Te nagyon jol elbeszelgetsz magadban

Igen ezt nem értem hogy miért találja ki valaki azt aki nem kamus hanem valós ember? ! Ebben mi a jó! Vicc
(Ez egy válasz freecee84 üzenetére (ma 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 16:00

Akkor nem tudni miért írta a fórumtárs ,hogy nem volt ott a hölgy. De lényeg ,hogy bármi is volt valakinek tetszett

Peti450 nem kamus. Egy korrekt srác egy csodálatos nővel!
Akkor nem tudni miért írta a fórumtárs ,hogy nem volt ott a hölgy. De lényeg ,hogy bármi is volt valakinek tetszett
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:57

Na tök jó. Tudom mert a Szépvölgyi út végén voltam velük én is tavaly. Kivételesen én voltam ott pasi egyedül amikor felmentek. Szépen kultúráltan bemutatkoztam ahogy odamentem hozzájuk és megengedtek hogy lehessünk együtt! Nagyon finom a hölgy vele nem semmi hogy szexel!

Na tök jó. Tudom mert a Szépvölgyi út végén voltam velük én is tavaly. Kivételesen én voltam ott pasi egyedül amikor felmentek. Szépen kultúráltan bemutatkoztam ahogy odamentem hozzájuk és megengedtek hogy lehessünk együtt! Nagyon finom a hölgy vele nem semmi hogy szexel!
(Ez egy válasz Kukkolni jó üzenetére (ma 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Ott volt.Nagyon ügyes,gyönyörű hőlgy
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:34

Na ugye akkor csak valós a pasi. És ott volt a szőke hajú jótestű csaj is vele? Akkor mégsem kamus pasi nem?

Sziasztok!
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Extra nagy farkú partnerem keresem,aki keményen megszopatna és megdugna. Csak szimpátia alapján találkozom, ha nem tudsz képet küldeni akkor sajnos nem fog menni. Nem keresek minden áron
Na ugye akkor csak valós a pasi. És ott volt a szőke hajú jótestű csaj is vele? Akkor mégsem kamus pasi nem?
(Ez egy válasz Kukkolni jó üzenetére (ma 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Dányból keresek srácot!
Privátba írj!
Privátba írj!
Köszönöm Peti 405 ísteni volt
Sziasztok.
Holnap este 19 felé utaznék Szombathelyről -Pestre.
Veszprém felé jövök.Szívesen hozok is fel embert vagy útközben találkozom ha valakinek lenne kedve.
Kérlek privátban keress.Személyautóval leszek.
Holnap este 19 felé utaznék Szombathelyről -Pestre.
Veszprém felé jövök.Szívesen hozok is fel embert vagy útközben találkozom ha valakinek lenne kedve.
Kérlek privátban keress.Személyautóval leszek.
Sziasztok Pedig ő nem kamus pasi. Én a Szépvölgyi út végén voltam velük tényleg tavaly nyáron ahogy feljött a szőke hajú formás belevaló szeximádó csajával! Ugyanigy kiirta mint ahogy máskor is ki szokta és nem kamus pedig!
(Ez egy válasz Peti450 üzenetére (ma 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:29

Sziasztok 13 óra körül kinézünk reptér párok ill pasik érdekesek nagyobb mérettel hetero alapon csini fekete navara pickap
Szerintem nem csak Ő van így vele ,hogy félúton elmarad a csaj
(Ez egy válasz DjiLife üzenetére (ma 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)

úgyonndjak hogy Kamus
(Ez egy válasz DjiLife üzenetére (ma 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Mire kiert a csaj eltunt mellole
(Ez egy válasz Peti450 üzenetére (ma 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:29

Sziasztok 13 óra körül kinézünk reptér párok ill pasik érdekesek nagyobb mérettel hetero alapon csini fekete navara pickap
Holnap Fonyód környéke, napközben, késő du.?
Sziasztok a napokban lenne kedve valakinek hajózni és ott nudizni ha igen írj bátran Keszthely környéke holgyekre ,pártokra gondoltam
Monor környéke esetleg Pilis .. Autós szex hölgyet keresek szopatni ,
Most repter valaki (bi) kaland?