/ 3 oldal
Hozzászólások
Én is úgy tudom, hogy az óvszerek átlagosan 11-15 centire vannak optimalizálva. A férfiak többsége pedig egyszerűen túloz. Valamikor az idők kezdetén egyszer megmértem a tenyeremet keresztbe és két ujjamat. Ezért ha megfogok egy farkat egy vagy két kézzel, milliméterre meg tudom mondani, hogy mekkora. És bizony az állítások és a valóság között centiméteres eltérések tátonganak. Persze be lehet nyomni mellette a bőrt csontig és úgy mérni, vagy alulról, de az csalás.
De őszintén, ez számít ? Ha én akarok valakit, akkor akarom és semennyire sem érdekel mekkora a farka.

Végezetül egy tanulságos történet ebben a témában. Fiatal lány koromban bizonyos okokból eleinte sikeresen kifogtam néhány méretes srácot, és nagyon nem volt hüvelyi orgazmusom, sőt.... Inkább fájt sokszor, semmint jó volt és már kezdtem elkönyvelni, hogy nem vagyok képes a hüvelyi orgazmusra. Járt oda egy tanár szakos srác, nagyon jó alkatú, jóképű, nekem bejött. Akikkel volt vagy csak látták/hallották, azok kicsit kuncogva mesélték, hogy nem jár túl nagy bottal. Volt egy buliféle egy erdei faházban. Ott vele AC/DC számokra hatalmasat tomboltunk, kicsit ittunk is, végül egy ágyban aludtunk, de nem volt semmi. Én ugyan akartam, de azt mondta részeg vagyok és aludjak. Másnap páran ott maradtunk takarítani. A kisbuszba nem fért el mindenki, többször fordult. Úgy igazítottam a dolgot, hogy ottmaradjunk az utolsó fordulóra. Na akkor megtörtént a dolog, immáron józanul. Valóban nem volt nagy farka, de annyira jólesett vele a sex, hogy azóta is emlékszem rá, Mitöbb, vele volt először hüvelyi orgazmusom, amin magam is meglepődtem. Ennyit a nagy méretről.
Nagyobbal nem próbálná? Ugyan miért nem? Én is próbáltam, mert érdekelt. Az más kérdés, hogy a mindennapokban nincs ré szükségem/igényem. De ettől még a próbától nem zárkóztam el.
Az atlag többnyire elég. Az életben általában nem kell annál több. De egyedi esetben kellhet.

De igaza van ravennának. Ha a pasik a farkuk méricskélése helyett a sexuális kultúra méricskélésével töltenék az idejüket, mindenki jobban járna. Mert többnyire nem az számít, hogy mekkora a farok, hanem az, hogy a tövénél kiben folytatódik.
Örülünk, hogy már gyógyul a szíved smile
Nem neki írtam. Az első mondaton kívül a többi nem rá vonatkozik.
Ezt nem teljesen értem, de mivel nem szoktam maszturbálni, így úgysem lényeges.

Viszont, mielőtt félreértés történne, nem azt írtam, hogy én a kicsit szeretem, vagy olyat keresnék. Mindössze csak annyit, hogy a farok mérete és a minőségi sex nem járnak kéz a kézben, nincs köztük egyenes arányosság. Az IQ és a sex minősége közt több párhuzamot véltem felfedezni.
Az sem igaz, hogy minden nő odáig lenne a nagy méretért, bár nyilván sokaknak imponálhat, vagy jólesik. Azt sem tartom valósnak, hogy 18 és e fölött lenne az átlag. Tapasztaltam pár horgásztörténetet a 19 centis farokról ami valójában két ökölnyi volt tehát 16 cm.
Az is jó lenne, ha ez a topik nem azt sugallná, hogy akinek nincs jó nagy, az másodrendű állampolgár és vágjon magán eret mielőbb.
Véleményem szerint a férfiak több problémát csinálnak maguknak a farkuk méretéből, mint amennyi abból a valós probléma. Ha egy nő szereti a férfit, akkor az egész testét szereti, nem csak egy testrészét. Ahol viszont a szeretet egy testrészre koncentrálódik, ott nem beszélhetünk szerelemről.
Ettől persze még lesznek nők, akiknek fontos a nagy vagy vastag méret. Lesznek olyanok is, akik a nagyot kocsiban a vastagot pedig pénztárcában mérik és magasról tesznek a farok méretére. Ha ironikus akarnék lenni, azt mondanám, hogy egyesek szerint azok a nők vannak többen, akik a pénztárcára buknak és mindegy nekik a farok, tehát ebből adódóan eleve nem lehet MINDEN nő farok méret tekintetében megalomán.
Nem kicsi. Mármint fizikai értelmben. Ha én előrehajolok és hátulról történik a behatolás, akár még sok is tud lenni. Hogy egyénileg annak a konkrét nőnek kicsi-e, azt majd ő eldönti, de emiatt ne legyenek koplexusaid, felesleges. Most példálózhatnék azzal, hogy elég sok nő nem képes eljutni orgazmusig hüvelyben, tehát nekik nagyjából mindegy, hogy 13 vagy 18 centi, őket úgyis csiklón tudod csúcsra járati.
A vibrátorom mérete széltében és hosszában is egyaránt 0 centiméter. Tehát ilyen formán valóban a legkisebb.

Nem azt írtam, hogy magamnak a legkisebb farkat keresem, hanem azt, hogy egy jó (akár sex) kapcsolat nem feltétlenül a farok és a mell méreten áll vagy bukik. Én is írhatnám minden alapot nélkülözve, hogy a férfiak 80%-a nemhogy csak komplexusos, de mondjuk mell tekintetében megalomániás. Márpedig, ha így lenne, akkor eléggé el kellene csüggednem, hisz én nem álltam kétszer sorba, amikor a mellet osztották, sőt, valójában csak egy félszer állhattam ott, legalábbis ez jut eszembe, ha a tökürbe nézek. Ez az apró tény viszont alighanem elég keveseket gátolt a velem való ismerkedési próbálkozásokban, mint ahogyan én sem azt kértem az első randin, hogy lökje ki az asztalra a bránert, had illesszem rá a colostokot.
Ezen felül a saját tapasztalatomat is bátran elmondhatom, miszerint a nagy magyar átlag 14-16 közt leledzik. Ami ezek felett van az sok esetben a horgásztörténetek kategóriájába sorolható.
Volt nekem pasasom, aki magát 17 centisnek titulálta, és szerintem alig haladta meg a 14-et., 15 biztosan nem volt. Hidd el, pontosan tudom, mekkora egy araszom és az öklöm mérete, így elég jól tudok viszonyítani.
Az, hogy ez a pasi lényegében semmire sem jutott velem, sokkal inkább köszönhető a nagyzási hóbortjának (röviden az arcának) semmint a farka méretének.

Uff, én beszéltem!
a nők 80% a péniszméretét illetően megalomániás

Szerintem meg a pasik 80%-a kisebbségi komplexusos ...
Nálunk kifejezetten gyakori. Persze nem alszunk ténylegesen. Akkor fordul elő, amikor este túl fáradtak vagyunk a szexhez. Sok esetben éjjel kb egyszerre ébredünk fel arra, hogy mocorog bennünk a vágy. Én ilyenkor általában szexuális tartalmút álmodom, úgyhogy az előjátékon túl vagyok. Vagy én nyúlok hozzá félálomban, vagy ő hozzám, és ha van hajlandóság, akkor már fordulok is féloldalra háttal neki. Ő pedig beteszi. 5 perc és végünk van. Sokszor abban a pózban el is alszunk úgy, hogy még bennem van. Olyankor szinte zuhanok az álomba.
Sajnos utána hajnalban sokszor érzem a hideg ragacsot közöttünk, ami kellemetlen. Másnap mindig új ágyneműt kell húzni. buck
Érdekes, hogy milyen sokan fent vannak itt éjjel egykor ... és pláne kik ….

Ahány ember annyiféle vélemény. Látogató tipikusan férfi módon nyilvánul meg, ráadásul a téma szerinte alapvetően arról kellene, hogy szóljon, hogy „nélkülem dugják meg az asszonyt”. De a fórum címe nem ez.
Ezen kívül többen és többször kérték már itt, hogy nők is nyilatkozzanak meg a dolog másik oldalát megvilágítandó. Mindösszesen ez történt. Egy nő véleménye akkor is női, ha netán férfi tolmácsolja. A Nők Lapja postája pedig azért olyan népszerű és sok rajta az írás, mert bizonyára a nőknek többnyire női agyuk van és nem férfi. Férfi szemmel pedig biztos nyafogós és sírós, de hát a nők java része már csak ilyen.
Nekem egy harmadik nem műfasz, hanem igazi. Műbránerem sincs is és nem is vágyom rá, mert valami rideg műanyag. A szopásban pedig nekem nem csak az a jó, hogy tudom, hogy a másiknak jólesik, hanem egyszerűen izgató, hogy a farkát a számba veszem. Én azután is szívesen szopnám még, amikor már elélvezett, pedig tudom, hogy az neki olyankor már nem jó, sőt kellemetlen, mégis szopnám.

Amit viszont az elején leírt a férfiak motivációjáról, az vitán felül állóan nagyon találó. De ettől még vannak/lehetnek olyanok, akiket mégiscsak érdekel a női oldala a dolognak.

Fogadjuk el, ha másnak más a véleménye, nem lehetetlen, hogy vannak, akik kíváncsiak rá. Nem attól lesz valakinek igaza, hogy hangosabban és többször mondja, mint mások.
Én nem mondtam, hogy egy nőnek feltétlenül szerelmesnek kellene lenni a harmadik pasiba. De abban biztos vagyok, hogy ha már a dolog elkezdése is nehéz neki, akkor biztosan nem abba a fajtába tartozik, akinek mindegy, csak farok legyen. Ha nincs meg az a fajta szimpátia, (ami szerintem egyfajta érzelmi reakció) akkor a dolog nem fog, vagy nem úgy fog sikerülni, ahogy szeretnétek.
Abban egyetértek, hogy ez az érzelmi küszöb mindenkinél más. Nálam magas. Szerintem az említett hölgynél sem alacsony, mert különben nem itt kérnének tanácsot, hanem már belevágtak volna.
Abszolút meg tudom érteni a feleségedet. Nem akarom azt mondani, hogy nekem még sosem volt olyanom, hogy egy óra ismeretség után ágyba bújtam pasival. Volt, de ott én választottam ki a pasit a magam számára, aztán felhívtam magamra a figyelmét. Magyarán megkívántam a pasit és úgy alakítottam a dolgot, hogy ágyba vigyen. De előbb megkívántam én őt, nem pedig az történt, hogy ott egy pasi, nosza kívánd meg.
Ha a férjem hazaállítana akár egy ismeretlennel, akár egy olyannal, akit már fotóm láttam, nem hiszem, hogy 100 %-ig képes lennék odaadni magam, ha egyáltalán képes lennék bármire is. Ha azt akarja, hogy igazán élvezzem a dolgot, akkor hagynia kell, hogy válasszak olyat, akit tudok és fogok is kívánni. Nekem a gépies dugás nem megy. Azért, hogy elmondhassam: voltam két pasival egyszerre, vagy épp azért, hogy a férjem kedvére tegyek látszólag, nem hiszem, hogy belemennék.
Válasszon ő olyat, akit ő szeretne. Te pedig fogadd el, mármint, ha nem végtelenül unszimpatikus. Az sem nagy gáz, ha előtte kettesben találkoznak hangolódni, ha az garantáltan nem végződik az ágyban. Azt azért tartsd meg magadnak, hogy ott legyél.
Mit érzünk?

Én az elsőnél kíváncsiságot éreztem. Eleinte én is inkább csak elvárásból csináltam pasinak az orált, mígnem jött egy pasi, akiért odáig voltam és vele valóban jólesett. Aztán belejöttem mással is smile
Ezt követően történt, hogy véletlenül rányitottam fiúkra, akik pornót néztek, épp 2 pasi gyömöszölt egy nőt. Nem sokat láttam belőle, de megmozgatta a fantáziámat.
Még aznap este diszkréten, de kikezdtem az egyik pasival, aki akkor ott volt videózni (Z). Pontosabban, hagytam legyeskedni magam körül, mert már egy hete azt csinálta. Kinéztem egy másikat is, aki néha ezzel a pasival volt (Sz). Kicsit ittam is, nem tagadom, józanul nem ment volna. Mondjuk egy pohár pezsgő nem sok, de nekem épp elég volt akkor is és most is elég lenne  Z-vel könnyű dolgom volt. Ragadt rám, mint a bélyeg.
Sz viszont, amikor látta, hogy Z-vel vagyok, folyton le akart lépni. Így aztán vele többet kellett foglalkoznom, hogy maradjon. Ez az esti diszkón volt. Végül igyekeztem kettejükkel együtt táncolni. Aztán valami mondvacsinált okkal felkísértettem magamat a szobánkba.
Ott aztán elkezdtem kihívó lenni. Sz persze megint le akart lépni. Így aztán megint vele kellett foglalkoznom, hogy maradjon. Z szerintem már ekkor tudta, hogy mire megy ki a játék, hisz ő látta a videót, meg belevalóbb is volt. Ezért belekezdtem Sz-szel egy kis smárolásba és smacizásba, közben a kezemmel intettem Z-nek, hogy jöjjön ő is. Ebből lett egy kis kavar. Sz majdnem elment, de végül meggyőztem, hogy én érdekesebb vagyok annál, mint ami kint van. Ennek nyomatékául elkezdtem levetkőzni.
Akkoriban még az anál majdhogynem ismeretlen volt, így szopás, nyalás és dugás váltakozott. Én irányítottam az egész eseménysort. Várakozáson felüli intenzív orgazmusaim voltak. Nyalástól pl. csak egyszer tudok elélvezni alapesetben. Utána már csak dugástól. Na aznap kétszer elmentem nyalástól. A dugás sem akármilyen volt, miközben a másik srácot szoptam. Nem is bírták sokáig. Előbb egyikük élvezett a számba, aztán a másik. Az egész nem volt több 20 percnél. Én mondjuk még bírtam volna, de így is frenetikus volt. Igyekeztem, hogy nekik is az legyen. Akkoriban volt sláger ha a nő hagyta, hogy a szájába élvezzenek. Hát hagytam, hagy örüljenek neki.  meg vágytam is rá.
Ők teljesen kiütötték magukat. Én viszont visszamentem táncolni 
Utána tartott még jó másfél évig, ha nem is folyamatosan.
Tehát lényegében én nem érzelmi alapon, hanem pusztán kíváncsiságból és erős szexuális túlfűtöttségből próbáltam meg. Meg persze felelőtlen is voltam 
A második próbálkozás sokkal később volt, és ott teljesen másik voltak a mozgatórúgók. Érettebb is voltam már.
Azt majd máskor elmesélem.
Tehát összefoglalnám. Herceg feleségét nem dugta meg senki, tehát a története nem idevaló. Így aztán a folytatását vagy az ezzel kapcsolatos vitát helyzzétek légyszíves át egy olyan topikba, amibe beleillik. Legyen az vita topik vagy épp a hármas szexxel kapcsolatos tapasztalatokat megosztó, neadjisten a Tolkien topik.

Itt pedig nagy figyelemmel várjuk alezredesünk beszámolóját, mert az viszont idevaló.
A másik topikkal kapcsolatban megfogalmazódott kételyeimet igazán akár ide is kivetíthetném. Még egy sima kukkolás is elég komoly bizalmat követel meg helyzettől függően. Nem arról van szó, ha valaki távcsővel figyel 150 méterről, hanem arról, ha közvetlen közel van valami elhagyatott helyen.
Egyfelől készíthet fotókat és videót, amit feltéve valami videómegosztóra igen kényelmetlen helyzetbe hozhat embereket.
Másfelől sosem lehetünk teljesen biztosak egy vadidegen szándékaiban.
Előkaparom már ezt a témát, hogy a férfiaknak legyen hová megírni, hogy hogy dugtak más párjával...
Halkan és tényleg csak úgy súgva mondanám, hogy ide főleg annak kellene élménybeszámolót írnia, akinek a párját bevonták a közösbe.
Kitalált önreklámokat ha jól gondolom másik topikban illene feltenni.
Hogy ez valóságos-e vagy sem, azt nem tisztem megítélni, számomra nem igazán életszerű, de attól akár igaz is lehet.. Persze minden eset más, de nálunk még nyomokban sem hasonlított erre a dolgok folyása.
Kicsit hasonlít a mi egyik sztorinkra. Elmentünk szexelni a természetbe, valami jól eldugott helyre. Árkon boktron tekeregtünk, a bokám kibicsaklott és 100 csikarást szereztem, meg 300 szúnyogcsípést. Mikor találtunk egy megfelelőnek ígérkező helyet és belekezdtünk, akkor derült ki, hogy a túlparton valami üdülő vagy mi van és egy tucat ember sétálgat ott vacsora után. A semmi széléről indulva eljutottunk a semmi másik végére. Na azzal be is fejeztük az ilyesmit.
Nem akarok dako védelmére kelni, mert valóban kissé alpárira sikerült a beírása, viszont nekem kb hasonló kicsengésű gondolataim voltak a hsz elolvasása után. Nevezetesen arra gondoltam: Érdekes milyen sokan írnak arról, hogy a "volt feleségemmel" kipróbáltuk. Talán nem véletlen ...

De tegnap semmi időm nem volt és csak ezért nem írtam be.
Kedves Enigma!

Töltöttünk fel újabb sorozatot, hogy elmondhasd mennyire nem én vagyok azokon sem. smile Azt is elárulom neked, hogy a két sorozat közt nem 1 év telt el, hanem majdnem 10. Valamint elárulom, hogy aki hirtelen felszed X kilót, aztán leadja, annak igenis megereszkedik a melle. Sőt, elsősorban a melle ereszkedik meg sajnos.
Ezen kívül közlöm, hogy majdnem 18.000 pontom van, amit ha kell, neked adok.

smile
Volt rá némi próbálkozás, igen.
Mert nem mer eljönni a randira. Eltőnik, amikor tel.számot kap, stb.
Én úgy gondolom, hogy ezeknek a többsége egyszerűen nős. Addig, amíg elvi alapon lehet beszélgetni a jövőről, addig bátrak, stb. Jólesik álmodozni a mézes csupor mellett "majd csak összejön valahogy" elképzeléssel. Viszont amikor ténylegesen ott állnak a kapuban, akkor jön a pánik:
hogy mi lesz, ha kiderül,
meg rájön a feleségem,
meg mi lesz, ha akkor hívnak, mikor pont otthon vagyok, aztán kiderül hogy nős vagyok
stb.
Persze van aki nem nős, csak szimplán megijed.

Szóval álmodozni mindenki szeret.
Nos, nemsokára beszámolok róla, hogy milyen. Ugyanis nem csak fotókat hoztunk haza a külföldi nyaralásról, de egészen biztosan hárman jöttünk haza a két jeggyel smile
Jelenleg egyébként ugyanolyan. Belül én érzem, hogy más vagyok, de a külsőmön ez nem változtatott semmit.
A környezetemben van két nő is, aki rendívül jól néz ki, pedig az egyik 45 a másik 46 éves múlt. Nemrég egy 24 éves ismerősöm érdeklődött élénken a 45 éves után. Mondtam neki, hogy majdnem az anyja lehetne, de azt mondta, ki bánja állati jó nő. Viszont ismetrek olyan 35 éves nőt aki meg sem közelíti ezt a két negyvenest. Kinéz vagy ötvennek. A férjem munkahelyén a sztár a 37 éves 3 gyerekes anyuka, miközben dolgozik ott még vagy 5 huszonéves nő is.
Szóval nem minden a kor.
Tegnap találkoztam egy volt szomszédommal, aki szemben lakott. Bevallotta, hogy azért vett magának távcsövet, hogy engem kukkolhasson otthon este. Akkor egy társasház tetőterében laktam és mivel a szemközti házak jó messze voltak (legalábbis szabad szemmel) nem sokat törődtem azzal, hogy behúzgáljam a sötétítőt, ha égett bent a villany. Reggel és este meztelenül szaladgálok a lakásban vagy öt percet, mire felkerül a ruha és a smink vigyor2 . Ő ezekre az idószakokra specializálta magát, főleg a téli estéken. Mondtam neki, hogy egészségére. vigyor2
Igen, nagyon kell a kölcsönös bizalom és szeretet, valamint nagyon oda kell arra figyelni, hogy a női agy másképpen működik, mint a férfi agya.
A mi esetünkben engem épp úgy megviselt az első alkalom, mint a férjemet. Nem arról van szó, hogy utólagosan végképp megbántam, de hetekig bujkált bennem az az érzés, hogy megcsaltam a férjemet. A második alkalom igen nehezen jött az első után. Aztán belerázódtunk.
Aztán ki is rázódtunk belőle, mert most mindketten úgy érezzük, hogy csak és kizárólag egymásra van szükségünk.
Van még egy típus ezek létezők is, párok is, csak elképesztően rámenősek. Ők azok, akik már holnap találkozni akarnak és kikötik, hogy ha már ránk szánnak 2-3 órát, akkor ők már rögtön párcserét is akarnak. Vagy jellemzően: "Ha már utazunk 100 km-t akkor már dugjunk" típusú hozzáállás. Számunkra ez nagyon taszító volt az elején.
Persze érthető, hogy nem akarnak fölösleges köröket futni, csak így nagyüzemi párcserélőknek tűnnek és ellenkező hatást értek el, legalábbis nálunk. Rutinosabbaknál ez biztos elfogadhatóbb.
"Név és arc nélkül a nők választhatnának, úgy, hogy a fasziknak csak a farkuk látszana, tuti, hogy 100% a legnagyobbat választaná. "

Elég szomorú, ha a férfiak ezt gondolják minden nőről. Nem tudhatom persze, hogy ebből mennyi a tapasztalat és mennyi a saját fantázia, de ezek szerint valamennyi tapasztalat mégiscsak van mögötte.
Én nem választanék magamnak pasit egy farok fotó alapján, mert sosem lehet tudni kiben folytatódik. Kíváncsi vagyok, hogy te egy mell fotó alapján választanál-e nőt magadnak. Mi van, ha a nagy mell jó nagy hassal, hurkás combokkal és hályas s...gel párosul? Vagy ha a szép, formás mellhez rossz fogú, ápolatlan nő tartozik?

Talán, ha lenne két kiköpött egyforma ( jellemben is!!!) iker pasi az egyik 13, a másik 18 centis farokkal , talán a nagyobb farkút választanám. De ez sem biztos. Akkor is lehet, hogy a jobb illatút (pacsuri nélkül) választanám, vagy épp azt, aki pisilés után megmossa a farkát...
A méret az egy olyan 12-től nagyobb szám, ami ahhoz a pasihoz tartozik akivel a nő ágyba akar bújni. Ez a hosszútávú alapeset.
Van ennek a fordítottja, amikor a nő keres egy 18-nál nagyobb farkat, ami egy tetszőleges, de az ördögnél egy fokkal szebb fickóhoz tartozik. Ez a rövidtávú alapeset.

Érzelmi kapcsolatnál az ilyen típusú méricskélésnek nincs akkora jelentősége.
Ha a farkad kell neki, akkor kevés leszel, ha viszont te magad, akkor koránt sem biztos.
Ki írt itt olyat, hogy neki a kicsi kellene? Egyszerűen annyit írtunk, hogy a 20 nem átlagos és hogy a méret nem minden.
Attól, hogy valami nem ritka, még nem biztos, hogy jó. A zsebtolvajlás sem ritka mégsem vennéd a védelmedbe.

Engem különben nem érdekel, ha Pityke vagy más döngeti az anyósát. Azzal magát minősíti nem engem. Én akkor is izomból vágnám pofán a leendő vőmet, ha rámpróbálna. Az lenne a minimum, hogy álmában kiherélem.

Nem akarok vitát indítani belőle. Részemről befejeztem.
Nem mintha én nem ismernék olyan negyvenes nőt, aki sokkal jobban néz ki, mint a huszonéves lánya, de ez a topik úgy gusztustalan, ahogy van. Már megbocsi.
Ha énhozzám egyszer így jönne a vőm, az a minimum, hogy eltörném a hátán a hólapátot, a fűnyíró nyelét meg az összes ablaktáblát. Utána felképelném és ráuszítanám a kutyát. A lányomat nemkülönben felpofoznám, hogy hová tette a szemét a hülye picsa.
A férjemnek volt egy kolléganője, ahol pont ez történt, a férj összejött az öreglánnyal. De ott a férj 20 évvel idősebb volt a feleségénél!!!! és az anyukának volt kortásra. Még bírósági ügy is lett belőle, mert anyuka igyekezett keresztbe tenni a lányának. Na azt a szottyadt vén picsát is szembeköpném.

Off, vagy Uff vagy mivan ...
Ha te tudnád, hogy én mennyire nem vagyok egy főnyeremény... A férjem szerint gyakran csak egy hisztis picsa vagyok. Márpedig ő elég közelről ismer. circling

Erre akartam kilyukadni én is, hogy ahány ház, annyi nyalás és aki egyvalakinél jó, az lehet, hogy másnál nem válik be, hiába hisz magáról bármit. Főleg, ha nincs köztük kommunikáció.
Olyan tág fogalom ez a "jól tudok nyalni" vagy "jól tudok szopni". Volt pasim, akit olyan durván kellett szopni, hogy fájdalomköszöbön rég túl voltunk szerintem. A másikhoz meg jó nyálasan kellett csak lágyan hozzáérni. De honnan a fenéből kellett volna ezt nekem magamtól tudni, ha nem mondja???
A durvát nem szerettem, mert nekem sem esett jól, sokáig tartott, és a végén úgy a torkomba nyomta, mikor elélvezett, hogy majdnem hánytam. A lággyal meg néha az a baj, hogy akaratlanul a hévtől feltüzelve kissé erősebben csinálom és az neki nem jó.
Akkor én most nem tudok jól szopni? circling
Valamennyire természetes, hogy számít a méret. De kb. csak annyira, amennyire egy női mell mérete. Vannak pasik, akiknek könnybe lábad a szeme egy-egy nagyobb mell láttán. Nőkről is el tudom, hinni, hogy sikongatnak örömükben egy nagyobb dákó markolászása közben. Ha formás, akkor látványnak sem utolsó én is azt mondom. De önmagában ettől nem lesz tartós egy kapcsolat és nem is tekinthető ez átlagosnak. A kérdés pedig az, hogy mi az átlagos. A tunáziai tengerpart négereinél mint tudjuk a 20 centi az átlagos. circling
de nekünk nincs tunéziai tengerpartunk.

u.i.: Háromszor voltam Tunéziában, mindössze egy négert láttam, ő volt a DJ a szálloda disco-jában. Sajna nem láttam a bránerét. circling
Melyiktek engedett és aztán bánta meg?
Az egyik Call Centeres lány palija nigériai és 13 centi a micsodája. Vele kalpcsolatban mindenkit ez érdekelt a lányok közül. Ennyit az afrikai átlagokról.
Teljesen egyetértek gombóczkával. A legjobb élményeim nekem is a "statisztikai átlagokkal" voltak. vigyor2

De sajnos hozzá kell tennem, hogy én is ismerek sajnos nem egy nőt, aki egyértelműen méretre megy. Többször kijelentette már, hogy őt 18 alatt nem érdekli pasi, és nem az életkoráról beszélt. Elvált, a mostani pasija közvetve a főnöke. Kérdeztem, hogy: szereti? A válasz az volt, hogy jó, mert vesz ezt-azt, meg elviszi ide-oda. Nem kérdeztem meg mégegyszer, hogy szereti-e.
Igen, az ilyen szerintem is szánalmas.
"mert az éppen akkori kretén pasija rábeszélte"

Az agyament volt szomszédlány is hasonlóan járt. A kretén pasija rábeszélte, de elegendő pénzt már nem adott hozzá. Bár végül összegyűlt a szükséges összeg, látványra szép is, csak épp azóta a melle teljesen érzéketlen. A csajszi nincs még 30 és nem is szült. Mondtam neki, hogy az agyát kellett volna megműteni.
Itt páran úgy írnak, mintha eleve eldöntött tény lenne, hogy nős pasival jobb a sex. Szerintem lehet benne izgalom a tiltott gyümölcs okán. Lehet az is, hogy valakinek már unalmas otthon és belevág egy ilyen dologba és az újdonság okán jobb, mint otthon. De könnyen elképzelhető, hogy az általam unt férjem pont ugyanolyan jó szeretője valaki másnak titokban.
Én nem gondolnám, hogy egy nős pasi jobb szerető lenne. A jó szerető az jó szerető, akár nős, akár nem.
Ráadásul ként embernek egymásra is kell találnia ahhoz, hogy igazán jó legyen a sex, mert attól, hogy X jó szerető a számomra, még nem biztos, hogy más nő számára is az lesz.
Én nem érzek és nem is tapasztaltam összefüggést a kettő közt. Amikor nős pasival voltam, állandóan utazgattunk. Nyilvánosan csak 100 km távolságon kívül mutatkoztunk. Van a bujkálásban is izgalom, meg abban is, hogy hazafelé az úton megkívánjuk a szexet és egy földúton a vízmű szivattyúháza mögött oltári nagyot szexelün. Aztán nevetünk azon, hogy épp hogy felöltöztünk, már jött is arra egy traktor permetezővel. Ez izgalom és jó. Ez szép élmény, de nem azért volt szép, mert nős volt a pasi.
A pasik nagyobbik fele meg dinnyényi mellekre esküszik. Aztán nézzük már meg hogy hogy néznek ki azok a nők, akiknek ekkora (természetes) melle van. Valahogy senki sem akar velük az utcán kézenfogva andalogni. Csoporttársam közül is volt olyan, akinek oltári nagy melle volt. Ki is rakta mindig. Csorogtak is rá a pasik, mégis engem hívtak randira, pedig nekem hozzá képest nincs is mellem.
Egy negyedévig volt szerencsém egy 21-22 centis fütyköshöz. Ez valóban akkora volt, nem csak mondták. A barátnőim meg ájuldoztak, hogy hú milyen jó lehet. Mondtam is nekik, hogy ha két hétig minden nap lenne benne részük, el is menne a kedvük az élettől is, nem csak a szextől. Eleve fájt a behatolás, orgazmus környékén pedig gyakran tett olyan mozdulatot, amitől azonnal lement a libidóm nulla alá.
Nem azt mondom persze, hogy minden nő így van vele, de az sem igaz, hogy a nők túlnyomó része a nagy szerszám után vágyakozna. A többség, ha komolyan gondolja, akkor a pasi után vágyakozik és nem a farka után.
Különben nemrég írtam is az ismerős csajról, aki a nagyra vágyott. Ő is megkapta. Neki is elég volt belőle. Pedig ő aztán igazán akarta, nekem meg csak véletlenül jutott belőle.
Furcsa, hogy (állítólag) nő létedre épp egy nőt kívánsz megvédeni. Egyébként pedig külalaktól függetlenül kinek a pap, kinek a paplan.
Én azt nem értem, hogy mi a fenének kellene neked ebben tevőlegesen résztvenni? Ne nyúlj a másik lányhoz és kész. Nézheted őket vagy csinálhatod a pároddal. Ebben az esetben max a nézésed adhat okot féltékenységre.
Egy dolog, hogy hányszor szeretek, más dolog, hogy hányszor van rá módom. Senki nem vádolhat azzal, hogy ne szeretném a szexet, de ha fárasztó napjaim vannak egyfolytában, akkor akár 3 napot is kihagyunk egymás után. Aztán hétvégén kipihenve magunkat reggeli után, tízórai után, ebéd után, uzsonna után és vacsora után ...
Hidd el, hogy az elég is mindenre. Ezen kívül itt nem az a kérdés, hogy ki mennyivel "dicsekedhet", hanem az, hogy mennyi az átlag. Mérések és nem dicsekvések alapján Európában az átlag 12,5 és 14,5 között mozog országoktól függően. Ezt valóban lemérték centiméterrel és nem bemondásra ment.

Ismerek egy lányt futólag. Oda van/volt a nagy farkakért. Vizuálisan teljesen bele volt szerelmesedve. Aztán egy normális orgazmusa sem volt nagy farkú pasikkal. Nagy felhajtás, mégnagyobb várakozás és a lánynak nem volt jó, fájt. Aztán megállapodott egy teljesen átlagos farkú srác mellett, mert vele volt jó a sex. Ezt a sráctól tudom, a párjától.
A farok méret pont annyit számít, mint nőknél a mell méret. Szerintem 12 centi felett alkalmas arra, hogy betöltse a szerepét.
Én is olvastam arról, hogy a fitymában is vannak a nemi örömérzésért felelő idegvégződések, így elvben jobban izgatható ha nincs körülmetélve. Azt is olvastam, hogy a körülmetélt férfiak nagyobb arányban melegek. vigyor2
Ez is egy statisztika.

Bizonyos éghajlati tényezők és higiéniás lehetőségek/szokások esetén biztosan hasznos. Nálunk viszont minden boltban lehet szappant kapni.
Ajánlom figyelmedbe az első sorozatom harmadik képét és a második sorozatom utolsó képét. A jobb karomon összehasonlíthatod a szeplőket te ultra okos.
Nem zavar, ha nem tetszenek a képeim, valószínűleg nem is szeretnék neked tetszeni, de legalább láss, ne csak nézz!
Az egyik legizgalmasabb volt azon az estén (már persze a karzati aktust leszámítva) az, amikor a kocsitól sétáltam vissza az épület felé. Nem volt rajtam bugyi és a hűs szellő érezhetően játszadozott a lábam közt. Olyan meztelenség érzetet kölcsönzött. Számban pedig benne volt még a férfi édes gyönyöre. A bejáratnál elvettem egy pezsgőt, és azzal a kezemben sétáltam végig az aulán. Pezsgővel, számban némi spermával és bugyi nélkül, miközben a puncim érzékien bizsergett még. Mindez akkor olyan rendkívül kurvásnak hatott. Már csak egy hosszú szipkás cigaretta hiányzott meg az, hogy kissé fel legyen szaladva a harisnyám. vigyor2 Megálltam a bejáratnál benéztem a tömegre és kiittam a pezsgőmet. Közben arra gondoltam, hogy titkon egy ribanc vagyok és mint ilyen itt akarok valahol dugni mindenki szeme láttára mégis titokban. vigyor2
/ 3 oldal
/ oldal   Összesen: 121 hozzászólás, Listázva: 1-50

Lillus

Lillus Nem:

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2009. augusztus 27.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!