/ 4 oldal
Hozzászólások
"Legyünk tekintettel egymásra! "
Köszönjük a záróakkord hozzászólásodat, maradjunk a témánál.
Jah és még valami, aki szeretne jókat szaunázni akkor március 21-én a debreceni aquaticumban megteheti reggel 10 órától zárásig.
Nekem tetszett a beszámolód, végre másról is olvasni nem csak Mo-i klubbokról. Nem kívánom, hogy olvasd végig a topicot, de régen írtak a Traumland-ról, tehát nem helytálló hogy nincs részletes beszámoló róla! smile
Ráckevét nem lehet kiszámítani, van mikor alig vannak, van mikor olyan sokan mint a múlt pénteken. Ebből adódik, hogy a felöntésekre várni kell, de a fürdő oldalán a felöntések időpontjai fel vannak tüntetve. Ezek természetesen nincsenek kőbe vésve, hiszen ha sokan vannak akkor felborulhat a rend.
A benti medencébe csak fél 10 után lehet bemenni fürdőruha nélkül. Legközelebb ha ilyet láttok akkor szólni kéne a személyzetnek és nem utána panaszkodni. Ha nem tudják akkor nem tudnak segíteni.
De tény hogy én se értek azzal egyet, hogy a vízbe keféljenek... nem is értem hogy lehettek ennyire bátrak hiszen a külső, hátsó medencébe járnak dugni, ez köztudott elég régóta smile
Örüljetek a 50-60 főnek, mi mikor kezdtünk lejárni akkor kisebb szaunák voltak és 100 fő feletti volt a létszám smile na az durva volt!
Próbáljátok ki máskor is, egy próba nem próba!
Kedves Mayaah!

Érezzétek jól magatokat bárhová is mentek!
Az hogy közelednek hozzád amikor épp a pároddal vagy veheted bóknak. Nem mindenki beszélget a szex előtt órákig, van aki a tettek embere. Az viszont, hogy megkérdezik beszállhatnak-e azzal nagyon is tudják az illemet. Azzal sincs gond ha valaki megsimogatva próbál közeledni, hiszen bármikor mondhatsz nemet....
Szerintem a legjobban fogalmaztad meg. Mindenki elfogult azzal a klubbal ahová szeret járni. Ezzel nincs semmi baj!
Ráckeve most is lesz a héten. 18-tól pedig minden héten lesz és visszaáll a régi rend, fürdőruha nélkül is be lehet menni a belső medencékhez.
Ezért kérdeztem, voltatok-e már szaunaversenyen
Voltatok már szauna versenyen?
Tény hogy mindenki mást igényel a szaunában, van aki relaxálni jár, van aki jókedvűen szaunázik. De egy jó szaunamester nem is hagyja hogy az ember magába fordulva ülje végig a 15 percet.
Köszönöm, de nekem könnyebb dolgom van mert listán vagyok, de azok akik nincsenek, esetleg még Ballószögről se nagyon hallottak azoknak nehéz keresni...
Sokan nem tudják, hogy a google jó barát...
Igen vannak, de a nagy többség erről nem tud, nem tud jelentkezni se.
Mint ahogy a 2 héttel ezelőttiről se tudott mindenki, még ha itt írta is valaki azt elfelejtette közölni, hogy be kellett jelentkezni.
eljen Lájk!
Aki pénteken Ráckevére az Aqua-landba menne éjszakai szaunafelöntésekre az készüljön fel, hogy a vitál zónában (ahol fürdőruhamentesen lehet lenni) a termálvizes medencét felújítják, így azt nem lehet használni. Azt ígérték adnak a belépőből valami kedvezményt.
Viszont jó hír, hogy az egész fürdőt szépen kezdik felújítani, hiszen elég sok hiányossága volt már a helynek.
Nem befolyásolnék senkit, de szerintem így nem éri meg lemenni.
Idáig Te fogalmaztad meg legjobban a dolgokat. worship
Nos hogy a témához is hozzászóljak, élvezetes dolog ha a párodnak olyat adsz ami izgatja, élvezi, hiszen szereted és ez neked is jó.
Az viszont - mint ahogy más is megírta előttem - nem tartom fair dolognak, hogy az asszony elmegy, félrekefél majd elmeséli. Ez nálam a megcsalás állapota. Nálunk ha valami történik akkor mindketten ott vagyunk és szerintem ez egy párkapcsolat alapja. Hiába írjátok, hogy bizalom meg ilyenek, de nekem az nem élvezetes hogyha csak elmesélik és nem vagyok részese.
Félreértesz, vagy magadra vetted. Nem állt szándékomban, csak az állításodat cáfoltam az én véleményemmel.
A párbeszéd mindig jó, úgy is hogyha valaki elméleti síkon kérdez. Ismétlem kérdez, nem állít valamit.
De szétoffoljuk a topicot, mert nem erről szól.
Persze véleményem van mindenről, de tény hogy csak ahhoz szólok hozzá aminél volt tapasztalatom, mert az tudom milyen, mekkora, stb.
Nem kardoskodok valami mellett, ha csak elméleti harcos vagyok. Annak ugyan is mi értelme lenne?
Ezt csak "lájkolni" lehet! smile

De mit törődtök vele? Mindenki tudja, hogy milyen mégis leálltok vele vitatkozni. Elfér itt, egyszer talán lesz olyan okos hogy feladja. Addig is csak "ignorálni" kell smile
Nem értem mit szóljátok meg, ha neki ez a jó hát keresgéljen.
Tudományosan meg lehet állapítani a hüvely befogadóképességét, tapasztalatból tudja minden nő, hogy a nagy méretű farok néha jó, de hosszú távlatokban sok. Nőtársaim vágyakozzanak csak a nagy farok után, de talán ők vagy nem próbálták, vagy a hüvelyük elvesztette rugalmasságát, mert egy átlagos 14-15 cm farokra is rá lehet szorítani.
Nagyot mondani bárki tud, de tény hogy az ember fantáziáját be tudja indítani ha nagy farkat lát. Viszont mindennapi használatra sokkal jobb egy "átlagos". smile
Szerintem minden új klublátogatót kedvesen fogadnak mindenhol, hiszen a klubnak is jó ha őket választják először és utána hozzájuk járnak.
Az elsőre gabalyodás pedig sokaknak sok, először csak ismerkedjetek a hellyel, ezzel az életstílussal aztán lehet a továbbiakat tovább gondolni smile
Az hogy melyik helyet válaszd, legyen a Ti döntésetek, ne mások javasoljanak. Nézd meg az oldalukat, képeket és vegyetek nagy levegőt és érezzétek jól magatokat! smile
Miért baj ha tapasztalás útján ismeri meg az ember a dolgokat?
Hiába van a közmondás, hogy az ember a hibáiból tanul, az okos meg máséból, ha szerintem nincs olyan ember aki ne tapasztalat útján tanulná, ismerné meg a dolgokat. Ezzel nincs is gond.
Kedves bercikuta1!

Egész regényt lehetne írni, hogy melyik klub milyen kinek mi tetszik és melyik nem. Ezt nektek kell eldönteni, nézzétek meg mindegyik lapját, galériáit, eseményeit és vegyetek egy nagy levegőt és menjetek le. Minden klub háziasszonya készségesen, kedvesen körbevezet és megmutatja a klubot, és válaszol a kérdéseitekre.
Úgy gondolom előre felesleges párokat keresnetek, minden klubban van erre hely és lehetőség, hogy aki szimpatikus azokkal elbeszélgessetek és a további rátok van bízva smile
Ha rászánjátok magatokat akkor egy élménybeszámolót vár a fórum - mostanában túlságosan savanyú - olvasói smile
Köszönöm!
Szipi-szupi? Ez mi?
Én meg azt hallottam hogy nem olyan rossz a paradise mégis zsozs70 folyton szidja. Na és ilyenkor kinek hiszel?
Ha nem hiszel nekem, márpedig nem kötelező akkor tessék lemenni és utána megjegyzéseket tenni.
Nem hinném, hogy bármikor is ebben a témában túlzóakat írtam volna...
Kb. 60 fő volt és elég fiatalos volt a társaság.
Hétvégén szaunamester verseny lesz a magyarhertelendi fürdőben. Kb. 10 szaunamester lesz 20 felöntéssel!
Mindenkit szeretettel várunk!
Most szombaton meglátogattuk a Martini Klubot! Mondanom se kell, hogy gyönyörű helyen van, még gyönyörűbb kilátással. Tény hogy kocsival, vagy taxival közelíthető meg! Az árak magasabbak mint máshol, de talán szűrőnek nagyon jó.
A ház nagy és tágas és ami számomra fontos volt, sehol se fáztam! Ételkínálatban messze felülmúlja a többi klubot és még sok tekintetben is! Finom, puha nagy törülközők, tisztaság nem is kérdéses!
Ha beindul akkor szerintem nagyon sok klub a süllyesztőben fog eltűnni és nagyon erős konkurencia marad a fennmaradó klubboknak!
Ajánlani tudom mindenkinek, aki azért mert páros estet akar azért, aki meg azért mert fiatalos társaságot akar annak meg azért smile
Pénteken nincs is Ballószög csak szombaton...
Jól van na, de sokan úgy okoskodnak és alkotnak véleményt, hogy ott sincsenek, nem próbálták, stb. Nem akartalak megbántani smile
Azt mondod törlik ezeket az esteket? Ezt nem hallottam...
Na igen azért kell a hírverés is az új kluboknak! De azért jó olvasni hogy amit kerestetek azt teljesen megtaláltátok!
Nekem így weblap alapján a Martini kicsit szimpatikusabb, de biztosan kipróbáljuk mindkettőt majd egyszer. Nem szeretem én se a nagy tömeget, de ha csak páran lézengenek egy este az azért kicsit le tudja lombozni az embert, főleg ha a kínálatból senki se jön be smile
A két új klubról van valami vélemény?
Olvastam az előzményeket, ami majdnem vitába torkollott, de nem a vita érdekelne smile
Az esztergomi fürdő és szaunavilága bezárt mint ahogyan rastilin is írta. De mivel az ott dolgozó szaunamesterek is munkát keresnek, nem hinném hogy kinyitna márciusban.
Tényleg csak 1-2 kattintás és utána lehet járni....
A kecskeméti fürdő valóban szép, de nemcsak ennél a fürdőnél nincs megoldva hogy textilmentesen szaunázz és merülj.
Viszont lehet, hogy el kell menni a náluk megrendezett szaunaestre (minden 3. héten) ahol textilmentesen lehet szaunázni.
Kicsit utána kell érdeklődni és nem csak a hallomásra, mástól hallott infókra támaszkodni.
Kedves ciirmos42!

Talán olvasd el jobban és újra ravenna milyen kérdéseket tett fel! Én nem látok ott nevet, pl. ciirmos42 miért is vitetted le magad? kezdetű kérdést, de még utalást se, hogy személy szerint valakire utalt volna.
Tehát a személyeskedésre vonatkozó megjegyzésed nem állja meg a helyét!
Sajnos a fővárosban nem igazán vannak ilyen helyek, de ha tudsz áldozni arra, hogy kicsit távolabb legyél Budapesttől akkor már találhatsz kultúrált helyeket.
Oh ravenna annyira költői kérdéseket teszel fel amire válaszokat csak az érintettek tudnának megválaszolni smile
Mi "tudatlanok", akik nem így működnek a választ nem tudhatjuk smile
Szerintem aki kórházba kerül bármivel is annak nincs eszében, hogy de jó lenne dugni a nővérkékkel...
Nekem is volt "szerencsém" bekerülni, hiába volt jóképű a doki úgy éreztem halálomon vagyok smile
Azért van a fórum, hogy mindenki leírja a véleményét. Még jó hogy nem gondolkozunk egyformán és gondolja mindenki ugyanazt smile
Nudegyula: honnan tudod, hogy az a 30-as srác fizetett ember volt? Nem lehetett, hogy tetszett neki a nő és azért szállt be?
Na igen mi magyarok azért össze tévesztjük a nudizmust/naturizmust az erotikával.
Nem prűd vagyok, csak vannak helyek ahol lehet szexelni és vannak ahol nem illik.
Tehát azt mondod Nanuq, hogy itt lehetnek fizetett lányok is a szaunaclub-ban?
Oh hát ez eszembe se jutott nyes
Most már indul a szauna szezon, de mondjuk a topic címe nem csak a szaunázást takarja.
Volt már valaki ilyen szaunaesten külföldön? Mesélje el milyen volt! smile
Általában két klubról szoktak itt társalogni, de például a Club Paradise, 3Majom, Elit netalán Lilaálomról még senki se írt.
Nem volt senki ezeken a helyeken? Írhatnátok hogy milyen, hátha az embernek meghozza a kedvét 1-1 látogatáshoz smile
Nagyon jól megfogalmaztad, hogy külön lehet választani a testiséget és a szerelmet. Aki ezzel nincs tisztában az nem értheti meg a csoportos szexet. De ugye vannak olyanok is akik meg a szerelmet nem élték meg és ezt se tudják elképzelni...
Mesélhetne valaki a Nyéki tóról mert mostanában mindenki oda megy. Én nem hallotam róla, csak itt olvastam aki jár az mutassa már be lécci smile
Látom nem reagálnak, pedig nekem is lenne kérdésem a témával kapcsolatban.
Miszerint is hasonló eset amit Nanuq írt, pl. klubba megy és aktus közben látják azért nem akad ki, de a zuhanyzóig, zuhanyzóban és utána törülközés közben meg takargatja magát. Miért?
Én csak azt tudom erre írni, hogy a sok kórházi nővérke minden cuccost kipakol, tele ékszerrel tuti nem a kórházi fizetéséből vette.
Inkább a nővérek, orvosok között van szex mint beteg-orvos-nővér között. Szerintem...
Lesz pénteken szaunaest, felöntésekkel. Még 2 hetenként van, de a téli szezonra általában hetente szokott lenni.
Jujj ilyen nyilvánosan? smile
Nos én ezért nem töltöttem ki a társkeresős adatlapot, mert nem keresek hanem a fórumozni szeretnék. Ezért hozzámvágták miért nincs kitöltve, miért nincs képem, stb.
Miért is baj az ha valaki nem kimondottan ismerkedni akar csak fórumozni? Erre van egy szabály?
/ 4 oldal
/ oldal   Összesen: 187 hozzászólás, Listázva: 1-50

Jade_

Nem:

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2011. augusztus 08.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!