-egy buli alatt. Manapság is sokat járok szórakozni, de mintha megváltozott volna az emberek hozzáállása. Sokkal gátlásosabb lett mindenki (ami persze szinte minden esetben megjátszott álszenteskedés szerintem), és nem igazán van már meg az a szabad, gátlástalan, kalandvágyó légkör. Vagy én járok rossz helyre? Ilyesmi élményekben gazdag bulihelyet keresnénk a barátnőmmel. Ha netán tudtok olyan helyet ahol még él ez a szabadság, ne tartsátok magatokban! smile
Bár nem volt az én stílusom, többször lementem az akkori haverokkal a Bank tini diszkóba annak idején.
Igazi kaotikus, pörgős, esték voltak, és olyan szabadok és gátlástalanok voltak a fiatalok amit azóta is visszasírok. Pár ujjazás, többes smárolás, és esetleg némi szopás nélkül biztos nem mentél haza ha talpraesett voltál. smile

A másik ilyen discos jellegű élményem a Budapest Parádén volt, ahol egy habpartys kamionnál estünk egymásnak egy nagyon szexi csajjal akivel hamar oldalra is vonultunk az út melletti fákhoz dugni egyet.
Amúgy, a habparti valamiért nagyon pörgethette a lányokat, mert egy másik alkalommal a velencei tónál valami délutáni matinén volt habbal töltve egy kisebb medence, ahol szintén egy csini lány ujjaztatta magát velem meg a haverommal. nyes
A barátnőmmel együtt keményen elkapni egy fiatalabb lányt. Öklendezésig szopatná felcsatolhatóssal, amíg én a fenekét dugom, aztán csere. Kiegészítve mindenféle domináns mókával egy éjszakán át játszadozva. (Remélem lassan összejön mert mindkettőnket nagyon izgat a dolog. nyes )
Szerencsére volt pár izgalmas esetem.

Az egyik exemmel a nyaralóban ászöktünk szinte meztelenül (rajtam egy alsónadrág, a lányon harisnyatartó, bugyi melltartó.. szóval jó kis szett) a szemközti szomszéd házába, mert fasza tetőterasza volt és ott akartunk mulatni. fenn egy pezsgőt bontottunk ami egyből a barátnőm puncijába is került, és pezsgő fröcskölés közepette élvezett az üvegen.
Majd ekkor leérkeztek a ház tulajai úgyhogy lopakodhattunk ki csupa nedvesen, és kvázi mesztelenül. nyes
Ne ez egy belevaló galéria wink
Én pár éve rendszeresen tudtam ezt produkálni, és nagyon élveztem is (na meg persze a barátnők is).
Viszont sajnos elromlott valami, bár reménykedek, hogy partner függő és újra ráérzek.
Én is sok ismerőstől hallottam ilyesmi vissza kiakadásokat. Jó hülyék, hogy rástresszelnek a "nem vagyok buzi" agymenésre. Én nagyon bírom, és szerencsére kifogtam több ujjazós, nyalakodós lányt az elmúlt években. Remélem lesz is még sok.
Nagyon szeretem a "ribanckodó" lányokat, így az pláne külön izgat ha még el is mesélik miket csináltak.
Azt is szeretem ha masztiznak és elmesélik ha épp mondjuk az ágy sarkán lovagolva élveztek. (Ez például az egyik kedvenc masztis sztorim volt). Azt tapasztalom sok lány azért nem mer ilyesmiről mesélni, mert sok negatív élmény éri őket ha felfedik ezeket.

Lányok bátran éljétek meg amit kívántok, és ne hagyjátok hogy a lekurvázások kedvetek szegjék.Ezt szextől mentesen fontosnak gondolom, mert a halálom mikor a férfiaknak mindent a nők meg le vannak ugatva ha magukat elengedve, élvezik ami izatja őket!
A "kurválkodó" lányoknál nincs jobb! smile
Sajnos nehéz olyan partnerre akadni akit tényleg izgaat is a dolog, nem csak benne van. Pedig nekem az az igazán élvezetes, mindegy épp ado vgy kapok.

1-2 lányt sikerült befűzni rá, de ők is inkább csak hagyták hogy mondjuk a kádban a puncijukra pisiljek és elnevetgéltünk. Lassan azért remélem csak belefutok valakibe aki csillogó szemmel, guggol a számra.
Régebben engem is sokszor zavart, hogy 16cm a méretem, de aztán az első pár bevállaósabb lány ráébresztett, hogy minden rendben. Olyan jó gagging partykat éltünk át, amihez bőven jó volt a méret, és potyogtak az örömkönnyek és folyt ami csak jött stb.. smile
Arról nem is beszélve hány popsit lehetett keményen megdugni ahová sok más nagyobb méretet nem engedtek be.
Én azt tapasztaltam a lányok kifejezetten örülnek, hogy lehet igazán vadulni.

Persze izgató a nagy méret, és például én is szeretem nézni ha a páromat egy nagyobb méretű farok dugja, de nem cserélném el ezeket a mocskos durvább órákat nagyobb farokért az is biztos!
Nagyon jók vagytok!
Én is és szerencsére a barátnőm is kedveli. smile
Nem könnyű ilyenre nyitott lányokat találni sajna...
Nagyon jók a videóid, még ilyet! smile

Mi is nagyon kedveljük az efféle játékokat mind a jelenlegi párommal, mind előtte még néhány partneremmel/barátnőmmel.
wave
Ez minket is érdekelne a barátnőmmel, szóval ha lehet publicban válaszoljon aki tud smile
Köszi!
Engem is érdekelne (Budapesten).
Ha netán látja ilyen érdeklődésű hölgy írjon bátran smile
Van esetleg valakinek tapasztalata travi prostikkal (esetleg nemjolanyokrol)?
Első ilyen alkalmam lenne és gondoltam hátha van aki már tapasztaltabb és tud megbízható partnert egy kezdőnek smile
Köszi!
Hello!

Volt már valaki ilyen eseményen? http://erotikacentrum.hu/juliusi-privat-party-amator-szexfilm-- forgatas/
Mennyire gáz lemenni úgy ha nem szeretnék a filmben szerepelni, csak nézelődni, esetleg privátba külön menni? smile
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 30 hozzászólás, Listázva: 1-30

Freeze11

Nem: férfi

Beállítottság: biszexuális

Regisztrálás ideje: 2015. május 05.

Ország: Hollandia

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!