Gondolataim
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#56   2014. 01. 24. péntek 14:55

Vendégeim folytatás

Réka erre belemarkolt a fiú hajába és melleihez szorítva a fiú ajkait kényeztette melleit. Hallottam az éj sötétjében ahogy légzése szaporább lett, és halkan kéjesen sóhajtozott. A fiú vadabbul kezdte csókolni melleit, szinte bekapva, majdnem beleharapva szívta a lány melleit, aki mindezt nagy élvezettel fogadta. Míg csókolta az egyik mellét a másik bimbóját ujjaival enyhén simogatta, csipkedte és húzgálta. Réka ezt nagyon élvezte, amit apró kéjes nyögései jelezték. A látvány gyönyörű volt, és engemet is izgalomba hozott.

Éreztem, ahogy melleim megkeményedett bimbói szinte beleszúrják magukat a matracomba. Égész testemet átjárta a kéjes bizsergés. De féltem megmozdulni, nehogy eláruljam magamat. Tenyeremet lassan betoltam a pizsamám alá, hogy érinthessem melleimet. Tenyerembe véve forró mellem, érezve bimbóim keménységét még jobban izgalomba jöttem. Egy lassú mozdulattal lefejtettem mellemről a pizsamát és ujjaim közzé véve bimbómat simogattam, néha egy kicsi megcsípve izgattam. Már lábaim között is mutatkoztak izgulásom jelei, nedvesedett a pizsamám, és így játszva melleimmel figyeltem a két szerelmes játékát.

A fiú már csókjaival elhalmozta a lány egész testét. A köldökét csókolgatva kezével simogatta a lány combjait, majd betérve a lány lábai közzé simogatni kezdte a lány még bugyiba rejtett ékszerét. Réka nagyon élvezte, teste minden porcikája át adta magát az élvezetet adó érintéseknek. Behajtva jobb lábát még jobban széttette, szabad utat adva az érintéseknek. Erre a fiú betolta tenyerét a lány bugyija alá, mire Réka kéjesen felnyögött, Tamás ujjai a bugyi alatt simogatni kezdték a lány nedves ékszerét. És már nem csak Réka lábai közt volt nedves, az enyém is már csupa nedv volt, a pinusom kívánta hogy megérintsem.

Lassan betoltam a szabad kezemet a pizsama nadrágomba, belemarkoltam szőrzetembe, simogatni kezdtem a szőrös szeméremdombomat, majd ujjammal megérintettem az éhes pinusomat. Nagyon jól eső kéjes érzés futotta át testemet. Közben tovább figyeltem őket. Tamás simogatására már Réka teste néha beremegett, már nem csak fogadta a simogatást, hanem csípője mozgásával még segítette is a fiú igyekezetét. Kezével simogatni kezdte a fiú hátát, aki egy szál alsónadrágban térdelt mellette. Lassan leért a fenekéhez és benyúlva az alsónadrágjába simogatta fenekét, majd ki sem húzva kezét áttért előre a fiú hasa alá és megfogta péniszét.

Én már azt nem láttam, mert Tamás háttal volt nekem, csak azt láttam, ahogy Réka karja le fel kezdett járni. Most már tudom mit tett, de akkor ez új volt számomra. Majd Réka elengedte a fiú szerszámát és megfogva alsónadrágját szinte lerántott róla, az lecsúszott a fiú combja alá, ő pedig lejjebb tolva, kibújt belőle. Erre ő is kezdte lefejteni a lány bugyiját, aki összetéve lábait és megemelve csípőjét segítette. Mindketten teljesen meztelenek lettek. Réka mindkét lábát felhúzta és teljesen szétterpesztett. Szétvetett lábakkal várta fiút. Tamás betérdelt a lábai közzé, és simogatni kezdte a lány testét. Most már láttam a fiú meredező péniszét, ahogy kőkeményen ál, formás alakjával előre tekintet. Simogatva a lány combjait lassan visszatért nedves ékszeréhez és simogatni kezdte.

Én is simogattam az enyémet. Ujjaimat betoltam a lábaim közzé, érezve forró nedvességemet minél beljebb hatoltam magamba. Pizsamámba már irtózatosan melegem volt, apró verejték csapódott ki a homlokomon. Megfogtam pizsamám és lassan lejjebb toltam, éreztem ahogy átcsúszik fenekemen és gumija megáll a combomon, egy kicsit még lejjebb toltam magamról és lábammal lassan lerúgtam. Csakhogy evvel letoltam magamról a takarómat is, a takaróm lecsúszott egészen a combom alá. Hűsítő levegő áramlott testemre. Nem törődtem vele, hiszen a pizsama felsőm takarta egész felső testemet, csak a meztelen fenekem volt kint. Lassan behajtottam bal lábamat és széttettem őket, és újból benyúltam a hasam alatt a lábam közé. Már nem hatott zavaróan a nadrágom, és meztelenségemet érezve még jobban tűzbe jöttem.

Ujjaim most már szabadon siklottak a pinusomba a széttett lábaim között és tenyeremre nehezedve még erőteljesebben játszottam magammal. Közben néztem, mi történik. Réka továbbra is behunyt szemekkel fogadta a fiú simogatását, mintha kéjes álomba merülve élvezné a helyzetet, közben kéjesen sóhajtozott. Tamás most fölé hajolt, megcsókolta a lányt és testük lassan összeért. Egy kis ideig csókolóztak egymásba fonódva, majd fiú lassan mozdítva csípőjén, bepászítva péniszét, lassan a lányba hatolt, a lány felnyögött és egy kéjes sóhajjal fogadta magába a fiút. Tamás lassú, ütemes mozgásba kezdett és pénisze elkezdte ki-be járását a lány barlangjába. Réka teste is meg mozdult, ő is viszonozta, mintha rá szúrná magát a fiú férfiasságára, ütemesen válaszolt. Néztem, hogyan merül el pinusába a fiú szerszáma. A lány már hangosabban nyögdécselt, már nem zavarta hogy meg e hallom.

Ujjaim nékem is vadul kezdtek járni pinusomba, mintha a fiú pénisze lenne bennem, ki-be tologatva ujjaimat ujjaztam magamat. Testem remegett, már fenekem is járni kezdett, és pinusom táncolt a tenyeremen. Közben néztem Rékát, ahogy behunyt szemekkel, élvezettel fogadja magába a fiú szerszámát. Közben kéjesen nyögdécselve emelgette ö is a fenekét. Feje egyik oldalról a másikra forgott és egyszer csak felém fordulva kinyitotta szemeit, és ekkor találkozott tekintetünk. Nem tett semmit, csak nézet rám és továbbra is kéjesen sóhajtozott. Engemet nézet, ahogy hason fekve, deréktól lefelé meztelenül a széttett lábaim között tevékenykedek.

A takaróm már egészen lecsúszott, fenekem megemelve, csípőmet mozgatva, járattam ujjaimat magamba. Réka figyelt engemet. Egyszer csak megremegett testem, elöntött a forróság és elélveztem. Ujjaimat vadabbul kezdtem nyomni magamba, testem vonaglott és hogy csendbe maradjak, a párnámba nyomta ajkamat, visszafogva nyögéseimet, haraptam párnámat, közben testem vonaglott és tekeredett. Hallottam, ahogy Réka hangosan felnyög, és vadul sóhajtozni kezd. Odafordultam és láttam, ahogy vonaglik Tamás alatt, élvez becsukott szemekkel. Megfogva a fiú derekát húzta magába, csípőjét megemelve vonaglott, itt-ott apró sikolyok hagyták el ajkait. Majd mikor átvonult orgazmusa a matracra zuhant. Ekkor már Tamás is kezdett zihálni, közeledet az ő pillanata. Még vagy kétszer a lányba hatolt, majd kihúzta belőle péniszét. Réka előre nyúlt, megfogta a fiú nedves szerszámát. Tamás erre egészen feltérdelt, én pedig tisztán láttam ahogy a lány megmarkolja a fiú szerszámát.

Ismét, némán találkozott tekintetünk, mintha Réka azt mondta volna velük, hogy “Nézzél!” és húzgálni kezdte kezét a fiú péniszén. Másik kezével benyúlt magának, vadul dörzsölni kezdte pinusát. Újból vonaglani kezdet, felnyögött és elélvezett. Majdnem vele egy időben Tamás teste is megfeszült, ö is felnyögött és elélvezett. Réka fogva péniszét, és magára irányítva hagyta, hogy a fiú bőséges ondóját rá lövellje. Mindketten élveztek. A fiú nedvei belocsolták a lány ujjait, köldökét és hasát. Majd lassan, mindkét test egymásba zuhant, egy forró ölelésbe, nem bánva a sikamlós ondót. Összeforrtak és egy darabig így maradtak. Rékával találkozott tekintetünk, rám mosolygott és behunyta szemét.

Míg Tamást ölelte, óvatosan magamra húztam a takarómat és behunytam szemeimet. Még hallottam, ahogy megtörülköztek és elaludtam. Mikor felébredtem már nem voltak sehol. Csak az asztalomon volt egy kis üzenet hagyva, Réka aláírásával.

“Remélem magadba zárod élményedet, és én is köszönöm, amit látni hagytál.”

És én magamba zártam, mint egy csodaszép emléket.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#55   2014. 01. 24. péntek 14:53

Egy felejthetetlen családlátogatás

Az egyik falusi iskolában vagyok tanítónő. Még csak az első évet nyomom a főiskola után. Alig párhónap ment el a tanévből, de máris úgy érezem, mintha évek óta itt szarakodnék, s mintha nem is tizennyolc, hanem száztizennyolc diákom lenne egyszerre. Így talán jobban megértitek, miért menekülök előszeretettel egy férfi karjai közé… teljesen meztelenül. Mert ha a – különben sok mindenre kapható – puncimat (minimum) egy lüktető, nagy hímtag döngöli, hát, elszáll minden problémám!

Azon az estén családlátogatáson voltam. Időnként meg kell tennem, bármennyire is unalmas tud lenni ez az egész. Ám azon a napon viszont, egyáltalán nem volt unalmas!

- Hogy ízlik a kávé? – Klári, a csinos háziasszony velem szemben ült és szélesen mosolygott. Velem egy idős lehetett. Úgy huszonhat, esetleg huszonhét éves.

- Nem igazán szoktam kávézni – válaszoltam -, de ez most jólesik. Fárasztó napom volt.

Elmeséltem nekik. Arról, hogy miként telik a napom abban az anyaszomorító osztályban. A másodikos Petikéjükről is beszélgettünk. Blabláztam, nagy vonalakban körülírtam, mennyire jó kis diák a Petike, s igyekeztem úgy tenni, mintha érdekelne a családlátogatás.

Ami hamarosan izgalmas fordulatot vett!

Attila, Klári férje, igazán jóképű fazon volt.

- Hozhatok még valamit inni? – kérdezte. Egy idő után ő is csatlakozott a beszélgetéshez, de én közben már megfigyeltem, bár inkább valósággal tanulmányoztam nagyszerű alakját. Mi-tagadás… megkívántam. Már annak is örültem, hogy hozzám szólt.

- Igen, a Bikavér megfelel! – mondtam, miután felsorolta a választékot.

Szeretem a jó borokat, de akkor olyan hangulatban voltam, hogy azt a bort nem az íze miatt választottam.

A neve volt rám hatással. “BIKA! Igen, ez az ami kell most…”, gondoltam, s máris egy emberes lőcsöt képzeltem a lábaim közé. Bika kellett, de nem a vérére lett volna szükségem, hanem valami EGYÉB részére.

Az ital egyre jobban elhitette velem, hogy mennyire akarom azt, s az csak az járt a fejemben… Aztán valami valahol megmozdult bennem, s enyhén a combjaim közé markolt.

Petike nem volt otthon. (Szerencsére!)

Velem szemben ültek, igazán szép párnak látszottak. Klári sokat mosolygott, és ez valahogy még üdítőbbé tette kislányosan aranyos arcát. Rózsaszín ajkai lágyan súrolták a pohár szélét ivás közben, és elképzeltem, mekkora örömet okozhat ez a száj Attilának, mikor felizgatott dákóját csiklandozza, s kicsalja belőle azt a mindenható lucskot, amit én magam is szívesen megízleltem volna…

Éreztem, hogy az a valami most már egyre hevesebben mozog bennem, s a lábaim közötti részem egyre inkább ellágyul. A vibrátoromra gondoltam, az ujjaimra vagy bármire ami hosszú és merev, és tudtam, ha hazaérek, mélyen feldugok magamnak valamit, s ki nem fogom húzni órákig. (Persze akkor leghevesebben Attila farkát kívántam, de nem is reménykedtem benne… pedig… végül mégis a pinámba csúsztatta!)

Egyelőre viszont csak néztem őket, az a valami (alul) mozgott bennem, a bor pedig egyre… egyre… finomabb és finomabb lett.

- Hozok még egy üveggel. – mondta Attila.

- Rendben van, drágám! – értett egyet vele Klára duruzsoló, édeskés hangon.

A férjének igazán jó alakja volt. Feszes fenék, deltás felsőtest. Végigsimítottam a combjaim között, s nem érdekelt, hogy ki látja.

(Berúgtam.)

Klári érdeklődve nézett, s mosolya még szélesebbre húzódott.

- Rendben van… – szóltam Attila után én is, még mielőtt kilépett volna az ajtón. – Hozz még egyet…. Farokkirály!

Még magam is megdöbbentem, vártam mikor repülök, Klári mikor esik nekem.

De ő csak mosolygott. Az a kislányos báj ült az arcán.

Aztán… hozzám bújt, és egy csókot lehelt az ajkaimra! Jólesett. Meglepetésemből még fel sem ocsúdtam, forró keze máris a szoknyám alá siklott, s lágyan a pinámba markolt.

Felsóhajtottam. Aztán mindezt viszonoztam. Klári mellei csábosan feszesek voltak, éreztem milyen jó kemények, miközben ő az én didkóimat puszilgatta.

Mire Attila visszatért, két teljesen meztelen jó testű nőt láthatott izgalmas tevékenységbe melegedve a szőnyegen. Pillanatok múlva már ő is csak “egy szál faszban” feszített előttünk, dákója állt keményen, gondolom, a vonagló meztelen női testek iszonyúan felhergelhették. Közénk feküdt, és először velem kezdett el foglalkozni. Farkát azonnal átnedvesedett puncimba vezettem, s a Klárával átélt forró előjáték után végre elélvezhettem… nem is egyszer! Aztán a számba vettem a dákóját, Klári pedig ujjazott hátulról, meg az egyik mellemet masszírozta.

Aztán cseréltünk. Attila a saját feleségébe hatolt, én pedig Klára száját mohón a lábaim közé szorítottam, és így élveztünk mindhárman.

Attila mély nyögésekkel vágta tele neje pináját ondóval, s nekem meggyőződésem, hogy akkor még egy gyereket összehoztak. Nem baj: egyel több ok, hogy sűrűn járjak ide családlátogatóba. Na, persze elhatároztuk, nem várunk ezzel addig, míg az új jövevény felnő. Hiszen ott van még Petike, a diákom, akiről nagyon sokat kell még…

…BASZÉLGETNÜNK…
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#54   2013. 12. 09. hétfő 18:38

Stresszoldás télapó módra

A Mikulás szeme enyhén tikkelt az idegességtől. A feje a szétrobbanás határán állt. Keze annyira remegett, hogy minden kipotyogott belőle. Megpróbált úrrá lenni a körülötte kialakult káoszon, de egyre kevésbé érzett magában erőt hozzá. Mindenhol manók rohangáltak, óriási ajándékkupacokkal a kezükben, ki sem látva a dobozok mögül. Ennek természetes következménye lett, hogy állandóan összeütköztek, és mindenhol fényes papírba kötött ajándékok hevertek a földön, míg az egymással perelő manók össze nem szedegették őket. Persze a névkártyák lepotyogtak, így ki kellett bontani a csomagokat, újracsomagolni, majd ismét felcímkézni. Szerencsés esetben a következő alkalommal már eljutottak Télapó feneketlen zsákjáig, újabb baleset nélkül. Az istállóból egymás után érkeztek a jelentések az őrjöngő rénszarvasokról. Az egész évben oly nyugodt, és barátságos szarvasok megvesztek az általános feszültségtől. Már öt krampuszt haraptak meg, négyet felrúgtak, a maradékot pedig hol kikergették az istállóból, hol felkergették az istálló padlásterére. Rudolf pedig a szokásos magánszámát hozva, megpróbált megszabadulni a világító orrától. A Télapó idegzete pattanásig feszült, és ezen az sem segített, hogy Télanyu is előadta a minden évben karácsony elé időzített hisztizve őrjöngök című varieté műsorát. A Mikulás rajongva imádta nejét az év minden más napján, de ilyenkor meglehetősen nehezen viselte el elsárkányosodott feleségét. Annak idején első látásra beleszeretett, egy pillanatig sem volt kétsége, hogy ezt a nőt akarja. Minden ízében a Télapó által olyannyira kedvelt nőtípus, akit röviden úgy jellemezhetnénk, hogy NAGY. Nagy mell, hatalmas, kemény fenék, széles csípő, vastag combok, és olyan alak, amit két kézzel, arcukon kéjes kifejezéssel szoktak a férfiak a levegőbe rajzolni. Márpedig, akármilyen nehéz is elképzelni, a Mikulás talpig férfi volt. Egész évben keményen gyúrt, hogy bírja a karácsonyi hajtást. Rosszul is esett neki, mikor magára kellett vennie a megfelelő helyeken kitömött ruháját, álszakállát és parókáját, elrejtve félisten mivoltát. Most a karácsonyi készülődés végső szakaszába értek. Az ajándékok bezsákolva, a szarvasok néhány hordó hideg vízzel lehiggasztva. Most már csak Télanyunak kellett volna elhallgatnia, hogy elindulhasson végre a férje. De ő aztán egy pillanatra sem hagyta abba. Télapó érezte, hogy agyát sűrű gőz önti el, és megtette, amit soha, semmilyen körülmények között nem lett volna szabad. Befogta neje száját. A Krampuszok felhörrentek ijedtükben, a manók eltakarták a szemüket. Még a szarvasok is megdermedtek a rémülettől.
- Úúúgy! Szóval nem hallgatsz végig! Nem bírsz ki pár percet! Jól van, csak menj, akár haza se gyere! – kiáltotta az asszony, majd beviharzott a házba. Mikulást kiverte a hideg veríték. Idáig csak egyetlen egyszer vetemedett arra, hogy elhallgattassa nejét, és nagyon megbánta. Már rég véget ért az év, már lassan beköszöntött a tavasz, mire asszonya megbocsátott neki. Egészen addig, hol fagyosan hallgatott (ami még a jobbik, sajnos ritkábban előforduló eset volt), hol habzó szájjal üvöltözött a szerencsétlen Télapóval. Természetesen szexről szó sem eshetett ebben az időszakban, és ez még jobban megviselte a Télpasit. Volt neki ugyanis az a megrögzött szokása, hogy sosem csalta meg Télnejét, amit az átok asszony csúnyán ki is használt. Miközben már a szánon siklott a felhők felett, ezerszer is elátkozta magát, azért, amit tett. Nem elég, hogy halálra gyötörte magát a gondolattal, mi vár rá otthon, ráadásul az utolsó hely előtt még a GPS is tönkrement. Márpedig a háztetőkre nem írnak házszámot. Az első hely, ahová beteleportált, egy tipikus agglegény fészek volt, nagy, de nem életveszélyes rendetlenséggel. Néhány izgalmas magazin is heverészett itt-ott elszórva. Ha nem ilyen nyomott, Télapó biztos megnézegette volna őket, ugyanis meztelen nők képeivel voltak tele. De nem akármilyen nők voltak ám! Szépek voltak és NAGYOK. De a Mikulást most csak bosszúszomjas nejére emlékeztették. Keserű sóhajjal ugrott át a következő házba. Abban a pillanatban, ahogy megérkezett, zsákja kicsúszott elgyengült kezéből. A szemben lévő kanapén egy meztelen nő ütlegelte egy fakanállal a saját hatalmas, kemény, enyhén pirosas színben játszó fenekét.
- Szent Karácsony! – kiáltott fel Télapó. A nő hangos sikollyal felpattant, és bebújt a kanapé mögé. A háttámla fölül kukucskálva kiabálta:
- Ki maga? Mit keres itt? Azonnal menjen el, vagy hívom a zsarukat! – Már az arca is vörösen lüktetett, nemcsak a feneke. Uram atyám! Rajtakapták! Nagyon szégyellte magát, de csak az első pillanatokban, amíg fel nem fogta, milyen ruhában áll előtte a fickó. Istenem! Ez Mikulásnak öltözött. Tuti, hogy őrült, megerőszakolja, feldarabolja, és a darabjait szétszórja a lakásban. Óvatosan próbálta megközelíteni a telefont, de az átkozottul messze volt.
- Kérem, ne ijedjen meg! Én a Télapó vagyok!
- Én is attól tartok! - nyögte a nő. – Menjen el, vagy sikítok! Őrült hangosan tudok ám sikítani!
- De kérem! Csak nem fél a Télapótól!
- Négyéves korom óta tisztában vagyok azzal, hogy a Télapó nem létezik! Nagyon hálás lennék, ha ezt az agybaját máshol élné ki, nem nálam!
Télapó felsóhajtott. Mindig ez van. Intett egyet, mire a kandallóban magasra lobbant a kialvóban lévő tűz. Mikulás bemászott a lángok közé. A nő felkiáltott. Ösztönösen kiugrott a kanapé mögül, hogy megmentse ezt az őrültet. Megpróbálta elkapni a karját, de a piros ruhás férfi elhúzódott. A nő érezte a felé áradó hőséget. Egyszerűen nem értette. Ott ül a fickó, láthatóan semmi baja, még a ruhája sem perzselődik meg. A döbbenettől még arról is elfeledkezett, hogy teljesen pucéron áll a kandallóban kuporgó férfi fürkész tekintete előtt.
- Ez… ez biztos valami trükk – nyögte. A Mikulás kikászálódott a lángok közül. A sarokban álló aprócska, szánalmasan feldíszített fenyő felé intett, mire az megrázta magát. Növekedett, fényesedett, míg végül egy olyan pompás karácsonyfává változott, amilyet a nő még nem látott.
- Te tényleg a Télapó vagy?
- Ezt magyarázom egy ideje – felelte nyűgösen a kérdezett. Késésben volt. Télanyu megöli, ha hazaér.
- Nem értem, hogy mászol át a kéményen, mikor olyan kövér vagy! – szaladt ki az a kérdés a nő száján, ami gyerekkorában annyira foglalkoztatta.
- Kövér?! – hördült a férfi. Ez már igazán sok volt. Letépte magáról felsőruházatát, feltárva remekbeszabott testét. A nő teljesen elhűlt, majd az agyába villant egy ötlet.
- Anna vagyok – szólt, de mielőtt folytathatta volna, a csupa izom álomfickó eltűnt. A nő kétségbeesetten hajolt olyan közel a kandallóhoz, amennyire a lángoktól bírt.
- Ne haragudj! Kérlek, gyere vissza!
- Nem megyek! Dolgom van! – érkezett a sértődött válasz.
- Ha nem jössz vissza, síni fogok! Ha te a Télapó vagy nem hagyhatod, hogy miattad sírjak!
- Ha??? Úgy mégis mit… Mindegy. Öt perc.
Anna izgatottan magára kapta köntösét. Jaj! Alig bírta kivárni azt az öt percet. Végre megérkezett a Mikulás. Ruhája még mindig széttépve fityegett rajta, és ezt a nő egy csöppet sem bánta. Szeme megigézetten tapadt a Télapó testének középtájára. Lassan lecsúsztatta magáról a felesleges ruhadarabot.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#53   2013. 12. 09. hétfő 18:37

Folyt

- Rossz kislány voltam, büntess meg! – majd megfordult, széles terpeszben feltérdelt a kanapéra, és ráhajolt a támlára. A Télapó egy pillanatig azt hitte, agyvérzést kap. Olyan gyönyörű hátsó domborodott előtte megadóan hátranyomva, amilyen még talán Télanyunak volt. Tétovázva vette fel a leejtett fakanalat a földről. A nő hátrapillantott:
- Ne! Ne azzal!
- Hát akkor?
- A szíjaddal. Olyan izgatóan vastag!
- Óh! – sóhajtott Télapó, majd lassan levette az övét. Végig húzta tenyerében, mielőtt kettéhajtotta volna. Anna megremegett a halk susogó neszt hallva.
- Nagyon, nagyon rossz voltál. Ezért büntetést kapsz a Mikulástól – szólt enyhén rekedten a Jóságos. Meglendítette a szíjat, és rávágott a kívánatos hátsóra. A nőből rekedt kis kiáltást váltott ki az ütés. Egy picit kiegyenesedett, maga alá húzta fenekét, amin már látszódott az első csapás nyoma. Pár pillanat múlva ismét teljesen előre dőlt, s fenekét hátranyomva felkínálta gömbölyű halmait a szíj csókjainak. Egymás után érték az ütések a kitáruló feneket, megadva a ritmust, amelyre táncolnia kellett. És hogy táncolt! Télapó szinte eszét vesztette. Összehúzódott, majd újra ellazult, jobbra-balra lendült. Egy hastáncos nő nem járta volna ilyen szépen. A Télfickó eleinte óvatosabb ütéseit egyre nagyobbak, erősebbek követték. Anna hátsója egyre forróbb és forróbb lett. Úgy érezte leperzselődik róla a bőr.
- Ahhh! – szakadt ki belőle egy csípősebb ütésre a kiáltás. Helyzetet változtatott, ami rajta nem segített, de a Mikulás még jobban beindult tőle. A nő teljesen áthajolt a háttámlán, félő volt, hogy fejre esik a túlsó oldalon. Így a feneke még feljebb került, gyönyörűséges célpontot szolgáltatva a szíjnak. A nő egész feneke haragos pirosan lángolt, de a comb felső részén is átfutott néhány csík. Az új helyzet miatt nem tudott annyira ficánkolni, de feneke már folyamatosan remegett. Most már mindegy egyes csípős, égető ütésre felkiáltott. A tűz valahogy átterjedt puncijára is, pedig azt egy ütés sem érte.
- Óh! – búgta fájdalommal és kéjjel teli hangon. A Télapó a következő pillanatban kiejtette a kezéből a szíjat, ugyanis a lángoló hátsójú rossz kislány kapkodó mozdulatokkal elkezdte simogatni magát. A Mikulás nagyot nyelt a most már egyértelműen a gyönyörtől nyögdécselő nő láttán, majd újra felvette a szíjat. Most már az eddigieknél is keményebben ütött, az érzékeny hátsót újabb hőhullámokkal öntve el. Anna egyre hangosabban sikoltozott, de az önkielégítést nem hagyta abba, s fenekét megpróbálta még feljebb nyomva elébe menni az ütéseknek. Még sosem verték el ennyire, még sosem fájt ennyire a feneke, még egyszer sem élte át ilyen intenzíven a fájdalomból felépülő gyönyört. Minden egyes ütés újabb tüzet gyújtott izzó hátsójában, és minden egyes ütés közelebb lökte őt a csúcshoz. Végül hatalmasat élvezett. Nyöszörögve csúszott le a kanapéra, de nem ült le, nem is tudott volna. A Mikulás elé térdelt, s elkezdte lehúzni a nadrágját.
- Mit csinálsz? – lépett hátrébb döbbenten a felajzott Télapó.
- Csak meghálálom – felelte Anna a vágytól és a sikolyoktól elrekedve.
- Nem lehet – mondta izzó szenvedéllyel a szemében a Mikulás. – Nekem nem.
A nő csalódottan hajtotta le a fejét, szemébe könnyek gyűltek. A Télapó sajnálkozva nézte, miközben rendbe tette ruházatát. Hirtelen bevillant egy kép. Egy rendetlen szoba, tele szétszórt magazinokkal.
- Milyen ember a szembe szomszédod?
- Péter? – kérdezte szipogva a nő. – Hát nagyon rendes, kedves, segítőkész.
- Tetszik neked? – puhatolta Mikulás.
- Nagyon jóképű, de miért kérdezed? – kérdezte egy kicsit nyűgösen a nő.
- Miért nem hívod meg egy kis karácsonyi ööö… süteményezésre?
- Óóó!... Hát biztos nem kellenék neki, mert… mert ilyen kövér vagyok – súgta halkan Anna.
- Édes lányom, te nem kövér vagy, hanem őrjítően kívánatos, és szexi. Hej, ha nem lenne Télanyó! – egy pillanatig vágyódón bámulta az előtte kuporgó, pirosra vert popsijú, érzéki bestiát, majd sóhajtva folytatta: - Biztosan tudom, hogy a fickó pont az ilyen gyönyörűségesen telt nőket kedveli. Vedd úgy, hogy ez az én karácsonyi ajándékom. Holnap hívd át! – mondta, majd a következő pillanatban már a szánjában ült és hazafelé tartott. Egészen addig valami furcsa elégedettséget érzett, míg otthon a konyhába nem toppant, ahol már várta a selyemhálóingre vetkőzött Télanyó.
- Hol voltál, te… te… csavargó! Itt vártalak egész este, már rég haza kellett volna érned! Nem érdekelnek az ajándékok! Azt minden évben ki kell hordanod! Azonnal mond meg hol voltál! Azt hiszed, mert te vagy a Télapó, már mindent meg csinálhatsz?! Azt hiszed… Mit csinálsz?
Télanyóba benne rekedt a szó, ugyanis Télapó valami egészen különös, hozzá nem illő gonoszkás mosollyal nézte, s egy széket helyezett a konyha közepére. Télanyó rossz sejtelemmel szívében nézte, ahogy férje leveszi magáról a szíjat, s kettéhajtja. Zavartan fonta össze melle előtt karjait, hogy takarja a félelemtől megmerevedett bimbókat. És akkor Télapó megszólalt:
- Kedvesem! Gyere csak ide, és hajolj a székre! Ideje lesz megtanulnod, hogy mikor kell csendben maradnod. – Olyan keményen, parancsolóan nézett Télanyóra, hogy az nem mert ellenkezni. Remegve hajolt rá a székre, s szó nélkül tűrte, hogy a férje lemeztelenítse fenekét.
- Számold csak szépen! – szólt a Mikulás, és a fenekét az ütéseknek feltartó nő engedelmesen számolt:
- Eeegy….
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#52   2013. 11. 12. kedd 11:22

Dobta a férje

Az nap, amikor a férjem közölte velem, hogy van valaki más is az életében, azt hittem vége a világnak, óriási veszekedést csaptam. Döbbenten bámultam és próbáltam lebeszélni arról a másikról, nem hittem el, hogy igaz. Könyörögtem is, két kézzel próbáltam bele csimpaszkodni. A testébe és a lelkébe ugyanúgy. Azt gondoltam, a mi kapcsolatunkkal nem történhet meg az ilyesmi soha! Mi mások vagyunk, a mi eskünk szent és sérthetetlen!
-Szürke vagy Anna finom, de kiszámítható. Meguntalak, az én hibám tudom! Ne haragudj, de nekem ennyi nem elég, a hétköznapiságod fáraszt!

Neki estem Gábornak, és ütöttem, vertem ahol értem. Belerúgtam, téptem a haját és üvöltöttem. Nem értem el vele semmit. Két hét múlva összepakolt és egy mélyet sóhajtva kilépett az életemből. Amikor becsukódott mögötte az ajtó, ordítottam a fájdalomtól, a sporttáskán és a bőröndön kívül magával vitte a fiatalságot, a hitet, a reményt és az odaadást is, minden fénnyel és ragyogással együtt. Nekem csak a tapogatózó sötétséget hagyta hátra, és nem volt hozzá erőm, hogy világot gyújtsak. Volt pofája azt mondani, hogy még mindig szeret, csak abba a másikba belebolondult!

Hivatalosan nem váltunk el, papíron még feleség vagyok. Gyerekünk nincs sajnos, pedig nem védekeztünk. Gondoltuk jön majd a gyerek, amikor itt lesz az ideje. Így most már a történtek után, nem is bánom, hogy nem vagyok anya.
Emlékszem, annyi érzés kavargott bennem!
Fájdalom, szenvedés, kín, gyilkos ösztön, bosszú és üresség. Minden összeomlott, az egész addigi biztonságosnak hitt életem. Nem volt mibe kapaszkodnom, minden egyetlen fájó ponttá zsugorodott össze. Az éjszakák és nappalok egyformán, pokoli kínban teltek.
Szenvedtem. Biztos titeket is hagytak már el, vagy veszítettetek el valami fontosat, tudjátok milyen érzés.

A történtek miatt az önbecsülésem a nullával lett egyenlő. Ott álltam egyedül, huszonhét évesen, teljesen átlagos külsővel a semmi közepén. Belebámultam számtalanszor a tükörbe, hogy meglássam a hibáimat. Próbáltam idegenként tekinteni magamra, de nem láttam csúnyát, csak hétköznapit. Barna vállig érő hajat, barna, nagy szemet, fitos, szeplőkkel tarkított orrot, vonzó nőies alakot. Akkor meg miért? Suhant át a kérdés az agyamon számtalanszor. Az bántott leginkább, hogy hozzám képest egy bombázóval jött össze.
De. Legalább büszke lehettem rá, hogy jobbra cserélt le, mint amilyen én vagyok! Legalábbis külsőre. Mert szerintem ő csak azt nézte. Szebb, csinosabb, az újdonság varázsáról pedig ne is beszéljünk! Mindegy, hagyjuk ezt.

Szóval három hónapra rá, a barátnőm rá vett, hogy kísérjem el egy baráti összejövetelre. Persze először hadakoztam, nem akartam kimozdulni sem.
- Ne haragudj Éva, de nekem ez nem megy. Elrontanám a hangulatot, a lelombozódott egyéniségemmel! Csak rám kell nézni, egy rakás szerencsétlenség vagyok!
- Begubózva élsz, saját kis lelki világodba bezárva! Úgy csinálsz, mintha Gábor lenne az egyetlen férfi a földön! Bebeszéled magadnak, hogy csúnya vagy, és örök egyedüllétre kárhoztatott. Ez nem így van! Anna, te szép vagy és jó ember. Gyere velem, adj egy esélyt magadnak! Kapcsolódj ki, már azért is megéri eljönnöd!- Vitatkozás közben boroztunk és talán ennek köszönhetően, mégis csak beadtam a derekamat! Évával mentem a házibuliba! Nem festettem magam ki erősen, csak egy kis szemceruza, pirosító és ennyi. Farmer és póló, nem hódítani mentem én!

Amikor odaértünk egy kicsit megszeppentem az égvilágon nem ismertem senkit. Páran végig néztek rajtam, majd folytatták tovább a beszélgetést, nevetgélést.
- Gyere, bemutatlak pár embernek- karolt belém Éva, de én csak a fejemet ráztam és inkább rágyújtottam egy cigire, mert időközben visszaszoktam rá. Kimentem a teraszra, ami az egész házat körbe futotta, hangulatos kilátást engedve a füves kertre. Éva húzta a száját, amiért nem maradtam mellette, de nem volt kedvem beszélgetni, jó pofizni pedig egyáltalán.
Ahogy álltam a vaskorlát mellett, egyszer csak egy erős szorítást éreztem a vállamon. Hátranéztem és majdnem azt hittem összesek! Nem mintha ájulós típus lennék, de egy isteni fazon állt mögöttem. Egy magas, erős, izmos felépítésű alak. A szemei barátságos nyíltságot sugároztak magukból, de annál is erősebben éreztem a férfiasságát, ami áradt belőle. Rám legalábbis lehengerlő hatással volt.

Nem az a tipikus szépfiú fazon, aki a címlapokon szerepel. Emberibbnek tűnt és semmi mesterkéltet nem láttam benne!
A teste, abban a szűk fehér pólóban és a csípőjére tapadó farmernadrágban, nagyon jól nézett ki. Az arca kissé szögletes, a barna haja bezselézve meredezett az égnek, a szája talán kissé túl húsos, de az összhatás! Az álmaim pasija nézett farkasszemet velem!

- Szia! Látom egyedül érkeztél. Tamás vagyok-nyújtotta felém az erős tenyerét.
- Helló! Én pedig Anna – a keze meleg volt, olyannyira hogy később húztam el az enyémet, mint ahogy illett volna.

- Adsz egy szálat?- Intett a félig elszívott cigarettám felé. Megkínáltam, felé nyújtottam a dobozt.
Követtem a tekintetemmel, az első slukkjából felfelé szálló füstcsíkot. A csillagok ekkor kezdtek ragyogni az égen, legalábbis én ekkor vettem őket észre először. Az esti, sötét lepel megborzongatott, ami miatt fázósan húztam magam össze.
- Menjünk be, te fázol!

Ezután nem emlékszem mindenre, hagytam, hogy az ár magával ragadjon, az a hullám, amit Tamásnak hívnak. Elragadott a lénye, hallgattam a mély zengésű hangját, figyeltem a barátságos, barna tekintetét és mindig elfogadtam a pohár italt, amit rendszeresen a kezembe nyomott.

- Le akarsz itatni?- kérdeztem tőle incselkedve.
- Dehogy, csak látom, hogy bánatod van. Elmeséled?- Csak a fejemet ráztam válaszul. Nem akartam arról papolni neki, hogy elhagytak. Különben is, a lelkem megkönnyebbült és már nem is láttam olyan kétségbeejtőnek a helyzetemet. Végignéztem Tamáson és a női sejtjeim belefújtak, ama bizonyos kürtbe. A belsőmben megszólalt egy hangocska.
Kapás van! Szedd fel, ne hagyd ki az alkalmat. Egyetlen órára is érdemes, még úgy sem csináltál ilyesmit!- Hallgass!- kiáltottam hangosan, Tamás pedig kérdőn nézett rám.

- Hogy mondod?
-Á, semmi, nem érdekes, csak a kis kobolddal veszekszem, aki idebent lakik-mutattam a fejemre.
Tamás nevetése minden gátlásomat elsöpörte. Úgy éreztem, nem akarok semmi mást, csak jól érezni magam, vele.
Közben picit körülnéztem, a hangulat a tetőfokára hágott, táncoltak, kurjongattak, szólt a diszkózene. Odakint az udvaron kisebb tábortűz égett, az emberek vonultak ki-be. Ötvenfős társaság gyűlhetett össze és mi végig, csak egymásnak szenteltük a figyelmünket, mintha egy külön kis szigetet alkottunk volna.
- Elrabolom az időt, a többiek biztos várnak! Menj csak, én elvagyok magam is!- Szabadkoztam.
- Nem! Éreztem, hogy ma részt kell vennem ezen a bulin, téged vártalak, már nagyon régóta – válaszolta Tamás, nagyon őszintének tűnően.
Nevetés.

Ez jellemezte a beszélgetésünket végig. Udvarolt és bevallom jól esett, még akkor is, ha tudtam mire megy ki a játék.
- Egy pillanat, azonnal jövök!- Tamás a fiúhoz ment a tánctér sarkába, aki a hifi berendezés mögött ült. Odahajolt a sráchoz és a fülhallgatót félretolva, valamit belesúgott a fülébe.
Ahogy visszaért már nyújtotta is felém az erős tenyerét, mert egy lassú, dallamos szám csendült fel. Sok pár simult össze, ahogy mi is. Először volt köztünk pár centi, de ahogy lehunytam a szemem, érezni akartam a teste melegét. Odanyomtam magam neki, a széles mellkasába fúrtam a fejem.

Kicsit szédültem, így rá bíztam magam egészen. A zene lágyan ringatott, a kemény izmok melegítettek és most először a három hónap után, újra biztonságban éreztem magam.
Éreztem, amikor néha körbe fordult velem, vagy léptünk párat valamerre.
Egyszer csak kinyitottam a szemem, mert a zene kezdett nagyon távolról hallatszani. Egy szobában találtam magam, ahol az éjjeli lámpa szelíd fénye vonta be a berendezést. A hatalmas franciaágyat, a süppedős szőnyeg vörösét, a jobbra álló asztalt és a két karosszéket is.

Még mindig Tamás karjaiban voltam, és tudatosult bennem, kettesben vagyunk egészen! Mosoly suhant át az arcomon, amikor az állam alá nyúlt és felemelte a fejem. A tekintetem beleveszett a kitágult pupillák mélységébe, az egész testem beleremegett a visszafojtott várakozásba.

Megnyaltam az ajkamat és szinte felkínáltam neki őket. Amikor oldalra biccentette a fejét, és lehajolt hozzám, összeért a szánk. Puhán és lágyan érintett, amitől olvadt viasznak éreztem magam. Mintha ezernyi elektromos szikrácska kezdett volna pattogni a belsőmben, egy hatalmas robbanás előjeleként. Amikor bedugta a nyelvét, megrogytak a térdeim, de ő erősen tartott, majd az ágyhoz tolatott velem.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitás ideje: 2011. 11. 20. vasárnap
Bejegyzések: 101db
Utolsó üzenet: 2021. 02. 17. szerda
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!