/ 13 oldal
Hozzászólások
Mizu?...melózól ezerrel?......
csóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóók
szewa tom drága
"töketlen taplófejűnek" ....az ilyen jelzőket azok alkotják másokról....akik ebben szenvednek....és azt hiszik ha mást illetnek meg eme nemes jelővel ., lemoshatják magukróóóól.....
Te akkor is fasza csávó vagy lennél....ha ez a jelző ékesitene.....na szoval.....tsóóóóóóóóóóóók
Én is azóta ismerek egy tökös gyereket....valami tom nevezetűt! finom vigyor5 eljen wave
Én lennék az? vigyor5
puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
2004.-óta
Szia ., örülök hogy "látlak"....itt az oldalon...

puszika drága.......


Amúgy szia mindenkinek!
Szia enikém örülök hogy látlak drága.....

Puszikaaaaaaa
Te sohasem veszel el....... vigyor5 vigyor5 hehe crazya .......aminek örülök ÁM !
puszzzzzzzzz wave
Sziasztok drágáim......

Merre vagytok?.,....hiányzik a rég.....ami jó volt.......és ami már nincs itt sajna!
Jelentkezzetek mind...és beszélgessünk.....
Csóóóóóóóóóóóóóóóóóóóók....
Jimmmy: még nincs....nem vettem még meg a gépet....ezért nincs....hamarosan lesz....édes vagy csókollak....sziamia
Jézusom........te nem érzel fájdalmat?.......ez nem volt szép látvány mit ne mondjak....de ha neketek ez jó......akkor EGÉSZSÉGETEKRE !!!
Szia *christina*[VIP]

Megnéztem másodjára a képeidet.....ugyanis egyszer már láttam.......
Jó sorozatot csináltatok......merész vagy :)))

Csóóóóóóóóóóóóóóóóóók wave wave wave
Jó képek.....5
jó 5
Szuper 5*
szépek vagytok.....5*
Nagyon jók vagytok......kár hogy nem lehet több pontot adni :)))
5*
jó 5
jó 5
5
jóóó 5*
jóóóó 5*
Kivállóóóóóóóóó 5*
Nyaralásom során megismerkedtem a szálloda egyik alkalmazottjával.



Mindig találtam valamilyen kifogást, hogy felkísérjen a szobámba. Mikor már elég jól összemelegedtünk, és a szobám felé haladtunk, nekem esett a liftben. Vadul csókolni kezdett, amit én nem hárítottam el, inkább viszonoztam, hiszen nekem is tetszett a srác. Nyaltuk-faltuk egymást, és már alig vártuk, hogy a szobámba érjünk, hiszen mindketten annyira fel voltunk tüzelve. Alig záródott be utánunk az ajtó, azonnal egymásnak is estünk. Szenvedélyesen csókolóztunk, miközben a ruhák pillanatok alatt lekerültek rólunk. Alig bírtunk magunkkal. Már azzal sem foglalkoztunk, hogy a szobába bemenjünk, ott a folyosón kezdünk el szeretkezni. A fiú letérdelt elém és fürge nyelvével nyalogatni kezdte a már javában nedves puncimat.

Na de először lassan kezdett mozogni rajta, majd utána gyorsított be, néha megszívogatva és megharapdálva a megkeményedett csiklómat. Tomboltam a kéjtől és alig vártam, hogy kemény falloszát magamban érezhessem. Amikor már úgy éreztem, nem bírom tovább, helyet cseréltem vele. A falhoz támasztottam, letérdeltem elé és kezelésbe vettem ékes szerszámát. A nyelvem hegyével gyengéden végignyaltam, majd a számba vettem és szopogatni kezdtem. Egyre erősebben és erősebben szívtam hogy a lehető legjobb élvezetet nyújtsam neki. Ekkor már benne is teljes erővel tomboltak a hormonok, és már ő sem bírt magával, és felindulva felkapott az ölébe, és szorosan a falhoz tolva belém hatolt.
Erőteljes, vad mozgásba kezdett, amivel mindkettőnknek nagy örömet okozott. Testeink teljesen összeolvadt, úgy csókoltuk egymást. A hatalmas élvezetet le sem tudom írni, amit akkor élveztem. Mereve fallosza a méhemig hatolt, és úgy zakatolt bennem, mint egy gőzmozdony. Ekkor már nem tudtam visszafojtani a rámtörő érzéseket, és hirtelen megfeszültek az izmaim, hangosan felsikítottam és mindent elsöprő, hatalmas orgazmust éltem át. Abban a pillanatban, amikor a gyönyör úrrá lette a testemen, partnerem is élvezni kezdett és együtt éltük át a gyönyört.
A boldogság perceiből nehéz volt visszatérni a valóságba. Gyorsan összeszedtük magunkat, hiszen a fiúnak vissza kellett mennie dolgozni, de este ott folytattuk, ahol abbahagytuk.
A testi örömök felfedezése



Nagyon fiatal voltam még, amikor úgy döntöttem, felfedezem a testemet, és azt, hogy mi az, amivel örömet tudok magamnak szerezni.


A barátnőim, akik már maszturbáltak, azt mondták, hogy nincs annál fantasztikusabb érzés, mint amikor az ember átérzi az orgazmust. Úgy döntöttem, hogy ezt nemek is át kell élnem. Egyik nap betegséget szimuláltam és nem mentem iskolába. Ez volt a legjobb lehetőség arra, hogy teljesen egyedül maradhassak. A szobámba mentem, leültem és simogatni, vizsgálgatni kezdtem magam.
Nézegettem a nemi szervemet és a mellemet. Levetkőztem meztelenre, hogy jobban láthassam és élvezhessem, amit csinálok. Elkezdtem játszadozni a mellbimbómmal. Pici köröket írtam le az ujjammal körülötte. Ezt nem találtam olyan izgatónak, ezért lejjebb haladtam. Az ujjam hegyével végigsimogattam a szeméremajkaimat, majd becsúsztattam közéjük az ujjam.Különleges, de nagyon jó érzés volt. Finoman masszírozgatni kezdtem a csiklómat, majd pedig a hüvelyembe dugtam az ujjam.
Ez volt a legjobb érzés. Főleg, ahogy mozgatni kezdtem. Találtam egy pontot, aminek a nyomkodása nagyon csodálatos volt, de sajnos így ülve nem nagyon értem el. Ekkor hasra feküdtem, a kezemet magam alá raktam és úgy csúsztattam az ujjam a hüvelyembe. Így pont abban a szögben tudtam magam izgatni, ami a legcsodálatosabb volt. Talán pont emiatt tartott az egész olyan kevés ideig. Elöntött a forróság, az izmaim megfeszültek és életem eddigi legkülönlegesebb érzése töltötte el a testemet. Önkénytelenül is felnyögtem. Ekkor éltem át életem legelső orgazmusát.


S ü n d i s z n ó
Édesek vagytok NAGYON........köszike:)
Szép punci jó kép....ennyi a véleményem....puszzzzzzzz
Jók a képeitek......és tényleg az utolsó nem semmi:) gratula!
Jó képek.......ügyi vagy!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Szia......


Tetszik az intim ékszered......de kérdeznék valamit!!!!!.....ez akció közben is rajtad, benned van?.....nem lehet kellemes érzés az alanynak!........miért nem gömbölyűt használsz, az még izgi is lehet!
A képeid is jók.........
Szia Audrey......

Na ezt jól összekuszáltam..... wow1 vigyor5 crazya wave
Puszi
Na nem is irok ide....hisz nem akar összejönni...
Sajnálom...valami nem stimmt!
Puszzzzzzzzz
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Nekem ez nagyon tetszik.....
Én is azt hittem.....
Brigi!

Amit most olvastam...azaz amit Tom1019-ről irtál, jobb lett volna ha el sem olvason. !
Talán akkor nem csalodom benned.......
Ez nem te vagy......vagy az akkori "régi" Brigi nem te voltál?.....
Most mi a helyzet?

Nem 649 hanem 949.....bocsika elirtam......
Kedves forumos emberkék !!!

Ha van kedvetek, irjatok, irhattok saját fincsi történeteket!Kiváncsian várom........
puszikanyuszikamindenkinek
Szakítás után a barátomtól azt kértem, legyen még egyszer velem, hiszen annyira imádtam vele a vad szexet.


Már nagyon készültem erre az estére, hiszen még mindig ő volt az a férfi aki igazán fel tudott izgatni már csak a jelenlétével is. Mikor ajtót nyitottam, szinte meg sem vártam, hogy belépjen mint egy őrjöngő vadmacska úgy estem neki. Hevesen csókolóztunk, és közben azon voltunk hogy kihámozzuk egymást a ruháinkból, majd az ágyra vetett és vad játékba kezdtünk.





Forró ajkaival végig csókolta testem minden porcikáját, de legjobban az tetszett, amikor mellbimbóimat körkörösen nyalogatta majd egyre lejjebb haladt forró leheletével üdvözülve a vágytól égő selymes csiklómat. Ekkor párom egyik kezével széthúzta szeméremajkaimat, másikkal pedig melleimet simogatta, majd végre belekóstolt kelyhembe, és vadul lefetyelni kezdett benne. A fenekemet markolászva még mindig a pillangóimmal játszadozott, amit ekkor én már nem bírtam tovább, és ujjaimat körkörösen mozgattam csiklómon. Majd egy mozdulattal magamra rántottam és ő belém hatolt hatalmas vérrel telítődött dákójával.


Hatalmas dákóját egy az egybe magamba is fogadtam. Lábaim remegni kezdtek, és egyre szorosabban fonódtak derekára. Fáradhatatlanul szeretkeztünk, szinte minden pózt kipróbáltunk, talán még egyszer sem volt ilyen heves az együttlétünk. Ennek a heves aktusnak a hatására a gyönyör úrrá lett rajtunk. Farkát kirántotta, és domborulataimra célzott. Telelövellte melleimet forró nedvével, miközben a hangos nyögdécselések moraja alatt kimondhatatlan gyönyörben volt részünk.
Tudtuk, nem ez volt az utolsó éjszakánk együtt, de azt is tudtuk, hogy csak a közös szex jó ennyire.
Imádok maszturbálni. Kényeztetem magam, ahol csak tudom. Simogatom, cirógatom, és a felhő szárnyán szárnyalok, amennyire csak tudok.


Ha tehetem, többször is csinálom egy nap, főleg azt szeretem, amikor a kertben csinálom, és még a nap sugarai cirógatják bőrömet. Tegnap is így tettem. Meztelenül feküdtem ki, és néhány simításom után azonnal be is gerjedtem. A lábam közé nyúltam, és éreztem, hogy nedvesedni kezdek. Ez még jobban felizgatott, és egyre jobban simogatni kezdtem magam. Az egyik kezemet ott hagytam a lábam között a másikkal pedig végigsimogattam az egész testemet.





A nyakamtól indultam, végig a mellkasom majd megállapodtam a mellemen. Gyengéen masszírozgattam, s közben élveztem fürge ujjaim játszadozását is. Teljes tenyérrel masszírozgattam a puncimat, majd bevetettem a másik kezemet is. Szétnyitottam a szeméremajkaimat és az ujjam hegyével megérintettem a csiklómat. Finoman dörzsölgetni kezdtem. Nagyon jó érzés volt, de nem értem be ennyivel. Tovább akartam fokozni az élvezetemet, ezért a másik kezem mutatóujját lassan a hüvelyembe dugtam. Óvatosan csúsztattam bele, egyre mélyebbre míg teljesen bennem nem volt.



Ekkor óvatosan kihúztam, majd újból visszadugtam. És újra és újra... Majd hatalmas erővel ujjaztam magam, ami meg is tette hatását. Az egész testemet forróság öntötte el. Lassan tovább mozgattam magamban és közben megállás nélkül masszírozgattam a hüvelyemet. Úgy éreztem, hogy számomra itt a vég. Izmaim megfeszültek, és testem pedig vadul hullámzani kezdett. Hangos sikolyok hagyták el ajkaimat, és hosszú perceken át élveztem tettemet.
Ezt a gyönyört már többször is átéltem, de mindig más és más, amit nem tudok megunni, és még a fiúk sem hiányoznak.
Viszon kivánok én is neked.......
puszika
Édes vagy tombarátom....

Ha charli kidől.....akkor téged választalak ! crazya wave
puszzzzzzzzzzzzzz
Lány dug fiut nem de?....eza topic cime....és nem trancy pasit....vagy mi a fene:))))))))))) hehe wave nyes kerdes bee1
Shelley

A szerelem filozófiája
Forrás folyóba ömlik,
folyó az óceánba;
az egeknek folyton özönlik
vegyülő suhogása;
magány sehol; isteni jel
s rend, hogy minden tünemény
keveredjék valamivel -
Mért ne veled én?

A hegy csókolva tör égbe,
habot hab ölel, szorit, átfog;
egymást ringatva, becézve
hajlonganak a virágok;
a földet a nap sugara,
a hold a tengereket:
minden csókol... - S te soha
engemet?
Szia Tom, és szia Moncy !!!

Nem tüntem /-ünk/, el csak nem járok ide, azaz ritkán,.....hogy miért? nos egy ember miatt akit ha meglátok feláll a szőr a hátamon, meg azért is mert sokat változott a chat és a forum is.....negativ irányban!!!
Olvasgatni olvasom a forumot, csak nem irok bele!!, szóval azért figyellek benneteket!!
Jók legyetek, mi is azok leszünk.......puszika nektek!! rolleyes wave circling
ELFOGYNI AZ ÖLELÉSBEN


Szájon, mellen, karban, kézben,
Csókban tapadva, átkosan
Elfogyni az ölelésben:
Ezt akarom.



Epében, könnyben és mézben,
Halálosan, tudatosan
Elfogyni az ölelésben:
Ezt akarom.



Ilyen nagy, halk, lelki vészben
Legyek majd csontváz, víg halott.
Elfogyni az ölelésben:
Ezt akarom.



Ady Endre


Az egyik barátnőm leszbikus. Nem szokott róla beszélni, de mindig is kíváncsi voltam, hogy milyen lehet, egy lánnyal szeretkezni.


Mikor egyszer lehetőségem nyílott rá meg is kérdeztem tőle. Ő pedig szép sorjában ecsetelgette a dolgot. Már csak azt vettem észre, hogy bizseregni kezd puncim, és nedvesedni is kezdek. Ekkor megkértem, hogy mutassa meg nekem, hogyan is szokták csinálni. Akkor felállt, az ölembe ült, és csókolni kezdte ajkaimat. Szája finom és édes volt, öröm volt csókolni ezt az érzéki testrészt. Ajkaim után áttért nyakszirtem kényeztetésére, és eközben ujjaival puha bőrömet simogatta. Ujjai fürgén kibújtattak fehérneműmből, és mellbimbóimmal kezdett el játszadozni.





Közben én is levettem róla aprócska tangáját, és kezeim felfedezőútra indultak forró puncija felé. Majd megfordult, fölém hajolt, hogy mindketten könnyen elérjük a másik érzékeny testrészét, és nyelvünkkel kezdtük kényeztetni. Én először érintettem más lány csiklóját, és kissé bátortalanul nyúltam hozzá, majd egyre hevesebben mozgattam ujjamat csiklóján, amitől ő teljesen bevadult, és egye gyorsabban kezdett lefetyelni puncimban. Hol csiklómat, hol kelyhemet kényeztette nyelvével, amitől én azonnal a mennyekben éreztem magam. Testem hullámzott, majd csípőm vad táncot lejtett, miközben hangos sóhajok közepette átéltem a gyönyör minden pillanatát, amelyet testem minden mozdulatán lehetett látni.







N a de én sem maradtam tétlen, én is ugyanúgy cirógattam, nyaltam, szívtam kis rózsáját, amitől kéjérzete hullámokban tört rá, hol erősebben, hol gyengébben, amit apró sikításokkal adott ki magából. Majd ekkor elővette felcsatolható vibrátorát. Segítőkészen rám adta, és mikor meghallotta a vibrátor hangját, egy szempillantás alatt rajtam termett, és vad lovaglásba kezdett. Egyre erősebben és gyorsabban mozgott, miközben hangos sóhajok hagyták el ajkát, majd teste egy ívbe feszült, és belovagolta magát az orgazmus kapujába.
A gyönyör annyira hatása alá kerített, hogy percekig szólni sem tudtam, de szemem mindent elárult, partnerem látta, hogy nagyon élveztem a dolgot.

Tavaly nyáron egy gyönyörű kis szigetre mentem nyaralni. Nagyon vártam, mert a sok munka után rám fér egy kis pihenő.


Egyedül indultam, a barátok nélkül, hogy ki tudjam pihenni rendesen magamat. Miután elfoglaltam a szállodai szobámat, bikinire vetkőztem, és lementem a szálloda medencéjéhez napozni. Mivel még nagyon szinte most kezdődött el a nyár, nem sokan voltak még a szállodába, aminek külön örültem is. Feküdtem a medence szélén, élveztem a napsütést, és a nyugalmat, amikor egyszer csak odalépett hozzám Krisztián, a pincér. Udvariasan bemutatkozott, és kezembe nyomott egy üveg jéghideg sört. Mélyen a szemébe néztem, bemutatkoztam és beszélgetni kezdtünk. Nem terveztem ugyan a társaságot, de annyira aranyos srác volt, hogy nem akartam kihagyni.





Napokig csak beszélgettünk, semmi sem történt. Az utolsó napomon szintén a medencénél napoztam, amikor odajött hozzám, és a fülembe súgta, hogy mennyire kíván. Gyengéden csókolgatni kezdte a fülcimpámat és a nyakamat. Bizsergés futott végig a testemen, amikor a forró leheletét megéreztem a bőrömön. Kényeztetésétől egyre jobban felforrósodott a vérem. Puncim egyre jobban kezdett nedvesedni. Lassan lekerült rólam a fürdőruha. Miközben Krisztián csókolta a nyakamat, a mellemet, keze a szeméremdombomra tévedt. Gyengéden simogatni kezdte a csiklómat. Testem hullámzott, ahogyan ujjai gyöngyöcskémet kényeztették.



A vágy tetőfokára azonban akkor hágott, amikor Krisztián végignyalta a hasamat, majd belenyalt a puncimba. Forró nyelve lassúkörzésbe kezdett a csiklóm körül. Testem vad hullámzásba kezdett, ajkamat halk sóhajok hagyták el. Miközben majd fel fal, ujját a forró és nedves puncimba dugta, majd lassan mozgatni kezdte bennem. Ekkor hangosan felsikoltottam. Minden porcikám remegni kezdett. Mikor érezte, hogy egyre jobban közeledek a gyönyörhöz, még vadabbul kezdett el nyalni, ekkor már én sem bírtam tovább, egy hangosast sikoltottam, testemet elöntötte a forróság, izmaim megfeszültek, majd egy csodálatos orgazmust éltem át.
Édesem.........ehhez hasonlo topic már van.............he he he
crazy új státusza= kötözködik riluval :))) crazya vigyor5 finom hehe crazya
Na jó nem jártatom annyit a duma ....oké confused confused shakehead schmoll2
puszikanyuszikanekedédesrilu!
sziaaaa
/ 13 oldal
/ oldal   Összesen: 636 hozzászólás, Listázva: 1-50

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!