Zsák&Foltja
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

A mi kis sztorink, életünk sziporkái.
1 2
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7   2023. 04. 12. szerda 20:14

Az ország másik végén

Egyik hétvégén már nagyon vágytunk egy zuhanyra és egy normális ágyra a szexkocsi helyett. Távol voltunk az otthontól és nem is akartunk még hazamenni, mert az megint azt jelenti, hogy nem együtt. Egyre nehezebben viseltük a hétköznapokat külön-külön.
Este kilenc körül találtunk egy lepukkant háromszintes társasház-szerű épületet, hiányos vakolattal, gazos udvarral, de a bejárat fölött világít: SZÁLLÁS. Megálltunk, bementünk, a recepción egy véreres szemű hatvanas manus nézett ránk furcsán, de megkérdezte mit szeretnénk. Szállást, mi mást? Négyágyas szobák vannak, az ára megdöbbentően alacsony. Fürdő-WC a folyosó végén. Megfelel? Naná!
Előkotor egy kulcsot, mondja menjünk vele, megmutatja. A ház belülről sem jobb, mint kívülről, de látszik, hogy szoktak takarítani. A szoba rendben van, az ágynemű tiszta, fűtés működik. Hibátlan! Fizetünk, kimegyünk a kocsihoz, felmarkoljuk a holminkat, indulunk befelé, ekkor látjuk, hogy a SZÁLLÁS felirat hiányos. Igazából ez egy MUNKÁSSZÁLLÁS! Ez van, már fizettünk, majd csak túléljük valahogy. Gyors zuhany és bezárkózunk a szobánkba, elfoglaljuk magunkat egymással! Lassan merülünk bele, nem kapkodunk, minden pillanatot ki akarunk élvezni, elvégre ez az utolsó éjszakánk és van ágyunk. Nem is egy, négy! Mire belemelegszünk, kiderül, hogy a fűtés kicsit túl van tolva: ömlik rólunk a víz. Nyissunk ablakot. Fel kell állni az ágyra, derékig kihajolunk mindketten, kellemesen hűvös jön be. Az ablak alatt járda, aki azon jár-kel nem látna be az ablakon létra nélkül, de amúgy sem jár errefelé senki.
- Folytassuk az ablakban? Jó idő van. Gyere hátulról!
- És ha mégis jön valaki?
- Majd kiderül.
- Felizgat, hogy megleshetnek?
- Tudtommal még nem lestek meg, de izgalmasnak hangzik. Legfeljebb visszahúzódunk, ha ciki. Gyere már!
Így folytattuk tovább és tovább és még tovább. A járdán nem jött senki, de a szomszéd szoba ablakában feltűnt két pasi feje és bámulnak nagy szemekkel, az egyikük súgja a másiknak kicsit hangosabban a kelleténel:
- Csak 3 percre átmehetnék...
- Beszari vagy te ahhoz, különben is van, aki megdugja.
- Mert te aztán nem vagy beszari, mi? Itt bújkálsz mögöttem.
Mi megállunk, párom visszahúzódik, rám néz.
- Hallottad?
- Kristálytisztán. Izgat a helyzet?
- Téged?
- Attól függ mit teszel most!
- Akkor kapaszkodj és ne löködj. A nyelvedet akarom, de nagyon lassan!
És visszamegy az ablakba, majdnem derékig kilóg rajta.
- Sziasztok fiúk, eldöntöttétek melyikőtök a bátrabb? Amúgy mióta lógtok itt az ablakban?
- Mióta kinyitottátok az ablakot. Csak te nem vettél észre minket.
- És tetszik amit láttok?
- Nagyooon... csak hát nem vagy egyedül.
- Márpedig én hűséges vagyok, nem szexelek a párom nélkül! Ha nem zavar, egyikőtök átjöhet három percre!
- Hallatszott, hogy ezt mondtam?
- Mindketten hallottuk.
- És a pasid mit szólt?
- Felizgatja az ilyen helyzet, már összetolt két ágyat és kinyitotta az ajtót. Várjuk a bátrabbat! Csak kopogj, mielőtt bejössz!
A két szomszéd hirtelen eltűnt, az ablakuk becsukódott, mi is becsuktuk a miénket, összetoltunk két ágyat, az ajtót kinyitottuk és vártunk. Közben folytattuk, amit elkezdtünk, majdnem reggelig.
Kettesben. Senki nem kopogott.
Talan hallgatóztak.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#6   2023. 04. 11. kedd 19:27

Ahogy mi játszunk.

- A szemben levő standból stíröl az a faszi, már egy órája, mióta eltűnt mellőle csaj.
- Láttam, bejössz neki. Szívesen megismernéd közelebbről?
- Nem akarok nélküled pasizni.
- Addig úgysem jön ide, míg itt vagyok.
- Akkor mi legyen vele?
- Csak figyelj, megoldjuk!

Ezt látja a szembefaszi:
Félig behúzódik a függöny, majd a nagy ember kilép a hátsó ajtón, megkerüli a standot, megcsókolja a csajt és elsiet valahova. A csaj vadító sminkkel az arcán, mély dekoltázzsal a pultra könyököl és átkacsint.
Amit nem lát:
A nagy ember sietősen megkerüli az egész teret, majd beoson a hátsó ajtón, leül a pult alá és lehúzza csaj bugyiját a szoknya alól.
Kezdődhet a játék!
Csaj mosolyog a faszira, az meg vissza szorgalmasan, de nem mozdul.
Csaj kacsint, a fickó puszit dob, de még mindig semmi.
Csaj nem bírja tovább a töketlenkedést, int neki, hogy jöjjön már közelebb. A faszi alaposan körülnéz, minden irányba többször is és elindul.
A pult alól csak hallani lehetett a beszélgetést.
- Szia! Téged is egyedül hagytak?
- Hát igen, a férjemnek(!) sürgősen be kellett mennie a céghez.
- Messze van?
- Eléggé. Kb 2 óra múlva ér vissza. És a te párod?
- Feleségem. Megsértődött és hazament.
- Nahát! Akkor felügyelet nélkül vagyunk.
- Kár, hogy még csak délelőtt van, nem éjszaka...
- Bizony, pedig sötétedés után akár be is zárhatnám a boltot és lefeküdhetnék.
Ekkor a pult alól felnyúl egy kéz a szoknya alá és lassú simogatással bíztatja a csajt, aki kicsit nyit a terpeszen, utat engedve a kíváncsi ujjaknak.
- Ennyire fáradt vagy, hogy már lefeküdnél?
- Maradjunk a lefeküdnék-nél. Sosem vagyok fáradt!
A kéz a szoknya alatt egyre bátrabban kalandozik a hirtelen áradó síkos nedvességben.
- Mit szeretnél?
- Veled? Bármit, de sürgősen, mert elcsöppenek már. Kár, hogy visszatért a feleséged.
Faszi hátraperdül, sehol senki, de a varázs elillant. Bűntudatosan elnézést kért, elköszönt és visszament a helyére. A nedvesség maradt.
Kislisszoltam hátul, aztán 10 perc után látványosan visszatértem, ezzel lezárult az egész játék. Kitárgyaltuk a helyzetet, vártuk az esti zárást. Csöpögve.
2 hozzászólás, utolsó: X (2023. 04. 12. szerda 17:12)
 
#5   2023. 04. 09. vasárnap 15:33

Egyre többet

Innentől kezdve mindent felforgattunk magunk körül a cégnél. Kitaláltuk, hogy minden hétvégen ki kell települni valamilyen rendezvényre, ahol népszerűsíteni lehet a céget és a termékeit. Természetesen mi akartunk kitelepülni, hogy ne csak lopott órákra kapjuk meg egymást, hanem napokig együtt lehessünk, távoli városokban, ahol senki nem ismer és mi sem ismerünk senkit.
Megkaptunk mindent, ami kellett. Autót, vontatható standot, amit egymás közt csak szexkocsiként emlegettünk, szállásra pénzt, amit nem szállásra költöttünk. Aludni úgysem terveztünk, a szexkocsiban egy matracot rendszeresítettünk a vízszintes testhelyzet kivitelezésére.
Napközben tettük-vettük a ránk bízott feladatainkat, emberekkel kerültünk kontaktusba, figyeltük egymás interakcióit az ellenkező nemmel. Nyíltan flörtöltünk másokkal, hogy nagyobb sikerrel értékesítsünk. Azért? Azért is. Na meg azért, mert felizgultunk tőle, nem is kicsit! Kinéztünk egymásnak partnereket és versenyeztünk, melyikünknek sikerül előbb befűzni. Az nyert, akinek az aktuális partnere megadta a számát. Este lehajtottuk a stand elején az ajtót és összesítettünk, kinek hány cetlije van. Utána ünnepélyesen kidobtuk a szemetesbe a cetliket és meséltünk a "sikereinkről". Látni láttuk egymást idegenekkel dumálni, de nem nagyon hallottuk miről megy a szöveg. Ha akadt emlékezetes áldozat, azt kiveséztük:
- És az a kis szőke nyomulós? Mi volt a neve?
- Nem emlékszem, miért?
- Na őt biztos kipróbálnám, ha lenne farkam, olyan büntetni-való stílusa volt, az ártatlan babaarcával együtt.
- Erről lecsúsztál, farok híjján, hehe.
- Veled dugatnám ájultra, miközben a száján ülnék, hogy ne mozogjon.
- Perverz állat vagy!
- Akarod, hogy eljátsszam a kis szöszit? bután néz és kacsint.
- Térdelj le azonnal!
- Na ki a perverz?
- Fogd már be!

Ilyen és hasonló játékaink voltak és egyre felszabadultabbak lettünk, egyre jobban kötődtünk egymáshoz Az egyik helyszínen rávettünk egy tetoválóművészt, hogy varrjon nekünk közös tetkót. Nem cifráztuk, egymás nevei kerültek a bőrünkbe, persze nem a kirkatba, de azért a strandon már feltűnt volna 5 méterről. Újabb közös titkunk lett.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#4   2023. 04. 09. vasárnap 14:37

És lőn szex.

Minden fantasztikusan alakult, eltekintve attól a szomorú ténytől, hogy még mindketten valaki mással éltünk párkapcsolatban. Ezen kívül még volt valami, ami hiányzott. Igen, a szex. Hiába vártunk több mint tíz éve egymásra, hiába derült ki, hogy annyi közös van bennünk és már egy irányba tartunk, még mindig nem került sor a testi kapcsolatra. Vágytunk rá, nagyon is, de mégis tartottunk tőle, hogy nem olyan lesz, mint ahogy elképzeltük számtalanszor.
Aztán megszerveztük. Szereztünk egy szobát egy egész órára, egy kolléga pedig beugrott helyettünk a melóban.
Aztán megtörtént. Hiába volt annyi tapasztalat mögöttünk, mint két tini, reszkető kézzel, óvatoskodva, egymásra figyelve próbáltuk kihozni a legtöbbet abból az egy lopott órából. Túl is léptük az időt, de az nem számított. Ott ültünk az ágy szélén boldogan kielégülve, mégis szomorúan, hogy vége lett.
Felöltöztünk és halkan beszélgetve elindultunk vissza.
- Szerinted összeillünk?
- Szerinted?
- Fantasztikus vagy!
- Te vagy az!
- Lesz ismétlés?
- Naná!
- Mikor?
- Most azonnal!
És visszafordultunk újabb két és fél órára. Felbátorodva adtunk egymásnak egyre többet és többet.
Innentől ez a fal is leomlott, felszabadultunk, már semmi mással nem törődtünk, csak egymással. A munkahelyen sem titkolóztunk tovább, nyíltan Szerelmemnek szólítottuk egymást, bármikor elcsattant egy csók, nem néztünk körül, ki látja. A hangulat a kollégákat is feldobta, többen elmondták, mekkora energia van körülöttünk és ez másokra is átragad, egyszerűen pezsgett az élet.
Legalábbis munkaidőben...
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#3   2023. 04. 08. szombat 19:36

Időszámításunk kezdete, az alső hónap

Az első nagy beszélgetés.
Úgy alakult, hogy napokig csak ketten voltunk a munkahelyen, munka is alig volt, de nem unatkoztunk. A múltról és a jövőről elmélkedtünk naphosszat, mindent kitárgyaltunk, kényelmetlen kérdéseket tettünk fel és válaszoltuk meg, meglepő gyorsasággal. A sok hazugsággal teli kapcsolatok után mindketten felszabadultan lubickoltunk az őszinteség felszabadító hullámaiban. Gondolkodás nélkül meséltük el a hűtlenségeinket, a fantáziálásokat egymásról, a gyerekkori első szexuális élményeinket. Kiderült például, hogy mindketten kb 6-7 évesen kezdtünk örömet szerezni magunknak, titokban szexfilmeket néztünk, néha maratoni mennyiségben. Meglepő hasonlóság az is, hogy az első olyan szex, amiben más is részt vett, azonos neművel történt és rendszeresen előfordult 9-10 éves korunkig. Ehhez kapcsolódóan megjegyeztük, hogy felnőttként sem zárkóznánk el hasonló élményektől, ha az élet úgy hozza.
A hűségről alkotott képünk is hasonló: "úgy leszek hűséges, hogy mostantól nem szexelek nélküled". Ha jól belegondolunk ez egy eléggé összetett csapda. Úgy birtokolni a másikat, hogy lehetőséget kap a hűtlenségre, igaz feltétellel. "Ha valakivel annyira szexelni akarsz, hogy nem bírod ki nélküle, hozd haza és ne hagyj ki belőle." "Ha valakivel annyira szexelni akarok, téged sem hagylak ki belőle." "Mostantól mindent megosztunk egymással, még az alkalmi szexpartnereinket is".
Egy egész hónap telt el így, mohón szívtuk magunkba az információt egymásról és ontottuk magunkból az eddig mások elől szigorúan elzárt tikainkat.
Közben persze aggódtunk, hogy nem riasztjuk-e el a másikat bármivel, ami múltban történt. De amint egy légtérbe kerültünk, nem tudtunk nem kérdezni és nem válaszolni. A lavina elindult és még nem tudtuk hol áll meg, kit sodor magával, mekkora pusztítást hagy maga után.
Kiderült.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
1 2
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitás ideje: 2023. 04. 07. péntek
Bejegyzések: 7db
Utolsó üzenet: 2023. 04. 12. szerda
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!