Gondolataim
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#91   2018. 01. 10. szerda 22:15

Korkülönbség

Történetem és egyben egy új,más gondolkodásmód kezdete huszonéves korom környékére tehető. Éltem a hétköznapi fiatal,főiskola mellett dolgozó fiúk életét,korombeli szép barátnőm volt. A nagy nap, amit valószínűleg már tudatalattiban események,érzések sokasága megelőzött, egy balatoni nyaralás volt. Ismerősökkel,baráti rokoni kör, pár napot töltöttünk Balatonnál,vegyes korosztály voltunk.
Egyik ismerős édesanyja a főszereplő, aki 50 éves volt akkor, szép arcú, korának megfelelő csinos Nő és már évek óta ismerem. Nem az a nádszál vékony,hanem az igényes anyuka típus,aki buszkén vállalja korát,ami nekem nagyon tetszik.Szeretem a természetesen szépet.
Páran úgy döntöttünk, hogy vízibiciklizni megyünk,többek között Ő is. Mikor már távol jártunk a parttól és megpihentünk csodálni a Balatont,ugrálni,fürdeni, Ő levette fürdőruha melltartó részét... Az akkor ott villám csapásként ért, a felismerés,hogy nem tudom tekintetem levenni róla,szép arcáról,melleiről,majdnem meztelen testéről. Tetszett szép,idősebb teste, bőre,enyhén megereszkedett nagy mellei.Persze odafigyeltem,hogy ne legyek udvariatlan ahogy bámulom,úgyhogy csak szemem sarkából lopva pillantottam folyamatosan rá.

Élveztem ezt az 1-2 órát,addig még soha nem tapasztaltam ilyen érzést,hogy egy idősebb nőt láthatok meztelenül, és Őt ez nem zavarja.
Miután visszaértünk a partra,természetesen visszavette melltartóját és folytatódott a nap,amíg...
...ebéd idő környékén mindenki elment enni,inni,hozni finomságokat,amit kértünk,ahogy ilyenkor szokás és csak Ő és én maradtunk a parton. Beszélgettünk,sztorizgattunk,élveztem társaságát. És akkor úgy döntött,megint leveszi melltartóját... Gombóc a torkomban,én jöttem zavarba,persze próbáltam nem kimutatni. Bár ennyi év után úgy gondolom, egy tapasztalt érett Nő látja egy férfin a jeleket. Így beszélgettünk tovább, szemben ültünk takarón egymással,karnyújtásnyira szép nagy melle,hatalmas bimbóudvarral. Nehezen tudtam szép testén nem nézni,gyönyörködni benne. Direkt koncentráltam,hogy szemébe nézzek,de mikor tekintete elkalandozott 1-1 másodpercre,nem hagytam ki,hogy megnézzem meztelen kebleit. Utólag visszagondolva,biztos hogy ez feltűnt neki,de nem zavarta. Beszélgetés közben fejben is próbáltam nem úgy gondolni rá,mert ha elkalandoztak gondolataim,fürdőnadrágomban megmerevedett férfiasságom,amit persze próbáltam takarni kezemmel,úgy ülni,hogy ne legyen feltűnő. Nem tudom ez hogyan sikerült,hisz 1 órán keresztül figyeltük egymást, ő meztelen volt, kezem mindig ugyanott pihent,miközben azért csak megmozdult a nadrágom,ahogy megmerevedett farkam,majd vissza. Most így utólag már bánom,hogy nem voltam merészebb és hagynom kellett volna többet láttatni,illetve látványosabban megcsodálni szép melleit. Talán előrébb vitte volna vágyaim megvalósítást,ha egyértelműbb a vonzalom...

Ez után a nap után változott meg minden. Rájöttem,hogy vonzanak az idősebb nők,tetszenek nekem. Ezután természetesen sokat gondoltam rá,elképzeltem meztelenül,rendszeresen maszturbáltam rá gondolva,elképzelve azt hogy megcsókolom,egymáshoz érünk,hogy egy 50éves Nő egy 20 fiúval csókolózik. Kívántam Őt nagyon,néha csak hogy megcsókoljam,máskor pedig tabuk nélküli szexet képzeltem el vele...sokszor vertem ki rá,a mellét a bimbóudvart a húsos fenekét magam elé képzelve.


Vele is megváltozott ezután a kapcsolatom.Vagy legalábbis így érzem,szeretném hinni,hogy kölcsönös lett a vonzalom... Ezek után mikor találkoztunk,mindig puszival köszönt,ami azelőtt nem volt szokás.Mindig úgy adott puszit,hogy megfogta kezem,karom és úgy engedtük el egymás kezét, hogy végigsimítottunk egymáson,tartottuk az érintést amíg lehetett és nem volt feltűnő. Hosszú ideig tartott ez a plátói kapcsolat így...most már sajnálom,hogy nem mertem kezdeményezni. Valószínűleg elszalasztottam ezt a lehetőséget. Idővel úgy alakultak a baráti kapcsolatok,hogy vele már nem volt lehetőség spontán a mindennapokban találkozni.
Bár azóta is remélem, hogy egyszer újra találkozunk,mert akkor már lenne bátorságom nyíltan udvarolni neki... És az azóta tapasztalt élményeket vele is átélni.

azóta is folyton gondolok rá,és erre az élményre,ami elindított egy izgalmas úton. Ő szerettette meg velem az idősebb 50-es korosztályt. Nagyon vonzónak látok egy csinos szép 50-60as éves Nőt.
Úgyhogy ezek után nem bíztam magam véletlenre,elhatároztam,hogy elsőként szeretnék egy 50es nővel szeretkezni,és ha pozitív élmény lesz,akkor egy baráti szexkapcsolatot kialakítani...

Miután nagy hatással volt rám az a gyönyörű 50éves Nő, elhatároztam, hogy át kell élnem ezt az érzést is, hogy milyen egy 20-30évvel idősebb nővel az ismerkedés, kapcsolat, szex, izgatta fantáziám, hogy a fia is lehetnék. Úgyhogy kezembe vettem sorsom... smile és a netten utána olvastam a témának, mennyire abszurd vagy sem ez a gondolat, hogyan ismerkedhetnék. Hangsúlyozom, hogy azelőtt még fantázia szinten sem érdekelt a lehetőség, fiatal, kezdő, tapasztalatlan voltam. A netten persze hamar képbe kerültem, rengeteg cikk, fórum, videók... főleg a videókat fiatal-idős témakörben nagyon megkedveltem smile teljesen megbabonázott a látvány, mikor 50-es nők természetes meztelen valójukban egy fiatal férfit elégítettek ki vagy ők élveztek. Főleg a házi videókat kedvelem...valóban hétköznapinak is látszó 50es nők a maguk természetes szépségükben látszódnak.

Úgyhogy több hét érdeklődés, erotikus történet olvasása, videózás, maszturbálás után találtam egy szexkapcsolat kereső oldalt. Regisztráltam és kezdetét vette valami új. Próbáltam kapcsolatot kialakítani, ismerkedni, ami 20-30év korkülönbség témában nem is olyan egyértelmű és egyszerű... Míg valaki látott benne(m) fantáziát. Mondanom sem kell, mikor megláttam a levelét, hogy valóban egy idősebb Nő írt, gombóc a torkomban...úgy mint anno a félmeztelenre vetkőzésnél és az első érett női testben gyönyörködéskor.

Szokásos ismerkedés, napi chatelés, majd fotó elküldése. Nagyon élveztem, hogy egy ismeretlen idősebb Nővel erotikus, egymást izgató témákról beszélgettünk, amikor pedig fotóját is átküldte...már csak a hormonok vezettek. Sokat beszéltünk őszintén a vágyakról, a szexről, a nett előtti közös masztikról, Egymás képét nézve élveztünk. Mivel ő már jó ideje egyedül élt, férfi nélkül vidéken, mostanáig az inger sem volt meg benne, hogy valahogy pótolja a szexet, erotikát. Sok levelezés juttatta el odáig, míg megírta, hogy előző nap hosszú idő után újra vágyat érzett magában és a nett előtt ülve bugyijába nyúlt és kielégítette magát. Onnantól kezdve terveztük, hogy mikor megyek le hozzá vidékre, hogy együtt legyünk és végre szexeljen egy fiával egykorú férfival, amiben még neki sem volt élménye.

A sok napi levelezést követően megbeszéltünk egy napot, éjszakát, amikor meglátogatom. Már nagyon vártam, folyamatosan izgattuk egymást, izgatott az érzés, a folyamatos kielégületlenség, annak ellenére, vagy pont amiatt, hogy naponta néztem a videókat az 50-60éves meztelen nőkről, ahogy szexelnek, maszturbálnak, magukra élveztetik a férfi partnerüket. Vártam, hogy megcsókolhassak én is egy idősebb nőt, hogy érezzem ajkait, nyelvét számban, bőre érintését, puncija ízét és hogy benne illetve rá élvezzek el. Szerettem volna, ha meztelenül fekszik előttem, masszírozom, simogatom, felfedezem minden porcikáját, megcsókolom, melleit, fenekét, combját majd magába engedi kemény fiatal vastag farkam és egymást érezve együtt élvezünk el...

Mikor elérkezett volna a nap, előző este írt, hogy...mivel rég volt férfival, megijedt, gyors ez még neki.

Persze megértettem, csak hát nem örültem, csalódtam, hogy ez mégsem jön össze nekem, túl szép volt, hogy igaz legyen?!

...időközben már le is mondtam erről az útról, róla, fejben áthangolódtam, mikor is újra írt. Felkészült rá(m), nagyon várja, hogy együtt legyünk, szeretkezzünk és már Ő is elutazott volna hozzám.

Mivel nem szokásom csak úgy kihasználni az ilyen védtelen helyzeteket és időközben én is mást terveztem el, így sajnos nem találkoztunk már.

Sajnáltam, de végül nem bántam meg, hogy így döntöttem, mert ezt követte az első, valódi élményem egy csinos, szép, szexi 52éves Nővel...
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#90   2018. 01. 10. szerda 22:03

Szex az erkélyen

Állok a hátad mögött, és jobb válladon pihen a kezem. Élvezem hogy a testedhez érek. A másik kezemet a szádon, forró ajkaidon tartom. Szádat résnyire nyitod, ujjammal belenyúlok. érzem ujjamon a nyelvedet. Leveszem a felső ruhádat, s a melleidet megmarkolok. A fejemet a válladra hajtom, te oldalra fordulsz, s megcsókollak. Nyelvemet szádba csúsztatom, s összefonom a tiéddel. Begerjedsz... Felállsz, s átölelsz. Fenekedbe markolok, két tenyeremmel, s ágyékomhoz szorítalak. Farkam egyre merevebb, s testedbe vágyik. Rám ugrasz, lábaidat átkulcsolod hátam mögött. Meztelen melleid mellkasomhoz érnek. Fejedet hátrahajtod, s kéjesen mozogsz, ingerelsz. Én még ruhában vagyok. Elviszlek a teraszra, s a korlátnál leteszlek.

Hátrafordulsz, már tüzes a szemed. Vágyunk egymásra, s akaratunk gátolhatatlan. Hátat fordítasz nekem, én mögéd térdelek, s lerántom nadrágodat. Fekete tangát viselsz, ezen keresztül puncidba nyalok. Markolod a korlátot, hajadat félrehajtod. Még nem húzom le a bugyidat, ujjaimmal lassan lábaid közé simítok. Tested lassan mozog, csaknem vonaglik, az áram ujjaimon átárad beléd, s a bugyid átnedvesedik. Alá nyúlok, s masszírozni kezdelek. Majd középső ujjammal felnyúlok, s lassan, simogatom hüvelyed belsejét. Másik kezemmel lehúzom a tangát, lábaiddal kilépsz belőle. Én is felállok, s teljesen levetkőzöm. Hátrafordulsz, felém, s megnyalod nyakamat, számat, de én nem csókollak. Fejemben állat születik, vad, s gonosz kéjvágyó... Vállaidra teszem kezeimet, s térdre kényszerítelek. Farkam teljesen merev. Lassan nyelvedbe takarod. Langyos érzés. Kezeddel A lábaim közé nyúlsz, alulra, s simogatsz. Izmaim összerándulnak. Másik kezeddel átfogod farkam tövét, s hátrahúzod bőröm.

Nyelved csodát művel... De már többre vágyom ennél, már belém lépett a hév, felemellek, s most én térdelek eléd. A terasz sarkából széket húzol a korláthoz, s beleülsz. Kényelmesen elhelyezkedsz. Lábaidat szétnyitod előttem, s középső ujjaddal felnyúlsz magadba. Kicsit mozgatod, majd hozzá veszel egy másikat is. Így ujjazod magad, arcom előtt. Ez gyönyörű... Lábaidat megfeszíted, térdedet nyaldosom, majd lábszáradat. Zoknidat lerántom, s talpadat is végignyálazom. Lábujjaidat számba veszem, s körbenyalom őket. Te vonaglasz a fotelban, már nem ujjazod magad, csak körbe- körbe simogatod puncidat. Nem várok tovább, kezedet félrelököm, s beléd nyalok. Nedved eltölti számat, nyálammal elkeveredik. Mindezt rád csorgatom, majd nyelvemet hüvelyedbe csúsztatom. Csiklód megduzzad. Még nyaldoslak, még kéjelegsz, hangosan élvezed. Majd mutató, s középső ujjamat felnyomom puncidba, s gyorsan ujjazlak. Pár perc múlva így szólok:

- Már nem akarok tovább várni!
Ám te egyre jobban élvezed, ezért nem hagyom abba. Megragadod csuklómat, s tárgyként használod kezem vágyaid kielégítéséhez. Izmaid megrezdülnek, apró húzódásokat érzel, most síkos nedvek ölelik ujjaimat. Arcod fényben fürdik, a langy- sugarak melegítik bőrödet. Rám nézel, huncut mosoly ül arcodon. Szemeid felgördülnek, s az érzés elönti ágyékod... Apró rezdülések vágódnak egymáshoz testedben, melyek a többivel egybefonódva kellemes görcsbe rántanak. Szemtanú vagyok, tanúja egy nő orgazmusának, a végtelen pillanatnak... Én azonban, még nem kaptam meg, amire vágyom. Most felállsz, combodon, belül lecsordul az izzadság. Pupilláim összerebbennek... Hátat fordítasz nekem, s arcodat visszafordítod felém.
- Gyere! – suttogod.

Nem váratok magamra, kemény, lüktető farkamat beléd tolom, lucskos pinádba vájom... A vonat elindul, az élvezetvonat... Négy percig duglak merev testtel, majd hátadra simulok. Ujjaimat megnyálazom, s melleidet megfogom. Mellbimbóidat megsimogatom nyálas ujjaimmal. Lassan elhuny benned a kielégültség, ismét lázba jössz, egyre jobban vágysz a másodikra... Megint megnyálazom ujjaimat, majd kihúzom belőled farkam, s az egyik ujjammal seggedbe nyúlok. Lassan kezdem, forgatom benned, majd durvábbá válok, nagyon gyorssá. Így nem jutsz a csúcsra, így nem olyan mint a másik résen, de az érzés hasonló. Seggedet mozgatni kezded, szinte ujjamba nyomod. Mikor leghangosabban kezded élvezni, megvonom tőled, s megint farkammal érek hozzád. Nem dugom beléd, csak simogatom a csiklód, puncid ajkait a nyálkában. Seggemet megfeszítem, farkamból nedv cseppen a lábszáradra. Nem hófehér. Nem bűnös nedv, csak az áttetsző kéjcseppek. Erősen izzadok, hasamon végigpereg a víz. Még simogatlak eres hímtagommal. Ritmusosan mozogsz, néha csalsz, s kissé hátranyomod feneked, hogy farkam beléd csússzon. De ezt nem hagyom, mindig kissé hátrébb lépek... Mély vágyad dühöt költ benned:
- Dugj meg keményem! - kiáltod, s vadságot is látok, arcodba vésve

Nem kínozlak tovább... Felegyenesedsz, én ülök a fotelra, kissé hátradőlök. Te elém térdelsz, végignyalod álló szobromat, s nyáladat hagyod végigfolyni rajta. Majd felállsz, fölém lépsz, s ráereszkedsz farkamra. Beleülsz, lassan beléd süllyed. Puncid körbeölel, rám csókol. Te mozogsz, én pedig hagyom, tégy velem bármit. Egészen hátradőlök, hátam félig van csak a fotelon, te pedig rajtam lovagolsz, kezeiddel a fotel karfáján támaszkodsz. Én is mozgok kissé, de te vezetsz be a gyönyörbe... Fölém hajolsz, s én nyaldosom a melleidet. Kezemmel szenvedélyesen fojtogatlak. Neked nem fáj. Érzem ujjaimon a vér szapora áramlását nyaki ütőereidben. Már áramlik a tenger lábaim közé, a forró sörét... Vadul kezdesz mozogni, hajad arcomba lóg, csiklandoz. Seggedbe markolok, keményen, s mozgatlak. De lavinává válsz, vadult oroszlánná. Te is érzed amit én, közeledsz felém a hévben, vágyaink tüze fej- fej mellé ér. Stop.
- Ne tovább! Várj! - kiáltok

Te egyből megérted, nekem már nem kell sok, hajszál tart itt biztosan. Leszállsz rólam, s marokra fogod farkam. Gyorsan rángatni kezded bőröm, közben ujjazod magad. Majd bekapod hímtagom, szádban lüktet a vérbő test. Nyelved megadja a kegyelemdöfést, a giotin lehullni moccan. Innen nincs vissza. Kiveszed szádból farkamat, s lassan, de kemény szorításban elkísérsz a csúcsra. Magadban is érzed a pengeéles törést. Pinád megrándul, inaid összeszorítják, s a hüvelyedből édes nedű tör elő. Ezt szétkened magadon, pinádba markolászva, s még ingerled csiklódat. Lihegsz a vágy elhalása után, de nem várhatsz enyhülést, engem még nem elégítettél ki... Most megérzem a lávát, a tövemben torlódik, a belső forrás kilöki, s nyelvedre csorog. Égető cseppek. Hirtelen, még a teljes élvezés előtt megint bekapod farkam, s bevégzed érzetem. Egy pillanatra sötétség támad beennünk.

Homlokomról patakzik, rólad csorog a víz. Rám fekszel, rám simulsz, forró a testünk. Megcsókolsz, kevesebb gőggel, a szex angyala kihuny, maggá sorvad ismét, s mi egymás karjában fekszünk tovább, a lehanyatló nap alatt... Kint, a teraszon...
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#89   2018. 01. 10. szerda 22:02

Szauna sztori

Azt hiszem szeretem a szaunát. Forró levegő és tiszta letisztult világ, s ha jól csinálod, akkor meztelen valóságodban is el tudsz nyúlni benne… meg az is van, hogy nincs titkolni valód, nem is lehet amint ott ülsz meztelen testel e törülköződön.
Az egyik fővárosi fürdőnek van egy jó szauna világa. Több mindenért jó, de talán mi azt szeretjük benne, hogy nem ez a leghíresebb része a patinás fürdőnek, így kevesen veszik igénybe a naturista részét. Hétköznap esténként már szinte senki sincs, békésen lehet élvezni a forróságot.
Azon a napon semmi sem volt a levegőben csak csend és nyugalom vett körbe minket, párom az alsó padon feküdt törülközőjén. Meztelen fehér teste azért nem olvadt bele a fehér lepedőbe mert már a forróságtól izzott bőre, hosszú szőke haja összefogva kontyban. Én a felső padon üldögéltem, amikor belépett a szaunába a férfi… Láthatóan azonnal zavarba jött attól, hogy nincs hova ülnie, de talán attól is, hogy azonnal egy gyönyörű asszonyt láthatott minden rejtegetés minden takarás nélkül. Hosszú csendes percek következtek, párom nem vette észre, hogy nézik vagy nem akarta észre venni… megérintettem vállat erre nézett és ült fel. Ekkor szemérmesen magára húzta a lepedőt.
A férfi leült pár perc múlva kiderült, hogy külföldi… itt él, párja is van, de ő nem szívesen jár ide. Ő rendszeres vendég, de még soha sem láttuk egymást. Ha így lenne megjegyezte volna. Jó társalgás volt – mindig jó gyakorolni a nyelvet , és ő nem is nagyon bírta a magyart így maradt az angol. Izzott a levegő… nem csak a szauna miatt. Mind hárman éreztük ezt, viccelődtünk és nem is fogtuk már olyan görcsösen a törülközött. Párom is fesztelen vidámsággal ült a padon, s ha kiment zuhanyozni akkor hosszú szőke haját kibontotta és megborzolta ajtóban kifelé menet, fény szépen átsütött rajta érzéki izgalmas látványt nyújtva. Nem is maradt el a hatás, az utoljára érkező férfin egyértelmű jelei voltak, hogy élvezi a látványt.
Már zártak, indultunk haza , szinte nem is beszéltük meg párommal de egymásra nézésből tudtuk – vigyük haza  ! A férfi öltözőben meghívtam – gyere velünk igyál meg nálunk egy kávét nem lakunk messze. S ha ilyen későn nem iszol már, akkor az sem baj csak lesz valami amivel meg tudunk kínálni és biztos elfogadsz… Nem mehetek párom kint vár már a kapuban, és az sem lenne baj ha külön mennénk ki,de mához egy hétre újra itt leszek. Szemén látszott mindent ért.
Kicsit hamarabb jöttünk mint szoktunk , izgultunk. Nem mert ne lenne gyakorlatunk a hármas játékban csak izgalmas volt, hogy vajon eljön-e és vajon jól láttam a szemében, érti-e miért hívtam el „kávézni”.
Most ült bent egy férfi is a szaunában amikor belépett.. köszönt biccentettünk, mint régi barátoknak szokott az ember. Egy-két szó… hogy vagy milyen volt a napod fáradt vagy-e és hogy csak így egyedül mint mindig ? kb 5 perce volt bent, amikor párom felállt, haját újra kibontotta – hosszú szőke haja most melleire hullott - melegem van elmegyek zuhanyozni. Hárman maradtunk. csendben, a Férfi rám nézett kérdezne valamit , talán valamit a városról vagy valami hasonlót de megelőzöm…Nem mész te is zuhanyozni , valóba olyan meleg van most! Megértette nem kérdett semmit ment…

Fél perccel később én is kiléptem és a szaunából és megálltam a zuhanyzó ajtajánál ami egy lépésre van a szauna üveg ajtajától. Szívem a torkomban érzéssel nyitottam ki az ajtót, megálltam és néztem. Két zuhany alatt két meztelen ember állt egymással szemben. Csókolóztak, a férfi a nő gyönyörű melleit szorította egyik kezével, másikkal a fenekét markolta. míg a nő biztos és határozott mozdulatokkal masszírozta a férfi farkát, amely láthatóan keményedett és szép termetesre nőtt.. Kinézett rám én csak bólintottam, hogy figyelek és őrt állok az ajtóban. Abbahagyta a csókot és lassan leguggolt a férfi elé, ekkorra már éppen merev volt a férfiassága mér éppen nem is kellett a „talpra állítással” foglalkozni. Mohon tűnt el a szájában feleségemnek a férfi vastag, de szép farka. A férfi ekkor nyitotta ki a szemét és nézett az enyémbe , hálás volt de láttam nem érti mi történik vele mért vele történik. …kb két percig tartott az egész…a zuhany jótékonyan mindet elmosott, ami ennek a gyors játékra emlékeztetett volna. Megvártam míg vissza megy mindenki a szaunába és én is lezuhanyoztam. A harmadik férfi éppen most fejezete be az ő körét, jött be. semmit sem vett észre … még.
Szoktad használni a jégkamrát ? – kérdeztem a férfit aki még mindig nem mindent értet abból ami vele történik. Tudja, hogy van de még soha nem próbálta. - gyere a következő kör után megmutatjuk, majd hátradőltem a szauna forró falához.
Negyedóra múlva együtt szépen illedelmesen törülközőben derekunkon és testünkön mentünk el a fürdő másik végében lévő jégkamrába. Mínusz 10 C fokos kétszemélyes kabin, kis előtérrel. Hárman léptünk be. Jéghideg volt … Testünk felhevülve és már látható volt, hogy mindkét férfit nagyon felizgata a kaland… Párom azonnal ledobta magáról a törölközőt és ott állt újra meztelen. Megcsókolt és kioldotta az én törölközőmet majd finoman kézbe vette a farkam… aztán a vendéghez fordult. Most őt csókolta és az ő farkát pedig másik kezébe vette. Letérdelt, rá a törölközőjére a farkaink szájában értek össze… semmi férfi szerelem,semmi egymás iránt érzett vonzalom nem tartotta őket össze, hanem a nő forró ajka volt mely összetapasztotta. Mohon és vadul csókolta, szopta , nyalta, szívta és kényeztette őket. A vendég férfi becsukta a szemét úgy élvezet. Én csak néztem milyen finoman tud párom kényeztetni minket. Mindig is imádtam ha mást is szop, és én ennek része lehetek. Mondjuk jó is volt, hogy nyitva volt a szemem , mert láthattam amikor belép az ajtón a harmadik férfi. Csak én láttam a „többiek” nem. A férfi mindent értett mosolygott majd szép lassan kilépett a helyiségből… sajnos már nem fért el, pedig ő sem maradt volna ki…
Kezdett hideg lenni. Menjünk ki a fűtött márvány padokhoz ott pihenjünk egy kicsit! mondtam és indultunk is . A harmadik férfi még kint ült a padon és várt. Egymásra mosolyogtunk de nem szóltunk semmit egymáshoz.
Ő el , mi meg a padokra ültünk. Pihentünk… a Vendég férfi alsó padon, míg mi a felsőn pihentünk meg. A férfi nem sokáig pihent . Óvatosan feleségem combjára tette a kezét és lassan csúszott be a törölköző alá. A padok magasak aki lent ül éppen a fenti ölének magasságában van a feje illetve a nyelve… ezt azért is írom mert pont a nyelve magasságában volt párom forró lüktető puncija. Nem sokat gondolkodott a férfi bele a közepébe… nyelvével oly ügyesen játszott , hogy már szinte fájt ahogy párom szorítja kezem miközben élvezi a nyelvnek játékát. A férfi hálás volt, elmúlt fél órában kétszer szopta le egy gyönyörű szőke nő kinek a sors minden női szépséget megadott formás kerek fenék, hatalmas asszonyos mellek kedves arc, hosszú szőke haj és forró mindent befogadó punci. Nyelve mellett már két-három úját is használta. A nőt talán nem olyan gyorsan jutatta el a csúcsra, mint ahogy azt ő tette azt néhány perce, de percekkel később mint az íj feszült meg minden izma páromnak jelezve, hogy éppen most éli át a gyönyört.
Még vissza mentünk a szaunába . a harmadik férfi ott ült és vágyakozón nézett. Én jeleztem neki, hogy sajnálhatja, hogy nem volt bátrabb. A feleségem és a férfi nem értette miért mondom ezt – ekkor mondtam el nekik, hogy a férfi egy pillanatra tanúja volt játékunknak. Mindenki mosolygott s amikor már mentünk, párom egész közel hajolt a fiatal fiúhoz , mellei megérintették a fiú arcát és fejére egy csókot nyomott majd kilépett a szaunából.
Az öltözőben újra együtt öltöztünk és mert a férfi párja újra kint várta a kapuban külön mentünk haza
1 hozzászólás, utolsó: BpOtto70 (2018. 01. 22. hétfő 21:02)
 
#88   2018. 01. 10. szerda 21:59

A nejem félrekúr az irodában

Kora délután van az irodában. Az asztalnál ülve, kissé elpilledve meredtem bámulom a monitort. Cseng a telefon, a szomszédos irodából Péter hív, hogy menjek be az irodádba, mert egy-két irat szövegét kéne összeállítani.




Izgatottan ellenőrzöm gyorsan a sminkem, megigazítom a szoknyámat és mielőtt elindulok, még vetek egy pillantást a dekoltázsomra.
Hm..., nem rossz de picit még igazítok a melltartón, hogy még dúsabbnak tűnjenek a melleim.

Sokszor fantáziáltam már róla, hogy megkíván és a magáévá tesz az irodája asztalán, és ez most sem volt másképp. Míg az iroda felé tartottam az járt a fejemben, hogy az nem lehet, hogy egyedül én fogok ki olyan kollégát, aki sármos, jóképű, és mégsem lehetek vele

Kopogok az ajtón, kiszól, hogy menjek be. Istenem, most is az a szexi fehér gallérú ing van rajta, a nyakkendő meglazítva, a fölső gomb kigombolva.

Megkérdezi, nem innék-e valamit. De igen, szívesen innék... Jól esne most némi lélekerősítő... De persze hangosan csak annyit mondok, hogy köszönöm, nem. mint mindig. Soha nem iszom, mert egy pici alkohol és elvesztem a fejem... Józanul is nehéz ellenállni, annyira kívánom.

Leülök az asztalhoz, vele szembe, és lassan az asztal fölé hajlok, a kiterített iratokat nézem. Szemben ül vele, egy iratot tol elém, és mutat a kipontozott részre. Megkér, hogy segítsek neki kitölteni ezt a részt. Ahogy elkezdi diktálni a kihagyott szövegrészt, elképzelem, ahogy a kemény farkát szopom, és ahogy a számba élvez, és kiszopom az utolsó cseppet is belőle. Egyre nehezebben hallom amit, mond, többször vissza is kell kérdeznem annyira elkalandoztak a gondolataim. A mellbimbóim majdnem átdöfik a blúzomat, a puncim egyre nedvesebb. Már nem is figyelem a szöveget csak írom gépiesen, gondolatban pedig egészen máshol járok.

Észre sem veszem, hogy közben felállt az íróasztaltól és a hátam mögött sétál. Érzem, hogy az arcom egyre forróbb, ahogy a hangjától egyre jobban felizgulok, és a puncim már valósággal úszik a nedvességben.

Hirtelen szokatlan szó üti meg a fülem. Ránézek a jegyzetemre, visszaolvasom az utolsó sort ... őrülten vonzó vagy ebben a ruhában, és nagyon kívánlak, Úristen ezt írtam le. De vajon ezt ő diktálta? Gondolataimból felrázva valami finoman megérinti a fülem, aztán a nyakam... Ahogy megfordulok, ott áll lehúzott sliccel, és éppen a merev farkával a kezében simogatja a nyakam, és az arcom... Az izgalomtól elönt a forróság, miközben lassan felnézek rá. Kipirult arca, izzó tekintete pont olyan, mint amiről annyit fantáziáltam, A felismeréstől olyan erővel tör rám a szexuális izgalom, hogy úgy érzem a csiklóm egyetlen érintésétől is óriásit élveznék. Megsimogatja az arcom aztán a fejemet finoman a farkad felé húzza. Végre a számba veszem a kőkemény faszt körbesimogatom a nyelvemmel, hangosan csámcsogok rajta és ebben a pillanatban azt akarom, hogy nagyon keményen magamban érezhessem. Beveszem a farkát egészen tövig és a nyelvemmel már a heréit nyalom, miközben érzem, hogy a torkomban lüktet a méretes szerszáma. Hangosan felnyög a gyönyörtől én pedig csak szopom, és közben élvezem ahogyan belemarkol a hajamba és ő irányít. Hagyom, hogy teletömje a számat, keményen, úgy ahogy ő akarja.

Örökkévalóságnak tűnik, amíg végre vetkőztetni kezd. Felültet az asztalra és felhajtja a szoknyámat. A tangát szinte egy mozdulattal letépi rólam, még szerencse, hogy combfixes harisnya van rajtam, legalább előbb érezhetem magamban a farkát. A szemüvegét letéve úgy veti rá magát a nedves csupaszra nyírt puncimra mint egy kiéhezett vadállat, vadul nyalja, mélyen szívja, szinte habzsolja, én pedig másodpercek alatt sikítva élvezek el. Akarom, hogy még nyaljon, nyomja be teljesen a nyelvét, aztán kapja be a csiklóm és szívja, ízlelgesse, izgassa a nyelvével. A hajába kapaszkodom és szinte magamba nyomom az arcát. Újra elélvezek, ahogy nyalás közben bedugja két ujját a puncimba. Istenem, honnan tudtad, hogy imádom? A lábam közt térdelve tovább ujjazza a puncim, majd egy kis idő múlva lassan feláll és a vastag farkát bevezeti a puncimba.
Földöntúli érzés ahogy végigsiklik bennem. Teljesen kitölti barlangom minden zugát. Mozogni kezd, egyre vadabbul tolja belém kőkemény farkát, miközben kiszabadítja a melleimet és a mellbimbóimat kezdi nyalogatni. Érzem ahogy minden egyes lökés közelebb visz az újabb orgazmushoz. A farka egyre keményebb, egyre nagyobb, és érzem, hogy nagyon közel jár hozzá, hogy belém lövellje forró spermáját. Testünk egyre vadabb táncot jár, majd hirtelen megáll. Nem akarja ilyen hamar befejezni. Kihúzza a farkad, és kézen fogva leszállít az asztalról. A székéhez vezet és megkér, hogy térdeljek rá, neki háttal. A fenekem felé kitolva a puncim ismét pont a farka magasságában van. Élvezi látványt, hiszen eddig csak ruhában mustrálta. Két tenyerét ráteszi popsimra, majd széthúzva, egy heves mozdulattal a farka ismét tövig bennem van.

Hangosan felnyögök ahogy végigér bennem a méretes szerszám, ő pedig egyre vadabbul mozogni kezd bennem, miközben hátulról átkarolva a melleimet markolja. Érzem, hogy ezúttal nem fog leállni és én minden idegszálammal ezt akarom... Egyre hangosabb nyög, ahogy mélyen hátulról ritmusosan belém hatol. Ismét elönt a forróság. Alig tudok állva maradni, a lábaim is remegnek. Ettől még erősebben, még vadabbul kezd kefélni, miközben a vállam, a nyakamat csókolja. Hangosan zihálva kihúzza a farkát és verni kezdi, majd lespricceli a popsim és a puncim. A még lüktető farkát a puncimhoz dörzsöli, amitől ismét remegni kezd egész testem. Megfordulok, leülök a székére és a számba veszem a farkát. Le akarok nyalni róla minden cseppet. Végignyalom, majd mélyen beveszem a számba, közben érzem, ahogy a teste megremeg a gyönyörtől.

Miközben lankadó farkát még a kezembe fogom felnézek rá és kacéran kérdezem:
- Mi lesz az iratokkal?
Rám mosolyog és azt mondja,
- Még dolgoznunk kell rajta Sokat.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#87   2017. 07. 05. szerda 08:00

Reménytelenül

Van egy olyan mondás, miszerint a nő és a férfi egyet akar. Egymást. A nő a férfit, a férfi a nőt. Ez valamiféle ősi genetikai parancs, ami olyan tanult és nevelés útján hozott törvényeket ír felül néha, aminek tudatában sem vagyunk.

Hiába tagadjuk, nőként férfival találkozva az első gondolat, ami végig fut az agyunkon, vajon tudnánk-e hozzá vonzódni? Ezt a gyakorlatban szimpátiaként magyarázzuk.

Amikor ez mindkét félben megfogan, onnantól egyéb kapcsolat is elképzelhető, vagy nem. De itt már külső tényezők is befolyással lehetnek.

Teljes hangerővel felcsendült a Mission Impossible zenéje. Egy sms érkezett. Józsi hirtelen kizökkent révületéből. Lassú mozdulatokkal vette fel a telefont, hogy megnézze milyen üzenet érkezett. Az sms-ben ez állt: „Bocsáss meg, mert éjjel veled alszom, reggel veled ébredek, napközben miattad vagyok éberebb. Nem történt velem hozzád fogható.” Elolvasta, egyszer, kétszer, majd hangosan felnevetett.

– Rajtam nevetsz? – kérdezte Rita, az alig 18 éves fiatal, szőke félhosszú hajú lány, aki kicsit még bizonytalanul szelte a kilométereket a tanulóautóval.

– Nem, nem, vezess csak nyugodtan – válaszolta Józsi, akit láthatóan nem hatott meg a szerelmi vallomás. Legalábbis ő annak vélte. Kapott egy szerelmi vallomást.

Pillanatra sem fordult meg a fejében, hogy kíváncsi lenne, kitől kapta. Egy dologra gondolt csak. Most valaki jól szórakozik rajta, ezért nem engedi meg magának azt a luxust, hogy ez kicsit is kizökkentse a megszokott lelki nyugalomból. Sőt, gondolatban vállat vont és tovább dagonyázott megszokott kis unalmas házas életében. Az olyan kényelmes volt, semmi izgalom, semmi változatosság, élvezte, hogy ő a családfő. Élvezte, hogy otthon minden esetben az ő akarata érvényesül. Még egy fogkefe vásárláskor is. Elvégre ő hozza haza a pénzt, tehát ő az irányító. A klasszikus család, két gyerekkel és 2 szobás panellakással.

Ebben pedig nincs helye még egy ártatlan romantikának sem. Még mielőtt valaki azt gondolná, hogy a válasz a hűség és a család szeretetében rejlik, nagyot téved. Ragaszkodása, szeretete a családja, gyerekei, felesége, még az autója iránt is valós és mély érzés. A megszokott, unalmas élet, a gépies szeretkezések, a szerep, amiben családfőként tetszeleghet sokkal jobban válasz mindenre.

Hirtelen fékezés rántotta vissza a valóságba. Észbe kapott, hogy már megint nem figyelte, a tanulója mit csinál vezetés közben. Mindig ez van, pedig igyekszik maximálisan koncentrálni, legalábbis reggelente ezzel az elhatározással ül be a jobb oldalra. Aztán mindig adódik valami, amiért folyton elkalandozik, mint ahogy most ez az átkozott üzenet. Próbálta a gondolatot is kizárni a fejéből, hogy bármilyen érdeklődést mutasson az sms írója iránt.

Közben néhány keresetlen szót morgott a tanulója felé, annak ellenére, hogy híresen azon oktatók közé tartozott, akik birkatürelemmel nevelik az autós társadalomba az embereket.

Ica mikor először meglátta az oktatóját, női szemmel kifejezetten visszataszítónak találta. Érezte már akkor, hogy ez nagyon csúnya szó, de mégis ez fogalmazódott meg benne. Vannak férfiak, akik kifejezetten visszataszítóak egy nő számára, ezen nincs mit szépíteni.

Ahogy egyre több időt töltött vele a vezetések során, ez a különös visszataszító érzés kezdett átformálódni. Nem egyszeriből, hanem lassanként. Szinte óráról-órára. Még Ica sem értette. Van az úgy, hogy néha az ember önmagát sem érti. Elvarázsolta Józsi különleges intelligenciája, világnézete, s lassan a külső jegyeket, amelyek általában döntő szerepet játszanak a vonzalom kialakulásában, itt átvette a belső érték. A belső értékek, amelyek nagyon csalókák lehetnek, s hajlamosak vagyunk ezeket felnagyítani, hogy egy ember ahhoz hasonlítson képzeletünkben, akit szeretnénk látni, érezni. Pontosan így járt Ica is.

Egy idő után kezdte meglátni Józsiban azt a férfit, akire akkor és ott annyira vágyott. Egy idő után már nem volt lényeges a férfi súlya, vagy rossz fogai, a korkülönbség, egy idő után már csak a mélyen ülő apró barna szemeire tudott gondolni, egy idő után már nem érdekelte az sem, hogy kiszemeltje házas. Egy idő után már nem tudta eldönteni, most ez valamiféle őrület, vagy csak egy kibontakozó egyirányú vágy. Szerette volna remélni, hogy ez a szenvedély célba talál, mert vágyálmaiban már rég beteljesedett ez a vonzalom. Álmaiban érzéki volt a férfi, szeretkezésükben a felszabadító élmény realizálódott, ahogy csókká simultak ajkaik, test, test ellen küzdve engedte elárasztani mindkét emberben a gyönyör adrenalinját. Ahogy az izzadság cseppjei, a szenvedély apró, csillogó fénycsóváiként lényegülnek át. Ahogy izzadtan ébredt éjszakáról, éjszakára a valósághű álmaiból, egyre jobban kívánta, s már nem a valódi hús-vér férfiba volt szerelmes, hanem abba az álomba, amit felépített önmagának.

A valóságban azonban rideg és elutasító volt.

Boldog volt, mikor mellette ülhetett, fájdalmas volt minden elválás. Néha úgy érezte lépnie kell, el kell mondani mit is érez, néha már – már ott tartott, hogy mindezt meglépi, de elbizonytalanodott, olyankor kétségek gyötörték. Milyen lesz a fogadtatása? Iszonyú rossz érzés volt a kontrasztot látni, a felépített kép és a valóság között. Mintha ezt Józsi is érezte volna, s mintha ösztönösen mindent megtett volna azért, hogy lerombolja ezt a piedesztált.

Ezek a hullámzó érzések emelték Icát néha az érzelmi mennyekbe, majd taszították a pokolba. Mikor már nem bírta tovább, akkor írta meg az smst, egy lapra tett fel mindent, ha választ kap a nélkül, hogy a feladó tudná kitől kapta, akkor lehet némi remény, ha nem kap választ, akkor tudja muszáj lesz továbblépnie. Egyéb lehetőség fel sem merült benne, amit nem tudna értelmezni.

Józsi, bár próbálta magában elfojtani, de a kíváncsiság mégis nagyobb úr volt a szívében. Ezért is döntött úgy, minden józan érv ellenére, hogy válaszol. Szentül meg volt ugyanis győződve, hogy valaki csupán szórakozik vele. Mégis úgy érezte, hogy önmaga miatt jobb, ha utánajár a dolognak. Belemerült az üzengetésbe, sürgetően és ellentmondást nem tűrően követelte az sms írójától, fedje fel magát, különben továbbra is csak szórakozásnak fogja fel.

Ica ezeken a válaszokon teljesen felbátorodott, nap, mint nap egyre közelebb állt ahhoz, hogy valóban felfedje önmagát. Úgy érezte, egy karnyújtásnyira van attól, hogy a reménytelenség mégis valóság legyen. Igazából bele, sem mert gondolni, lesz –e következménye, vagy lesz –e bármilyen folytatása ennek a furcsa kapcsolatnak. Lassan kezdett hinni a férfiakban. A túl sok csalódás után, mintha épp ez a furcsa, kalandos vonzalom lesz az, ami újra reményt és bizalmat adhat.

Csak erre tudott már gondolni, semmi másra. Annyira elöntötte érzéseit, ítélőképességét a reménytelen vonzalom beteljesülésének lehetősége, hogy fel sem figyelt a csapdára.

Ugyanakkor ebbe a csapdába tíz nőből nyolc nagyon könnyen belesétált volna.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitás ideje: 2011. 11. 20. vasárnap
Bejegyzések: 101db
Utolsó üzenet: 2021. 02. 17. szerda
 

Hírek

2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább
2024. 03. 04. hétfő 12:58
Póló alatti titkok: Hogyan változtasd meg a mellény-edet nyárra? A nyár közeledtével, amikor a hőmérő higanyszála és a nappalok hossza egyaránt az egekbe szökik, sokan közülünk kezdünk pánikszerűen a szekrény mélyére rejtett pólók után kutatni. De mi van akkor, ha a póló alatt nem a várt "beach body",... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!