/ 3 oldal
Hozzászólások
Mi négyesben Hancúr párbajoztunk, párcserével. Négy bábuval, egy dobókockával.
Kezdőknek a legjobb a TikTak. Állítólag Győr környékén is van swinger klub, de eddig nem érdeklődtünk komolyabban, így nem tudunk róla semmit
Lehet "kurva" az ágyban, ha élvezi, ha az a vágya.
Nem csak megőrzi azt az értékét, hanem megsokszorozza azt azzal, hogy bevállalja az addig eltitkolt vágyait és ezzel örömet okoz a férjének is.
Tapasztalatból mondom, hogy ezerszer szorosabb lett a kapcsolatunk.
Mivel hosszú idő után sikerült eljutni arra a szintre, hogy bevallja, mégis izgatja a dolog. Utána részt vett a szervezkedésben. Majd rászánta magát az első swinger klubra. Amikor megjelent a plusz pasi, még mindig ott volt benne a bizonytalanság, de a biztatásomra belevágott. Ez olyan csodálatos élmény volt, hogy azóta sokkal jobban tisztelem, csodálom. Nem is értem, miért nem beszélgetnek a párok a titkos vágyaikról? Hiszen lehet, hogy mindkettőjüknek hasonló vágyaik vannak, csak nem mernek róla beszélni.
Szerintem nem Palesznek akartad címezni a hozzászólásodat.
Nem szeretnék okostelefon, vagy számítógép lenni nála. nyes nyes
Ezért az írásért kár volt pazarolni az idődet. Szörnyűre sikerült.
Én a helyedben ezt megbeszélném a feleségeddel. Lehet, hogy neki is tetszene, vagy legalább a kedvedért belemenne egy kis extrába. Tapasztalatból írom, megéri beszélgetni, mert akár egészen jó dolog is kisülhet belőle.
Nálunk fordítva volt, én vezettem rá a feleségemet a plusz pasira. Nekünk ez egy swinger klubban jött össze, de most próbálkozunk egy párral összehozni a négyest. Ezért is várom izgalommal a beszámolódat.
Semmit sem jelent, hogy mennyien vannak, akik megfelelnének nektek. 90 % kamus, a maradék 8% az utolsó pillanatban meggondolja magát.
Nem mindig nézünk pornót, de nagyon jó felvezetésnek. Közben simogatjuk egymást, de csak a nagyon rövid filmeket tudjuk végig nézni. smile
A hölgyektől még elnézné az ember, mert tünemények. nyes nyes
Mi "csak" egy négyest szeretnénk összehozni, de nekünk is hasonló tapasztalataink vannak. Már majdnem összejött a dolog, volt három találkozó, néha van egy üzenet tőlük, de nincs előrelépés. Ők pedig azok, akik vállalták a találkozót. A többi még rosszabb volt.
Nem tudom, mennyire lennék zavarban, illetve a párom mit szólna hozzá, ha részt vennék egy bukkake partiban. Swinger klubban voltunk már többször is, az nagyon jó volt. A páromnak nagy önbizalmat adott, hiszen neki összejött a 2 pasi már az első alkalommal. Az én önbizalmamat is jó lenne már helyre tenni. nyes
Nekünk összejött a plusz pasi. Kulturált és udvarias pasi volt. Ráadásul már az első klublátogatás alkalmával összejött ez. A páromnak olyan önbizalmat adott, amire én sem gondoltam, de nagyon örülök neki.
Köszönjük az infót! Eddig oda jártunk, de ezek után eszünkbe sem jut még megközelíteni sem.
Kaptatok már választ? Amennyiben nem, priviben szívesen segítünk.
Szerintem van rá esély, ha már beszél róla. Az én párom sokáig hallani sem akart a hármasról. Viszont a közös pornófilm nézés közben láthatóan sokkal jobban felizgult az olyan akciókra. Utána jött az a rész, hogyha belőlem lenne kettő, majd a főpróba, ami tökéletesre sikerült egy swinger klubban.
A mi kapcsolatunk is sokkal szorosabb lett utána. Aki érett erre az életformára, annak érdemes belevágni.
Engem kifejezetten izgatott a látvány, hogy ketten foglalkozunk a feleségemmel.
Akkor már jó úton haladtok. vigyor3
Ezért mentünk klubba. Ott nem tűnik el senki. vigyor5
Most próbálkozunk privátban, de ott tényleg csak tünemények vannak.
Teljesen igazad van, a gátlásokat kell feloldani. Amúgy tökéletesen csináltátok, fokozatosan kell rávezetni a párunkat egy-egy extra dologra. Sok türelem és idő kell hozzá, de megéri, mert valószínűleg mindenki jól jár a végén. Nálunk is így kezdődött. Tagadta, hogy szeretne még egy pasit, de amikor közösen néztünk pornót, sokkal jobban felizgult az olyan jelenetekre. Természetesen "véletlenül" egyre többször választottam olyan filmet. Amikor már a sokadik kérdés után azt a választ kaptam, hogy csak akkor próbálná ki, ha belőlem kettő lenne, tudtam, hogy célegyenesbe értem.
Sajnos mi már kedden eljöttünk onnan. Viszont nagyon jó volt.
Minden nap vannak fiatalok is. Kifejezetten fiatalos napok nincsenek, de nem is kellenek.
Én miért nem kapok ilyen felkérést? nyes Krumplit sem kell kapálnom, kocsmába sem járok. smile
Tökéletesen igazad van!
Nálunk is így kezdődött. smile
Nem vagy egyedül ezzel. Az én párom sem csókolózik, ha nyaltam a punciját. Azért éjszaka, álmában megszoktam csókolni. nyes
Mi a Tik-Tak-ban debütáltunk és legközelebb is oda szeretnénk menni.
Pedig rendszert kell belőle csinálni, mert sokan pont az ilyen beszámolóktól kapnak kedvet hozzá. Mi is több beszámolót elolvastunk, mielőtt belevágtunk volna. Sokat lehet ezekből tanulni. Egy kis önbizalmat ad, ami a helyszínen csak fokozódik.
Mi a pozitív beszámolókat tekintettük mérvadónak, hiszen a negatív élmények mögött pont a résztvevők vannak. Hiszen aki nem akar ismerkedni, bátortalan, az nem fog jó élménnyel távozni. Az sem, aki csak a hibákat keresi.
Bocs, de nem tudom bemásolni rendesen. Nem jelenik meg az egész írás. Majd megpróbálom máskor.
Aránylag régen rászántuk magunkat, de nagyon nehéz volt az időpontot és a piszkos anyagiakat is összehozni. Végre ez péntekre sikerült. A párom már napokkal előtte mondta, hogy nagyon izgul. Én viszont teljesen nyugodt voltam. Csak néha jutott eszembe, hogy nehogy az utolsó pillanatban megfutamodjon. Viszont csütörtökön többször is rámtört valami megmagyarázhatatlan izgalom. Elkezdett a gyomrom remegni, izzadni kezdtem amikor eszembe jutott, hogy pénteken hova készülünk.
Nagyon gyorsan elérkezett a péntek. Az indulás előtti előkészületek ismét izgalomra adtak okot. A pakolás, a fürdés, a szőrtelenítés nem egy megszokott utazás előtti izgalomra hasonlítottak. (Igaz, hogy máskor nem kell besegítenem a páromnak a fazonigazításnál!)
Mivel a legfelső szinten foglalt volt minden hely, így egy közbenső helyet néztünk ki magunknak. Finoman simogattam a páromat, főleg a melleit, hiszen erre nagyon felizgul. Úgy vettem észre, hogy most nem zavarja a jövés-menés. Nagyon nedves volt már, ezért a csiklóját is izgattam az ujjammal, miközben a ciciket a számmal kényeztettem. Ekkor megzörrent a gyöngysoros függöny és egy férfi feküdt be az ágyra. Nem szerettem volna, ha a páromat megzavarja ez, így úgy helyezkedtem el, hogy elérje a péniszemet a szájával. Így sikerült eltakarnom a férfit, aki csak nézett minket. Nem volt tolakodó, nem maszturbált, csak nézett. A számmal a ciciket kényeztettem, miközben ujjammal a csiklójával foglalkoztam. Egy idő után lefeküdtem, mert fárasztott ez a póz. Így a párom is láthatta a pasit miközben egyre vadabbul szopott. Magamhoz öleltem, kissé felültem és a fülébe súgtam, hogy szeretné-e, hogy beszálljon a látogatónk. A válasz: - Nem tudom. Olyan vágyakozóan mondta, hogy tudtam, legszívesebben azonnal oda hívná. Ezt kb. háromszor megismételtük, de mindig ez volt a válasz. Minden alkalommal megsimogattam az arcát és megnyugtattam, hogy nyugodtan mondjon igent, engem izgat a dolog. Mivel még mindig habozott, így én intettem a pasinak. Ő is habozott először, de végre a párom mögé térdelt. Innen nem láttam mit csinált, hiszen a párom egyre erősebben szopott, majd a kezével hátranyúlt. Utólag tudtam meg tőle, hogy a pasi nem hozott óvszert, így csak a kezébe vette annak szerszámát és kezelésbe vette. Közben az enyémen is szorgalmasan járt a keze. Egy kis idő után a párom egyre hangosabb lett, sűrűbben vette a levegőt, majd hatalmasat élvezett. Magamhoz öleltem a páromat, a fülébe súgtam, hogy nagyon gyönyörű volt, amikor elélvezett. Ekkor a férfi is elélvezett, majd elindult egy lepedőért. Ő a párom kezében sült el, alaposan megtörölköztek. Utólag tudtam meg, hogy a párom kezében sült el, pedig majdnem biztos voltam, hogy benne volt. A férfi nem sok időt hagyott a pihenésre, ismét elkezdte izgatni a páromat. Ekkor már tudtam, hogy kézzel csinálja. Folyamatosan mondogatta a páromnak, hogy mély levegőket vegyen, akkor még nagyobbat élvez. Ez hamarosan be is következett. Utána még egy levezető izgatás lett, amitől már nem élvezett akkorát. Pihenés közben megismerkedtünk a párom új partnerével, megköszöntük, hogy beszállt hozzánk. Természetesen ő is hálás volt. Elmentünk lezuhanyozni. Ekkor már javában zajlott az élet. Szinte mindenütt dugtak.
Ezután felöltöztünk, elköszöntünk és elindultunk a kocsihoz.
Végre megjelent a házigazda és bemehettünk a klubba. A honlapjukon már látuk a helyet, de élőben egészen más élmény. Kifizettük a hozzájárulást, majd elindultunk átöltözni. A párom egy kicsit zavarban volt, de szerencsére hamar végeztünk. Nagyon szexi volt a fekete, átlátszó ruhájában, amihez egy magassarkú szandált vett fel. Az este során rájöttünk, hogy neki is elég lett volna a papucs. A házigazdára várni kellett egy kicsit, mert a parkolást irányította az utcában. Addig mi a bárpultnál vártunk rá. Hamarosan megérkezett, majd végig bemutatta a klubot, elmondott néhány jó tanácsot. Leültünk a társalgóba, elfogyasztottuk az italunkat, beszélgettünk egy párral, majd elindultunk a jakuzzi felé. Gyors vetkőzés, tusolás, majd be a jó meleg vízbe. Sokáig élveztük a pezsgőfürdőt. Sajnos csak bekukkantottak néhányan, de nem csatlakoztak hozzánk. Inkább a bárpultnál melegítettek be. Amikor meguntuk, elindultunk felfedezni a felső szintet. Legnagyobb meglepetésünkre már javában zajlott az élet. Mindenki látott már pornó filmet. Ez pont olyan, csak teljesen más.
Aránylag régen rászántuk magunkat, de nagyon nehéz volt az időpontot és a piszkos anyagiakat is összehozni. Végre ez péntekre sikerült. A párom már napokkal előtte mondta, hogy nagyon izgul. Én viszont teljesen nyugodt voltam. Csak néha jutott eszembe, hogy nehogy az utolsó pillanatban megfutamodjon. Viszont csütörtökön többször is rámtört valami megmagyarázhatatlan izgalom. Elkezdett a gyomrom remegni, izzadni kezdtem amikor eszembe jutott, hogy pénteken hova készülünk.
Nagyon gyorsan elérkezett a péntek. Az indulás előtti előkészületek ismét izgalomra adtak okot. A pakolás, a fürdés, a szőrtelenítés nem egy megszokott utazás előtti izgalomra hasonlítottak. (Igaz, hogy máskor nem kell besegítenem a páromnak a fazonigazításnál!)
Mi sem vagyunk túlzottan eleresztve anyagilag, de a belépőt mi sem tartjuk soknak. Nekünk 12 000 Ft volt a belépő, de ezért tiszta, igényesen berendezett klubban tölthettük el az időt. Alkoholt egyáltalán nem ittunk, egyszer ettünk, akkor sem sokat, de ilyenkor nem ezt kell nézni! Azt kell nézni, hogy rengeteg tiszta törölköző, lepedő áll a vendégek rendelkezésére. Az óvszerekről, a jakuzziról, a fürdési lehetőségről, a szaunáról sem kell megfeledkezni! Nem a kaja és az ital miatt megy az ember, hanem olyanért, amit csak ott élhet át. Sajnos utazni kell, de ez vele jár.
Én nem tartom magam öregnek az 52 évemmel. Ha én öregnek számítok, akkor az a férfi is az, aki csatlakozott hozzánk. A swinger nem garancia arról, hogy minden összejön, amiről fantáziálunk, de össze is jöhet. Minden a résztvevőkön múlik és a szimpátián.
Még mindig nem tanítják rendesen a szövegértést az iskolában. nyes
Ez a taktika nálunk is bevált. vigyor4
Nincs fantáziád! Mi van, ha űrhajós? nyes
Az űrben nincs gravitáció.
Jogos a kérdésed. Mi is pont ezért nem merünk ilyen párokkal ismerkedni. Hiszen az én párom sem fog puncit kényeztetni. Még a saját ízét sem szereti. Ha nyalom, utána nincs csók. Elméletileg azt is elutasítja, hogy őt nyalja egy hölgy. Én ebben azért nem vagyok teljesen biztos, hiszen az akció hevében el tudom képzelni, hogy azt élvezné. Viszont tiszteletben kell tartanom a kérését, ő egy swinger klubban szretné kipróbálni a többes szexet. Majd meglátjuk, hogy ott mi történik.
Nálunk is hasonló a helyzet, csak még várnunk kell a nyári szünetig. Azt vettem észre, hogy a párom közös pornófilm nézés közben sokkal jobban felizgult, ha olyan jelenetek voltak, ahol a nőt több pasi kényeztette. A másik ilyen, a leszbikus szexjelenetek voltak. Az utóbbitól határozottan elhatárolódik, ha megemlítem neki. Viszont amikor a plusz pasi bevonását ajánlottam fel neki, ő is azt mondta, hogy ez akkor volna jó, ha belőlem lenne kettő. Felajánlottam azt is, hogy ismerkedjünk párokkal egymás előtti szex céljából. Bemelegítésnek szextársasozhatnánk is. A végén legnagyobb meglepetésemre elárulta, hogy swinger klubba szeretne menni. Már mindkettőnknek megvette a ruhát és várjuk a nyári szünetet, amikor a kislányt lepasszolhatjuk.
Mi is most jutottunk el erre a pontra. Végre beismerte a feleségem, hogy tetszene neki a plusz pasi. Először csak annyit mondott, hogy belőlem kellene még egy. nyes
Nekem is volt benne részem. Igaz, hogy én voltam a harmadik a párnál, de most talán összejön amikor az én páromat kényezteti kettő, vagy több férfi.
Kezdek hinni abban, hogy a páromat is rá lehet venni egy kis extrára. Már beszél róla.
Gyenge?
Szörnyű!!!
Ezt értik meg kevesen. Nem arról szól a dolog, hogy megbeszélem a hölggyel, majd jól megdugom, mialatt a hölgy férje dolgozik, vagy csak ül a fotelben és csodálja az akciónkat. smile
Lehet normális férfit találni a neten, hiszen mi is ott jöttünk össze.
Erőltetni nem szabad, jön az magától!
Tapasztalatom szerint sokat kell "beszélgetni" a kiszemelt illetővel. Figyelni, mennyire őszinte. A netes társkeresés sikere szerintem a teljes őszinteség mindkét részről és a minden témára kiterjedő kommunikácó. Csakis ilyenkor nem csalódik egyik fél sem.
Jó szövege van. smile
Szerinted kibírná, hogy ott ül és nézi, hogy két nő szeretkezik? Még én sem bírnám ki, pedig én sokkal önzetlenebb vagyok. nyes
Ha viccesen akarnék hozzászólni, akkor azt mondanám, hogy javasold neki a másik hármas verziót!
Ahoz, hogy a hármas, vagy többes szex maradandó és jó élmény legyen, nem ilyen kapcsolatnak kell lennie. Az egész alapja szerintem az önzetlenség, hogy a páromnak örömet okozzak. Nem arról kell szólnia, hogy nekem legyen jó! Vannak ismerőseim, akik kipróbálták a többest. Csak azoknak sikerült, akik már évek óta teljes érzelmi harmóniában élnek. A futó, vagy csak pár hónapos kapcsolatban élőknél nem járt sikerrel a próbálkozás.
Szerintem nehagyd abba, ha téged is izgat a dolog!
/ 3 oldal
/ oldal   Összesen: 111 hozzászólás, Listázva: 1-50

plasticman64

Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2009. március 13.

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!