Sziasztok. Győrben vagy környékén tud valaki fiatal csajt aki anyagi tàmogatàsért cserébe szexel és nem profi?
Szombathelyen van valahol utcán prosti?
Neki nincs rá igénye, de ha neked van, akkor tedd meg.
(Ez egy válasz goldpie üzenetére (2018. 12. 04. kedd 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! A prostit ki szoktátok nyalni dugás előtt?
Sziasztok , bp xvi környéken van erre mód/lehetőség?
Sziasztok, ma korulneznek merre erdemes menni olyan 5 ora utan ? Szabadkai vagy dunakeszi ut ? Ha valaki tajekozodott akkor kerlek irj. Koszonom
Sziasztok ! Hatvan környékén tudja valaki merre szoktak lányok állni ?
Engem is érdekelne (Budapesten).
Ha netán látja ilyen érdeklődésű hölgy írjon bátran
(Ez egy válasz házifiu34 üzenetére (2018. 11. 08. csütörtök 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 08. csütörtök 06:41
Ha netán látja ilyen érdeklődésű hölgy írjon bátran

Pest-megyében vagy mellette megyékben nem tud valaki egy nem profi ( aki nem hirdeti magát de támogatás jó lenne neki ? ) kedves hölgyet ?! kérném írj rám , köszi

Ilyen hölgy engem is érdekelne. Budapest keleti oldalán, M0-s vonzáskörzetében.
(Ez egy válasz házifiu34 üzenetére (2018. 11. 08. csütörtök 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 08. csütörtök 06:41

Pest-megyében vagy mellette megyékben nem tud valaki egy nem profi ( aki nem hirdeti magát de támogatás jó lenne neki ? ) kedves hölgyet ?! kérném írj rám , köszi

Szia. Engem is érdekelne
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 03. szombat 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 03. szombat 14:17
Törölt felhasználó (3895232)

Bővebben?
Bővebben?
Vác környékén tud valaki útszélit?
Sziasztok! Kecskeméten tudtok ajánlani olyan fiút aki nem hirdet?
sziasztok! pest környékén mennyiért lehet szopatni?
rendszeres vendég vagyok7ezer a full
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 12. péntek 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 12. péntek 09:03

Törölt felhasználó (1129562)

Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a XXIII. kerülettől Alsónémedi fele vezető 5-ös úton található lányokkal? Van 1-2 nekem tetsző teremtés, érdekelne, hogy volt-e már valaki a vendégük.
Van valakinek tapasztalata a XXIII. kerülettől Alsónémedi fele vezető 5-ös úton található lányokkal? Van 1-2 nekem tetsző teremtés, érdekelne, hogy volt-e már valaki a vendégük.
A 7es ut mellett van egy pár csaj. Némelyik elég jól néz ki

Sziasztok!
Nagykanizsán tudtok olyat aki ügyesen melytorkozik, s lehet a torkában élvezni?
Miért hagytad abba?
(Ez egy válasz zalaiparnk üzenetére (2018. 09. 27. csütörtök 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 27. csütörtök 09:25

Én is kipróbáltam egy ideig fizetés kiegészítésként, de nem az utszélén