Gondolataim
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#81   2017. 05. 25. csütörtök 16:24

Barátnőm a főbérlőm is.

Mikor középiskolás voltam és vidékre kellett mennem tanulni Eleinte koliba laktam,de a vérem és a lehetőségem miatt fél év után ki kellett költöznöm a koliból és egy magánháznál laktam,mint albérlő.sajnáltam a kolit otthagyni,mivel a beköltözésem után a második héten véletlenül megláttam amikor éjszaka ki kellett mennem pisilni,hogy a leány koli vezető tanárnő egy szál hálóingben pisil a budin és elfelejtette bezárnia a budi ajtót.

Egyébként is csinos nő simogatta a punciját,mikor befejezte a pisilést és én megbámultam.Ekkor odaszólt mit bámulsz nem láttál még női pinát.De ilyen szépet még nem és bementem hozzá ,majd a farkam kibujt a háló gatyámból és a szája felé közelítettem. Ő pedig egyszerűen bekapta,mintha ez volna a természetes dolga és mikor kiengedte leültem a budira és az ölembe húztam a tanárnőt.

Attól kezdve minden éjszaka megdughattam. Volt mikor tartott a vérzése néha akkor is megengedte,hogy megdugjam és élvezte ilyenkor,hogy telelököm a spermáimmal.Egy hónap múlva kirándulni mentünk az osztály a vezető és a tanárnő is.a leányokkal. Volt olyan lehetőség,hogy a tanárnővel lemaradtan k és egy oltári nagyot keféltünk. Ekkor meglátott bennünket kefélés közben az egyik tanár és persze ránk nyitott ahogy dugtam a tanárnőt.

Kiderült már régóta szeretett volna bejutni a lába közé és mivel rajta kapott bennünket kénytelken voltam végignéznem ahogy előttem megbassza.Igaz a tanár nem szállt ki időben és televerte a tanárnő pináját a gecijével. Persze ebből nagy baj lett és amikor kiderült,hogy felcsinálta a tanárnőt kénytelen volt elvenni,ha nem akarta volna mindkettőt kirúgták volna a suliból.

Így sajnos egyre kevesebb pinát kaptam a tanárnőmtől, de valahányszor megbaszhattam mindig bele engedtem a puncijába néha a szájába a spermámat. Lassan annyira rászokott a spermáimra,hogy akkor is ha a későbbi férjével kefélt az én farkamat szopta és nyelte a gecimet.Mikor kiköltözött a tanárnő és a férje nekem is ki kellett költöznöm a koliból. Közben rákaptam egy másik tanárnőre,de az nem vállalt engem be.

Kint az albérlőbe a faluba egy fiatal házaspárnak a lakásába találtam szobát.Az asszonyka nagyon csinos volt,bár legalább kétszer olyan idős mint én. Minden reggel mikor a férje elment dolgozni ő kihajolt az ablakon és integetett a férjének.Az egyik alkalommal annyira kihajolt,hogy a szoknyája a fenekéz se takarta és nekem a kisördög belém bújt.

Oda settenkedtem és megfogtam a fenekét a bugyin keresztül és félrehúztam a bugyija korcát és a merev farkamat belenyomtam a puncijába. Eszméletlenül jól esett. Az asszonyka azon nyomban hátracsapott a kezével és majdnem kinyomta a szememet persze én rögtön elugrottam, de a farkamból kispriccelt a spermám. Mégis hogy képzeltem ilyet, nem vagyok én kurva.Megmondom estére a férjemnek.

Miért nem esett jól. Minden reggel jó lenne ezzel kezdeni a napot.Eszére behívtak a házaspárhoz és el kellett mondnom,hogy hogyan jutott eszembe ez a dolog. Elmondtam ,hogy annyira megtetszett már korábban a szép formás hátsója és a tisztasága,hogy nem bírtam magammal és megkívántam az asszonykát.

Erre kiküldtek,majd pár perc múlva visszahívtak és mondták,hogy itt maradhatok,ha többé nem csinálok ilyet,mert mint tudom a feleségem mondta a férj az iskola igazgató húga és ha ő szól neki ki is tilthatja az iskolából. Másnap reggel amikor elment a férj és megint kihajolt az asszonyka látni lehetett,hogy direkt jobban kihajol és nem volt rajta bugyi. teljesen begőzöltem ettől a látványtól.

Mikor nem mentem oda hozzá és bezártam az ajtómat és elkezdtem öltözködni kinyílt az ajtó és bejött a ház asszonya. Most miért nem dugtál meg kérdezte,pedig azért nem vettem fel bugyit. Ezentúl nem fogok hordani bugyit és akkor dugsz meg amikor akarsz,mert megbeszéltem a férjemmel,hogy nagyon jól esett a pinámnak a jó kemény farkad és ő elfogadta,hogy másokat is engedek a lábam közé.

Ettől kezdve naponta többször is meghágtam az asszonykát. Egy hónap múlva mondta az egyik alkalommal,hogy többet kefélek veled mint a férjemmel. Mikor két hónap múlva kiderült,hogy felcsináltam és gyereke lesz tőlem a férje elhívott és egy kocsmában összebarátkoztunk. Akkor elmondta,hogy mikor megismerte a feleségét és először megbaszta kiderült,hogy a kocsmában sokan is meg szokták baszni,mert imádja a srácok faszát.

Ugyan valaki felcsinálta,de mivel azt mondtam neki hogy másnap reggel mikor az éjszaka folyamán nekem is sikerült éjszaka többször teleengednem a punciját a gecimmel,hogy elveszlek feleségül elmondta elmegy a kórházba és kikapartatja magát,mert valakik már felcsinálták és nem akarja,hogy más gyerekét varrjon a nyakamba.

Már nyolc éve vagyunk házasok és a múlt héten megvizsgáltattam magamat és kiderült,hogy nincs életképes spermám és én nagyon megörültem,hogy felcsináltad a feleségemet. Ezentúl minden éjszaka annyiszor kefélhetsz vele ahányszor akarsz és remélem nem költözöl el és csinálsz még egy másik gyereket is a feleségemnek.Az éjszaka amikor eljöttél a nejemtől én bebújtam a lába közé és kinyaltam a spermádat,ami nagyon finom volt. Ha megengeded még leszoplak tégedet is.

Az elmúlt nyáron Egyiptomban voltunk és ott egy néger srác meg akarta baszni a nejemet, de mondtam neki rendben van, de először engem szoptasson meg és egy órán keresztül folyton nyeltem a gecijét,majd megbaszta a nejemet is.Nagyon tetszett amikor feszítette a nejem pináját a vastag farka.Mivel kirepedt a pinája és csak orvosi segédlettel lehetett elállítani a vérzést nem volt hajlandó mással is baszni.

Később megismertem az asszonyka unokahúgát és azzal elmentem sokszor moziba,vagy táncolni és amikor hazakísértem mindig bement szólni hazajött és közben levette a bugyiját és úgy jött ki hozzám. Ezt akkor vettem észre amikor a moziban alányúltam és a bugyijába nem engedte,hogy nyúlja,majd csak otthon a kapuban mondta.Mikor bement azt hittem vége, de mondta mindjárt jövök.

Ezt tudta a háziasszonyom is, de mikor mindenórás lett már nem dughattam meg. ekkor mutatott be az unokatesójának aki helyettesítette őt,mert mondta ő is ilyen volt,míg el nem vették feleségül.Kb három hónapon keresztül majdnem minden este megbasztam,de vigyáztam és nem csináltam fel a leányzót.Később az anyját is sokszor megbasztam és a férje amikor rajtakapott bennünket mondta csináljam fel a feleségét nem ártana még egy testvér a lánya mellé.

Inkább a feleségemet csináld fel mint a lányomat. Két hét múlva egy vasárnap egész nap náluk voltam és a lányukkal töltöttem az időmet állandóan még konyultan is benne voltam a puncijában.Másnap aztán reggel az anyja fogadott amikor felébredtem és estére hatszor engedtem bele a spermáimat az anyjába. Attól kezdve rendszeresen basztam a leányzó anyját és sikerült őt is felcsinálnom.Mikor megismertem a saját feleségemet az is ilyen kúrva életet élt és mikor elvettem feleségül elmondta a nászéjszakán,hogy én vagyok majdnem a milliomodik férfi aki 13 éves kora óta a 14 év alatt megbaszta. Persze aztán sem csak én keféltem,mert amikor csak lehetősége volt rá mindig kefélt másokkal is.Nagyon szerette a változatosságot.ötven évesen megint rákapott a néger egyetemistákra és tíz éven keresztül csak velük kefélt és bárki teleengedhette a pináját gecivel,hiszen negyvennyolc éves korában egy ó úgy meghágta,hogy ki kellett venni a méhét és többé nem volt vérzése sem,viszont annyi fasz járt benne hat és alatt,mint korábban 14 év elmúltával. Sajnos engem még nyalni sem enged a pinájához, pedig sokszor kinyalnám,mert néha sikerül meglesnem kefélés után amikor fürdik és látom ahogy csorog belőle a sok geci amit a srácok televernek bele.Régebben sokszor volt,hogy valakik megbaszták vagy ketten hárman és utána bementem és kiszívtam a srácok gecijét a pinájából.Volt olyan év,hogy a kanija baszta és én a feleségem teste alatt feküdtem és ha kedve volt harapdálta a fonnyadt farkamat a srácok meg baszták és közben csorgott a számba a sok sperma amit élvezettel nyaltam és nyeltem.
1 hozzászólás, utolsó: X (2017. 05. 29. hétfő 12:04)
 
#80   2015. 09. 16. szerda 18:07

Ismerkedés és szex

Történet, ami itt kezdődött.
Levelet küldtem ismerkedési szándékkal egy magát 30 évesnek mondó hölgynek. Pár levélváltás után fényképet cseréltünk szimpatikus volt első ránézésre. Szinte azonnal elkértem a telefonszámát és felhívtam, a hangja is tetszett. Minden összeállt a személyes találkozásra, amit még aznap estére beszéltünk meg. Közel lakott az egyik bevásárló központhoz, úgyhogy ott találkoztunk a megbeszélt időpontban. A találka helyére érve a fényképen már látott, szép arcú, hosszú göndör vörös hajú hölgy mosolygott rám. Közelebb jött bemutatkoztunk egymásnak és megpuszilt üdvözlésképp a haja illatát érezve tudtam szép és örömteli este elé nézünk. Az emberben valami nagyon kellemes érzés kering, ha egy szexpartner találkozóra megy, az első randi érzése, ami azzal a tudattal párosul, hogy mindkét fél tudja szexet akar érezni, akarja a másik illatát, ízét, látni akarja az örömöt a kéjt a partner arcán és testén. Láttam, tudtam, hogy Andi is így érez és azonnal a fülébe súgtam, folytathatnánk nála az ismerkedést, mivel nagyon bejön nekem. A válasza az volt, hogy rendben ő is így gondolja, de ugorjunk el egy üveg pezsgőért és úgy induljunk a lakására, örömmel teljesítettem a kérését. Az autómba beülve egy csókcsatába kezdtünk ahol nem tudtam ki nyelve volt mélyebben a másik szájában a vágy nagyon- nagyon érezhető volt. Hazaérve a liftben már ismét a csókolózást gyakoroltuk ismerkedtem Andi csodálatos testével simogatva, markolászva közben a tükörben néztem, ami még jobban felizgatott mindkettőnket. Beérve a lakásba szinte azonnal egymásnak estünk és dobáltam le a ruhákat róla. Vékony testén nagyon jól állt a szűk farmer és a színes felsõ. A nadrág alatt egy csík fekete tangát viselt, simogattam a punciját a bugyin keresztül és próbáltam a nappali felé terelni közben. A blúz alatt egy ugyancsak fekete melltartót viselt a pántot pillanatok alatt kikapcsolva elém tárultak hegyes pici, de nagyon szép és formás mellei. Megcsókoltam majd kezelésbe vettem a pici ciciket. Szívtam, haraptam, nyomkodtam és masszíroztam őket miközben ő a bugyin keresztül is érezhetően nedvesedő punciját a combomon tologatta. A farkam már kőkeményen meredezett és alig fért el a gatyámban, a farmer már nagyon szorított. Felálltam és letoltam a nadrágom majd visszaülve a háttal magam ültettem a farkam a gatyán keresztül simogatta a popsiját mialatt a kezeimmel a ciciket markoltam. Láttam Andin, hogy már nagyon kívánja a szexet, gondoltam kínzom még egy kicsit és magamat is. Felálltam mondta neki igyunk egy pohár pezsgőt. Erre nevetve gyönyörű vörös fürtjeit simogatva elindult az étkező felé a látvány, amit a popsija abban a kis fekete tangában nyújtott mindennel felért nem is bírtam ülve maradni elindultam utána és belemarkoltam feszes popsijában és egy csókot nyomtam a nyakába belefúrva a fejem a vörös hajzuhatagba. Ekkor ő megfordult és megmarkolta a farkam a gatyán keresztül elkezdte simogatni, méregetni majd egy hirtelen mozdulattal lerántotta és ott álltam előtte meredező vastag farkammal. A látvány tetszett Andinak mivel azonnal megjegyezte szép vastag és egy hatalmas csókot nyomott a farkam hegyére és makkom bekapva megízlelte. A pezsgőt közben felbontottam és ittunk egy kicsit, de mivel nem volt elég hideg jégkockát tettünk bele. Visszamenve a nappaliba csókoztunk ismerkedünk egymással pezsgővel a szájunkban mire Andi bevett egy jégkocát a szájába és elkezdte szopni a farkam, fantasztikus élmény volt jéggel a szájában érezni ahogy szívja a makkom, abbahagyta szájon csókolt és átnyomta a jeget a számba. Azonnal tudtam mit akar felülettem a kanapéra és elé térdeltem miközben a melleit kezdtem a jéggel simogatni. Bimbói amik eddig is feszesen és hetykén álltak most összehúzódtak és még jobban felágaskodtak. Elindultam lefelé és beledugtam nyelvem a köldökébe ekkor már egész teste libabőrös volt könyörgött, hogy vegyem kezelésbe a punciját. Nekem se kellett több a tanán keresztül megmarkoltam a punciját és egy nagy puszit nyomta rá, érzetem, hogy teljesen át van nedvesedve. Félrehúztam a bugyit és elém tárult a simára borotvált szemérme. Mézédes illat árasztotta el az orrom, arcom, belefúrtam puncijában és az édes nektár ekkorra már az egész arcom átjárta. Andi felnyögött és halkan megkért vigyem át a hálószobába. Megfogtam felemeltem és bevittem letettem az ágyra. Folytattam az előbb elkezdett sima finom punci kényeztetését. Imádom a nyalást és sokáig kényeztettem Andit így váltakozva hol finoman lassan hol gyorsan és erősebb tempót diktálva. Egy idő után úgy helyezkedett, hogy a farkam a szájába tudja venni és mohón szopni kezdett. A farkam Andi munkájának hatására akkorára duzzadt, hogy alig fért be a szájába. Egy idõ múlva megfordult és térdre ereszkedve kért, hogy most már dugjam meg pináját, de nagyon mert már rég rendezték le. Kérésének engedelmeskedve benyomtam lassan a makkom hegyét a nedveiben tocsogó jól felizgatott punciba. Fantasztikus érzés volt érezni puncijának szorítását. A következő pillanatban elragadott a hév érzetem, ahogy meg jobban megkeményedek és teljesen benyomtam Andi lüktető puncijába a kőkemény farkam. Őrült tempóra kapcsoltam a fenekébe markolva húzogattam ki-be a faszom, amit õ hálás nyögésekkel honorált, kéjesen biztatott, hogy dugjam meg jól és minél erősebben, mert már nagyon hiányzott neki, hogy valaki szétbassza a punciját. Szerencsére kitartó vagyok így folyamatos tempót diktálva adtam Andinak az érzést, gyönyörködtem a fenekében és a popsi lyukában kezeimmel finoman masszírozva azt. Andi a egyszer csak összerándult és hatalmasat élvezve a arccal az ágyra rogyott fenekét még jobban kitolva felfelé. Nekem sem kellett több kicsit felülrõl helyezkedve még mélyebbre nyomtam a farkam puncijába, majd térdeit hátrahúzva hassal az ágyra nyomtam és tovább dugtam az előbb elélvezett punciját, pár pillanat múlva beleélveztem. Feküdtük egymást átölelve és élveztük egymás társaságát. Andi egy kis idő múlva elkezdte simogatni a farkam amire az elkezdett merevedni neki sem kellett több és közölte dugjam meg megint a vastag farkammal, de ez egy másik történet már. -))
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#79   2015. 09. 16. szerda 18:00

Egy érett asszony dícsérete

…Teltek múltak az évek, és eljött ami, sok kapcsolatban el szokott jönni, kezdtek eltávolodni egymástól. A nőnek egy újabb férfi kezdte a szelet csapni, míg a fiatalemberünk szerelmes lett egy másik nőbe, és úgy érzete, nem lenne etikus fenntartani egy szexpartner kapcsolatot a továbbiakban. A férfi kapcsolata három évig tartott, míg a nő mondhatni egyik faszról a másikra járt, közben még a férje is (akinek a korábbi években szintén volt szeretője) tudomást szerzett a felesége „kihágásairól”, azaz inkább más férfiak által való meghágásairól. Egyszer ezért még meg is verte az asszonyt. A férfi szereplőnk, élete sem ment sokkal jobban, mert a három év után elszerették a nőjét. A nő a váláson is gondolkodott, de aztán mérlegelt és megmaradt a férje mellett, mert „azoknak a férfiaknak” max. a lába köze kellett csak.

Úgy négy- öt év múlva, újra közelebb kerültek egymáshoz hőseink . A nő látszólagosan minta feleség lett, és vissza is fogta magát a férfiaktól, de ha biztos lett volna benne, hogy a férje nem tud meg semmit, akkor folytatta volna puncijának idegen fasszal való edzését. A férfi eközben egy egyetemista lánynak tartott néha pásztorórákat, a lány nem volt csúnya, de valahogy nem illettek össze, így aztán a mi szereplőnk is nézelődött más nők felé is, többek között a régi szeretője felé is.

Egyszer, egy április végi szerda délutánon a férfi egy buszmegállóban ismerős női alakra lett figyelmes, mivel a forgalom vitte magával, ezért nem volt egyszerű, de megfordult és visszament abba az irányba, ahol a nőt látta. Valóban az egykori nőjét látta ott. A szíve hevesebben kalapált, mivel az utóbbi időben, ha valahol meglátta a nőt, újra vágyat érzett a vele való közös testi örömökre. Több alkalommal pár szavas beszélgetésre megálltak egymással társalogni, olyankor bókolgatott a nőnek, aki ezt kedves mosollyal díjazta. Az asszonynak volt egy farmer nadrágja, ami az amúgy sem rossz altesti formáit még kelletőbb módon kihangsúlyozta, mintha azt a nadrágot pont az ő személyére szabták volna. Ahányszor ebben meglátta a férfi mindig ágaskodott nadrágjában a hímtagja. Nem volt ez most sem másképp. Odagurult a buszmegállóhoz, úgy mint a korábbi években is tette, és megkérdezte a nőt „eljössz velem?”, mire a nő igennel válaszolt és már bent is ült az autóban. Két kisebb üzlethez mentek, ahol a nő vásárolni szeretett volna, aztán a férfi megkérdezte tőle, hogy nincs e kedve kicsit csavarogni. A férje vidéken dolgozott, a fia meg már másik városban tanult, így belegyezően bólintott, hogy miért ne, hiszen otthon nem várja senki.

Az egyik szomszéd falucska határában volt egy kis tó, amolyan piknikező és horgász céllal hozták létre. A férfi ismerte, mert egy korábbi barátnőjével már járt ott. A nő még nem, így szívesen ment oda a férfival. Útközben a férfi rákérdezett a nőre, „miután befejeztük kettőnk kapcsolatát, azóta- most úgy őszintén mondd meg nekem - a férjed farkán kívül, hány fasz dugta meg a pinádat?”, a nő elgondolkodott „háát ha jól számolom hat… most mondhatod rám, hogy mekkora egy ribanc voltam, vagy vagyok, de a férjem egyfolytában csak alázott nőként. Szó szerint csak ürített bennem, és meg sem kérdezte, hogy ez nekem így jó e”, a férfi hallgatta és kérte, hogy csak folytassa. „Igazából nem is a szex, hanem a boldogság keresés miatt engedtem magam, annyi pasinak megkettyinteni, mert bíztam benne, hogy talán valamelyikkel kiugorhatok a házasságból, és nem csak a puncim szereti, de nem így lett”. Közben megérkeztek a tóhoz. A hely nagyon megnyerte a nő tetszését, beszélgetés közben lesétáltak a partra, szerencséjükre egy árva lélek sem volt ott. A férfi maga felé fordította a nőt és átölelte, az ölelés nem maradt viszonzatlanul, a nő is magához szorította a férfit, aki szép lassan elkezdte simogatni, majd markolászni a nő, már egyáltalán nem ismeretlen popsiját. Ezt csókolózás követte, aztán a férfi gondolt egyet és a nőt állva felkapta az ölébe, aki válaszul a kezeivel átfonta a férfi nyakát és reflexszerűen összekulcsolta lábait annak derekánál. „Mit szeretnél? Állva akarsz megdugni… így karóba húzva?” kérdezte a nő, aki már nagyon vágyott arra, hogy az ex szerető farka ismét a punciját hágja. „Akár így is lehetne, de tudod jobban szeretném ha ezúttal meglovagolnál, azaz nem is tudom, mert annyira jól áll neked ez a farmer, hogy szívem szerint a melleidet dugnám jól meg” mondta mosolyogva a férfi. Az asszony is elnevette magát, de végül a férfi letette a földre és abban maradtak, hogy hátulról indul a támadás.

A közelben lévő kisház falánál folytatták… a férfi a heves csókolózás közben, markolászta, ismét feltérképezte a nő gyönyörű hátsóját, majd a lába közé nyúlt, simogatta a farmeren keresztül, és a jobb combja alá nyúlva felhúzta a jobb lábát és a kezével tovább zongorázott a nő jobb combján és a popón. „Te dög”- szólt a nő „náladnál jobban senki sem tudta, hogy hozza ki belőlem a maximumot, kérlek, döngess már meg a farkaddal, annyira vágyok már rá, nézd a farmerom is lassan átázik az izgalomtól”. A férfit ezek a szavak még jobban beindították, megfordította a nőt és hátulról elkezdte markolászni annak melleit, majd lefelé haladva, kicsatolta a nadrágjának övét, kigombolta és lehúzta a cipzárt. Az asszony hatalmasakat sóhajtott, szinte már nyögött, amikor a nadrágja elkezdett lefelé csúszni és a férfi már a bugyijához nyúlt, aztán leguggolt és elkezdte csókolgatni, harapdálni, nyalni a formás popó domborulatait. Belenyalt a lucskos punciba és úgy döntött nem csigázza tovább a nőt, „ dőlj neki édes a falnak”- azzal a nő a kisház falának támaszkodott, és a férfi végre beindult benne. A póz abszolút kényelmes volt mindkettőjük, de különösen a férfi számára, mivel a nőn egy barna fűzős körömcipő volt a férfi külön örömére, amely pont annyit magasított a nőn, hogy a puncija a farokkal egyforma magasságba esett. Először csak lágyan kezdte dugni a nedves kéjbarlangot, de aztán egyre nagyobb ütemet diktált, miközben csodálatos látványt nyújtott számára a formás női hátsó. Az asszony nem tudta magát visszafogni, egyre hangosabb sóhajok, nyögések, hagyták el az ajkát, a férfi ettől egyre hevesebben dugta őt. Az aktus közben hatalmas rángások járták át a nő testét, ahogy a kedvenc farok járta a pináját, végül aztán egy utolsó a korábbiaknál hevesebb rándulás közben sikeresen ért fel a csúcsra. A lába rogyadozott, alig bírt megállni, lihegett és teljesen a kéj hatása alatt volt, a férfi gyengéden megfogta és leültette egy padra, ami az épület mellett volt, a merev szerszámát pedig a szája elé tette. A meredező dákó látványától nagyon gyorsan helyre jött a mi asszonykánk és hamarosan be is kapta azt. Már majdnem elment a férfi, amikor az hörögve mondta neki, „vesd le a felsőd és a melltartód”. A nő gyorsan cselekedett, a férfi pedig nem sokára az összes magját a nő mellére lőtte, hatalmas szinte üvöltő hangú élvezés közben. A nő az egyik ujjával belenyalt és tetszett az íze neki, ezért szépen lenyalta az összeset a melleiről, „isteni finom a gecid, a tiédnek olyan jó íze van, bár a korábbi pasik közül nem soknak vettem a farkát a számba, ez egy fajta bizalom nálam a másik felé, amelyik pasi farkát a számba engedem az különleges számomra.”

Kicsit beszélgettek mindketten kielégülten, majd a férfi az ölébe akarta ültetni, hogy lovagolja meg a rúdját, a nő ekkor az egyik cipőjét vette le és már a másikat is akarta, amikor a férfi szólt „csak az egyik nadrágszárból bújj ki és a cipőt vedd vissza, tudod, hogy mennyire imádom a főzős körömcipőidet” mosolygott hamisan a férfi. Az asszonynak is mindjárt eszébe jutott, hogy régen hányszor élvezett a férfi rá vagy bele a cipőibe, ez egy újabb izgalmi állapotba hozta őt is. Leült a kanos gavallér a kisház előtti lépcsőre és a mohó nő szépen rácsusszant a rúdjára. Ahogy ütemesen mozgott le- föl, a farok úgy keményedett még jobban benne. Nagyon élvezte, ahogy a makk egyre jobban duzzad a hüvelyében, miközben a peckesen meredező mellbimbóit szopta és falta a régi- új szerető. Nem kellett sok és a nő immár másodszorra is a csúcsra jutott, de kérte a férfit „ ne hagyd abba keféld szét a pinám, újra akarok élvezni, és azt akarom, hogy élvezd tele….” , a nő szemérem dombján kevesebb szőr volt, mint a régebbi időkben, de a fekete folt így is izgató volt a férfinak, ahogy látta ágyékaikat összeforrni. Az egykori szexpartner nő, ahogy érezte, hogy a férfi is közeleg a csúcs felé, elkezdte harapdálni annak fülcimpáit és nyalogatni a füle tövét. Hatalmas extázissal és szinte sikonyálva élvezett el harmadszorra is, miközben a kedvenc farok telepumpálta a kéjbarlangját, ahogy kérte is. Egymásba kapaszkodva lihegtek egymáson, és csak ölelték egymást, mint akik életük legjobb együttlétén vannak túl.

Aztán egy idő után szépen, lassan összeszedték a ruháikat, majd rendbe hozva magukat beültek az autóba és indultak hazafelé. Útközben a férfi megjegyezte „csak remélni mertem, hogy egyszer még egy ekkorát szeretkezek veled, eszméletlen jó vagy most is, mindig imádtam, hogy veled olyan jó összhangban tudtam dugni és eszméletlen jó volt szétkefélni, nem beszélve arról, hogy tudtam, ez neked is mekkora nagy élvezetet jelentett.” A nő erre nevetve azt mondta „te kis csődör, ha még sokat beszélsz erről, meg kell álljunk és megint hagynom kell, hogy jól megdugjad a puncim, mert már újra nedvesedek tőled” . A férfi erre vezetés közben elkezdte a jobb kezével simogatni a nő bal combját, majd a combja belső felét, és a nő ágyékához tévedt a keze nem sokára, aki erre a mozdulatra ismét összerándult. Tudta az ex szerető, hogy megint ő következik, de most már nem állt meg az úton, hanem mondta a nőnek, hogy toljon le nadrágot és bugyit, és ott a kocsiban vezetés közben, elkezdte ujjazni a számára oly kívánatos puncit, talán a rosszabb minőségű út is közrejátszott, de a nő rövid időn belül ismét a csúcsra repült. Hazafelé aztán nagyon jó hangulatban telt az út, és abban maradtak, hogy ezt meg fogják még párszor ismételni, hiszen ha nem is mindenben, de a szexben ők egymásnak teremtettek…
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#78   2015. 03. 07. szombat 11:09
Ülök egy padon a park a szélén, közvetlenül a kávézó bejárata mellett. Innen egész jól belátni a parkot és minden olyan útvonalat, ahonnan érkezhet. Kora este van, a szél is fúj. Nem épp augusztus végi időjárás. Reggel, mikor elindultam otthonról, még nem tudtam, hogy esti programom lesz, és ez meglátszik az öltözetemen is; vékony, nyári világos ing, hosszú farmernadrág, cipő. Nincs melegem. Szerencsére nem késik – a viszonylagos pontosság még mindig meg van benne. Ugyanaz a ruha van rajta ami reggel – legalábbis, amennyire emlékszem; reggel nem igazán voltam voltam olyan hangulatban, hogy tüzetesen felmérjem.

A fekete csipkeharisnya ellenben már akkor feltűnt. Hihetetlenül szexi. Könnyed nyári szoknya, kis topán, egy fekete hosszú ujjú felső, rajta világos blézerrel az öltözete. A szemüveg helyett kontaktlencsét hord; biztosan edzésről jött állapítom meg magamban.

Beülünk a kávézóba, a szemrevaló pincérlánytól kapunk ét- és itallapot. Mindketten teát rendelünk; jól esik a meleg a lehűlt testemnek.

Ülünk egymással szemben és beszélgetünk. Nagyon régen volt már ilyen utoljára. Jó újra látni, de még jobb vele lenni, beszívni az illatát. Nézem az arcát, a szemeit. Ó, azok a szemek…

Eleinte nagyon merev és távolságtartó, aztán sikerül megmosolyogtatnom, még egy kicsit nevet is. Hogy hiányzott ez a vigyori arc!

Kezei az asztalon pihennek. Melléjük teszem a sajátjaimat és ahogy beszélgetünk, óvatosan megérintem. Elhúzza a kezeit, és egy zacskó mézzel kezd játszani. Én is visszahelyezem a kezeim a saját térfelemre.

Az idő telik, előkerül szaftosabb téma is; pasik. Kigyúrt, nem kigyúrt, tutyimutyi, levakarhatatlan és a fekete. Mondja nem volt vele semmi, de kíváncsi lett volna rá. Közben kezei ismét az asztalon matatnak. Elképzelem, ahogy a nagy néger farok kitölti a csupasz fehér punciját. Felizgat a gondolat, minek következtében rögtön merevedésem is lesz. Maradunk a témánál, én egyre keményebb leszek. Ismét megfogom a kezeit. Most nem húzza el. Megnyalja az ajkai, mire kiszárad a szám és nyelek egy nagyot. Térdem a térdéhez érintem. Érzem a belőle áradó melegséget. Kívánom. Itt és most. Körbenézek; keresem a mosdót. Rám néz kérdőn, mondom a mosdót keresem. Fejével int, hogy arra van. Felállok és elindulok arra. A kezét fogom és vinném magammal, de nem mozdul. Nézek rá kérdőn, és intek a fejemmel, hogy jöjjön. Vacilál. Odahajolok hozzá, csókot nyomok az arcára, majd a nyakára. Forró leheletem csiklandozza a puha bőrét. A fülébe suttogom, hogy kívánom itt és most. Felegyenesedek. Ránézek és látom, hogy mosolyog, de már azzal a kaján vigyorral.

Megfogom a kezét és jelzés értékkel húzok rajta egy picit, de hagyom kisiklani az ujjait az ujjaim közül. Elindulok a mosdó felé. Nem nézek vissza, hogy jön-e utánam, csak bízom benne.

Belépek a mosdóba, az ajtó bezárul mögöttem. Megállok és várok pár másodpercet. Nem hallok semmit. Indulok a férfi rész felé, mikor nyílik az ajtó. Megfordulok és Ő lép be rajta. A képemre elégedett vigyor ül ki. Odalépek hozzá, átölelem és magamhoz húzom. A szemébe nézek majd megcsókolom. Ajka forró és nedves, illata bódító. Megmarkolom a fenekét és az ölembe veszem. Lábaival átkarolja a derekam. Beviszem a férfi részbe – kevesebb volt a pasi a vendég – és bezárom magunk mögött az ajtót.

Csókolózunk, markolom a fenekét illetve a combját és tartom, a lábaival szorítja a derekam, kezeivel kapaszkodik a nyakamba és csak nézünk egymás szemébe. Akarom!

Lejjebb engedem, jelezvén le akarom tenni. Lábaival elengedi a derekam, elengedem a combjait. Lábai érintik a földet, de kezeivel még mindig a nyakamba kapaszkodik. Megcsókolom, majd az arcát, nyakát csókolom, közben jobb kezem már utat keres magának a fekete fölsője alá, végül azon keresztül veszem kezembe a bal mellét, míg balom a jobb fenekét markolja.

Hirtelen megfordítom, hogy háttal álljon nekem. Szorosan magamhoz ölelem. Kemény farkam a fenekének nyomódik, jobbom lesiklik a szeméremdombjához, míg bal kezem a melleit simogatja immár a fölsője alatt, de még a melltartón keresztül. Jobb kezemmel felhúzom a szoknyáját és a dombját keresem. Érzem a csipkés harisnyán a lyukakat, melyekbe bele-beleakadnak az ujjbegyeim. Ez még jobban feltüzel. Csókolom a nyakát, félrehúzom a haját, hogy minél jobban hozzáférjek. Hátra és oldalra fordítja a fejét. Csókolózunk. Hátranyúl és jobbjával a farkam masszírozza a nadrágon keresztül.

Ellépek tőle. A szoknyáját felhajtom a háta közepére. Ott domborodnak előttem a farpofái, feszül rajtuk a fekete csipke. Az agyam elborul. Belemarkolom a fenekébe, jól megfogdosom, majd a lábai között beleakasztom az ujjaim a harisnya lyukaiba és széttépem. A lyukak szaladnak, a fenekének egy részéről eltűnik a harisnya. Simogatom a puha bőrt, majd kioldom az övem, gombolom a nadrágom és veszem elő a farkam. Kő kemény vagyok, majd eldurranok.

Megfordul és leguggol elém. Kezeibe veszi a zacskómat és nyalogatni kezdi a makkom. Nem bírom. Mondom neki kapja be teljesen. Eltűnik a szájában a farkam nagy része. Nyelvével izgatja a makkom, a körülölelő forróság és nedvesség még jobban elveszi az eszem. Eltolom és felhúzom. Az ölembe kapom. Jobbjával segít helyre igazítani a farkam, majd ismét megkapaszkodik a nyakamba, én meg a combjánál fogva tartom és mozgatom fel le, miközben dugom. Hevesen csókolózunk, markolom a combjait, érzem a harisnyát a bőreink között, a forró leheletét, ujjait a nyakamon és a tarkómon.

Egy idő után leengedem. Ismét áll előttem. Megfordítom. Kissé előre hajol. Fenekén feszülnek a szétszakított harisnya maradékai. Széthúzom a farpofáit. Előtűnik az ánusza, mely hívogat. Megsimogatom a fenekét, közelítek a popsilikhoz, de nem érintem. Farkam a hüvelyéhez illesztem és tövig hatolok benne. Balommal keresem a bal mellét és azt veszem kezelésbe, míg jobbommal a csiklóját kezdem dörzsölni, miközben mozgok benne. Kedvem lenne még megkapaszkodni a copfjában, de nincs annyi kezem így az most kimarad.

Élvezem a farkamat körülölelő nedvességet és forróságot. A melle bársonyosságát, a csikló keménységét. És az apró nyögéseket, amik egyre gyakrabban hagyják el ajkait. A légzésem szapora. Egyre intenzívebben izgatom a csiklóját, miközben farkam ütemesen mozog a puncijában. Érzem, hogy közeledem. Ekkor megfeszül a teste és érzem, ahogy az izmai ütemesen szorongatják a farkam. Ettől robbanok. Szorítom a fenekét és mozgok benne tovább, míg érzem a lüktetést, majd megállok és pihegek.

Mikor kissé magamhoz térek, látom meg, hogy a harisnyáját sikerült sokkal jobban szétszakítanom, mint szándékoztam. Ennyi baj legyen. Ránézek és látom, hogy engem néz és mosolyog. Érzem, ahogy az én szám is a fülemig ér. Megtörölközünk és kissé rendbe szedjük magunkat.

Előre megyek fizetni, ő közben összeszedi a cuccait. Az ajtóban találkozunk. Hazakísérem; nem nagy táv, mivel a szomszéd utcában lakik. A kapuban még egyszer megcsókolom aztán ő felmegy én pedig elindulok a villamoshoz…
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#77   2015. 03. 07. szombat 11:08
Pár cimborával a Balatonon töltöttünk egy hétvégét. A szállásunk egy kollégiumban volt, két ágyas szobákban. Mivel páratlanul voltunk, én maradtam egyedül az egyik szobában. Az épület fent volt a hegy tetején, gyönyörű kilátást biztosítva a tóra, a városra és az egész környékre. Délután érkeztünk és miután elfoglaltuk a szobáinkat, szétnéztünk a területen. Volt egy korhű társaság; germánoknak öltöztek. Volt velük egy lány; narancssárgás, vékony anyagú, korhű ruhában. Hosszú, barna haja szépen össze volt fonva kontyba, lábán sarut viselt. Rögtön megakadt raja a szemünk. Majd a többi leányzón is. Voltak egy páran…

Ahogy kezdett lemenni a nap, bevettük magunkat a konyhába és nekiálltunk vacsorát főzni. A főzéshez elengedhetetlen a főzőbor is; enélkül ugyanis az eredmény kétséges lehet.

Nagyban ment már a poharazgatás meg az összetevők darabolása, mikor megjelent pár lány a germános társaságból. Megkérdezték van-e dugóhúzónk, majd miután kinyitottuk a borukat, ott is maradtak. Kellemes társaságot nyújtottak a szemrevaló lányok. Miközben főztünk tovább, ők meséltek a hagyományőrzős dolgaikról, meg mindenféle vicces történetek kerültek elő…

Mikor már csak főnie kellett az ételnek, az egyik cimborával kivonultunk a ház elé cigizni. Nagyban dumálunk kint, mikor megjelent az egyik lány és betársult a beszélgetésbe. Haverom idővel lelépett, így kettesben maradtunk a lánnyal. Mondtam neki, hogy szeretném körbejárni a területet, ő pedig örömmel csatlakozott.

A séta közben beszélgettünk. Láttunk hatalmas fákat, alattuk padocskákkal, hatalmas szőlőpréseket, darálókat, lugast, régi gépeket, rózsaligetet. Itt is voltak padok, mi pedig helyet foglaltunk az egyiken. A virágok illata betöltötte a levegőt, a fejünk fölött ragyogtak a csillagok. Vékony, kissé áttetsző ruhája rásimult formás testére, minek következtében mocorogni kezdett a farkam. Átkaroltam, mire felém fordult. Megcsókoltam, ő visszacsókolt. Magamhoz húztam és csókolóztunk. Hosszan, szenvedélyesen. Simogattam a csupasz karját, cirógatta a nyakam.

Nem tudom mennyi idő telt el. Ilyen sokáig évek óta nem csókolóztam egyfolytában senkivel. Nagyon jól csókolt. Ahogy puha, nedves ajkai az ajkaimhoz értek, vagy épp ahogy nyelve hegyét végighúzta az ajkaimon, illetve a nyelvem kergette teljesen felizgatott. Jobb kezem már jó ideje a melleivel foglalkozott – simogattam a lenge anyagon keresztül formás kebleit.

Hirtelen elhúzódott és felállt mellőlem, majd azzal a lendülettel beleült az ölembe velem szembe. Kemény farkam hozzányomódott az ágyékához, mire kaján vigyor jelent meg az arcán. Átkarolta a nyakam és ismét csókolózni kezdtünk, miközben ölét hozzádörzsölte a péniszemhez. Kezeim a hátát simogatták, majd lecsúsztak a fenekére és tovább vándoroltak csupasz combjára. A felgyűrődött szoknya alatt ujjaim a csupasz bőrét cirógatták. Lassan visszacsúsztattam a kezeim a fenekére a szoknya alatt és azokat markolásztam a továbbiakban.

Lejjebb csúszott az ölemben és egyik kezével lenyúlt a sliccemhez. Kigombolta a nadrágom és lehúzta a cipzárt, majd benyúlt a lyukon és elővette a farkam. Kissé megemelkedett és – miközben a kezével félrehúzta a bugyiját – lassan beleült a farkamba. Ahogy forró nedves puncija magába fogadta a farkam, belemarkoltam a fenekébe. Aprókat mozgott előre-hátra, amire én rásegítettem a kezeimmel.

Ajkaim a szájáról átvándoroltak a nyakára, vállaira és azokat halmoztam el apró csókkal, miközben jobb kezemmel a mellét kezdtem simogatni, míg ő mozgott rajtam.

Arcát a nyakamba fúrta és csókolni, szívni kezdte a nyakam. Próbáltam eltolni a fejét, hogy ne hagyjon nyomot, de nem engedte és huncutul kacagott mellé.

Megfogtam a derekát és megemeltem, mire a farkam elhagyta a punciját. Ekkor lejjebb csúsztam a padon és felálltam. Leállítottam a földre és megfordítottam, hogy nekem háttal legyen. Kezeivel belekapaszkodott a pad támlájába. A szoknyáját feltűrtem a hátára, a farkam pedig a hüvelyéhez igazítottam és ismét behatoltam egy erőteljes mozdulattal. Felnyögött. Megragadtam a csípőjét és hevesen dugni kezdtem. Néztem, ahogy a farkam ütemesen mozog benne; elmerül, majd ismét feltűnik.

Arra lettem figyelmes, hogy valami hozzáér a golyóimhoz; az egyik kezével a csiklóját kezdte el izgatni, és közben az ujjhegyei hozzám értek, ahogy mozogtam benne. Egyre hangosabban nyögdécselt, én meg csak lökdöstem egyre hevesebben. A golyóim neki-nekiütődtek, ujjaim a fenekét markolták és csak dugtam.

Éreztem, hogy közeledem, ő meg egyre csak nyögött, majd lábai megremegtek. Éreztem, hogy kissé megroggyan, hüvelye izmai pedig hirtelen összehúzódásokba kezdenek. Erőteljesen megfogtam a csípőjénél, hogy ne essünk el, és folytattam benne az intenzív mozgást. Az izmainak szorítása nálam is megtették hatásukat és hamarosan megtöltöttem forró nedveimmel. Dugtam tovább, míg lankadni nem kezdett a férfiasságom. Ekkor kihúztam belőle és lerogytam a padra. Ő meg mellém. Itt pihegtünk egymás mellett…
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitás ideje: 2011. 11. 20. vasárnap
Bejegyzések: 101db
Utolsó üzenet: 2021. 02. 17. szerda
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!