Túl nagy a képernyő!!! Ráadásul nulla adatlappal!!! Ez már kimeríti a pofátlanság és szemtelenség fogalmát!!
(Ez egy válasz gngbng üzenetére (ma 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:01

Sziasztok.Pasikat keresünk bukkake ra.Csakis fényképes jelentkezéseket várunk!(arc,alak,intim alap!)A helyszínt mi választjuk meg!Azok a szerencsés pasik,akiket kiválasztunk,minden infót megkapnak válaszként.Csak privár levelekre válaszolunk.
Sziasztok. Pécs környékén keresek olyan helyet , ahol megleshetnék egy jófej párt
Sziasztok..ki megy ma valamerre szabadba.? csatlakoznek.. akar cuckold akar bukake, vagy analis elvezet (alarendelt lennek).. Kezdobb nyitott...apolt férfias férfiakkal.
Sziasztok.Pasikat keresünk bukkake ra.Csakis fényképes jelentkezéseket várunk!(arc,alak,intim alap!)A helyszínt mi választjuk meg!Azok a szerencsés pasik,akiket kiválasztunk,minden infót megkapnak válaszként.Csak privár levelekre válaszolunk.
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Nő esetleg pár aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi, de egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?
Kora délután reptéren ? Priviben a többit
Semelyik pár sem akar 22cm farkú pasit ma este ?
Reptéren párok?
… mert pont te írtad mi van ott kint.
(Ez egy válasz T0r0lt üzenetére (ma 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem sok esélyt látok rá…
(Ez egy válasz gngbng üzenetére (ma 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma estére keresek Budapesten párt vagy nőt
Hetero alapon
30 éves. , jófej laza srác vagyok, kék szem barna haj 22cm intim 180/90kg
Hetero alapon
30 éves. , jófej laza srác vagyok, kék szem barna haj 22cm intim 180/90kg
Párok?
Reptéren csak a keringőzők vannak kint?
Esetleg egy értelmes, kedves, társaságot (is) kereső pár?
Esetleg egy értelmes, kedves, társaságot (is) kereső pár?
Van kint valaki reptéren?
Ma először voltam a reptérnél… nagyon izgató hely! Biztos hogy megyek még!
Szépvölgyi semmi :-(
Sziasztok! Holnap megy valaki a Bp-Szeged-Bp vonalon?
Kijöttem reptérre, párokhoz szivesen társulnék