/ 3 oldal
Hozzászólások
sosekopel !

Gumi nélkül szopattál? Hova álltatok le és mennyit csengettél ki? Én is elég parás típus vagyok, a csaj verte/szopta keményre a farkad, vagy már úgy került elő?
A csaj hagyta / hagyta volna magát fogdosni is szopás közben, mellét kirakta ? Kinézetre hogy nézett ki?
Köszi a válaszokat.
(más tapasztalatait is várom)
Üdv !
Voltam már 1-2x szobán lévő csajnál, de most ki akarok próbálni egy útszélit is.
Sokat járok a fóti szemétégető felé és a nyálam csorog egyfolytában, de még nem léptem a tettek mezejére.
Csak szopatni akarok, de még ezt is elég rizikósnak érzem. Hogy zajlik egy ilyen alku pontosan, mire kell odafigyelni, mennyi a reális összeg egy gumi néküli szopásért, hova megeht az anyag?
Párszor már megálltam árat kérdezni, asszem 4-5-6-öt mondtak (szopás-baszás-komplett). Sok rémhírt hallok lehúzásról, fenyegetőzésről, ez a szemétégetős csajokra mennyire jellemző? Gondolom egy stricijük van. Tényleg a gyerekotthonból vannak ?, mert egyik-másik igencsak kiskorúnak tűnik.
Szinte már arcról ismerem őket, annyira toppon van egyik-másik. Melyiket tudnátok ajánlani?
Nem büdösek-piszkosak?
HAHAHA, papirzsebivel fogtad meg legalább ??
De csak semmi buzulás !
Ma este a buszmegállóban odajött hozzám egy tipikus lelakott *** (alacsony, gebe, fokhagymagerezd segg, retro patacipő, festett szőke, nagy karvalyorr, kikent szopásra módosult száj). Messziről megismerem már ezeket.
Míg vártam, legalább 10 emberhez odament, valami ócska dumával kéregetni, hogy otthonmaradt a pénze, és menne haza a szüleihez, a busz meg mindjárt indul. Nagy sietve, kínkeserves képpel adta elő magát. Meg se vártam, míg elmondja, kérdeztem piára kell e a zsé, erre le hülyeparasztozott.
Úúúútálom a kéregetőket, pláne mikor ilyen szar átlátszó dumával adják elő magukat, ez meg biztos menstruált, vagy csak simán büdös volt neki a meló, gondolom a palija meg otthon jól elveri, ha nem hoz lét.
Ami a legszomorúbb 10 perc alatt 10 emberből 6 adott neki, ekkora júzereket, mondom.

*****a topic címe kurvázás és nem koldulás ejnye1 ...prune
Én álmomban már dugtam nővéremet (többször), sőt anyámat is, sőt fiút is szopattam. Volt olyan is , hogy megdugtam egy ismeretlen gyönyörű lányt gyerekkori élményeim helyszínén, akibé ébredés után napokig szerelmes voltam. De ezek tényleg álmok voltak.
Én azt egy szóval sem írtam, hogy élveznék.

busquets, szerintem egyáltalán nem gáz, hisz fájni nem fáj, mint egy nőnek, sőt odaadni sem kell magad, mint egy nőnek, nem is derül ki
sőt büszke is leszel magadra, hogy egy érett nő vette el, azt meg hogy fizetni kellett érte, ki nem szarja le?
Navazze...pár napja megint elsültemn álmomban. 4-5 hónapja nem volt ilyen. És ami gáz az egészben, azt álmodtam, hogy a dagadt nővéremet dugom, akivel egyébként nemigazán vagyunk jóban, csak nagyritkán találozunk, ha családi összejövetel van. Pfejj...
Ráadásul a kedvenc mackómban aludtam, a szokásos boxer helyett, mivel még nem kapcsoltam be a fűtést (kutyahideg volt). Egy ideig filóztam, hogy most kimenjek e a klotyóra letörölgetni, vagy hagyjam beszáradni, mint kiskoromban párszor smile A combomon végig csorgó geci aztán kiverte az álmot a szememből és csak kimentem a budiba. Mondhatom nagyon jó volt, fél5-kor kelnem kellett és éjfélkor feküdtem le.

Harmadnapra a történtekre végre volt egy kis szabadidőm, fel is hívtam egy sohanemlátott félcigány kurvát. Nem volt valami leányálom, de olcsó volt és jól végezte dolgátr, 2x cidáztattam le egy órában, űrítettem rendesen, mégegyszer nem szeretnék egy ilyen ébresztőt.


Szerintem nem.
Lehet, hogy hülyeség, de van egy ködös elméletem:
Egy nő minnél többet szexel, annál jobban néz ki, persze kell hozzá megfelelő genetikai alap.
A sok szex rákényszeríti a szervezetet, hogy több ösztrogént termeljen, azaz nőiesebb lesz a nő, mind külsőleg, mint kisugárzásában, ránézel és a baszás jut eszedbe. Persze egy jó kurva nem hanyagolja el magát, hisz versenyképesnek kell maradni, sok a vetélytárs.
Szerintem a cigánycsajok is azért érnek egyre korábban, mert korán kezdik a szexet. Általános sulisok, de már tűsarkú combcsizmában, meg miniszoknyában járnak.
Ez a szánalom vv ágica mi a fa..ért van még mindig címlapon????
Minap is benne volt az egyik napilapban, hogy Csányi Sándor talált neki lakást, és végre megvette álmai terepjáróját is.
Na és ? ki nem szarja le, mi ebben a hírérték????!!!
Szánalmas.....
...és kurva ?
Igazán írhatnál egy könyvet kalandjaidból, a stílus meg van hozzá.
Így.

Egyébként nekem is előfordul, közel a 30-hoz.
Pedig szex közben elég nehezen sülök el és nem is vagyok valami nagy gecitermelő, de álmomban pillanatok alatt eldurranok, ezért nem értem az összefüggést.
Volt/van egy haverom. Igen gátlásos, mélyen vallásos családban nevelkedett. Nagyon régóta ismerem, bár már rég nem találkoztunk, idő hiányában.
Képtelenség volt vele a nőkről/szexről dumálni, annyira zavarban volt mindig. Sokáig nem is közeledett nőkhöz, csak a tanulás, meg a munka.
Nagy változást jelentett neki, hogy elment külföldre tanulni, végre kiszakadt a családi közegből. Pár hónapja ismét összefutottunk, piálgattunk, meg minden, végre lett nője is.
Elmesélte, hogy anno pubertáskorban, mikor elkezdett éjszakai magömleni és anyja meglátta a foltos lepedőt, volt olyan, hogy elverte, mert azthitte hokizgat a gyerek. Ő meg képtelen volt ilyen témáról az anyjával beszélni, mert annyira elzárkóztak ezelől, meg azt mondta, inkább rájuk hagyta az egészet.
Volt olyan, hogy maga sikálta a lepedőket, anyja megint le ne bassza, dehát ezeket a foltokat nehéz eltűntetni, így mindig jól lebaszták.
Gondolom az anyja utána nézhetett egy idő után, hogy is működnek a dolgok, és hogy ez SPONTÁN fordul elő. Innentől kezdve rendszeresen kiverte neki. Azt mondta ez több évig ment, bevett, már-már tökre megszokott dolog lett náluk.
Ne verd ki, ne szexelj , ha bírod, szerintem egy hónapon belül lesz éccakai magömlésed.
Én nem értek hozzá, de szerintem ez nem az a szakma, ahol te tudod diktálni a feltételeket, pláne kezdőként.
Ha filmes lennék, és hozzám jönnél ilyen dumával, hogy de csak így, meg csak úgy, meg a párom fogja a kezemet, én jól kinevetnélek, hacsak nem vagy nagyon fiatal és feltünően jó nő.
Gondolom van annyi pornózni akaró csaj, mint égen a csillag és a nagy számok törvénye alapján nagyon sok a szép és fiatal, aki beleegyezik szinte mindenbe jó olcsón, egy következő, jobban fizető munka reményében, aztán vagy belekerül a förfrgásba, vagy nem.
Ezt én sem értem, hogyhogy csak úgy eltűnt a gatyádban??
Ráadásul jóanyád mosásnál nem vette észre, hogy mindig csupa beleszáradt geci a gatyád?
Ejjha, ez KURVAjó kis történet volt, író vagy, vagy mi?
Ha Agrippina olvassa, tuti benedvesedik tőle, de szerintem az életbe nem próbálná ki, csak jó játszani neki a gondolattal (sokan ígteszik), de cselekedni is, az már más tészta.
Mint mondottam már jópár éve volt, akkoriban a mának éltem, pláne meg piás állapotban, meg sötétben csőlátása alakul ki az embernek, csak a pinát láttam. Meg az a tudat is nagyon közrejátszott, hogy le tud alacsonyodni egy nő (?), meg hogy állati módon meg lehetett csinálni.
Egyébként amikor később láttam , nappal, józan fejjel, már a hányinger kerülgetett.
Ez olyasmi lehetett, amikor dizsiben pörögve bebaszva minden csajt istennőnek látsz, pedig tudod, hogy fényre csúnyulnának.
Ok, mond hol fogsz állni és mikor. Adok mondjuk 3ezret.
Elmesélem életem legolcsóbb kurváját.
Már jópár éve történt, a szigeten. Akkoriban rokker korszakomat éltem, így ott töltöttem pár napot. Egyik este, egy sátornál felfigyeltünk egy punk társaságra, 4-en voltak, 3 már feküdt.
A még talpon lévő csajnak látszó lény odajött, hogy hívjam már meg egy sörre, vagy adjak neki cigit. Keményem le volt pukkanva, alacsony, vékony, szakadt, retkes farmer, elmaradhatatlan színes acélbetkós, meg valami kifakult slipknot polo, ha jól emlékszem. Haja fel volt nűyírva, kivéve a feje tetején, ami jó hosszú volt, gondolom úgy jött még, hogy fel volt állítva, de most kosztól összeragadva lilára festve.
Füle teli karikával, arca csupa pattanás, egyébként szemei szépek voltak, csakhát nemigazán tudott rámnézni velük, annyira be volt piálva/ragasztózva szagról ítélve.
Mivel pénszűkében voltam, elutasítottam, odaböktem neki, hogy miért mit ad érte. Erre bemutatott két kézzel, de szinte már rajtam csimpaszkodott, hogy ne essen el. Megkérdezt, jó hangosaan (persze a zene hangosabb volt), hogy mé' meg akarom dugni, vagy mi? Közben már kikértem 2 korsó sert, de azt mondta az kevés lesz neki. Közben végig mértem, segge feszesnek tűnt, meg a szemei is tetszettek, más pozitívum nem volt rajta., bűzlött.
Mondom gyere na, kapsz egy ezrest, azzal elkezdtem húzni egy bozótos sötét rész felé. Meglepődésemre nem nagyon kellett noszogatni, inkább csak támogatni el ne essen.
Mikor beértünk a sötétségbe, szétnéztem, már csak alakokat láttam a távolban, elengedtem, erre elesett, mondom fasza. Told le a gatyád, letolta, négykézláb beállt. Bugyiját már én húztam le, mitne mondjak több napja ugyanaz lehetett rajta.
Nehezen akart felállni a farkam részben a piától, részben a helyzettől, meg a szagoktól. Elkezdtem markolászni a seggét, meg dörzsölni a faszom a picsájához. Behatolni nem tudtam, száraz volt és szűk. Nyállal rásegítettem, meg sörből is löttyintettem rá, ujjaztam egy kicsit. Közben valami olyat gagyogott, hogy hééé, ne az én sörömmel, de azt már rég megitta addigra.
Jó nagyokat löktem rajta, mellei helyét markolászva. Hangokat nem adott ki , tűrte a faszt. Nehezen, de sikerült beléélveznem, akkor tudatosult, hogy semmi védekezés, mondom mindegy többet nem látjuk egymást, ő meg nem fog emlékezni. Odaadtam neki az ezrest, meg fél doboz cigimet is odadobtam neki. Mondom visszatalálsz ?, mert én megyek. Továbbra is ott maradt, bár akkor már lábait maga alá húzta. Elindultam, még visszanéztem egyszer, akkor már úgy láttam próbál feltápászkodni a sötétben. Másnap, vagy harmadnap még láttam úgyanúgy szétcsapva a földön.
Nemrég voltam egy kurvánál, előtte megittam egy üveg sört, meg 2 deci pályinkát.
Aktust nem kértem, csak szopást, de igen nehezen állt fel a farkam, pedig a csaj izgatott rendesen.
Nagynehezen felállt, de 10 perc szopatás, majd 15 perc kemény faszverés minden tecnikával, után sem tudtam elélvezni, pedig álltam ekkor már rendesen. Nagyon remélem, hogy csak az italnak volt betudható ez a kudarc, nem esett jól...
Nálam a 2 legnagyobb negatív szexszimbólum VV Ágica és Albert Györgyi.
Szánalmas Ágica állandó szereplési vágy, na és komolyan azt hiszi, hogy egy jó nő a bibircsókos fejével, meg a jellegtelen testével, pffejj.
Amit ebben a főzőműsorosban művel, az elképesztő, komoylan mondom, ahogy kelletni próbálja magát, meg kekeckedik Hajdú Péterrel vagy kivel, legényfogó leves, meg hasonlók, nem találok rá szavakat. Asszem minden idők legirritálóbb nője (bár nem kéne nőnek nevezni).

Alber Györgyi, meg a főzőműsorból Cini, mint valami rossz idült alkoholisták.

Britneyről meg annyit, hogy szerintem még midig jó nő, ezzel a cigis képpel sincs semmi gond, csak hogy legyen miről csámcsogni, más csinálná a kölykével, a kutyát nem érdekelné. Mellesleg messze nem kövér, így 30 felé, gyerek után kifejezetten jó bőr.
izgató ez a csaj :

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
küldtem neked egy üzit, hogy milyen oldalon keresgélj, ha fizetős picsa kell

Ha sokat gondolkozol rajta, nem mered megtenni az első lépést.
Gyűjts össze 15 ezret, nézd ki az oldalról, hívd fel, beszéld le, menny el.
Vagy jó lesz, vagy nem. Ennyire egyszerű.
Szerintem nem egy nagy összeg, átbaszni nem fognak szinte 100 %.
Ha meg nem az a csaj vár, aki a képen van (bár kicsi az esélye), akkor nem kötöd meg az üzletet, oszt kész, nem történiuk semmi.
Éppen ez az. A záróizmomat nem tudom annyira összeszorítani, hogy ne tudjon behatolni??!
Pinánál ok, hogy nem lehet, mert az azért nem olyan izom, de egy segglukat össze lehet szorítani azért rendesen tudatosan...
Nekem is mondta már csaj, hogy fantáziál róla, hogy valaki megerőszakolja.
Meg van is az a mondás, hogy ha már megerőszakolnak, próbáld meg élvezni!

Más. szerintetek egy férfit lehetséges megerőszakolni fizikailag ?

Biztosan láttátok az Irrevrsible c. filmet, amiben Monicca Beluccit jól seggbe-erőszakolják, na annál a jelenetnél nekem pl. keményen állt a faszom.
Ha valaki nem látta keressen rá youtubon az irreversible rape szókombinációra, jó szórakozást.
Mint mondottam, én 1x vittem onnan csajt. Tulajdonképpen mindegy lett volna neki hol, csak rövid legyen, nem is kérdeztem rá, hol akarja, mert én eleve haza akartam vinni.
Mikor mondtam neki, hogy egy órára kell, és haza akarom vinni, ami kb. 10-15 perc bkv, akkor húzta a száját, hogy neki nincs annyi ideje, meg hogy ágyban neki magánügy (cigányéknál tényleg van valami ilyen hagyomány), erre hangosan felnevettem, majd más után akartam nézni.
Ekkor visszarántott, hogy várjak egy percet, odament egy 3-4 fős csapathoz tanakodni, na mondom fasza, jönnek a tesvíírek is, de mostmár kivárom mi lesz.
Visszajött, hogy mehetünk, de 12ezer. Erre megint kinevettem, mondom hagyjuk ennyiért luxuspicsáét kapok saját lakáson kompletten.
Szívta a fogát, mondom 7-et kapsz előre, de ha nyávogni kezdesz óra letelte előtt, visszaveszem.
Rázta a fejét, én meg elindultam a felszín felé, tudtam, hogy utánam fog szaladni, így is lett. Azt mondta, na jóvan , de csak mert tetszem neki.
Néha hátranéztem jönnek e a tesók, de nem jöttek hálistennek.
Lerítt róla, hogy kurva, így mondtam neki, maradjon le egy kicsit ne lássák, hogy velem van.
Villamosvárásnál szemeztünk, már akkor állt a cerka húsos combjai láttán.
Lakás környékén nem volt senki, így hagytam had jöjjön fel velem, na mondom innen ketyeg az óra, kicsengettem neki, az ajtót kulcsra zártam, mondom fürödjön le azért előtte (gondoltam leviszem az udvarra lecsapatni slaggal, de nemhiszem hogy benne lett volna).
Mit ne mondjak elég közönséges volt a picsa, de tesvírek biztos megnevelték párszor, mert tudta hol a helye.
Innentől kezdve már egy másik történet.
neten
A Váci út, Dózsa sarkánál lévő hotel ibisnél is áll minden este 1-3 kurva. Fiatalok, alacsonyak baszásra termettek ránézésre, gondolom külföldiekre hajtanak, de biztos jó nekik a magyar fasz is pár ezresért.

A nyugati aluljáróra visszatérve a minap lenéztem leskelődni egy kicsit, mit ne mondjak a westend bejárata tényleg tele van szajhával.
Másnap a leskelődést tett követte, több év kihagyás után újra rávettem magam egy ilyesfajta cigánycsajra.
Lehet olyan az ábrázatod, hogy jobb, ha előre elkéri, vagy nemtudom.
Az 50-60 az tényleg szép szám. Gecilenyelést még én sem tapasztalatam, de lehet szimpatikus volt neki rapperp., vagy nála a lenyelés vált szokássá, ezek az utcai cigánykurvák azért nem olyan finnyásak, mint a szobán lévők.
Fóti úton/szemétégetőnél lévő csajokkal volt már valakinek tapasztalata ? Haza lehet vinni őket?
Szerintem nem teljesen kizárt a sztori. Pl. én is fizettem már utólag benzinkút wc-jén, szopásért (3rugó). Szobán lévő csajnál többször is.
Máskor meg pl. a keresztúri úton kocsiból olyat láttam, hogy az úttól pár m-re az erdőben térdelve szopott a kurva, csakhogy mindent láthatott az arra haladó autós, mert ősz volt.
Pár darab ezresért ezek bármire hajlandók, csak a férfi bevállalósságán múlik, hoigy hol.
Ráadásul az intercity wc-je is szép tiszta lehetett, különösen a wc deszka amire ültél, meg a húgyos-szaros föld, ahova tetted a ruháidat.
Egyébként fasza beszámoló volt, írhatnál még ilyen sztorikat .
Mesélek. A csaj alaposan átmasszíroz mindenhol, majd testével csúszkál addigra már olajozott testemen és így kényztet, majd az óra végén lecidáz, megegyezés szerint.
Erotikus csuszkamasszázst próbálta már valaki (franciás levezetéssel) ?
Jó csajok voltak?
Az aluljáró részen, a Westend bejárat előtt is állnak mindig lányok, fiúk is, meg még kitudja mik..
akkor tiéd a pálya !! úgysem mondja el a lányának !
Fóti szemétégető felé jártam a minap.
Kb. 20-30 (!) lány állt kint, cigányok, fehérek, kövérek, soványak, de voltak elképesztően jócsajok, olyan hogy a farkam felállt, ahogy rám néztek. Ahogy néztem mind 20 év alatt , de voltak olyan ártatlanszemű kiskorúnak látszó csajok, hogy nem hittem a szememnek. Ez tényleg a pedofília új korszaka...
nemadomfel, ezt a 4-6000 ft-os/órás/lakásos árat te honnan vetted ? Nagyon szutykok lehetnek ennyiért, ha vannak lakáson egyáltalán, sőt ezek majdhogynem utcai árak.
Ahogy figyelgetem fél óra 8, egy óra 10ezer az alap szinte mindenhol, vagy drágább.
Jó korán értetek, nekem kb. 16-17 éves koromban volt magömlésem először emlékeim szerint.
Így igaz, de Nóci is benne volt valami "együttesben" egy nyálasképű gyerekkel, valami buta szőke c. számuk is volt, vagy mi.
Miért pont gyertyaállásból?
Ez hol van? Mert én 8-10 ezer alatt nem tudok szobán lévőt 1 órára.
Ezt leírnád részletesebben?
Nekem Pokrivtsák Móni is ilyen (lehet rosszul írom, de sebaj).
Pár éve behízott mint állat, aztán rájött, hogy le kéne fogyni, mit tesz? Bulimiás lesz, mert büdös neki a munka, inkább hánytatja magát. Asszem lement terembe is egyszer, persz akkor ő a sztár, hogy húúú a p. móni kőkeményen edz, meg milyen kitartó, tele vele minden szennylap.
Mostanra, plasztikai műtétek százaival, bulimiával, meg kitudja mivel megüt egy átlagos testalkatot, megint ő a sztár !!!
Egyből el is vállalja, hogy megmutatja magát valami "igen nívós" lapban, az nem gond, hogy szakemberek még így is éjszakákon át dolgoznakj a képein.
Meg ő mekkora király, hogy ezt elérte, meg ő nem, nem olyan mint a többi, a ki mutogatja magát, ő különb, mert okos is , mást is letett az sztalra, meg ez egy különösen nívós lap.
És teljesítik a megbeszélteket?
Mert hallottam olyanokat, hogy pl. a cumit félúton abbahagyják, aztán plussz lóvéért akarják folytatni, meg telefonnal fenyegetőznek, ha szóváteszed....
Mennyiért mit vállal mostanában egy útszéli Bp-n és vidéken ?
"Én képtelen lennék pénzért megdugni egy nőt, attól azért többre tartom a legutolsó ribancot is." - Ez elég hülyén hangzik, nem úgy értetted magad tartod többre?

Útszélit egyszer szopattam, először gumival, de nem állt fel, adtam neki + egy ezrest, szopjon léé gumi nélkül, úgy már okés volt.
Szobán lévőt már többször.

Gyakran járok a fóti szemétégető felé, meg a gubacsi (szabadkai) út felé is kerülök, hogy megmustráljam a csajokat. Én is lassítok, stírölöm a néha jobbnál-jobb kiscsajokat. Van amelyik integet, mosolyog, van amelyik csak unva bámul, fejét elfordító, cigány, fehér, kiskorú, nagykorú, még 8. hónapban is van amelyik kiáll....
Egyébként vannak köztük nagyon fullos csajok, de nem tudom elképzelni, hogy elvigyem bármelyiket egy fuvarra is.
Egyetértek réjkrepszel.
10 perc alatt a belvárosban 100 jobb nőt látok mint Dorina.
Egy ürítést megérne, csak azért mert nőből van, de semmi több.
DE SEMMIKÉPPEN NEM SZEXSZIMBÓLUM !
Egy szexszimbólum legyen egy tuti nő, formás idomokkal, aki valamilyen szinten megtestesíti a tökéletes nőt.
Dorina meg tök gebe, csontos, csapott vállakkal, fogpiszka lábakkal, kiálló lapockákkal, csípőcsonttal, menyétfejéről nem is beszélve.
Teste mint egy tízévesforma kisfiúé, ezek a képek nem a valóságot tükrözik, mindenkiről lehet jó képeket csinálni.
Azt nem állítom, hogy rossz nő, de semmiképp nem olyan jó, hogy lapokban mutogassa magát, persze ő szíve joga.
/ 3 oldal
/ oldal   Összesen: 130 hozzászólás, Listázva: 1-50

Ryobi

Regisztrálás ideje: 2006. szeptember 28.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!