/ 1 oldal
Hozzászólások
Sziasztok!

Ma éjjelre hölgy partnert keresek Szekszárd közelében autós kalandra!
Sziasztok!
Ma éjjelre hölgy partnert keresek autós kalandra Szekszárd közelében!
Mint megcsaló eddig kevesen szóltak itt hozzá, úgy látom. Az előző kapcsolatomban én voltam a kitekintő fél. Hogy mi volt az oka... voltak olyan érzelmi töltetek, amiket nem kaptam meg a kapcsolatban, ellenben egy másik nőtől igen (legalábbis azt hittem, később kiderült, hogy ámítás volt minden, szexig nem jutott a dolog, de nem rajtam múlt volna.), másrészt meg mindig mondogattuk, hogy merjük kinyitni a kapcsolatot, legyen sok élményünk, és addig ment ez, amíg én végül tényleg rászántam magam.

Abban a pillanatban, amikor az egyetlen csók elcsattant, hihetetlen mácsónak éreztem magam, egy igazi csődörnek, talán emiatt is adtam be a derekam, a kapcsolatból pont ez hiányzott. Aztán persze nem bírtam magamban tartani, elmondtam, és hát szakítás lett a vége. Sok összetevős volt a dolog, ez csak egy része volt, de nagyban hozzájárult, hogy nem folytattuk.

Hogy hogy érintett: azóta is bánom, hogy megtettem, rengeteg idő és magamba nézés kellett ahhoz, hogy valamennyire meg tudjak bocsájtani magamnak és ne érezzem egy utolsó szemétládának magam minden nap. Ha egy kívánságom lehetne az életben, az lenne az, hogy ezt visszacsinálhassam. Nem a szakítást bánom, az szerintem előbb-utóbb így is-úgy is bekövetkezett volna, amit bánok, az a másik ember bizalmának elárulása.

Szóval ha valaki valaha megkérdezi, nem, nem jó dolog, nem férfias, nem menő, egy ócska dolog megtenni, nem is ajánlom senkinek, inkább lépjen ki a kapcsolatból, amiből kikacsintgat.
Írtam!
Sziasztok!

Autós kalandra keresek hölgyet, párt Szekszárdon és környékén ma estére!
Eddig a legkorrektebb hozzászólás a témában, nagyon szépen leírtad a trúságot! worship
Sziasztok!

Holnap estére keresek hölgyet, vagy párt autós találkozóra Szekszárd környékén, esetleg Sötétvölgyben :
Sziasztok!

Szombat estére keresek autós kalandra hölgyet, vagy párt, Szekszárdon és környékén smile
Én az itteni feltöltések között véltem felfedezni volt páromat... az arca nem látszott, de sok jegy stimmelt. Ha tényleg ő az, jó kis partnerre lelt, a csávó megadta neki rendesen, amit kellett smile
Úgy érzem, kezd kicsit más irányba menni a topic, mint amire gondoltam nyes

Szóval az eredeti kérdésem az volt, hogy ha megismerkedtek egy nővel, de csak szexkapcsolatra kellene, azt megmondjátok-e neki egyenesen, és ezt el is fogadja-e, vagy mindenképpen szükség van annak az illúzióját kelteni, hogy ebből valamikor még lehet több?
Sziasztok!

Ma este/éjjel Szekszárdon csatlakoznék lányokhoz, vagy párokhoz, párok esetében akár enyhe bi alapon is smile
Na igen, itt egy sarkalatos pont, a hely kérdése. Ma, amikor egy albérletet alig lehet fenntartani, mégis hogy várjuk el, hogy egy egyedülálló fiatal valakinek még helye is legyen? Jómagam most jutottam el addig, hogy saját ingatlanom legyen, 34 éves vagyok, eddig sok kalandom hiúsult meg a hely hiánya miatt... mihez kezdjen akkor egy fiatalabb, aki ugyanúgy vágyna a dologra, de nem tud rá helyet teremteni? Egy párnak ezzel szemben általában van saját lakása, még ha nem is mindig bevethető.

Persze megoldás lehet a panzió, autós kaland, dehát az is csak egy szűkebb réteget izgat, így még tovább szűkül az a bizonyos kör. Férfiként alkalmi szexpartnert keresni legalább annyi gazdasági, mint biológiai tényezővel bír.
Balszerencse:
28 éves koroming szűz voltam, akkor találtam meg első (azóta volt) barátnőmet. Komoly kapcsolatot szerettem volna, ő sajnos nem, később el is csavarták közben a fejem, így 3,5 év után lett vége. Másfél éve vagyok ismét szabadúszó, azóta a sikertelenség minden válfaját megismertem már: félresikerült randik, kellemetlen alkalmi szex, elutasítások hegyei, és a leggázabb: a nők általában játszadozni szeretnek csak velem, de kötélnek állni egyik sem mer. Volt itt egy ismerkedés, amiből jó kis kapcsolat lett volna, de a lány az első randi előtt balesetezett, sajnos a legrosszabb végkimenetellel. Az ismerkedés sem neten, sem élőben nem sok sikert hoz, kevés olyan nő van, aki kedvelné a stílusomat, értené a humoromat, világnézetemet, illetve akihez én is igazán vonzódni tudnék, nem csak testi, hanem szellemi szinten is.
A jelenlegi kilátásaim alapján - hacsak nem fizetek a szexért - nem sok van hátra a totális szexuális leépülésig, pedig igényelném a rendszeres együttlétet, viszonylag nagy étvágyam van.

Szerencse:
Hál' Istennek mindig azt tehettem az életben, amire vágytam, könnyen tanulok (csak a saját hibáimból nem), sok álmomat meg tudtam már valósítani, bizonyítani maga felé. A munkámban sikeres vagyok, a kollektívák, amelyeknek tagja vagyok mind szeretnek és elismernek. A civil meló mellett hódolhatok a zenének, elmondhatatlan érzésekkel tölt fel minden alkalom, amikor színpadra állhatok.
Sziasztok!

Egyre többet hallok erről a dologról. Egy nőismerősöm mesélte, hogy nála járatos egy kandúr, aki csak néha megadja neki, amire szüksége van, és ennyi a dolog, ezt mindketten tudják és így kezelik.

Én is próbálkoztam ezzel párszor, de elég őszinte és "átlátszó" csávó vagyok, így nem szoktam köntörfalazni, ám ez eddig sosem vitt sikerre. Egyik férfi ismerősöm szerint a nők nem bírják, ha nyíltan megmondják nekik, hogy ez a szitu, szerintem meg ezt nem lehet így kategorikusan kijelenteni.

Aki ilyen kapcsolatban van (fuckbuddy, barát extrákkal, nevezzük, ahogy tetszik), hogy indult neki, annál ez egy az egyben ki lett mondva, vagy csak így alakult? Női tagoknál érdekelne, hogy ők hogy veszik, ha az ismerkedés közben ez így explicit felszínre kerül? Vajon csak rossz ajtókon kopogtattam eddig, vagy tényleg kell egyfajta tetszelgés?
Ma este 8 után Szekszárd közelében keresek hölgyet autós kalandra smile
Sziasztok!
Ma estére keresek hölgyet/párt Szekszárdon és környékén, este 8 utánra smile
Írtam nektek smile
Sziasztok!

Ma estére szóló srácként keresek mókát Bonyhád-Szekszárd vonalán smile
Sziasztok!

Ma estére szóló srácként keresek mókát Bonyhád-Szekszárd vonalán smile
Sziasztok!
Péntek estére keresem női partnerem Paks és környékén. Helyem nem lesz, utazni tudok, vagy izgalmas helyen találkozni. Párok is érdekelhetnek, ha minden klappol smile
Sziasztok!
Szerda (09.13.) estére kezdő kíváncsi heteróként keresek Szekszárd-Paks vonalán olyan aktív srácot, vagy bi fiús párt, akik bevezetnének a szopás rejtelmeibe. Sportos, vékonyabb alkatúak előnyben, kocsim van, helyet találunk smile
Sziasztok!
Szerda (09.13.) estére kezdő kíváncsi heteróként keresek Szekszárd-Paks vonalán olyan aktív srácot, vagy bi fiús párt, akik bevezetnének a szopás rejtelmeibe. Sportos, vékonyabb alkatúak előnyben, kocsim van, helyet találunk smile
Sziasztok!

Tolna megyében, Szekszárd és Paks, esetleg Bonyhád vonalán keresek olyan 20-as, 30-as párt, akikhez bi alapon be tudnék szállni. Érdekel az orál férfivel, jó lenne egy hölgy tag, aki instruálna smile
Szekszárd és környékén párhoz csatlakoznék, ahol a fiú enyhe bi érdeklődésű, keress privátban a részletekért! wink
Szekszárd és környékén párhoz csatlakoznék, ahol a fiú enyhe bi érdeklődésű, keress privátban a részletekért! wink
Mindenki más, én személy szerint élvezem a vakrandi adta izgalmakat is. A lehetőség mindig megvan, hogy az elején megmondjuk egymásnak, ha nincs meg a szimpátia, ilyen is volt már pályafutásom során, semmi baj nincs vele. Ebben a konkrét esetben egyébként felajánlottam, hogy ha élőben nincs kémia, iszunk egy kávét, vagy valamit az én kontómra, és elválnak útjaink. Itt a vicc az volt, hogy nem voltak nyitott kérdések, mindenben megegyeztünk, és így nem jelent meg az illető.

Az "utazni tudok" és a "kedvelem az autós kalandokat" jelentéséről meg azt gondolom, hogy akinek inge, magára veszi és jól érezzük magunkat, akinek meg nem, vagy meg sem keres, vagy valamilyen alternatívát kitalálunk smile
Volt más sikeres randim enélkül is másik felületen, szerintem nem ezen múlik.
Sokféleképpen fel lehet fogni ezt a nem válaszolós-eltűnős dolgot, bár ma, amikor a telefon kb. a fenekünkből lóg ki, elég visszás időhiányra hivatkozni, de hát nem vagyunk egyformák. Azt gondolom, hogy ide azért a legtöbben azért regeltek, mert élményeket is akarnak szerezni, és ha valaki veszi a fáradtságot és a bátorságot, és megkeresi őket, azért az a minimum lenne, hogy akár csak egy félmondattal reagáljanak.

Ma megszereztem az első hopponhagyós élményemet. Tegnap egész nap aktív levelezés egy helyi arccal, igények és vágyak összevágnak, időpont és helyszín egyeztetve, minden frankó, utána még más témában is leveleztünk, még el is panaszkodta, hogy régóta nem talált is találkozni merő embert. Amikor az utolsó levelemet már nem nyitotta meg, gyanút fogtam, de azért elmentem a megbeszélt helyre, még 10 perccel korábban, mint ahogy egyeztettük, minden úgy, ahogy meg volt beszélve. A megbeszélt időpontban sehol senki, még tíz percet vártam, közben ránéztem az üzenetekre, továbbra is olvasatlanul állt (és még most is). Mondhatnám, hogy mérgesen, de inkább beletörődve jöttem el.

Ezt normális ember nem csinálja meg, eddig azt gondoltam, hogy ez ilyen fruskás gyökérség, de látom, hogy férfiaknál is megvan ez a típus. Azt kívánom az illetőnek, hogy neki csak ilyen "partnerei" legyenek, mint ő volt nekem, a hozzá hasonlóknak szintúgy.
Kíváncsi hetero srácként keresem partnerem a héten valamelyik (akár holnap) délelőttre Szekszárd és környékén, passzív orál érdekelne. Átlagos/sportos alkat + nagyobb méret előny, keress privátban smile
Kíváncsi hetero srácként keresem partnerem a héten valamelyik (akár holnap) délelőttre Szekszárd és környékén, passzív orál érdekelne. Átlagos/sportos alkat + nagyobb méret előny, keress privátban smile
Kíváncsi hetero srácként keresem partnerem a héten valamelyik (akár holnap) délelőttre Szekszárd és környékén, passzív orál érdekelne. Átlagos/sportos alkat + nagyobb méret előny, keress privátban smile
Az elmúlt fél évben több "rosszlánynál" is megfordultam Szekszárdon. Azt kell mondjam, hihetetlenül vegyes a felhozatal, és nem az ár mutatja meg, hogy milyen szintű szolgáltatást kapsz. Mindig fél órára megyek, nekem annyi elég szokott lenni, komolyan partnerrel majd mehetnek a kétórás körök nyes

Voltam jófej, belevaló roma csajjal 15-ért kocsiban, ő elsőre nem volt túl acélos, de másodjára olyan franciát adott, hogy rendesen jólesett, jó illata volt, tiszta, ővele bármikor simán vállalnám a témát.

Voltam magyar lánnyal is lakáson (korrekt fürdő, külön szoba), ő is extrán jófej volt, bár nem voltam az esete, de remek francia-technikája volt és isteni jó teste, ő hozzá is szívesen visszamennék.

Aztán voltam 25-ért roma csajnál lakáson, hát az minden volt, csak jó nem, ami rosszat el lehet képzelni egy ilyen kalandban, az majdnem mind meg is történt (többen voltak a lakáson, nem ő volt a képeken, semmit nem vállalt a telefonon megbeszéltekből, stb.)

Nem kizárt, hogy még többet kipróbálok majd, de eddig az a tapasztalat, hogy egyet kell találni, aki jó, és ki kell alakítani egyfajta szolgáltatói kapcsolatot, mint pl. a fodrásznál.
Ma estére keresem partnerem Bonyhád és Szekszárd vonalán, Sötétvölgyet is érintve, lányok, párok érdekelnek elsősorban smile
Ma estére keresem partnerem Bonyhád és Szekszárd vonalán, Sötétvölgyet is érintve, lányok, párok érdekelnek elsősorban smile
Ma estére keresem partnerem Bonyhád és Szekszárd vonalán, Sötétvölgyet is érintve, lányok, párok érdekelnek elsősorban smile
Péntek estére jók lennétek nálam egy kocsis kalandra, keressetek privátban, ha érdekes a dolog smile
Sziasztok!

Szombat estére nő partneremet keresem Bonyhád és Szekszárd vonalán. Kocsim van, mobil vagyok, esetleg párokhoz csatlakoznék, persze a megfelelő körök után.

Részletek az adatlapomon, privátban keressen, akit érdekel a téma smile
Szervusztok!

Jövő hét Kedd (06.27.) estére keresem partneremet Szekszárdon és környékén hölgyek, vagy hölgy örömére párok személyében, több infó az adatlapomon smile
Sziasztok!
Dunaújváros környékné tud valaki jó helyet egy kis autós mókához, vagy erdei kalandhoz?
Sziasztok!

Kedd estére keresek programot Szekszárdon vagy Bonyhádon, lányok, esetleg párok társaságát keresem az adatlapomon leírtak szerint.
Sziasztok!

Ma estére hölgyek, lányok (asszonyok nyes ) társaságát keresem a szekszárdi pünkösdi bulira, ha lenne kedved egy kis mókázáshoz, keress smile
Sziasztok!

Ma estére hölgyek, lányok (asszonyok nyes ) társaságát keresem a szekszárdi pünkösdi bulira, ha lenne kedved egy kis mókázáshoz, keress smile
Sziasztok!

33 éves fiúként női partneremet keresem Szekszárd és környékén. Autós kaland, vagy izgalmas helyszínek előnyben, de nem kikötés.
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 43 hozzászólás, Listázva: 1-43

HajnaliVándor89

HajnaliVándor89 Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2023. április 29.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!