Egy nagyon nagyon jó és tartalmas szilveszteri orgia 6osban!

Alvás.
Egymás mellett
Egymás mellett
munka amit már nagyon unok
Tegnap egy fantasztikus simulós szerelmeskedésből, átcsaptunk szenvedélyes szexbe, majd a végét ismét lassítottuk és hàtulról lassan érzékien mártogattam a farkam a feleségemben...
Idegroham!Éjszaka esett az eső a lakásban.A kettővel felettünk lakó eláztatott
Nem tegnap este,hanem alig egy órája.az ónodi vásárban futottam össze egy régi ismerőssel.negyed óra mulva a kocsiban döngettem.kicsit izgi volt kefélni mikor a férjével beszélt telefonon.elélvezett aztán a torkába spricceltem.lehet irigykedni.
Egy hatalmas szeretkezés.

ebből tanulhatunk azért! bee1 : https://www.youtube.com/watch?v=7x9nSqUnCHI
Vacsora, kellemes beszélgetés, és nagyon finom olajos teljes test, és intim masszázs volt tegnap este.
Fantasztikus nagy szeretkezes!kicsi szerepjatekkal vegyitve!Szexi beoltozes es hosszu elojatek!nyaltam a finom puncit kozbe az ujjam a popsiba!hatalmas elvezest hallotam es ereztem!utana lefogtam mert szereti es kemenyen megdugtam a nagyon nedves puncijat!Nagyon elveztuk mind a ketten!
semmi ... alvás....
Egy kis anál

Tegnap este a furdoszobaba mig parom furdott beszelgettunk!Hirtelen ottletol vezerelve levetkoztem beszaltam melle a sarokkadba!megmostam a hatat egesz testet!hosszu nyalas csokolozasok kozebette elveztuk a vizet es egymast!beleult a farkamba es lovagolt a vizbe rajta!lattam nagyon elvezi a helyzetett!kiult a kad szelere es becsusszan a farkam a nedves punciba es erosen elkezdtem dugni finom puncijat!hatalmasat szeretkeztunk a kadba!szuper volt!
Tegnap este a páromat vártam míg zuhanyozott a kanapén ülve kezemben testápoló és babaolaj....
Zuhany után megmaszíroztam,bekentük egymás testét tetőtöl talpig....színte fürödtünk a krémben!!!
Majd finoman,gyengéden kezdve keményen megbasztam hátulról!!!!!!!!!Akkorát élvezett......öröm volt hallani ahogy nyögött!!!
Zuhany után megmaszíroztam,bekentük egymás testét tetőtöl talpig....színte fürödtünk a krémben!!!
Majd finoman,gyengéden kezdve keményen megbasztam hátulról!!!!!!!!!Akkorát élvezett......öröm volt hallani ahogy nyögött!!!
Tegnap este egy kozos furdessel kezdtuk!utana egymas turolkezese!kijottunk mindkettonk eltunt par percre!en felvettem amit tudom hogy imad szexi gatyat parom szexi feher fehernemube var combfixebe!heves csokolozas utan csokolta harapdalta a mellbimboimat vegig folyatta a nyalat vegig a testemen!utana elkezdte szopni a farkam kozbe az ujja becsuszott a popsimba!kozosen izgatta farkam es prosztatam amit nagyon elvezzunk mindketten!folytatasba attertunk egy heves vad szexbe !puncija addigra teljesen benedvesedett!melyen toltam be a farkam a csuszos nedves punciba!hatalmas szeretkezes utan puncijaba elveztem!FANTASZTIKUS VOLT!
Farok veres
Szombat este hazajottunk bulibol. Mar a garazsban ahogy kiszalltunk az autobal egymasnak estunk mar otttortentek a dolgok utanna meg bementunk a lakasba es rendesen kifacsart az asszony. Bar en szivesen kiprobalnam 4 esben de asszony nem tudom mit szolna hozza.
?????
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 04. hétfő 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 04. hétfő 12:00
Törölt felhasználó (29760)

hogy mi-e ???
elmondani sem merem
elmondani sem merem

Nagyot setaltunk beszelgettunk!Hazaertunk es hatalmasatt szeretkeztunk!Fantasztikus volt!
ettünk sajttal töltött, elősütött, teszkós pulykamellet, aztán egy jó nagyot aludtunk!