/ 2 oldal
Hozzászólások
Sziasztok, van most valahol Budapesten vagy környékén hely, ahol lehetne kicsit meztelenül napozni?

Jó lenne, ha tömegközlekedéssel megközelíthető lenne.
A szép kockás has miatt ment a like smile
Atya.Úr.Isten.
Az 5-ös kép Pozsonyban készült, háttérben a pozsonyi vár.
Zene: Energy 52 - Cafe Del Mar
Fenék irányából töröl... gratulálok. Anyukája nem tanította meg normálisan puncit kitörölni?
Talán a Glory Cafe.

A Hegedűs és a Király utcai helyeket nem nagyon szokták ajánlani, sok az idős, igénytelen személy.

De a legjobb, ha előre megbeszélitek pár szimpatikus férfival, hogy mikor mentek le és hova. Akkor talán 1-2 tényleg meg is jelenik.
Ha sima maszti alatt a kezedet érted, akkor persze, hogy az teljesen más, mint punciban.

Javaslom vegyél egy műpuncit és azzal gyakorolj.
Aki magának se vallja be, h kívánja a farkat, az nem mondja magát heteroflexibilisnek.

Aki így hívja magát, az már bevallotta.
Aranyered van, szerintem kezeltesd, mert később csak rosszabb lesz.
Pedig létezik, keress rá, hogy self-suck, rengeteg képt és videót fogsz találni... aztán ha magadhoz tértél az ámulattól, akkor keress rá arra, hogy self-fuck, garantálom, hogy még a lélegzeted is eláll nyes
Szerintem a heteroflexibilis azt jelenti, hogy valaki alapvetően hetero érdeklődésű, nem keres kapcsolatot a saját nemével, de ha olyan helyzet adódik (pl. hármas), akkor nem ijed meg a saját nemének nemi szervétől, és helyzettől függően akár még kézzel vagy szájjal is beszáll az izgatásába.
Vigyázzatok a Dragon Power Original és a Royal-G Power potinövelőkkel, tegnap tiltotta be ezeket a Nébih, mert nem volt rajtuk feltüntetve, hogy vényköteles gyógyszer-hatóanyagokat tartalmaznak (szildenafil és tadalafil):

"A Maho Silver Trans Kft. által forgalmazott, „ROYAL-G POWER”, valamint a „DRAGON POWER ORIGINAL” márkanevű étrend-kiegészítők kapszulánként 119 mg, illetve 134 mg szildenafilt és 53 mg, valamint 58 mg tadalafilt tartalmazott. Viszonyításképpen a gyógyszerként forgalmazott Viagra 25, 50 vagy 100 mg/tabletta szildenafil hatóanyagot, a Tadalafil Teva 5, 10 vagy 20 mg/tabletta tadalafil hatóanyagot tartalmaz. Így az étrend-kiegészítő egyetlen kapszulájában a hatóanyagok külön-külön is jóval meghaladják a terápiás dózis legmagasabb értékét."

Forrás: portal pont nebih pont gov pont hu
Nekem pl. már sikerült, de tényleg nem egyszerű a dolog, kb. 10-15 emberből 1 az, akivel megvan a kölcsönös szimpátia és egyeznek a vágyak is.

Azt is megértem, hogy sokan nehezen vágnak ebbe bele, mert viszonylag kis ország vagyunk, és gondolom sokan félnek, hogy ismerőssel, vagy ismerős ismerősével futnak össze és kiderül a dolog. Ez persze nem is kellene, hogy problémát jelentsen, ha normális felfogású országban élnénk - de sajnos nem abban élünk, a többség még mindig csak 2 kategóriában gondolkodik (hetero és meleg).
Felmész az ismert oldalra (itt nem írom le a nevét), kinézel egy lányt, felhívod és elmondja az árait, ennyi.
Én bármeddig bírom. 1 hét simán, ha kell, akár a 2 hét is, a legtöbb eddig sztem 3 hét lehetett, bár sose tartottam számon.

És semmilyen tünetem nincs ilyen hosszú idő után sem, se fájdalom, semmi.

Nem vagyunk egyformák smile
Ahogy nem nyomulnék rá a barátaim nőjére, úgy nem nyomulnék rá a faterom nőjére sem.

Van elég nő a világon, keress mást.
Miért, 2 férfinek kedvezmény jár? nyes
És a hintőpor eltűnik a következő használat előtt? Vagy ki kell előtte öblíteni?
Jó videó, de legközelebb érdemes lenne állítva tartani a telefont, hogy a farkad és a spriccelést is látni lehessen.
Ezt csak úgy fogod tudni megtapasztalni, ha más veri az arcodra, mielőtt te is elmennél, akkor élvezni fogod smile
Műpuncival próbáltál már gyakorolni?
Hát igen, napi száz üzenetet tényleg nehéz lehet kezelni.

Valami értékelési rendszer kellene az oldalra, olyasmire gondolok, mint pl. Hardveraprón, ahol ha létrejön az adás-vétel, akkor a felek értékelhetik egymást, több szempont alapján is és ez megjelenik a nevük mellett, hogy hány pozitív és negatív értékelésük van.
Mit jelent a levéláradat? Napi 10-50-100 üzenet?
Jó sorozat, csak kár, hogy a végével kezdődik, erre legközelebb figyeljetek. Mert lesz még legközelebb, ugye? smile
Mit értesz azon, hogy több a rosszarcú?
12+ spricc, ez igen, szép volt!
Miért nem jön be a Glory Cafe?
Grat a képekhez, jók lettek, külön grat, hogy mered vállalni az arcod! Csak így tovább!
Ne igyál semmilyen tojást nyersen.

Egyrészt nem tudja a szervezet rendesen feldolgozni, másrészt nagyobb a fertőzés veszélye (pl. szalmonella).

2 napja gyűjtöd? Lol, majd ha 1-2 hétig gyűjtöd, akkor lesz cucc nyes
Kár a gőzért, aki write only üzemmódban működik, az nem olvassa el azt sem... :-(
Na voltál lent? Ha igen, írhatnál beszámolót smile
Hát, vannak bajok...

Először magaddal kéne tisztába jönnöd, mert amíg te sem tudod, hogy mit akarsz, addig teljesen felesleges bármibe is fognod.

Ha majd eldöntötted, hogy mit akarsz, akkor mondd ki hangosan a tükör előtt és ha nem akarod magad azonnal szemen köpni, akkor állj neki a megvalósításnak.

Ha a prosti mellett döntesz, akkor hajrá, van rengeteg oldal, képekkel, beszámolókkal, stb. ez ma már egyáltalán nem olyan titokzatos dolog, mint 30-40 évvel ezelőtt volt, pontosan lehet tudni, hogy mire számíthatsz, akár percekre lebontva. Az óvszert nem fogod megúszni, már előre szólok. De ez a saját érdeked miatt is jó, mert ha bárki beenged óvszer nélkül ismeretlenül, az másokkal is megtehette, egy ilyen puncibe pedig gondolom nem akarod dugni a kisujjad sem, nemhogy a farkad.

Ha társkeresés mellett döntesz, akkor hajrá, csinálj egy jól összerakott adatlapot (nem szégyen más pasiktól ellesni, hogy mit érdemes kiírni), írd ki, hogy foglalt vagy és titkos kapcsolatot keresel. Nem mondom, hogy özönleni fognak a levelek, lehet, hogy több hónapot, akár egy évet is kell majd várnod, mire összejön valami.

A lényeg, hogy szedd össze magad, mert ez a parázás, amit itt levágtál, szerintem nagyon gáz még egy 15 éves kölyöktől is, nemhogy egy 31 éves férfi(?)től...
Sztem a Glory Cafe kb. ilyesmi lehet, bár még nem voltam.
Nem ismerek ott helyet, mi van a Máté utcában?
Vegyél egy műpuncit plusz síkosítót és azzal gyakorolj.

Anno én is hamar elmentem szex közben, mert addig "szárazon" vertem magamnak és ahhoz voltam hozzászokva, amihez képest egy forró és síkos punci teljesen más érzés.

Esetleg a szex előtti maszti is segíthet, másodjára már tovább bírja az ember. (bár ez nekem nem vált be, mert én élvezés után kb. 24 óráig nem kívánom a szexet, de ez egyéni szoc. probléma nyes )
Nekem ugyan nincs se feleségem, se gyerekem, de én inkább egy romantikus vacsorával kettesben lepném meg, akár étteremben, akár otthon.

Persze lehet, hogy egy vibritől is felpezsdül, de ilyenkor általában a romantika szokott hiányozni a feleségeknek, attól jobban kívánják az ágybabújást.

De nincs tapasztalatom ebben, szóval ha hülyeséget mondtam, le lehet hurrogni nyugodtan smile
Kopaszi gáton szokott lenni valami? A félsziget legvége elég kietlennek tűnik sötétedéskor.

Igaz, hogy van egy rendőrörs a legelején, de sose láttam még rendőröket járőrözni.
Nem értem hogy szakadhat ki, ha szabályosan van feltéve... én kizárólag óvszerben szexelek és még egyszer sem szakadt ki...
Sűrített tej, pornókban is ezt használják (vágóképhez).
Hát igen, ezzel sokan így vagyunk... sajnos...

Keresni kell valakit, aki a szádba lő és akkor még nem fog elmenni a kedved nyes
Majd várjuk a beszámolót, hogy hogy sikerült! smile
Ha nem szorít nagyon, akkor normális. Pont ez a lényege, hogy nem engedi kiáramlani a vért, mert elszorítja a külső ereket, ezáltal keményebb lesz a farok.

De nem szabad fél óránál tovább fent hagyni.
Szerintem egy dildón ül, ami talán még rezeg is smile
Sziasztok, tudtok Bp-en valami nyugis helyet, amit BKV-val könnyű megközelíteni és ahol meztelenül napozhatok anélkül, hogy bárki megbotránkozna vagy perverz kukkolók kerülgetnének?

Pl. Duna parton van ilyen rész?

Köszi!
Azt hol olvastad, hogy ez az idősebb urak és hölgyek vadászmezeje???
Én is gyantáztatni járok. Picit fáj, de megéri, mert utána napokig teljesen sima! Nem úgy, mint a borotvánál, hogy már másnap borostás.

Hátránya, hogy elég sokba kerül, kb. 10e egy alkalom és kb. 4 hetente kell járni.
A 3-as kép szuper lett, ment érte a plusz smile
Kézzel és szájjal én is akármeddig bírom, de punciba max. 1-2 perc, akár rövid volt az előjáték, akár hosszú.

A start&stop technikát már próbáltam, nem segített, a többszöri menet meg nem játszik nálam, mert legalább fél óra kell, míg élvezés után újra érdekelni kezd a szex.

Valakinek ötlet?
Végre egy hasonló gondolkodású és értelmes srác. Kár hogy az életkorodat nem írtad ki és társkeresős adatlapod sincs. De ettől függetlenül nagyon jól leírtad a bi fiúk jellemzőit. A félelem és kíváncsiság vegyes érzete, az anál elutasítása, a kis farok előnyei, az "inkább én szopnék mont engem szopjanak" érzése, stb. Szerintem rengeteg srác gondolkodik hasonlóan a dologról.

Nekem még csak egy alkalom jött össze, egy cset oldalon találtam egy pesti srácot. Én ugyan nem pesti vagyok, de pont fent volt dolgom. Biztonsági okokból nem akarnék környékbeliekkel ismerkedni. A nagy farok probléma nekem is előjött, bár nem a hosszával hanem a vastagságával volt gond, konkrétan alig fért a számba smile Azóta a csajokat is jobban megértem, mert rájöttem hogy nem is olyan könnyű dolog ez, mint ahogy látszik smile

Végül is nem volt rossz, első alkalomnak megfelelt, bár kicsit hűvös volt a hangulat, gondolom azért mert nem ismertük egymást. Emiatt az élvezés utáni rossz érzés (amivel szintén sok bi srác találkozik) is elég erős volt, el is ment az egésztől a kedvem egy jó időre.

De sebaj, majd legközelebb smile

Na egyelőre ennyit, már így is többet írtam mint akartam.
/ 2 oldal
/ oldal   Összesen: 52 hozzászólás, Listázva: 1-50

Chessterfield

Nem: férfi

Beállítottság: biszexuális

Regisztrálás ideje: 2012. december 12.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!