jo bizony
Na most néztem meg, hogy egyik sem sikerült.
(Ez egy válasz samtaylor üzenetére (2015. 09. 29. kedd 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 29. kedd 10:57
(Ez egy válasz samtaylor üzenetére (2015. 09. 29. kedd 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
de ez is jó
http://33.media.tumblr.com/108723953d818dc937fc9e8bca9c8214/tu- mblr_npz308QOsa1tkerxvo1_540.gif
http://33.media.tumblr.com/108723953d818dc937fc9e8bca9c8214/tu- mblr_npz308QOsa1tkerxvo1_540.gif
Én - a saját értékelésem és a visszajelzések alapján - jól csinálom. Egyre kell figyelni csak a szexben, hogy a csaj hamarabb élvezzen mint te - és ez nagy bizonyossággal csak így kivitelezhető.
Menetrend: orál - behatolás - kihatolás - orál - élvezés "A" - behatolás - élvezés "B" (és esetleg, ritkán újra "A" - szuszogás, törölközés, szundikálás"A" beszélgetés"B"
Menetrend: orál - behatolás - kihatolás - orál - élvezés "A" - behatolás - élvezés "B" (és esetleg, ritkán újra "A" - szuszogás, törölközés, szundikálás"A" beszélgetés"B"
Sziasztok!
Székesfehérvár,és környékéről van olyan hölgy aki jobban szereti a nyalást,mint a sima közösülést?
Illetve igazán csak így tud kielégülni?
Székesfehérvár,és környékéről van olyan hölgy aki jobban szereti a nyalást,mint a sima közösülést?
Illetve igazán csak így tud kielégülni?
Imádok nyalni.Hosszasan , lágyan, finoman.Véletlen szerűen a gátat is. aztán a mozdulatokat észrevéve beszívom a számba a csiklót, és a nyelvemmel körbe-kőrbe táncolok rajta. Abbahagyom, és csücsörítve a hüvelyébe dugom a nyelvemet. Majd , ismét beszívom a csiklóját, miközben először az ánuszát simogatom, majd megujjazom egy ujjal. Mindig elélveznek ettől, de nem hagyom abba, még akkor sem, ha már megfeszül a teste, tovább játszom a nyelvemmel a csiklóján a számban. Persze, mindenki másként csinálja.....és kimondottan szeretem, ha utána kiveri a farkamat.
Tanulságos, amit írtál! Minden pasinak meg kellene szívlelni és kipróbálni, a tanácsaidat. csak annyit tennék hozzá, hogy egy kis változatosság továbbtudja fűszerezni, az együttléteket! Ja és még egy fontos dolog: sok nő, ha ujjazás közben megtalálom a G pontját, spriccelve tud elélvezni!
(Ez egy válasz Crazy-Baby üzenetére (2004. 09. 28. kedd 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 09. 28. kedd 17:21
Szia Lacus!
Akkor le irom hogy szeretem.......
úgy szertem mikor kinyitják egy picit mint egy kagylot......az elején gyengéd érintésekkel..../mert a csiklo érzékeny/...,simizze végig a nyelvével az egész puncimat........le és fel.....le és fel...:)))),mikor már ficánkolni kezdek az annak a jele hogy húúúúúúú nagyon jóóóóóó.....akkkor már lehet erőteljesebben és gyorsabban.......ha egy kis ráadást szerete ....nagyobb gyönyört akkor.....az egyik kéznek meg lehet látogatnia a hüvelyt is......ez a kettő egyszere csodás és imádom...............mikor már markolászom a partnerem feját akkor közeledem a gyönyörhöz.....isteni érzés.....ajánlom mindenkinek.......hhhmmmmm imádom!
Most meg is kivántam a fene vigy el kellett nekem erről beszélni ááááááááááááááá
Na szoval fiúk nyaljatok sokat....mert ezt a nők szeretik nagyon!......amelyik meg azt mondja hogy ne csináld mert nem szeretem az egy buta..... vagy szégyenlős...... vagy nem tudja mi a jóóóóó!
Na szóval röviden megfogalmazva igy szeretem én!
De ezt szavakba önteni nem tudom.......de átérezni akarom nagyon nagyon nagyon!
puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Akkor le irom hogy szeretem.......
úgy szertem mikor kinyitják egy picit mint egy kagylot......az elején gyengéd érintésekkel..../mert a csiklo érzékeny/...,simizze végig a nyelvével az egész puncimat........le és fel.....le és fel...:)))),mikor már ficánkolni kezdek az annak a jele hogy húúúúúúú nagyon jóóóóóó.....akkkor már lehet erőteljesebben és gyorsabban.......ha egy kis ráadást szerete ....nagyobb gyönyört akkor.....az egyik kéznek meg lehet látogatnia a hüvelyt is......ez a kettő egyszere csodás és imádom...............mikor már markolászom a partnerem feját akkor közeledem a gyönyörhöz.....isteni érzés.....ajánlom mindenkinek.......hhhmmmmm imádom!
Most meg is kivántam a fene vigy el kellett nekem erről beszélni ááááááááááááááá
Na szoval fiúk nyaljatok sokat....mert ezt a nők szeretik nagyon!......amelyik meg azt mondja hogy ne csináld mert nem szeretem az egy buta..... vagy szégyenlős...... vagy nem tudja mi a jóóóóó!
Na szóval röviden megfogalmazva igy szeretem én!
De ezt szavakba önteni nem tudom.......de átérezni akarom nagyon nagyon nagyon!
puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

charli02

elek
Denisa H