/ 2 oldal
Hozzászólások
Férfi létemre azt kell mondanom, jó olvasni úriemberek írását! Na valahol itt kezdődik a vágyébresztés! Ehhez semmi varázsszer nem kell.
Szerintem inkább az, aki ffi létére a másik farkát lesi! Semminemű negatív előítéletem nincs , a homo, vagy biszexuális férfiakkal szemben, de tiszteljék meg azt, aki erre nem vevő. Én is tiszteletben tartom őket! Ahogy a te hozzászólásodat sem véleményezem. Legközelebb tartsd meg magadnak, a stílusodra szerintem senki sem kíváncsi!
WOWWW ez igazán jól sikerült válogatás. Nekem nagyon bejön, látom ti is tudjátok mi a jó. ( a legjobb rész, amikor párod lepisilte a csiklódat-valami fantasztikus látvány/
Háát, a végére leszagagtnék minden rucit, de közben alaposan elbánnék a lyukacskáiddal! Qva jól nézel ki, gratula a képekhez!
Tövig nyomnám vastag eres faszomat ebbe a csodás nuniba!
Teljes mértékben egyetértek veled! Itt is emlegetett fővárosi helyszínen, egy kiadós csövelés után, épp kezet mostam, amikor egy pávacsíra mellém lépett, és azt mondta kacsintgatva, de szép farkad van. No, folytatni nem tudta, mert úgy nyakon hajítottam, szerintem még most is forog a tengelye körül. Az oké, hogy a csajom nézegetheti, vagy a szomszéd lány- ezzel semmi bajom-(de ha már nézegeti, tessék kézbe stb..venni a portékát smile No az amit ezek megengednek maguknak, na az már felháborító!
Mostanában rá vagyok kattanva a fiatal duci, húsos bulákra. Főleg, ha el van hanyagolva. Pár hónapja sikerült felszednem egy ilyen csajt, azóta is a favorit vágyak között van.
Hát volt egy kiemelkedően kínos sztorim anno. Pár hónapja tartott a kapcsolatunk, egyik alkalommal, alaposan felizgattuk egymást / elég volt egymásra nézni smile ), egy családi összejövetelen, már azon gondolkoztunk, hol és hogy tudjuk kielégíteni egymást, (szükös volt a hely, sok minden ellenünk szólt) amikor bejelentették, az est fénypontját, hát kb 1 órát hallgattuk a rokonokat stb, és persze ment a tapera miegymás. Én annyira fel voltam izgulva, könyörögtem a csajomnak hagyja abba mert már görcsölt a hasam, a tökeim bedurrantak, úgy fájtak hozzá sem lehetett érni. Viccnek vette, folytatta. Pokoli kínokat éltem át. Eszembe jutott, kimegyek a wc-re kiverem, az segíteni fog. Hát ahogy hozzá értem a farkamhoz olyan fájdalom nyilalt belém, szó szerint fetrengtem a budin a görcsöktől fájdalomtól. Sehogy nem tudtam könnyíteni magamon. Egyre nagyobb lett a baj. Mit volt tenni, visszamentem a társaságba. Kínjaim nem enyhültek. Barátnőm észrevette hogy valami nincs rendben, ez volta a szerencsém. Le tudtunk lépni, a rosszullétemre hívatkozva. A kocsiba elmondtam neki mi a baj igazából. Szegényem, annyira bántotta, Ő is azonnal ki akart elégíteni, hogy az majd segíteni fog, de nem lehetett hozzám nyúlni. Nos a probléma megoldása egy 20 perces hidegzuhany volt, ami annyira enyhítette kínjaimat, hogy barátnőm szájjal nagyon óvatosan elélveztettett. Na innentől javult a helyzet, de a golyóim még mindíg érzékenyek maradtak, dugni nem is tudtunk azon az éjjelen. Maradt a kölcsönös orálszex nem emlékszem már pontosan de vagy hatszor biztos elélveztem akkor este. Két nap kellett mire minden visszatért a rendes kerékvágásba, persze szegény leányzó is megitta a levét, mert fasz nélkül maradt ebben a pár napban, neki is csak a nyelvem, meg az ujjam maradt. Borzazszó érzés volt, még most is ha rá gondolok a hideg kiráz. Soha többet nem izgattuk egymást ennyire, amikor nem volt lehetőség beteljesíteni a vágyakat. Emlékezetes maradt azt hiszem mindörökre.
Dako84 az utolsó mondatod igen tetszik, felkészült vagy, hátha valaki beszól smile mf1 ! Amúgy a seggbepisztoly komoly előkészületeket igényel, már legalább is ott, ahol valamit is adnak a higiéniára. Ha nem a kis rudi is csokis lehet smile !

A gumiról meg annyit, hogy a magyar ember szőrén üli meg a lovat smile lehangoló és egyben zéró érzést nyújt-legalább is én így vagyok vele, nincs meg az a bizonyos kontakt érzése, amit annyira szeretünk. Arról nem is beszélve, hogy egy jó hard-core numerát ki se bírna, az első percben szétrepedne az tuti. Sőt, volt olyan partnerem, akinek nem bírta a gumit vagy a rajta lévő sikosítót a hüvelye, napokig nem lehetett hozzányúlni. Hagyjuk meg a gumit a fesztiválozóknak, meg a tinibuborékoknak.
Jó téma! Szerintem ugyanakkora probléma, mint mi pasik, hány nőt húztunk a faszunkra a jelenlegi partnerünk előtti időkben mf1 ! Én úgy gondolom, a farkunk sem kopik, így a punci se beka3
Kb 1,30-nál kivillanik a csikló, látszik, hogy jókedvében van a puncid, amúgy szép, izgató nunusod van!! Köszönjük a vidit!
Vazzeg, felváltva lőném e csodálatos nyílásokat! A körítés is pazar, csodás punci, szuper popó! Számomra a puncid egy igazi uniqum, valami elképesztően gyönyörű , azok a kis és nagyajkak...... egy kitárulkozós képet még igazán megérdemelnénk, persze jól felizgatott állapotban, és a csiklódról is kérnénk egy közelit beka3
A qrva életbe hogy nem vagyok oposzum, (csak mer az oposzumnak kétágú a fasza), na ilyen szép látványt még álmaimban sem tudok elképzelni!!! Gyönyörűek vagytok!!!!
Csodás kerek, formás feszes popó, és a néha kivillanó punci....hmmmmm! Esetleg kaphatnánk a punciról is egy kis bemutatóvidit???
Gyönyörű, kívánatos punci, de én inkább beverném a répát , sem mint kiverném beka3
Hetedikes koromoban, nyáriszünetben, a szomszédban nyaraló lánnyal. Dokik voltak a szülei, elég felvilágosult volt a témában, de inkább agyban, mint gyakorlatban nyes . Két amatőr hehe , kísérletezett magán és egymáson egy egész délután. Azért a végére mindkettőnknek sikerült rájönni, hogy kell örömet szerezni magunknak, ne és persze kielégülni! Gyakoroltuk egymás előtt is, és külön-külön, aztán élménybeszámoló. De pár nap után rájöttünk, ha egymásnak segítünk, az sokkal jobb. De a szünet végétől, önállóan nyomattam, napi szinten ment a hoki. Qva jó volt. Amúgy következő éven tovább mentünk, elvettük egymás szüzességét, az is nagyonjó volt, gyakoroltunk egymáson, így könnyű volt, mert volt mögötte tudás is.
Ez is a rezsicsökkentés része beka3 nem kell drága szerekre költeni, csak a dumára koncentrálni, máris rengeteg pénzt megspóroltál.
Éhes disznó makkal álmodik nyes
Valóbab különleges a kapcsolatotok, és ahogy olvasom megvannak a szükséges alapok is. De azért ehhez , mindkettőtőknek az intelligenciaszintjének is magasabb szinten kell lennie, sőt mindhármatoknak. Ez egyébként jól kivehető az irásodból, ahogy beszélsz a párodról a kapcsolatokról és egyáltalán erről az egészről. Még ha azt is allítottad ,nincs "költői vénád"! De nem is azon múlik.
Én ezt úgy tudnám elképzelni, hogy mind a ketten dugunk mással aztán megdumáljuk kinek hogyan sikerült vagy esetleg közösen hol ,egyikünk hol másikunk részesülne lehetőségben. Engem nagyon felizgatna pld. ha a csajomat egy másik pasival tolnánk közösen vagy ha végignézné , ahogy megdugok egy másik csajt a szeme láttára./ hátha még be is szállna/
Gondolom ennek a fotózkodásnak dugás lett a vége?
Nati! Az viszont érdekelne, és itt senki nem ír róla, hogy ahol a hölgynek megadatik ez a lehetőség, a férfinek mekkora szabadsága van-e téren? Egyáltalán van rá igénye, hogy esetleg más nőkkel is viszonya legyen? Miként viszonyul ehhez egy "szabad kezet" kapott hölgy?
Végigolvasva a válaszokat, valóban sok az egyezőség. Én úgy látom, ebből a kérdésre, és kétségekre egyaránt döntő hányadú vélemény van. Szerintem lehet döntést hozni.hiszen pont a "segítségkérés" motíválta az alapkérdést.
Mi ebben a baromság?
Nézd, szerintem az érzelmi vihar, csak ott nyer teret ahol gondok vannak a kapcsolatban. Unalmassá vált, ellaposodott stb stb.... Igazából egy olyen kapcsolatba új jövevényt bevinni nagyon rizikos. Ha más nem az újdonság varázsa fog hatni. Szerintem, csak ott működik biztonságosan ahol megvan a bizalom, érzelmi egyensúly, és egy igazán elmélyült jó kapcsolat működik. Nekem erről ez a véleményem.
Most esett le beka3 ! Jófej vagy!!!
Vagy bejössz az ajtómon, vagy kimész-de a küszöbön ne ácsorogj!
Szerintem kétféle verzió létezik. Az ex és a next. Köztes út kétséges.
Én ugyanígy jártam. Az ártatlan külső, szerény viselkedés egy vadócot rejtett. A durva szopatást annyira nem kedvelte, de a hard-core dugást annál inkább. Néha már igazi vadállat módon szexeltem, sőt "meg kellett erőszakolnom". Igazi dominanciát, lehengerlő kőkemény férfias viselkedést és szexet szerette. Én is nagyon élveztem, amikor szinte ájulásig keféltem és láttam teljesen ki van kattanva. Egyébként sok nő szereti, csak nincs akitől megkapja.
Nem is úgy gondoltam én se a vitát. Na egyébként a kíváncsiság mellett, a hálószobai élet színesebbé tételére kiváló. Ezzzel teljesen egyet értek. Hát igen, a jobb teljesítményt a csajok értékelik az biztos. Amikor én is kipróbáltam , tényleg érzhető volt a hatás. Három napig nem bírtam magammal, a farkam meg szinte allandóan állt. Nem mintha egyébként is bírnék vele, de akkor tényleg meg volt vadulva. És az akkori párom is értékelte , ez tény. Másképp értelmeztem a hozzászólásodat, de így már ok.
Ezeket nem próbáltam, de egyenlőre nem is fogom. Amit kipróbáltam, azzal én be is fejeztem a faroktuningot. A kíváncsiság végett, de semmi több. Ez egyfajta önámítás. Oké, hogy bevillantasz a csajnál, de azt folyamtosan produkálni is kell! Szóval majd ha szükség lesz rá, addig minek. De mindenki maga döntse el, ez vitatéma nem lehet szerintem.
Nem kell megállni se. Önfegyelem. Régen, amíg nem voltak varázsszerek, akkor is kitartó legények voltunk és most is vagyunk jópáran, akinek nem géppuska a fasza. Szerintem ehhez semmi extra nem kell. Potencianövelőt már én is próbáltam nem pont az álltalad említettet. Jó hatással volt, de megy még nélküle is. Se az állóképességhez se a kitartáshoz szerintem nem kell csodaszer. Majd ha már leálldozóba lesz a potencia akkor majd megtuningoljuk a dákót, addig minek. Vagy akkor már minek circling
Zala-Somogy-Vas megyéből keresek perverz, sub és bi hajlamú lányt max 28 éves korig! Esetleg ha van gazdád vele is szivesen látlak. Nekem is van használható sub ribancom, amit szívesen kölcsön adok, nevelés, móresre tanítás céljából! Kizárólag ff heteró, nő bi alapon. Szoló férfit nem!!!!!!!!
Egyszer fogadtam a barátnőmmel, hogy csak orálszex lesz, ahány napig bírjuk! És az nyer, aki tovább meg bírja állni, hogy visszautasítja a másikat! A fogadás tétje pedig úgy szólt, hogy aki veszt az kielégítí a másikat úgy és ott ahol szeretné. Érdekes végeredmény születet, 11 napig mindketten álltuk a sarat, de aznap este elbuktunk egyszerre, szó szerint megerőszakoltuk egymást, iszonyatosan jó volt a szeretkezés, pedig minden nap kielégítettük egymást jópárszor, trükköztünk vele mindketten, mert csillapítani akartuk a vágyat, illetve úgy felizgatni a másikat, hogy végre bukás legyen. Így a végeredmény az lett , mind a kettőnknek be kellett vallani, a legtitkosabb vágyát, mit szeretne a másikkal kipróbálni, nem csak simán kielégíteni a másikat. Én azt kértem tőle, menjünk el egy éttermbe ebédelni, mintha csak baráok lennénk, de bugyit ne vegyen fel se melltartót, egy rövidnadrág és egy jó hosszú póló legyen rajta. A rövidnacit le kellett vetnie, és a közelben ülőknek be kellett villantani a puncit, meg mindenféle kihívó viselkedést tanúsítani. Egy idő után a pólóját majd kibökték a bimbói, láttam izgatja a dolog, hát még a pasikat, egypárral ki is kellett kezdenie, de mivel mással nem akart szexelni, így mikor komolyra fordult volna a dolog lepattintotta őket. Nekem pedig az a feladat jutott, hogy egy közös kirándulós napon fel kellett szednem egy csajt, és átadni neki leszbi játékokra, nekem pedig csak néznem szabadott. Pár napot kirándultunk smile mire összejött.... és azért egy szopit kaptam a végén a barátnőmtől, amire nem is számítottam.
Egyik másik partneremtől megkérdeztem, mi erről a véleményük, illetve miért eteszik, miért nem. Volt akit felizgatott, és szerette ha a szájába élveztem, és le is nyelte, volt akit taszított a dolog, nyílván itt nem is eröltettem, a cicire élvezés is nagyszerű élmény. Ezt valahogy az első adandó alkalommal tisztázni szoktam, nehogy megbántsam a partnerem, vagy probléma legyen. Én úgy gondolom , mi férfiak, is megnyaljuk a nedves puncit és bizony akad nagyon nedves is, de egyikünk se hagyta abba a nyalakodást, mert zavarta a puncinedv! Szóval...??? Lányok miért nem?
Osztom a nézeted. Tanulás, önfegyelem, ennyi a trükkje. Na meg kefélj amennyit csak bírsz, így nem leszel soha kiéhezve beka3
Szerintem a legjobb, mikor két pár egymás előtt szexel, vagy ha mondjuj külön szobában, de mégis minden kivehető, és mindenki tudja mi zajlik odaát!
Nehéz az írott szövegből a valódi mondanivalódat kiszűrni, de így már sokkal jobban értelek. Jeleztem már, hogy ez több volt mint szexkapcsolat. Az első alkalomtól kezdve, ennek előzménye is volt amit nem részleteztem itt, csak az első közös szexuális élményünktől kezdtem. Vannak az ember életében olyan élmények, amik nem törlődnek, szinte pontról pontra megmarad a maga valóságában. Úgyanígy emlékszem egy rossz foghúzásra is, ami nagyon fájdalmas volt. Az, hogy az agyam mennyire "alakítja" ezen emlékeket , hát erre garanciát vállalni nem tudok. Mielőtt ezeket a posztokat megírtam, majd egy órát beszélgettem unokatesómmal erről. Monhatom azt, hogy közösen elevenítettük fel az emlékeket. Sok cigi, sok orgazmus... Dako , tényleg a kákán is csomót keresel wink /ne sértésnek vedd/ figyelj, szinte az egész éjszakát aznap együtt töltöttük. Jutott idő mindenre hidd el. A megítélés, hogy ki, hogy látja a másikat teljesen egyéni izlés. Mindenki szemében az adott lánynak jó segge, formás dudái stb vannak, mivel saját maga mércéjéhez hasonlítja. Nem a közizlésnek megfelelően. Lehet hogy XY felhasználó formásseggü unokatesója, az én szememszögemből egy lapossegű deszka. Ezt innen közelítsd meg. Így természetes, hogy mindenkinek a maga nője a legjobb csaj a világon. Ízlésekről pedig vitatkozni nem lehet. A többit leírom neked privátban, hogy jobban megértsd, meg nem is ide való, mivel az nem storyzgatás hanem okfejtés.

Ha egymással van gondotok privátban!
Egy jó haverommal akivek szoktunk ketten csajozni, elmenni egy teljesen idegen nőhöz, becsengetni és már szedni is le a ruhát róla aztán jó alaposan megdöngetni. Ha netán a párja is ott lenne akkor hárman elintézni úgy férfiember módjára. Remélem egy kávét kapnánk ha jól dolgoztunk nyes
Valóban nem erről szól, ezzel teljes mértékben egyetértek. Azt gondolom, ezt a szabályt nem én hágtam át és legfőképp nehogy nekem kelljen bocsánatot kérnem más bunkósága miatt. Vagy netán nehogy én érezzem kellemetlenül magam, mert egy unkultúrált iq negatív, nem tudja kontrolálni a viselkedését. Egyébként meg nem fogok a továbbiakban semminemü vitát folytatni értelmi fogyatékos emberrel. Sőt, egy topic se lesz tele, mert vannak szemfüles és értelmes modik, akik eltüntetik a sok offot. Köszönet érte.
Mint a nicknevedből is kiderük a kisjankódddal ami 5 percet bír mf1 aztán még egy komolyabbat se tud köpni mert állandóan hokizol,na ne nevettesd ki magad!!! Még egy kurvának se kellenél ez a te bajod. Nincs sikerélményed a nőknél, nem tudod kielégíteni őket ezért vered itt magad ezért akarod, hogy a te posztjaid legyenek mindig az utolsók. Szánalmas balek vagy nem férfi!!
Kisjanko mindenki magából indul ki beka2
Már itt is istt vagy smile menj inkább hokizni....
Kisjanko felhasználó tűnjön el végre a "kukkolom a húgom, nővérem" topicból smile !
Hááát.... csodálatos , és kívánatos denevérpunci. Szívesen megnyalogatnám a szárnyait, és megettném makkal azt a denevért smile !
Vártam a kommentedet smile ! Azt is tudtam, Te leszel az, aki megkérdőjelezi valahol valamilyen formában, de nekem ezzel semmi bajom. Szíved joga, mit és mennyire hiszel el, vagy tartasz valósnak. Nem gondolnám, hogy túlszíneztem volna, csak elég részletesen leírtam, és igen ennek volt valamiféle érzelmi táptalaja is. Nincs ebbe semmi ábránd, vagy álmodozás, fantáziálás. Ezt amíg valaki nem éli át, nem tudja értelmezni sem. És ez teljesen független attól, hogy unokatesóm volt vagy épp idegen lány, a vágyak nem ettől függenek. Csak egy társadalmi berögződés miatt ítélkeznek, vagy épp nem mernek belevágni az emberek nagyrésze. És igen, a legfontosabb a bizalom, amire valójában épült az egész, ami engedte szárnyalni a vágyakat. Még egyszer kihangsúlyozom, meg kell élni, akkor lehet igazán megérteni.
Ezt át kell élni! Valójában a fiatalkori csillapíthatatlan szexuális vágy, kíváncsiság ami eluralkodik ilyenkor mindenkin. Hogy unokatesók vagyunk, a biológia, a vágyak nem válogatnak. Kell a közös hullámhossz, és a kisugárzás, Ha ez találkozik, mindenkit ledönt a lábáról. Hát így jártunk mi is.
Én gátlástalanul ledobtam minden ruhát magamról, de Noéminek ez nem akaródzott, bugyi és polóban akart lubickolni velünk. Azt viszont észrevettem, hogy kibökte a félig ágaskodó farkamat, fél szemét rajta tartotta. Én látványosan húztam párat a cerkán, majd odaléptem unokatesómhoz. Jó szorosan átöleltem, a farkamat érezte ahogy lüktetet az izgalomtól, majd egy érzéki csókolózás után, miközben a hátát és nyakát símogattam, szóltam, hogy én beugrok a kádba, kitöltöm az italt, addig Te intézd már el Noémit, hogy ne legyen ilyen szégyenlős! A kád egyik sarkába elhelyezkedtem, hogy mindent lássak, közben kitöltöttem a bort mindenkinek. Noémi félig értette a célzásom, mert a polóját ledobta magáról. Megláthattam végre , formás melleit. Unokatesóm kezelésbe vette, lágyan símogatta és közben folymatosan csókolóztak. Kisvártatva unokatesóm, megindult Noémi szájától lefelé a csókokkal, aztán már a bugyinak is hűlt helye volt, és mindketten bemásztak a kádba. Unokatesóm nagyon jó fej volt hozzám, a kádba mászás közben elkapta Noémi punciját,szép óvatosan símogatta és két ujjával kissé széthúzta a szeméremajkait is, amit szemtől szemben megcsodálhattam. A kádjelenet nem sokáig tartott, hamar az ágyon kötöttünk ki. Mindketten, Noémit vettük célkereszt alá. Mindketten azon voltunk, oldjuk a gátlásait és tűzbe hozzuk. Nagyon óvatosan, finoman bántunk vele, sok időbe tellet, mig teljesen átadta magát a gyönyörnek. Én elösször hagytam, hogy unokatesóm foglalkozzon vele, lestem amozdulatokat, hiszen Ő már tudta és ismerte. Én csak csókolóztam vele, és a melleível voltam elfoglalva, amin jól látszódott a törödés smile , a bimbói szinte kippattantak , olyan kemények voltak. Unokatesóm, már a kelyheit kényeztette a nyelvével, éreztem Noémin, hogy elönti a gyönyör, kissé rángatózott mikor elélvezett. Rövid szünet után, jelezte unokatesóm, hogy én jövök, és csak annyit mondott, eddig Noémi csak velem volt. Szorosan átkaroltam, lágyan csókolóztunk, ő lábaival átkarolt, és óvatosan behatoltam forró , nedves puncijába. Minden rezdülését figyeltem, nehogy valami rosszat tegyek, kora ellenére még szűz volt. Kezdett bemelegedni, éreztem rajta, hogy egyre jobban élvezi. Sokáig szeretkeztünk így, mire ismét elöntötte Noémit a boldogság, apró nyögdécselések közepette élvezett el. Annyira figyeltem, hogy minden jó legyen, teljesen megfeletkeztem unokatesómról, aki mindezt végignézte. Én ott feküdtem , karjaim közt Noémi, unokatesóm pedig velem szemben. Beszélgetni kezdtünk, és ismét előkerült a bor is. Némi poharazgatás után, unokatesóm annyit mondot, nem szerette volna , ha más veszi el a szüzességét a legjobb barátnőjének, és remek volt a látvány. Noémi csak mosolygott, kérdezni felesleges let volna tőle bármit. Aztán, hagytuk elszabadúlni a vágyakat, unokatesómmal ismét alaposan elbántam, de ebbe már Noémi is aktív résztvevő volt. Szó szerint az egész éjszaka szexel telt, és az elkövetkező két éjjelt is így töltöttük, igaz Noémit is bevezettük a vágyak birodalmába.
Nos, miután kaptam pár privát megkeresést, engedve a kéréseknek, leírok még egy alaklmat ebből a kb 5 évből amit unokatesómmal töltöttem. A történet az érettségiéhez kötődik, kb 3 hónappal, az első együttlétünket követően. Szallagavató miegymás, ment a készülődés , tervezgetés . Ballagási ajándék gyanánt, azt kérte tőlem, vígyem el Őt és a barátnőjét, Noémit a fővárosba, mivel még soha nem jártak ott, én meg jól ismerem, majd elmutogatok nekik mindent, illetve elviszem őket vásárolgatni is. felajánlotta, hogy Ő majd mindent leszervez, szállást, stb...! Én bele is mentem, mivel turisztikai szakon tanult, gondoltam, ezt is ügyesen megoldja. A másik lány, aki egyben osztálytársa és gyerekkori barátnője is volt / annyit tudtam, hogy nem csak lelki-de testi is, sokat mesélt róla, ami láthatóan fel is izgatta olyankor/-ki nem néztem volna belőle- ránézésre egy teljesen átlagos külső, mondjuk remek alakkal, szép formás cicikkel, kis tenyérbemászó popóval, helyes arccal,és eredeti vörös hajjal, bársonyos fehér bőrrel de unokatesómmal ellentétben, semmi hivalkodó öltözet, és viselkedés. Ellenben mégis volt valami eszement erotikus kisugárzása, szinte mindig lázba hozott, meg is voltak az elképzeléseim, mit tennék vele smile ! Eljött a nagy nap, indulás, én annyit tudtam, hogy három éjszakát töltünk Bp-n, mondom is magamban mi a francot csinálok én a két nővel a nyakamban 4 napig. Megérkeztünk, unokatesóm előresietett, intézte a papirokat stb.. Na innen jöttek a folymatos meglepik. Szobafoglallás, hát kiderült hármunknak egy lakosztályt foglalt, hatalmas fürdőkád miegymás...! Egy alkalmas pillantaban a fülébe súgva kérdeztem, arra nem gondoltál, hogy fogunk mi szexelni? A válasz tömör és egyértelmű- fogunk, és nem is akárhogy,hiszen itt van Noémi is, mindent leszerveztem.Innentől nem aggódtam. Eljött az első este, bevásároltunk, jobbnál jobb borokat stb az esti beszélgetéshez. Telt múlt az idő, fogyott a bor, a beszélgetés is teljesen a szex, és titkolt vágyak irányába terelődött. Láttam a lányokon, hogy nem csak a finom bor, hanem a téma hatása alá is kerültek. Az öltözék , egyre lengébb, és mindig többet engedett láttatni a viselőjéből. Unokatesóm, közben ki- ki szaladgált a fürdőbe, a félig nyitvahagyott ajtón keresztül láttam, hogy valamire nagyon készül. Melltartóját is levette, ügyesen helyezkedve , hogy én is észrevegyem, csodás kebleit, aztán polóban visszatért közénk. Közben, Noéminek dolga akadt a fürdőben, de érdekes, az ajtót Ő sem csukta be, így sikerült elkapnom testének, néhány részletét. Kezdtem én is izgalomba jönni. Pár pohár bor még elfogyott, majd unokatesóm tett egy kört a fürdőbe, pillanatok múlva visszatért, meztelenül, és szólt, hogy folytassuk a fürdőkádba a beszélgetést, hármasba. Noémi vonakodott, hogy Ő csak bugyiba hajlandó velünk tartani. Bementünk, tele minden gyertyával, poharak, bor behűtve a kád szélére készítve, villany lekapcsolva, csak sejtelmes félhomály volt. Folyt
Háát mit ne mondjak, merész dolog ezt a gyönyőrű hölgyet odaadni másnak, bár megmondom őszintén én sem hagyná ki nana. Amúgy meg haígy vagytok boldogok semmi kivetnivaló nincs benne. Egyszer élünk nemigaz?
/ 2 oldal
/ oldal   Összesen: 87 hozzászólás, Listázva: 1-50

koviboy

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2016. november 16.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!