Végre a barátnőmet jól elintéztem. Aztán este a feleségemet is.

Sajnos a másik pár lemondta

Ma esti történet;Asszonykával szaunáztunk Sárváron, szokás szerint jól felhúzta magát megint. Gondolom a sok meztelen pasitól.Máskor a jakuzziba, erre arra le szoktunk zavarni egy gyors menetet, volt, amikor hatan is néztek bennünket. Most nem volt kedve ott szexelni, de hazáig sem bírta ki, meg kellett vele állnom egy taguton.
A farkam mellé bedugtam a vibrit a punciba,utána popsiba élveztem

Popsi szex.

Vettem a paromnak egy vibratort ami farkamnal nagyobb es azt probaltuk ki. Hatalmas elvezetek voltak a kis felesegemmel

Megnéztem volna
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2016. 10. 12. szerda 02:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Elég érdekes lehetett, szopta a farkad, meg a g pontodat is izgatta???
(Ez egy válasz gabicabi üzenetére (2016. 10. 16. vasárnap 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 16. vasárnap 09:18

Hosszu elojatek!parom szopta a farkam es a g pontomat izgatta ujjal!tobbszoro prosztata orgazmus utan en kovetkeztem!hosszu puncinyalas kozbe ujjamal a popsijat izgattam!utana hatalmas szeretkezes!

Hosszu elojatek!parom szopta a farkam es a g pontomat izgatta ujjal!tobbszoro prosztata orgazmus utan en kovetkeztem!hosszu puncinyalas kozbe ujjamal a popsijat izgattam!utana hatalmas szeretkezes!

szopás után punci dugás majd seggbe dugtam a nejem amit annyira élvez
szopás után puncibaszás , majd seggbe dugás amit annyira élvez a nejem.szerintem szendvicset nagyon imádná csak nem tudom rávenni hogy próbálja ki. persze csak 4-ben
Autós kaland volt. Csak kis petting de az nagyon jó volt. Úgy felhúztam a barátnőm nadrágon keresztül elment. Tiszta nedű lett a nacija.
Igen
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 10. hétfő 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 10. hétfő 21:21

Törölt felhasználó (1220252)

Gondolom a vibri a punciban volt.
Szopás gecifürdővel

Gondolom a vibri a punciban volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 10. hétfő 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 10. hétfő 17:18
Törölt felhasználó (940836)

Vettem egy vibrátort a páromnak, amit ki is próbáltunk. Nagyobb mint az én farkam, alig bírtam a popsijába benyomni a farkam amikor bent volt az is. De én nagyon élveztem, és szerencsére ő is

Vettem egy vibrátort a páromnak, amit ki is próbáltunk. Nagyobb mint az én farkam, alig bírtam a popsijába benyomni a farkam amikor bent volt az is. De én nagyon élveztem, és szerencsére ő is

Hatalmas szeretkezés.

Este simogatás, csókolózás. Utánna puncikényeztetés szájjal és vibrivel egyszerre. Hatalmas orgazmust ért el így. Utánna oldalt fekve hátulról fejeztük be.
Hàt nem este, de dèlutàn. Egy jò kis autòs sex, vilàgos nappal, egy kis erdős rèszen Kecskemèten. Jò dolog a kombi verda

Alvás.