/ 3 oldal
Hozzászólások
Beleolvastam, de az nekem sok, ne várd el, hogy elolvassam. ejnye1

Azt mondta a párom, hogy ő nem bisex, pusztán csak izgatja a látvány. Egyrészt szereti igazolva látni mások által is, hogy jó nőt választott, másfelől egy kis féltékenység gerjed benne, amitől sokkal jobban kíván, és mivel felfokozottabb, nagyobb az orgazmusa is. Azt mondta, amit te is írtál, hogy őt két nő csak akkor érdekelné, ha azok egymással is foglalkoznának, mert az szerinte szép és izgató. Mivel én erre egyáltalán nem lennék képes, így nem forszírozza. Kértem, hogy rangsorolja, melyiket szeretné jobban. Azt mondta a 2 ffi 1 nő felállás sokkal jobban izgatja. Nincs okom kételkedni az őszinteségében.

Tehát abszolut nincsen erre recept. Én már mondtam neki, hogy az egyensúly jegyében keressünk párt, majd csak elviselem valahogy, majd jóképet vágok hozzá. De ő maga mondta, hogy nincsen rá szükség, nem azt akarja, hogy félévente új párossal osszuk meg az ágyunkat és nem is vágyik másik nőre. Arra az izgalomra vágyik, amit akkor él át, amikor látja, hogy a másik férfi belém hatol. Meg arra a látványra, amilyen én vagyok akkor, mikor ketten vannak bennem.
Ha ilyeneket olvasok, meg fog változni a véleményem a férfiakról jó irányba smile Eddig azt hittem, hogy a többségük egy fallokrata önző dög smile

Valószínűleg szerencsém van. Nálunk sosem került szóba komolyan az, hogy legyen ott egy másik nő is akárhány fickó társaságában. Még a +1 pasi ötletét sem én vetettem fel, de ha már felvetődött, akkor én forszíroztam, hogy legyen is. vigyor0 Viszont még csak nem is közösen, hanem én egymagam választottam ki a harmadikat.
Eleinte csak célozgatott rá, hogy tetszik neki, mikor más pasi néz engem az utcán, és hogy utána milyen jólesik neki velem sexelni. Aztán kibökte, hogy az is jólesne neki, ha látná, hogy valami pasi testközelből odáig van értem. Kérdeztem, hogy nem zavarná, ha símogatna, esetleg többet is csinálni. Azt mondta nem. Sőt, izgatná. Egy hétig rágódtam a mondatán, aztán már én kérdeztem rá, hogy ugye ez nem azt jelenti, hogy ő is akar egy másik nőt. Azt mondta, hogy nem. Én ezen is rágódtam egy hetet. Ekkor szembesültem ilyesmivel először. Mármint, hogy a szerelem is lehet ilyen, nem csak a szexkapcsolat. Beszéltünk róla utána. Azt mondta, amit én is gondolok, hogy egy nő bőven ki tud elégíteni két pasit is, míg szerinte a fordítottja nem feltétlenül igaz.
Az első alkalom olyan volt, amilyen. De mondjuk a harmadik után azt mondták mindketten, hogy minőségi ugrás volt az 1+1 felálláshoz képest. Konkrétan egy "tüzelő szuka" voltam mindkettejük szerint. Ez nem azt jelenti, hogy 1+1 ben nem vagyok jó, hanem azt, hogy ilyennek még nem láttak, pedig mindkettő ismert 1+1 -ből.
Szerintem 2nő 1 ffi felállásban marha ideges lennék, miközben baromira unatkoznék. Hiába mondja azt egy pasi, hogy ő két nővel is elbír. Az, hogy órákig képes reszelni aztán a végén van egy vagy két nyúlfarknyi orgazmusa az nem mérhető ahhoz, hogy nekem alapből is van 6-8, két pasival meg a duplája. Szóval az nem ugyanaz a kategória. Márpedig nekem kifejezetten élvezetet jelent érezni a pasit elélvezni. Közben többynire én is elélvezek.

Szóval, ha a pasik nem igénylik, akkor ez szerintem nem önzőség.
Beneveznék én is a "gyökér önzők" táborába. Engem is zavar ilyen helyzetben egy másik nő. Ez van. Próbáltam ellene tenni, de csak rosszabb lett. Én is csak az esélyegyenlőség miatt javasoltam, próbáltam korrekt lenni, de be kell látnom, hogy tévedtem. Nekem nem megy.
Viszont másik oldalról meg vannak így elégedve, amennyire én tudom maximálisan. Egyiken sem vágynak egyszerre több nőre. Tehát nálunk ez az állapot közös megegyezés alapján állandósult.
Ami nagyon nem megy, azt nem szabad erőltetni, mert romboló hatású.
Jól érzed. Direkt van. Próbáltam igazodni a hely szelleméhez írás közben. De nem tartalomban, hanem stílusban.
Annyira akartam, hogy a számba élvezzen. De ő nem akarta. finom Felállított, mögém állt és ráhajoltatott a fénymásolóra. Belémtolta a farkát. Nagyon jó volt. Símogatta a mellemet közben, meg a combomat markolászta. Olyan jó volt, hogy egy halk reccsenéssel megadta magát az egyik tálca. Letört. De a kedvünk nem tört le. Átfordított az asztalra és ott folytatta. Éreztem, hogy újra el fogok élvezni. Úgy is lett. Aztán éreztem, hogy ő is akar. Megállítottam, mert akkoriban nem védekeztem sehogy. Áthúztam a fejemhez és bevettem a farkát. Talán ha négyet mozdult sokat mondok és már éreztem is, hogy a meleg sperma elönti a számat. Lenyeltem, életemben először. Kaparta ugyan a torkomat, de jólesett. Mellém rogyott az asztalra. Összebújtunk. El is aludtunk. Arra ébredtem fel, hogy fázom. Felöltöztünk, hazavitt.
Persze nem ez volt az utolsó, csak már nem tördeltük utána a fénymásolókat wink Sokmindenre ő vezetett rá, ami a testemmel kapcsolatos.
A kollegiális viszonyra is jó hatással volt. Nem volt ugyan a főnököm, de ha el akartam intézni valamit, nem kellett feljegyzéseket írogatnom, meg szolgálati utakat bejárni. Elég volt egy telefon, vagy egy e-mail, vagy néha egy cinkos kacsintás és egy mosoly...
Megígértem, hogy írok ide, ha lesz időm. Most szakítok rá smile
Tehát huszas éveim elején gyakornokként kerültem egy céghez. Nyilván, mint fiatal nőre rámindult a férfiak kétharmada kortól függetlenül. Majdnem mindegy volt, hogy nézek ki, mert ugyanez történt a kicsit duci és nem túl szép másik gyakornokkal is. Szóval a pasik nagy része nyomult, ki intelligensebb módon, ki kevésbé. De nem mindenki. Nekem azok tűntek fel jobban, akik nem smile Volt köztük egy nagyon jóképű középkorú fickó, nevezzük T.-nek. A közvetlen kollégám egy 35 éves rendes pasi volt. Tőle tudtam meg, hogy T most lesz negyven. Szó szerint megdöbbentem, mert fiatalabbnak nézett ki, mint a 35-ös kollégám. Aztán sportnap volt a cégnél. T volt az úszó váltó egyik tagja. Engem is kivittek a gyakorlásra/előválogatásra, megnézni, hogy úszom. Akkor vettem először észre, hogy megnézett. Igaz én is őt. finom Nem egy kigyúrt izomköteg volt, de láthatóan izmos, sörhas nélkül, nagyon arányos testtel. Jól nézett ki, még az ottani huszas-harmincas pasik között is. Utóbb kiderült, hogy korábban úszó volt és rendszeresen csinálja mind a mai napig, valamint úszást oktat. Szóval karban tartja magát. A lényeg, hogy jól megnéztük egymást. Aztán ő edzett minket, akik bekerültek a váltóba. Akkor tanultam meg normálisan úszni. crazya Aztán egyre többet beszélgetünk, edzés után haza vitt, stb. érezhetően kerestük egymás társaságát, de csak diszkréten. Jó volt a közelség. A sportnap záró buliján táncoltunk is. Ráadásul táncolni is tudott. De ott már bizsergett a levegő közöttünk. ha ott alkalmom adódott volna rá ... de nem adódott. Kimentünk ugyan sétálni de mire megérett a helyzet, addigra odajött két félrészeg kolléga.
Pár hétre rá túlóráztam, mert másnapra határidős volt valami. Ki kellett nyomtatnom. A nyomtató a fénymásoló volt ami nem a szobákban volt, hanem egy külön helységben a folyosó elején. Azt hittem egyedül vagyok. Besétáltam érte, lehajoltam és kivettem a gépből. Ahogy megfordultam pont akkor ért be, és ott ált előttem, egy lépésre tőlem T. A hajlástól az arcomba hullott a hajam. Felemelte a kezét és kisimította az arcomból a hajat. Aztán lépett egyet felém, éreztem, hogy csókolózni fogunk. "Meg fognak látni" rebegtem. Azt mondta biztosan nincs itt senki, mert minden kulcsot leadtak már. De már az sem érdekelt. Lecsókolta rólam a ruháimat. Én egyszerűen csak letépkedtem az övét. Ott egy perc alatt szerelmes lettem. Rátett az asztalra és ahogy csókolgatott izzott a testem. Még soha nem esett olyan jól. Mindenemet végigcsókolta, néha belemarkolt a fenekembe. Aztán a lábam közé hajolt, és kb 2 perc alatt elélveztem. Utána azonnal belenyomta a nyelvét a hüvelyembe. Újabb megdöbbentő orgazmus. Előtte sosem volt még hüvelyi orgazmusom. Elaláltam, de izzottam is. Be akartam kapni a farkát. Ezen magam is csodálkoztam, mert előtte inkább azért csináltam, mert a pasik "elvárták". De itt most én akartam. Letoltam a nadrágját és tövig bekaptam. crazya
Ez így van. Ezt majdnem lehetetlen befolyásolni. Másfelől én kicsit szerelmes is akarok lenni a harmadik férfibe is, mert akkor esik igazán jól a szex. Ha nem így lenne, akkor valóban a farkát méregetném, hogy mekkora, meg stb.
Én továbbra is azt mondom, hogy az ideális farok az formás, tehát jó ránézni, jó megfogni; majd pedig az ideális férfiben folytatódik. Ettől kezdven nem a mérete lesz az elsődleges jellemzője. Ugyanez igaz az ideális mellre is. Lehet bármekkora és nézhet ki bárhogy, csak ahhoz a nőhöz tartozzon, akit imádsz.
Nem hinném, hogy mindig az anyagi vonzatok dominálnak, amikor fiatal nő idősebb pasival van. Amiben mindenképp jobb egy időseb az az, hogy úgymond már "le van higgadva" nem olyan kapkodós, nyugalmat és emiatt biztonságot áraszt magából. Ebből a szempontból az anyagi biztonság másodlagos. Ismerek én néhányat a gazdag szülők hülye gyerekeiből, aki kabrióban dönget a városban és szól belőle a napi sláger. Ott is van mit a tejbe aprítani, de hogy engem nem motiválna az teljesen biztos.
Nekem huszas éveim kezdetén volt viszonyom egy akkor 41 éves fickóval. Egy cégnél dolgoztunk, de nem volt a főnököm. (Majd ha lesz kedvem írok valamit róla a munkahelyi szex rovatba.) Ő nem csak azzal vett le a lábamról, hogy jóképű volt, meg hogy intelligensen udvarolt, hanem azzal a nyugalommal, amit árasztott magából, pedig pörgősen és izgalmasan élt.
És mikor lested meg őket? Csak nem tegnapelőtt, amikor regisztráltál??? Na ne fárassz.
Én sem értem, hogy mi ez a hossz mánia. Lehet az is egyfajta oka, hogy a hosszal sok esetben együtt jár az arányos vastagság is (legalábbis formás fütyiken smile . Egy 14 forma szerszám, lehet, hogy kevésbé néz ki jól, ha mondjuk 6 cm vastag, mint egy 20-as bráner 6-os vastagsággal. Az viszont valóban tény, hogy a 3 centis vastagság nem okoz akkora örömet, mint a 6 centi. Vagy ha igen, akkor igen ügyes a gazdája, vagy nagyon szerelmes vagyok belé.
Ugye nem akarod azt mondani, hogy ti ilyet sosem csináltatok? A mi köreinkben elég nagy divat volt. Kiittunk egy két üveg pezsgőt vagy nyolcan, aztán körbe ültünk a földön és pörgettük. Akire mutatott, levett egy ruhadarabot. A végén a fél brancs meztelen volt. Ilyenkor a lányok úgy próbáltak ülni, hogy legalább részben takarják egymást. Volt akit ez nem nagyon érdekelt már. Ilyenkor mód nyílik megnézni a másik nemet alaposan. Van annyi szemmértékem, hogy meg tudjam állapítani, hogy a tenyerem hosszához képest mekkora a szemközti fiú himbilimbije. Meg aztán 16 évesen ilyen helyzetben gyorsan felállt. De centit nyilván nem vitt senki. De azért mi lányok kibeszéltük, hogy kinek mekkora, milyen vastag vagy milyen görbe. Egyáltalán szép-e. Gondolom a skacok sem tettek másként. Kivesézték, hogy kinek milyen a melle, meg egyebek.
Megesett az is nem egyszer, lévén a lányokon sem volt addigra sok cucc.
Igen, sokan azt írják ide, hogy mi a vágyuk, nem pedig a tényleges átlagot. Véleményem szerint az átlag nem éri el a 17,5-öt. Valaki a nyolc fős közvéleménykutatásomra azt írta, hogy nem reprezentatív. Nos pucuban lényegesen reprezentatívabb a mintám smile Mielőtt bárki lekurváz, nem dugtam mindegyik dákótulajdonossal. De 16-18 évesen játszottunk üvegpörgetőset nem egyszer. Onnantól már olyan nagyot nem nőhet. És egyéb vizuális tapasztalataim is vannak későbbről. Szóval jó az az átlag 15-nek.
Másodsorban én is találkoztam 22-essel tartósan. Azért arra nekem legalábbis rá kellett melegíteni. Vannak dolgok, amiket szeretek. Pl, ha a párom éjjel vagy hajnalban felébred arra, hogy áll neki és jólesne kielégülnie; imádom, ha ilyenkor rámfordul és előkészítés nélkül bevágja. Na ez 22-es esetén nálam kivitelezhetetlen.
Életem legjobb szexuális élménye egy kb. 14 centis farokhoz kötődik, de bizonyos pózokban panaszkodott (és még most is panaszkodik crazya ), hogy böködi őt a spirál.
Pont azt mondta ő is, amit kismalac írt. Nem érdekli, hogy nem nagyobb, ha olyan nő jutott neki, mint én. Ezzel most nem magamat akarom dícsérni, de tény, hogy elég sokan cserélnének vele, akár csak egy órácskára is.
Engem inkább csak az izgat, ha a páromat izgatja. Fiatal koromban persze jólesett, ha megnéztek a pasik, de mára ez már nem olyan fontos. Kb. tudom hol a helyem a világban.
Ettől függetlenül nem vagyok nagyon szégyellős. Ha meglát más is, hát lásson, többnyire nem érdekel. Ha egy jó pasi lát meg netán, az azért érdekesebb smile De érdekelni ő sem érdekel.
Hát igen, egyet kell értsek. Végeztem egy röpke felmérést a barátnőim körében. Az urak megnyugtatására jelzem, hogy kevesebb mint a fele vágyot méretes hímtagra (köztük én sem) és csak egy (12,5 % smile ) volt aki kijelentette, hogy 18-20 centi alatt őt pasi nem érdekli.
Így van. Magamtól én sem mutogatom magamat, de ha a párom úgy szeretné, akkor hajlandó vagyok bugyi nélkül miniben flangálni és beterpeszteni neki padoknál, hogy alám lásson és fotózzon, ha akar. Van egy jópár ilyen fotó a telefonján. Igazán zaftos történet nem kapcsolódik hozzá, így aligha tudnék írni ilyet sajnos.
Volt a közelemben fekete srác több is. Részben fősulin, részben pedig a Velencei tavon. Közeről egyáltalán nem olyan vonzó, mint a mozivásznon. Így aztán bár lehetett volna, de én jobbnak találtam kihagyni. De el tudom fogadni, hogy vannak akik izgatónak találják.
Volt olyan ismerősöm (lány) aki valamiért a nem túl tiszta emberekhez vonzódott. Emiattt rendszeresen járt egy lovardába takarítani, majd esténként lefeküdt a lovásszal úgy mocskosan, ahogy voltak. de ez persze nem ennek a tooiknak a témája ejnye1
Pedig olyat találni, aki ezt elfogadja állandóra és még nekem is tetszik, sőt kettő van belőle, na olyat találni cseppet sem egyszerű. A jelen helyzet az, hogy az egyik elfogad engem így is és úgy tekint rám, hogy együtt járunk. Tudomásul veszi, hogy ritkábban sexelünk kettesben (csak vele) mint hármasban. De ha én választhatnék, akkor inkább a kettes számúval élnék, de azt sajnos nem lehet.
Szóval a jövőbe (is) tekintve hidd el cseppet sem egyszerű.
Azt olvastam valahol, hogy az átlag 15 környékén van. Én a magam részéről be is érem ennyivel. Viszont a cikk arról szólt, hogy akinek nagyobb van, az szívesebben mutogatja, ezért a közhiedelem úgy gondolja, hogy az átlag nagyobb mint 15. A pornóról is azt írták, hogy ott értelemszerűen nem az átlagot próbálják megmutatni, és ez is rásegit a tévhitekre.
Én nagyon régóta művelem ezt a műfajt, nagyjából tíz éve. A kezdetek a gólyatáborba nyúlnak, amikor egy buli után két felsőbbévessel kettesben maradtam egy szobában. Az egyikőjükkel belemelegedtem, a másik pedig magunkra akart hagyni minket. Utána szóltam, hogy maradjon. Maradt. Aztán évekig folytatódott. Hosszú ideig pont ezért nem volt állandó kapcsolatom senkivel, mert inkább a két pasis sexkapcsolatot választottam, semmint azt, hogy legyen állandó pasim. Én úgy gondolom, hogy egy nő simán tud maximális élvezetet nyújtani két fickónak és ő maga is sokkal többet kaphat, mint egyvalakitől. A fordítottjára ez viszont nem igaz. Egyetlen egyszer voltam hajlandó belemenni a 2 nő 1 pasi felállásba. Életemben nem unatkoztam még annyira sex közben. Ezen kívül határozottan zavart a másik csaj jelenléte. Az előttem szólóval egyetértve, azt sem nagyon értékelném, ha a két pasi egymással lenne elfoglalva és nem velem.
/ 3 oldal
/ oldal   Összesen: 121 hozzászólás, Listázva: 101-121

Lillus

Lillus Nem:

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2009. augusztus 27.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!