/ 1 oldal
Hozzászólások
Mi is keresünk a páromnak erotikus masszőrt, de nem találtunk. Pedig nem nagyok az elvárások csak az, hogy valóban értsen az erotikus masszáshoz, intelligens legyen és megértse, hogy a masszás nem dugás. De eddig nem találtunk ilyen masszőrt.
Én 22 évesen jöttem össze az akkor 38 éves szomszéd nőmmel. Nem sokáig tartott, de az nagyon intenzív volt. Sokat tanultam tőle. Szép emlék. Az párom idén lesz negyven. Egyszer beszélgettünk arról, hogy ha megcsalna milyen pasit választana. Az mondta egy fiatal srácot, de már nincs önbizalma. Elégedetlen magával, pedig szerintem nagyon szexi. Egyre jobban kívánom. Szóval úgy tűnik mindkét nem részéről megvan a fogadó képesség egy ilyen idősebb a nő mint a férfi viszonyra. Csak meg kell találni.
Sziasztok!
Ismeretek valakit, aki vállal pároknak jóni masszás oktatást?
Előre is köszi a választ.
szia! tudsz abban segíteni, hogy hol lehet jelentkezni ilyen tanfolyamra, mármint a Lingam masszás tanfolyamra? előre is köszi
Bocs, 6 éve vagyunk együtt, köszi, hogy szóltál.
üdv
(2) ...Szenvedélyes nő volt az ágyban, de nem is gondoltam, volna, hogy máshol is kísértésbe eshet. Elkezdtünk erről a helyzetről beszélgetni, mivel látta, hogy nem féltékenykedem, teljesen megnyílt előttem, úgy mint ahogyan eddig még sohasem. Innentől számíthatjuk, teljesen bensőségesnek a viszonyunkat, hiszen ezentúl minden intim gondolatunkat és vágyainkat megosztottuk egymással, olyanokat is, amiket a párok titkolni szoktak egymás előtt.. És ezek a vágyak, gondolatok nagyon izgatóak voltak.
Részletesen kifaggattam, a kollégája viselkedéséről és arról, hogy mi játszódik le közben benne.
Elmondta, hogy a srác naponta, kávéval, csokival kis ajándékokkal kedveskedik neki. Üzeneteket küld neki e-mailban, ha segítséget kér a munkában azonnal és teljes körűen segít neki. Együtt járnak ebédelni, többször hazahozta a kocsijával. Baráti kapcsolat alakult ki közöttük, de már ő is érzi, hogy ez a barátság inkább abból fakad, hogy nagyon kívánja őt. És a kedvesség hatásosnak bizonyult mert már többször megfordult a fejében, hogy enged neki, de mindig visszatartotta, az irántam való hűsége.
Az mondtam neki, hogy engem nem zavarna, ha flörtölne vele, nem ronthatja el kapcsolatunkat, mert már kialakult köztünk a bizalomnak az a foka, amikor csak a hazugság, a másik átverése jelenthetne gondot, de ha őszintén megbeszélve elmondunk egymásnak mindent, akkor az inkább erősíti, mint gyengítené a viszonyunkat. Én nem mondom, hogy bújjon vele ágyba, de ha úgy érzi szeretné kipróbálni, engem nem zavar, ha jól érzi magát, de utána hozzám jöjjön haza és osszon meg velem minden részletet. Ebben is maradtunk, de azt mondta, hogy nem akar más férfival lenni. Viszont este amikor szeretkeztünk nekem azon járt az agyam, hogy milyen lehet, amikor mással szeretkezik, és mint kiderült neki is ilyesmi járt a fejében mert utána megbeszéltük, hogy ez volt eddig a legjobb szeretkezésünk és közben neki is eszébe jutott a kollégája. És valahogy ezen egyáltalán nem botránkoztunk meg, hanem természetesnek tűnt.
Így indult az egész.
Sziasztok!
Nálunk így kezdődött.
A párom 29 éves én 45 vagyok. Nálunk is lassan alakultak ki azok a helyzetek, amiket izgatónak találtunk, és ami egy másik fél bevonása a kapcsolatunkba.
Rég óta együtt vagyunk, már 16 éve. A párom igazi érzéki vadmacska, de végtelenül hűséges típus.
Pontról, pontra jutottunk el odáig, hogy elkalandozzunk a hagyományos otthoni szextől, az izgalmasabb bátrabb helyzetekig. Valahogy úgy alakult, hogy egymásra épülő momentumok vezettek minket arra, hogy megtudjuk, mi s az ami izgalmas új színezetet adhat a szexuális életünknek.
Talán azzal kezdődött, hogy egyszer haza mentem és azt vettem észre hogy az egyik kollégája ott ül a nappalimban, eszi a vacsorámat és issza a boromat. Ezen nagyon kiakadtam, hogy mit keresnek itt kettesben. Végül mikor a kolléga elment kérdőre vontam, hogy mi is volt ez a helyzet.
Azt mondta, ő sem érti, munka után a srác felajánlotta, hogy kocsival hazaviszi és mivel kint laktunk elég messze lőrincen, elfogadta az ajánlatot. Aztán udvariasságból felhívta egy kávéra és mivel ott ragadt később vacsorával kínálta, majd iszogatni kezdtek. Nem is értette, hogy miért maradt eddig. Nohiszen, mondtam, biztosan meg akart kefélni. Ezt ő kizártnak tartotta, de amikor rákérdeztem, hogy hogyan viselkedik vele a srác, nekem bizony olyannak tűnt, mint aki fel akarja szedni a csini szöszit az irodából.
Elég feszült hangulatban feküdtünk le, de én nem is nagyon tudtam aludni, mert folyton az járt a fejemben, hogy ha később érek haza mi lett volna. Elképzeltem, hogy a párom, néhány pohár után közvetlenebb lesz, és a srác ráhajt és lefekteti.
Érdekes módon, ahelyett, hogy kiakadtam volna ezen, nagyon izgató volt elképzelni őt, ahogy kefél a kollégájával. Sőt utána napokig csak ez járt a gondolataimban. Egyik este a párom szeretkezés utáni beszélgetés közben elmondta, hogy igazam volt, mert a srác azóta is próbálkozik nála, sőt egyre konkrétabb célzásokat tesz. Próbálja leállítani, de a srác kitartóan próbálkozik, finom egyértelmű jelekkel. Nem akar a munkahelyén balhét de valahogy le fogja állítani, mert semmiképpen nem csalna meg engem.
Ez szöget ütött a fülemben, csak azért nem akarsz lefeküdni vele, hogy ne csalj meg, ha nem lennénk együtt, akkor megtennéd?
Erre nem válaszolt rögtön, de végül is bevallotta, hogy igen.
Ez az igen, kinyitott valami gátat a kapcsolatunkban. Rájöttem hogy a páromat mások is meg akarják szerezni, hogy egy kívánatos nő, aki nemcsak az én társam, hanem más férfiak fantáziájának a tárgya is, és ő maga is gondol olyan dolgokra a férfiakkal kapcsolatban, mint amiket én is szoktam mikor más nőket bámulok meg.
Tudni kell hogy akkor már 8 éve voltunk együtt és a páromnak előttem, csak két férfi volt az életében. (1)
Látom sokan nem értenek ehhez a témához. A női ejakulációnak, semmi köze a pisiléshez. Nekem szerencsém van, a páram gyakran produkálja ezt a jelenséget. Frenetikusat élvez hozzá.
retep61nek
van az asszony, meg van a barátnő, persze, hogy nem ugyanazok
érted?!?
itt
sexy_game@freemail.hu
igen épp most smile gyertek msnre
sziasztok! kb, efy fél-egy óra múlva fotózni fogom az asszonyt, be lesz kapcsolva a webcam is, ha érdekel valakit.
Sziasztok! Szerepjátékhoz keresünk kifejezetten nagy intiméretű potens férfit. Ha érdekel írj e-mailt.
mifune! látszik, hogy neked csak egy nő volt az életedben. Ez valóban egy másik nő, ő az egyik ex, ha szépen megkérsz még teszek fel róla képeket, hogy rojtosra recskázhasd a miniatür fütyidet rajta.
Szia Kovi! Meglepődve hallom, hogy ez a női spricc ilyen ritka, az asszonyom, minden szeretkezéskor prudukálja ezt. Lehet, hogy kivételes tehetség? smile Üdv
Már nem is olyan titkos, ugyi?
Gratulálok nagyon jó kis film, csak így tovább!
Jöhet a következő.
Hibátlan!
Mi egyszer kipróbáltuk az asszonnyal és egy haverral. Nem volt eltervezve, spontán jött, kissé spiccesek is voltunk. Nagy elmény volt. Szerencsére sikerült néhány képet is készíteni közben, azóta is szoktuk nézegetni. Azóta próbáltuk párszor összehozni, netes ismeretség alapján, de soha nem jött össze. Valószínüleg a spontaneitás hiányzott hozzá.
Idén visszatér öt év után a hever görög országból és egy hónapig biztosan nálunk fog lakni, kiváncsi leszek megismétlődik e a dolog.
Nem jön össze
Namégegyszer.
http://goldengate.hu/index3.php?ste=szex&gs=szex&gc=anal&gg=2006032215003&gn=40
[I MG]http://goldengate.hu/index3.php?ste=szex&gs=szex&gc=anal&gg=2006032215003&gn=40[/IMG]
Sziasztok!
Ez egy fotó, egy sorozatból. Elég régi legalább 8 éves. Nagyon keresem a sorozat többi tagját. Aki tud kérem segítsen. Köszi

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Na most hívott az asszony, hogy bent a
melóhelyén rá akar mászni a fönöke. Kérdezte
mit csináljon, hagyja vagy sem? Nem tudom
mit mondjak neki.
Szia! Azért vigyázzatok. Hallottam, már róla, hogy egy ilyen alkalom után megromlott a kapcsolat. Teljes, feltétlen bizalom, szeretet kell hozzá, akkor viszont teljes lessz az élmény. De azért hozzá teszem, kell némi mazohizmus is, hogy élvezni tudd azt ahogyan a párod sikoltozik egy másik férfi alatt. Lényeg az, hogy a féltékenység szikrája se legyen benned.
Szia! Egy CBR600F engem is érdekelne. Vagy CBF600 is jöhet. Hol lehet érdeklődni? Köszi
Igen, csak nehéz megtalálni az alkalmas
partnereket, ahol mindenki mindenkit el tud
fogadni.
Hali! Bizony működik a dolog, nekünk szerencsére évek óta állandó kisérője az együttlétünknek a bő ejakulációs nedü. Sőt asszonykám a vibrátorral is elő tudja magának idézni. Bizonyítékként felvesszük videóra és valahogy feltöltjük ide. Üdv
Azért az el kell mondanom, a kavargó érzések szaldója mindíg pozitív lett. De valószínüleg, ahogy az edés ízt felerősíti, ha elötte keserűt nyal az ember, vagy a fehér is fehérebb, ha mellette fekete van, szükség van a negatív érzésekre a nagyobb gyönyörért.
Ja és biztos sok helyesírási hiba és elütés van a történetben de nem volt kedvem még egyszer végigolvasni és kijavítani.
Sziasztok! Nálunk két alkalommal történt, meg a topic címében felvetett helyzet. Régóta beszélgettünk erről, de soha nem tettünk szinte semmit a cél érdekében. Néha hirdetgettünk, de az utolsó pillanatban különböző okok miatt mindíg meghíúsult. Igazság szerint inkább engem izgatott a dolog, milyen lehet az asszonyt kívülről látni szex közben. Aztán egyszer egy régi ismerős aludt nálunk átutazóban, dumáltunk piálgattunk, és spontán kialakult egy hármas összekeveredés. Késöbb az asszony elárulta, hogy élete legjobb szexuális élménye volt. Nekem is és nem is az amikor ketten kényeztettük, hanem amikor csak néztem, fotóztam őket. Jobban át tudtam élni a gyönyörét. Fantasztikus volt. Aztán hosszú évekig semmi. Jött a gyerek, nem hiányzott egy harmadik jelenléte, és be is piszkolta volna a kisgyermekünk csodáját, ha anyu közben más férfiak f... ugrálna. De jött egy helyzett, a munkahelyén egy faszi elkezdte fűzni az agyát. A kezdetektől elmeséte. Először azt gondoltam szépen megkeresem a pasit aztán ahogy illik lecsavarom a fejét, de a nejemen láttam, hogy egyre szívesebben meséli el a kolléga udvarlását. Kialakult egy érdekes szitu, a pasi nem tudta, hogy mindent elmesél nekem az asszony, és mi esténként jókat dumáltunk a próbálkozásairól, sőt sex közben is kezdett előjönni a dolog. Szeretnéd ha most itt lenne? Szívesen lesz...nád? meg ilyesmi. Keztük magunkat egyre jobban belelovalni a dologba. Engem nem érdekelt, hogy hármasban csináljuk, a pasi meg a nejem szerint nem lett volna benne, hogy nézzem. Akkor mi legyen, lépni kellet valamit mert a melóhelyen már tarthatatlan volt a helyzet. Azt találtuk ki, hogy mennyen el sexelni a pasival, de egy kis diktafonnal vegye fel az egészet. Így is történt. Nem akarom részletezni az egészet, alább már néhányan kifejtették, de végignéztem, ahogy előkészíti magát a szexre, izgi fehérneműt vásároltunk, leborotváltam, szóval kistafírosztam arra, hogy valakinek széttegye a lábát. Nagyon fura érzés volt. Izgalom, féltékenység, vágy, önsajnálat, öröm, düh keveredett bennem. Végül elmet. Egész nap tiszta ideg voltam. Többször megbántam a dolgot, többször gratuláltam magamnak az ötletért vegyesek voltak az érzéseim. Végre hazajött és rögtön bedöntöttem az ágyba. Hatalmasatt szeretkeztünk, régen nem volt ilyen jó, se nekem, se neki. Jó volt újra birtokba venni és közben halgattni a beszámolóját és a felvételt. Azóta nem csináltunk ilyet, de keressük a lehetőségeket egy újabb kalandra. Ha most valaki jelentkezni akarna, tudnia kell nálunk a malmok lassan őrölnek, de nem is ezért írtam, le a történetünket, hanem azért mert a gyönyört néha a legfurább, tán néha visszataszító módon értük el. De ilyenek vagyunk. Üdvözlünk mindenkit.
Torrente. Miért is kamuk?
Az asszony pont ilyenre vágyik :)
Szia! Érdekelne egy fotózás a nejemmel?
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 34 hozzászólás, Listázva: 1-34

sexygame

sexygame Nem: pár

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2006. szeptember 28.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!