hm... khmmmm
(Ez egy válasz kezdoknek üzenetére (2013. 06. 24. hétfő 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 24. hétfő 11:34
Úgy szeretnék nyalni egy borotvált, ápolt, nőt, hogy rá guggol a számra, széthúzza a puncit és jól meglovagolja a számat.
Közben megfordul ugyan ebben a helyzetben és a popót is jól kinyalatja, közben meg a farkamat húzgálja, szopja.
Közben megfordul ugyan ebben a helyzetben és a popót is jól kinyalatja, közben meg a farkamat húzgálja, szopja.
Szerintem nincs olyan ferfi a vilagon aki nem sivessen csinalja....en imadom, de el tudom ugy is kepzelni hogy egy no a szamon ul a masik kozben lovagol...hmmmm
Hát nem tudom nekem a 3 éves kapcsolatom alatt egyszer sem nyalta ki.
Hogy miért?
Azt a választ kaptam h sokat herpeszes és nem kockáztat. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 24. hétfő 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 24. hétfő 13:29
Hogy miért?
Azt a választ kaptam h sokat herpeszes és nem kockáztat. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 24. hétfő 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (853039)
Szerintem nincs olyan ferfi a vilagon aki nem sivessen csinalja....en imadom, de el tudom ugy is kepzelni hogy egy no a szamon ul a masik kozben lovagol...hmmmm
Az en baratnom szereti az ilyet
(Ez egy válasz kezdoknek üzenetére (2013. 06. 24. hétfő 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 24. hétfő 11:34
Úgy szeretnék nyalni egy borotvált, ápolt, nőt, hogy rá guggol a számra, széthúzza a puncit és jól meglovagolja a számat.
A név alapján ítélkezel nem vok fiú, és van pinám.
Milyen párról beszélsz....? Most azt gondolod h partnert keresek 1 jó kis dugásra.
Ki kell hogy ábrándítsalak.
Nektek csak jó nagy szátok van.
dugni akartok közben meg 2 perc alatt elsültök. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 24. hétfő 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 24. hétfő 15:03
Milyen párról beszélsz....? Most azt gondolod h partnert keresek 1 jó kis dugásra.
dugni akartok közben meg 2 perc alatt elsültök. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 24. hétfő 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (871291)
Az en baratnom szereti az ilyet
Mennyire diplomatikus! Azt mégsem mondhatta, hogy nem szereti a Casu Marzut.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 24. hétfő 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 24. hétfő 14:54
Törölt felhasználó (886895)
Hát nem tudom nekem a 3 éves kapcsolatom alatt egyszer sem nyalta ki.
Hogy miért?
Azt a választ kaptam h sokat herpeszes és nem kockáztat.
Hogy miért?
Azt a választ kaptam h sokat herpeszes és nem kockáztat.
Jah végül is főiskolája van
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 26. szerda 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 26. szerda 08:46
dugni akartok közben meg 2 perc alatt elsültök.
én lassan nyalom páromat ö azt szereti
Én ia miközben az ujjával kényeztet
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 26. szerda 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 26. szerda 11:55
Törölt felhasználó (880346)
én lassan nyalom páromat ö azt szereti
Mi lenne ha tennél fel képet a puncidról?
Nem hinnék azt hogy pasi vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 26. szerda 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 26. szerda 08:46
Nem hinnék azt hogy pasi vagy!
Úgy nyalok mint Lassie mikor hazatér !
Velem a kedves úgy (is) szokta magát nyalatni, hogy más férfitól teleélvezetten ráül az arcomra és össze-vissza ken vele. És tisztára kell nyalnom.
És megteszem neki.
És megteszem neki.
nincs szebb és nincs csodásabb érzés
Én nagyon jól nyalok
A nejem azt mondta legutóbb, hogy honnan tudod, hogy mit kell csinálni? Nem tudom, érzem.
Odafigyelve a partnerra, odaadoan, igeny szerinti hosszan. Raszanva a kello idot, energiat es kenyeztetest, hogy a Holgy a leheto legjobban elvezze!
imádok puncit, pinát nyalni, csajoknak és érett asszonyoknak is..... izgiii ahogy a nő élvezi
Én is imádom jó hosszan nyalni kényeztetni a nedves puncit!Főleg ha orgazmus közben összerándul sokszor, a gazdája pedig vonaglik önkívületi állapotban!!
És akkor is tetszik,ha az arcodba kapod a spriccet? Engem például nem zavart ,ha a csajszi eláztatta az arcom ,hajam vagy éppen a pasi ráélvezett az arcomra,hajamra.... viszont fordított esetben volt már ,aki nehezen viselte.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 01. kedd 05:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 01. kedd 05:32
Törölt felhasználó (774401)
Odafigyelve a partnerra, odaadoan, igeny szerinti hosszan. Raszanva a kello idot, energiat es kenyeztetest, hogy a Holgy a leheto legjobban elvezze!

charli02

Jana G