Sziasztok! Budapesten vagyunk a napokban, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni

Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni

Valaki valamit??
Szépvölgyi parkolóba tevez menni valaki? Aktív kanos pasit szopnék!
Sziasztok!
Estére keresek egy havert akivel kivernénk, akár egymásnak!
Vagy biszex párt, akik szívesen szopnának együtt!
Kamusok, kép nélküliek leveleit nem várom!
Normális ápolt, emberek leveleit viszont annál inkább!
Dél pesten vagyok!
Estére keresek egy havert akivel kivernénk, akár egymásnak!
Vagy biszex párt, akik szívesen szopnának együtt!
Kamusok, kép nélküliek leveleit nem várom!
Normális ápolt, emberek leveleit viszont annál inkább!
Dél pesten vagyok!
Budapest IV, XIII kerulet? Párt vagy kivancsi hetero igényes haverom keresem. XL
Sziasztok! Ma késő délután, esetleg lesz kint valaki a reptéren, szívesen találkoznék elhanyagolt hölgyel, anyukáddal, párokkal!
Teljes heteró vagyok ezt vegyétek figyelembe! Várom a leveleket! Szép napot mindenkinek!

Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan környékén ismerkednék hölgyekkel, párokkal, nap közben! Ha gondoljátok, keressetek nyugodtan!
Sziasztok !! Autós kalandra keresek hölgyet , vagy párhoz csatlakoznék !
Pécs vagy Kaposvár és környéke valaki valakik ma napközben
Szombat este megyünk ki a frleségemmel, a reptérre... 2-3 pasit szeretettel fogadnánk... Ha benne vagy, tudsz jönni, írj privát üzenetet is. Párok, biszex pasik is jöhetnek....
Esztergom környékén cumiznék
Csütörtökön este kb 10 után kalandoznék nö pár esetleg szinte mindent szeretek 38éves 180cm magas 105kg vagyok 14 4es farkam imádok nyalni szopni is bi uni vagyok.
Irj privátba meglátod megéri.
Budapest szolnok vonalon
Irj privátba meglátod megéri.
Budapest szolnok vonalon
Valaki mostanaban pest megyeben? Nullas vagy 31 es ut korul ??
Szia!
Jó volt! (Ez egy válasz Edisex84 üzenetére (tegnap 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:07
Jó volt! (Ez egy válasz Edisex84 üzenetére (tegnap 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok kellemes délután autó ba kolléga megfog dugni Nógrád megyében Bátonyterenye
Vecsés környékén srác vagy pár?
Reptéren valaki most?
Hajdúszoboszló Debrecen vonalon cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Repterernél valaki most egy maszti?
Sziasztok kellemes délután autó ba kolléga megfog dugni Nógrád megyében Bátonyterenye