Olyant basztam vele, hogy aztán mindenem salyogott, és még ma is bennem van az érzés...
Képek nincsenek...:(
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)

mi más mint buliiiii
rózsalány!
részletezd!
fotoillusztrációt kérünk róla! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 11:41
részletezd!
fotoillusztrációt kérünk róla! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát én elég fáradt voltam tegnap este, de a pasim nagyon akaratos volt, és aztán valahogy nem is éreztem a fáradságot...

Hát én elég fáradt voltam tegnap este, de a pasim nagyon akaratos volt, és aztán valahogy nem is éreztem a fáradságot...

mozi...mozi...mozi...

egy jó kis összebujás
megnézted?
Buli a legjobb eddig.
Betervezve egy kellemes aktus ,de a gyermekek elnapoltatták. Később aludtak el ,mint én.
Egyet soha ne felejtsük el, hogy minden csak rajtunk, az embereken múlik, és azokon a moderátorokon, akik teret engednek olyan egyéneknek, akik nem a szexet veszik előtérbe, hanem mások piszkálását és fikázását, továbbá magyar honlapon értehetetlen szővegek
-valamilyen ok miatt, ami elég egyértelmű oknak látszik-
terjesztését, amivel csak tovább szítják a negativ hangulatot és a megosztottságot az emberek, a fórumozók között.
(Ez egy válasz Szimi07 üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 20:16
-valamilyen ok miatt, ami elég egyértelmű oknak látszik-
terjesztését, amivel csak tovább szítják a negativ hangulatot és a megosztottságot az emberek, a fórumozók között.

Teljesen igazad van. Azok a Témák meg nagyon lankadnak, sajnos

Teljesen igazad van. Azok a Témák meg nagyon lankadnak, sajnos
(Ez egy válasz simon01 üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 20:13

Tegnap? Életem egyik legszarabb estéje, itt olvasgattam a hozzászólásokat és csodálkoztam, hogy egy szexhonlap fórumán miért van oly sok topic és szó az emberi gyarlóságról, gyengeségről és ellenségeskedésről (mondjuk a szomorúság mellet szórakoztató is volt, csak a bibi ott kezdődik, mint egy ragályos belegségnél, fertőz, és hullik tőle az ember mint a pestisben).
Miért nem a SZEX témák a fontosabb és látogatottabb szobák???

Tegnap? Életem egyik legszarabb estéje, itt olvasgattam a hozzászólásokat és csodálkoztam, hogy egy szexhonlap fórumán miért van oly sok topic és szó az emberi gyarlóságról, gyengeségről és ellenségeskedésről (mondjuk a szomorúság mellet szórakoztató is volt, csak a bibi ott kezdődik, mint egy ragályos belegségnél, fertőz, és hullik tőle az ember mint a pestisben).

hmmmm, de jó volt neki.....
(Ez egy válasz kuklukszklán üzenetére (2007. 03. 27. kedd 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 27. kedd 22:31

nem tegnap hanem most:csináltam egy pár szép képet majd kinyaltam a szép hamvas puncit,utána bekentem a hátát meg a popsit es ennyi.Ö most édessen alszik!
Tegnap hulla fáradtan 9-kor haza ért,már a kádban majd elaludtam!A Kitsimnek más terwei wótak de az napolwa lett!
Majd ma....

Tegnap este semmi mert én is meg az asszony is szar hagulatban voltunk , ezért inkább lefeküdtünk aludni, de ma bepótoljuk

akor azért vip
(Ez egy válasz kuklukszklán üzenetére (2007. 04. 22. vasárnap 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)

fényképeztem,feltettem
)

Buli, buli és buli...
Sztem még életemben nem voltam ilyen kegyetlen buliban... áááá.. meghalok
3 kor már simán mezítláb roptam...
Sztem még életemben nem voltam ilyen kegyetlen buliban... áááá.. meghalok

3 kor már simán mezítláb roptam...

ma mi lessz?olyat kell tolnom mint állat
...ha sikerül
...ha sikerül

kártya hajnalig