kártya.. 19-re lapot húztam..

Swinger klub-ban töltöttem az időt párommal . SZUPER volt.

Masszírozás olajjal, játék gyöngysorral, kis ostorral, vibrátorokkal, szeretkezés, franciázás... bágyadt, fáradt pihenés... mosollyal az arcunkon.

Sajnos szétvált a Bajusz család.
[http://kepfeltoltes.hu/view/090813/sz- urik_ta_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Konstantin elkergetett egy hímet és nem tért vissza a családjához,így Mufurcék elkergették Rakétáékat.Norina külön vált a Bajusz családtól és úgy családot alapított.
Lövészet!Jól sült el!

Konstantin rátalált Norináékra,így az ő udvarlóit zavarja el---Zappaék vilmosa most udvarolhatna Rakétának,...de a báttyjai elkergetik,mert "betolakodó".Rakétának viszont minél előbb szülnie kéne,hogy megerősítse pozícióját.
Éjfélre pedig ide ért a Szuperemberem.
Éjfélre pedig ide ért a Szuperemberem.

semmi sajnos nagyon almos voltam es le fekudtem

Szegény Rakétát megmarta egy puffogó vipera
.Nagyon ffeldagadt neki a fejecskéje---ezért nem tudta elvezetni a családját egy új helyre-->helyette szamanta tette meg,amíg lepihent,miközben pár családtagja mellette őrködött haldoklás közben.
Nem szabad/na mozognia,mert a vérében szétárad a vipera mérge.
Mikor jobban lett,elvánszorgott az új helyre-----és túlélte!....Az "Udvarház" hajdani királynőjének a lánya tovább vezetheti a Bajusz családot.

Mikor jobban lett,elvánszorgott az új helyre-----és túlélte!....Az "Udvarház" hajdani királynőjének a lánya tovább vezetheti a Bajusz családot.

szegény szurikáta család!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 26. szerda 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 26. szerda 21:56

Törölt felhasználó (137313)

Szegény Rakétát megmarta egy puffogó vipera
.Nagyon ffeldagadt neki a fejecskéje---ezért nem tudta elvezetni a családját egy új helyre-->helyette szamanta tette meg,amíg lepihent,miközben pár családtagja mellette őrködött haldoklás közben.

Születésnapi parti 13 fővel , de azért jól sikerült !

Egy hétig nem voltam itthon... szerintetek? Húúúúúúúúúúúúú ...

Csak az ábrándozás semmimás
Már rég óta semmi, ha van valami az is unalmas.....
filmezés, alvás

este gyorsan elaludt a férjem. talán du. kiszívtam az energiáját (is)

tegnap éjjel néztük az éjszakai csatornákat... 5 is van, de egyiken sem ment értelmes dolog.
így inkább pucsítva oldalra fordultam, és kikandikált a takaró alól a popóm.... naná, h értette a célzást a férjem.... elkezdte nyelvével és ujjával kényeztetni a puncim.... majd a popóm is kapott a jóból. És előkerült a "barátom", akivel izgatni kezdte a puncimat, de látva, h a popóm is vágyik rá, inkább ott folytatta.
feltérdelve az ágyon felkínáltam magam.... férjem a vibrit a puncimba tette, amit én vettem át tőle, ő pedig ágaskodó farkával elindult a popóm felé.... de hirtelen utat tévesztett (naná, h a férjem mást eszelt ki) és a puncimba nyomakodott a vibrim mellé.... nagyon izgalomba jöttem ettől és kis puncim gyorsan utat engedett befelé neki is.... a vibri rezgésétől és puncim szorításától nagyon gyorsan elélveztünk mindketten és boldogsággal feküdtünk le aludni. .... hát, ez volt tegnap....
így inkább pucsítva oldalra fordultam, és kikandikált a takaró alól a popóm.... naná, h értette a célzást a férjem.... elkezdte nyelvével és ujjával kényeztetni a puncim.... majd a popóm is kapott a jóból. És előkerült a "barátom", akivel izgatni kezdte a puncimat, de látva, h a popóm is vágyik rá, inkább ott folytatta.
feltérdelve az ágyon felkínáltam magam.... férjem a vibrit a puncimba tette, amit én vettem át tőle, ő pedig ágaskodó farkával elindult a popóm felé.... de hirtelen utat tévesztett (naná, h a férjem mást eszelt ki) és a puncimba nyomakodott a vibrim mellé.... nagyon izgalomba jöttem ettől és kis puncim gyorsan utat engedett befelé neki is.... a vibri rezgésétől és puncim szorításától nagyon gyorsan elélveztünk mindketten és boldogsággal feküdtünk le aludni. .... hát, ez volt tegnap....
jó neked
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 05. hétfő 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 05. hétfő 09:55
Törölt felhasználó (33028)

tegnap éjjel néztük az éjszakai csatornákat... 5 is van, de egyiken sem ment értelmes dolog.
nálunk már igen unalmas a nejem nem lehet rávenni semmire
nem lehet, h csak rosszul csinálsz vmit??
(Ez egy válasz benecs üzenetére (2009. 10. 05. hétfő 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)